Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  iPod Touch topik |Minden, ami iPod Touch| (kiemelt téma)

(#651) speedbump válasza gyga (#649) üzenetére

speedbump
(kvázi-tag)

Tanulj meg irni. Ez a tippem.

(#652) .-Cs0SzA-. válasza speedbump (#650) üzenetére

.-Cs0SzA-.
(fanatikus tag)

Látom te nagy szakértő vagy...
Ha ilyen szakértelem mellett még van agykapacitásod mondjuk az angol megértésére, akkor nézd meg ezt a linket.
Ha pedig lövésed sincsen általánosságban a helymeghatározásról, valamint a wifiről (és ezt már másodszorra bizonyítod 100hsz-en belül),akkor ne oszd az észt plz.
És akkor kritizáld más helyesírását, ha a sajátoddal nem lesznek gondok

(#653) .-Cs0SzA-. válasza gyga (#649) üzenetére

.-Cs0SzA-.
(fanatikus tag)

A notival wifin keresztül kapcsolódsz az internetre, és ezt a netet osztod routerrel?
És ehhez a wifihez még hozzá akarsz kapcsolódni a cuccal?
ha így áll a helyzet akkor felejtős...
Viszont ha a routerből jön a zinter', akkor ha a notid wifije képes AP ként üzemelni, akkor rá kell venni erre a dologra, és egyszerűen a windowsban megosztani a netet ezzel a témával.
Ha már acess pontként belőtted a cuccot, akkor a hálózati kapcsolatok/wifid re jobbgomb,tulajdonságok,speciális fül, és ott kell lennie egy netmegosztás hekkelő rádiógombnak

(#654) rumos14 válasza gyga (#649) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a stílust folytatva én meg azt hallottam, hogy a tócs csak a saját wifi-jét használva hajlandó a netre kapcsolódni, tehát másik eszköz "netét" (ahogy arra a pda-knál van lehetőség) nem.

(#655) gyga válasza speedbump (#651) üzenetére

gyga
(senior tag)

ha nem vetted észre direkt irtam úgy amit írtam, és ha nem tudsz válaszolni akkor sztem inkább ne írj semmit nekem meg ez a tippem.

a többieknek: akkor ez így felejtős?

A kisebbség is számíít, teszkó.

(#656) gyga válasza .-Cs0SzA-. (#653) üzenetére

gyga
(senior tag)

a noti kábeles routeren kapcsolódik a netre a saját wifi-én keresztül csak a tócs kapcsolódik hozzá a wifit beállítottam hogy használhatja a notin a netet. de nem engedi ki, lehet a router miatt

(#657) .-Cs0SzA-. válasza gyga (#656) üzenetére

.-Cs0SzA-.
(fanatikus tag)

Nézd meg a router beállításait, de lövésem sincs hogy mi lehet a baj
Rumos: Én ilyenről nem tudok, valahol konkrétan ezt a gyógymódot olvastam (gépből AP-<->touch) arra, aki nem tud valamiért más wifit elérni

(#658) Thomasdotb

Thomasdotb
(újonc)

Nekem is hasonló problémám van :(
Nálam Lan-on jön a net közvetlenül és az istennek sem tudom belőni hogy a noti wifijén keresztül a Touch hozzá tudjon férni.
Addig megy, hogy kapcsolat megvan a notival de időtullépés kapok amint ki akarok menni a kütyüvel a netre.

Valamit a DNS-el kell gondolom variálni csak lövésem sincs hogy mit és hogyan.

+1 kérdés: Nem tudja valaki, hogy tudom megnézni a DNS címét. ipconfig felejtős mert ott nem írja ki. (DIGI Lan a net) :F --> Tárgytalan. Everest megmondta.

[ Szerkesztve ]

(#659) gyga válasza Thomasdotb (#658) üzenetére

gyga
(senior tag)

nálam is ez van

(#660) rumos14 válasza .-Cs0SzA-. (#657) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

vszleg konkrétan baromságot írtam :B

(#661) speedbump válasza Thomasdotb (#658) üzenetére

speedbump
(kvázi-tag)

Open wireless network connection properties
klikk a wireless networks tab-re
csinalj uj ad-hoc halozatot
lodd be a wireless kartya IP-jet fixre
A touch-on csatlakozz a halozathoz, ugy hogy ott is fix IP-t adsz meg.

Nekem igy mukodott mar honapokkal ezelott is. DHCP-vel nem sikerult mukodesre birnom.

(#662) speedbump válasza .-Cs0SzA-. (#652) üzenetére

speedbump
(kvázi-tag)

Nalad biztos nagyobb, mert az itteni problemak nagy reszet mar honapokkal ezelott letudtam. Az agykapacitasom olyan amilyen, de az angollal azert elboldogulok, mert angol nyelvteruleten dolgozok.

"indoor availability and 10-20m accuracy in urban areas is the perfect compliment to GPS' known limitations."
Ha neked 10-20 meter es csak varosi felhasznalas eleg, akkor rajta. Majd szolj ha mar mukodik.

(#663) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudja valaki mitől lehet az,hogy felrakok egy témát,smb látja is,de amikor bejelölöm,hogy használja,nem történik semmi változás?Visszamegyek smb-be,és ott az van,hogy azt a témát használja éppen,amit az elöbb választottam.
Ez nem csak egy témánál van,és biztos,hogy jó,mert régebben ment.
Próbáltam letörölni és újra felrakni,de semmi változás..
Ötletek?

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#664) halmajki

halmajki
(újonc)

HI all!!

Egy problémám lenne: nemrég vettem egy 32 G-s Touch-ot és néhány számot nem játszik le... rendes mp3 iTunesből áthúzva meg is jelenik az számok között (Rage ~ Renegades albuma pl az egész nem megy) de ha lejátszanám semmi sem történik... nem tudjátok mi lehet a baj? Többször restoroltam, az albumot is letöröltem, újra feltettem, de semmi még mindíg nem játsza le... Valaki tud segíteni?

Előre is köszi...

(#665) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Közben megoldódott a problémám,eléggé hóbortos ez az smb,néha mennek a témák,néha meg nem:S
Viszont hogy lehet,hogy csomó(restore elött működő)programra azt írja ki az installer,hogy package download failed?
Kiszedték a repoból a progit?De akkor miért van benne a listába(frissítve van a lista)?Vagy mi lehet a gond?

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#666) .-Cs0SzA-.

.-Cs0SzA-.
(fanatikus tag)

Valaki nem tudja, hogy létezik e valami hack arra, hogy az "adatkábellel" programokat telepítsünk , és fájlokat tegyünk(konkrétan pdf-et) a cuccra?
Nagyon jó lenne, mert nem tudok a koliban wifizni, az egyetem féle eduroam meg valami olyan f*sszopó titkosítást használ, hogy nem tudok rá kapcsolódni...
Én nem tudok ilyesmiről, de remélem hogy létezik

(#667) .-Cs0SzA-.

.-Cs0SzA-.
(fanatikus tag)

Mégvalami
Fel volt telepítve a cuccra az Ants nevű baromság, kipróbáltam,de nem használtam. a cuccot nem szoktam kikapcsolni, csak altatni. Viszont ez a sunyiság meg valahogy megcsinálta, hogy mikor bekapcsol a szerkezet, egyből jönnek a hangyák. Ezt én elfelejtettem, hetek múlva az Antsot uninstalláltam, aztán vasárnap egy restart után kiderült, hogy attól még hogy uninstalláltam, bekapcsolás után sok kis köcsög hangya masíroz a kijelzőjén a masinának..
Netelérés hiányában nem tudom ujratelepíteni, és megpróbálni kikapcsolni ezt a szuper uj fícsört, ami totál belassítja a cuccot, ezér szükségem lenne egy pár adatra, hogy a bossprefs nevű appal fel tudjam venni irányítani, és kikapcsolhassam.
nem tudom mi kellhet vajon a Start, és a Stop mezőbe, viszont ha valakinek fenntvan a cuccon az ants, a process számát vagy valamijét(ami valszeg a process mezőbe kellene) megnézhetné nekem... Megköszönném, mert így asszem ki lehetne lőni
Vagy más megoldást is szívesen hallanék a gondra

Mod:
Ha valaki lenne olyan kedves és segítenie, akkor ezt a Term-vt100 appal tehetné meg, futó ants mellett beírja a "ps x" parancsot, és megnézi nekem a kért adatokat

[ Szerkesztve ]

(#668) speedbump válasza .-Cs0SzA-. (#666) üzenetére

speedbump
(kvázi-tag)

Letezik. T-pot-ot felrakod a total commander ala es akkor elered a touch filerendszeret. Fileokat (pl pdf-et) tudsz masolni. A programok telepitese altalaban csak masolas kerdese, szoval elmeletileg telepiteni is tudsz, de mivel szinte minden az installerbol telepul siman a fileokat nehez megtalalni.

(#669) cintula187

cintula187
(senior tag)

Sziasztok!

Angol Amazonról próbáltam 8gb ipod touchto rendelni és azt irja hogy kicsiny országunkba csesznek küldeni. :(

Van erre megoldás?

You say Lady Gaga, I say Dash Berlin You say Hannah Montana, I say Chicane You say Owl City, I say Above & Beyond You say Jonas Brothers I say Markus Schulz You say Justin Bieber, I say Armin Van Buuren

(#670) PowerBuldog válasza cintula187 (#669) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ment PÜ

(#671) .-Cs0SzA-. válasza speedbump (#668) üzenetére

.-Cs0SzA-.
(fanatikus tag)

amit a t-pottal elérek, oda hiába tenék bármi mást...

Más
Valaki az Ants processét nézze már meg nekem legyen szives, mert már a tököm tele van a non stop hangyákkal...
Term vt appal, a PS X paranccsal lehet megnézni a futó processek listáját (asszem), és ha fut az ants, akkor az is ki lesz írva.
PLz help

[ Szerkesztve ]

(#672) .-Cs0SzA-. válasza .-Cs0SzA-. (#671) üzenetére

.-Cs0SzA-.
(fanatikus tag)

Sikerült megoldani a problémát, és siekrült megoldást találnom arra is, hogy hogyan férünk hozzá az kütyü tárolójához, méghozzá ahhoz, ahol a programokat, és hasonlókat tartja. Így simán lehet telepíteni bármilyen programot wifi, nélkül.
Be kell tömöríteni egy zip fájlba amit szeretnénk felmásolni a cuccra(természetesen könyvtárszerkezetestül) és a legujabb(3.0) ziphone egy gomnyomásra megcsinálja.
A tömörített file akármit tartalmazhat, több programot is(programcsomagokat is készíthetünk) de akár a teljes tartalmát lementhetjük maguknak, így egy restore pontot létrehozva az adott állapotáról.

Egyetlenegy probléma van, hogy ezt a zip filet jelenlegi tudásom szerint cask unix alapú rendszer alól lehetne létrehozni.
Windows alól próbáltam, sikeresen be is ragasztottam DFU módba a kütyüt, és a kétség rám is jött, mivel sehogysem akart kilépni(ujraindulás után ismét DFU mód fogadott), de aztán siekrült megoldani, ha valakinek ilyen gondja van, tudok segíteni.

(#673) speedbump válasza .-Cs0SzA-. (#671) üzenetére

speedbump
(kvázi-tag)

Miert, mit nem er a T-pot? Mondjuk en csak file-okat masolgattam, de szerintem eler az mindent.

(#674) .-Cs0SzA-. válasza speedbump (#673) üzenetére

.-Cs0SzA-.
(fanatikus tag)

hmm, nemtudom mit csináltam a legutolsó t-potozás óta, de most kipróbáltam, és egészen mást hoz be mint eddig. Eddig a music, és még talán a picture könyvtár volt, most pedig már azt a helyet érem el, amit szerettem volna.

(#675) hp23

hp23
(újonc)

Sziasztok,

Egy kis segítségre lenne szükségem. Egy Ipod touch vásárlása előtt álok, és azt szeretném megkérdezni, hogy a friss szoftverek letölthetők valahonnan ingyen. Több boltot is kérdeztem, de nem tudják megmondani, hogy melyik szoftver van benne. Amúgy milyen a készülék? Wifi mennyire használható?

Előre is köszönöm a válaszokat

(#676) .-Cs0SzA-. válasza hp23 (#675) üzenetére

.-Cs0SzA-.
(fanatikus tag)

Nem tudom, mit értesz friss szoftver alatt, de jelenleg minden szoftver ingyen van a touchra, mivel hackelt alkalmazások. Ezeken kívül csak 4, a touchból kimaradt, de az iphone-ban benne lévő alkalmazás megvásárlásra van lehetőséget, az itunes store-ból 20 dolcsiért, viszont ezeket egy kis okossággal ingyen is felteheted.
Wifi: szerintem viszonylag jó a vétele, gyorsan talál hálózatot, és automatikusan is képes kapcsolódni a már ismert hálózatokhoz, csak dícsérni tudom.

(#677) hp23 válasza .-Cs0SzA-. (#676) üzenetére

hp23
(újonc)

Igen erre a négy alkalmazásra gondoltam, azt hittem, hogy a legújabb szoftver már tartalmazza ezt. Arról a kis "okosságról" tudnál valamit mondani?

(#678) baliii

baliii
(senior tag)

nem tudom h már járt e itt a link, de érdekességképpen: quake3 az itouch-on! [link]
véleményem szerint lehet h irányithatatlan, de szépen fut rajta, nem értem PSP-re miért enm tudják végre megcsinálni, mert ha ez futtatja akkor egy játékra kihegyezett rendszer sokkal erösebb hardverekkel si képes rá... na mind1, csak hangosan gondolkoztam :D

[ Szerkesztve ]

Apróhirdetésekbe írt hozzászólásaimra lehetőleg PÜ-ben válaszoljatok, azt gyorsabban észreveszem! Köszi!

(#679) .-Cs0SzA-. válasza hp23 (#677) üzenetére

.-Cs0SzA-.
(fanatikus tag)

jailbreaknek hívják, így tudod lehetővé tenni a kütyün a 3rd party programok futtatását,fixek telepítését, és még sokminden mást. 3 perc, és egy gombnyomás. bárki meg tudja csinálni otthon :)

(#680) .-Cs0SzA-. válasza baliii (#678) üzenetére

.-Cs0SzA-.
(fanatikus tag)

de minek quake 3 neked a psp-re? olyan irányítással játszhatatlan lenne a játék szerintem, na ez kicsit erős túlzás volt, de a quake3 eléggé pörgős(főleg az E+, ami a kedvenc modom) ha quakezni akarok belövöm a notin, mert simán elfut akármilyen gépen... psp-n ha fpsezni van kedvem, akkor COD, MoHH, stb...

(#681) baliii válasza .-Cs0SzA-. (#680) üzenetére

baliii
(senior tag)

nem versenyszerü játékra gondoltam természetesen:) csakugy kiprobálni...

Apróhirdetésekbe írt hozzászólásaimra lehetőleg PÜ-ben válaszoljatok, azt gyorsabban észreveszem! Köszi!

(#682) Edenyke válasza baliii (#678) üzenetére

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A pspnek gyengébb a hardware-e,és már létezik egy hasonló program touchra,ha ki akarod próbálni(bár nem olyan részletes,mint ez a quake a videón,de tesztnek megteszi),keresd meg az installerben a yeti-t,viszont k..rva szar az irányítás!

(#683) baliii válasza Edenyke (#682) üzenetére

baliii
(senior tag)

hát attol függ mire gyengébb. lehet h Mhz-ben gyorsabb a touch procija, de a psp-jé egy játékra kifejlesztett cucc, több és gyorsabb memoria, és ami a lényeg: a 2 gép "vga"-ja össze sem hasonlithato... mindez nem is baj, egyik egy médialejátszo, a másik médialejátszo és játékkonzol, ez igy van rendjén.
pl hiába a leggyorsabb pda is, még a psx/ps1-et is nehéz emulálni, még azzal is amelyikben van hardveres video gyorsito.
avgy jol szemlélteti az erőforrásokat pocket pc-s Cod és a psp-s közötti különbség! és a cod psp-n még csak nem is nevezhető szép játéknak!
egyebkent nem vitatkozni jöttem ide, csak érdekességképpen belinkeltem a video hogy lám, ilyet is lehet a kicsikével, ami igen dicséretes! :C

[ Szerkesztve ]

(#684) baliii válasza Edenyke (#682) üzenetére

baliii
(senior tag)

ja amugy nekem nincs touch-om, zenére van ipod nanom, játékra, videora, netre psp-m :)
de teccik a cucc, több ismerösömnek is van, sokat nyomkodom és eléggé bejön, de annyira nem h vegyek 1et :DDD

(#685) Edenyke válasza baliii (#683) üzenetére

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Memóriája is több a touchnak:D
De valóban,gpu-ban jobb a psp.

(#686) baliii válasza Edenyke (#685) üzenetére

baliii
(senior tag)

jo de a 2 gép feléptése teljesen más, itt elsösorban nem a mennyiségen van a hangsúly :D
de mind1 a lényeg h mind2 gép jo cucc akkor jo az embernek ha van mind2 és az a legnagyobb gondja h melyik miben jobb :DD

[ Szerkesztve ]

(#687) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem mind a kettő van: 16gb-s touch és slim psp;)
De touchon a rá tervezett játékokon kívül semmi mást nem játszok,arra ott van a psp,meg különben is,az érintőkijelző miatt nagyon rossz az irányítás..Psp-n meg ott a handgrip;);)

(#688) cintula187

cintula187
(senior tag)

Sziasztok!

Két kérdésem lenne. MEgkértem USA-ban élő ismerősőket, hogy vegyenek nekem egy 8gb ipod touchot. Circuit city boltban meg is vették és 325USD-t fizettek a 299-es netes ár helyett. Ennyi az adó rajta. 15 usd még lejött volna ha hitelkártyával fizetnek. Érdekes......

UPDATE: megnéztem, netes rendelésnél is rászmolja a 12%-os adókulcsot. :(

- jol tudom hogy van rajta ébresztöfunkcio? avval hogy jelez? van külsö hangszorója?

Üdv.

[ Szerkesztve ]

You say Lady Gaga, I say Dash Berlin You say Hannah Montana, I say Chicane You say Owl City, I say Above & Beyond You say Jonas Brothers I say Markus Schulz You say Justin Bieber, I say Armin Van Buuren

(#689) cintula187

cintula187
(senior tag)

Nekem Ipod mini-m van. Láttam ipod nano tud olyat hogy "screen lock". Kódos képernyőzár. Ipod touch tudja ezt alapbol?

(#690) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Alapból azt hiszem nem,de extended preference-el be lehet állítani.

(#691) .-Cs0SzA-. válasza cintula187 (#689) üzenetére

.-Cs0SzA-.
(fanatikus tag)

Tudja, igen.

(#692) .-Cs0SzA-. válasza cintula187 (#688) üzenetére

.-Cs0SzA-.
(fanatikus tag)

Van benne ébresztő, emlékeztető, sőt naptárbejegyzésekre is riaszt.
"kattogó" van benne, ami ilyen érdekes hangokat tud kiadni, inkább csak prüttyög, össz. asszem 5 féle prüttyenés közül lehet választani ébresztőnek, és addig nyomatja amíg ki nem nyomod. Viszont ha rá van kötbve hangszóróra, akkor azon is nyomatja, arra már esélyesebb hogy felkelsz. Nekem a naptár funkció is nagyon bejön, egyszerű, lehet heti/havi rendszerességgel ismétlődő esemény, egy esemény előtt akár többször is riaszt ha akarom... korrekt, és szép

(#693) cintula187 válasza .-Cs0SzA-. (#692) üzenetére

cintula187
(senior tag)

Köszi az infot. Pár hét mulva kapom meg biztos lesz mg kérdésem :)

(#694) efegyke válasza cintula187 (#688) üzenetére

efegyke
(tag)

Hu jó tudni ezt az adókulcsot, én is most fogok intézni egy Usából való vételt/hazahozást. Akkor 325 USD-t fogok küldeni.Mást ugye nem kell belekalkulálnom, ott is ugye mindenhol ugyanannyiba kerül a touch?

[ Szerkesztve ]

AGP forever!

(#695) speedbump válasza efegyke (#694) üzenetére

speedbump
(kvázi-tag)

Nem mindenutt ugyanannyi.

(#696) petya99

petya99
(újonc)

Sziasztok,

Meizu M6-ot szeretnén lecserélni, egy Touchra. Viszont rengeteg helyen olvasom, hogy nagyon gagyi a hangminősége a touchnak. (még nem volt szerencsém Ipodot hallgatni) Ha valakinek van tapasztalata meizuval, és össze tudná hasonlítani a kettőt azt megköszönném. Egyébként egy Sennheiser HD 555-el használnám.

(#697) efegyke válasza speedbump (#695) üzenetére

efegyke
(tag)

Ha arra kérem meg őket,hogy webshopból rendeljék meg akkor úgy a legolcsóbb?Van ahol Amerikában is drágábban adják az iPod Touchot mint az apple "hivatalos" 299 dollárja?

[ Szerkesztve ]

AGP forever!

(#698) speedbump válasza efegyke (#697) üzenetére

speedbump
(kvázi-tag)

igen van

(#699) Jhonny06 válasza petya99 (#696) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az iPodoknak nagyon jó a hangminőségük, főleg egy jó Sennheiser fülessel, nyugodtan cseréld le, ha van rá lehetőséged. A Meizu-nál tuti jobb lesz.

Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

(#700) 1010 válasza petya99 (#696) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

nem gagyi azok írják akiknek savanyú a szőlő, és orion mp3mal mászkálnak.
veszel rá egy professzinális fülest és minden jó lesz :)

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  iPod Touch topik |Minden, ami iPod Touch| (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.