Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  iPod Touch topik |Minden, ami iPod Touch| (kiemelt téma)

(#501) speedbump válasza Alvin_ti4200 (#496) üzenetére

speedbump
(kvázi-tag)

Akkor most vagy az ipod-od rossz (csak ez a funkcio), vagy elbaltaztal valamit. Az eselyeket nem becsulom meg.

Ha nem jelenik meg a hatterkep akkor jo esellyel valami theme be van kapcsolva. Talan az SMB prefs-ben lehet allitani, hogy mindenkeppen a theme hatterkepet jelenitse-e meg. De ehhez a summerboard-nak mar fent kell lennie.

(#502) SkyN3t

SkyN3t
(újonc)

na srácok egy kérdés.

beirtam egy sourche cimet, pl ezt :
psxrepo.servegame.com

na most ezt nekem szépen betette untitled sourche-nek. Ebből kiindulva arra tippelek mivel semmi extra nem jelent meg at installerbe ami ehez fűződne, hogy nem találta meg.
Valaki nézze meg pls hogy müxik e neki ? vagy ilyen esetben mi a teendő ?

Logtech MX REvolution rulz ! + 920 Gb HDD :P

(#503) Alvin_ti4200 válasza speedbump (#501) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Amíg nem volt fent a Summerboard, nem állította be a hátteret, hiába választottam ki bármit.

(#504) kovis válasza speedbump (#500) üzenetére

kovis
(tag)

arról hogy a convertáló progi amit használtok max mekkora felbontásban convertálja le a filmeket? Engedi a 640x480-at amit a touch bír vagy kisebb?

Think different!!!

(#505) halmajki

halmajki
(újonc)

Hi all, nemrég vettem egy 32 GBset, és nagyon jól szuperál, kivéve hogy néhány számo (albumokat is ) nem akar lejátszani rányomok hogy play és semmi majd pause és utána már nem is reagál a playre, nem tudjátok, hogy mi lehet a probléma próbáltam letörölni és újrafelrakni de akkor sem ment. nem tudnátok segíteni?

Előre is köszi.

Májki

(#506) speedbump válasza kovis (#504) üzenetére

speedbump
(kvázi-tag)

"convertálja"! Szép szó! De nem emlékszem. Azt tudom hogy a winavi ipod modban nem engedi a 640x480-at. Amugy sem lenne sok ertelme, mert 480x320 a touch felbontasa (remelem jol emlekszem)

(#507) speedbump válasza SkyN3t (#502) üzenetére

speedbump
(kvázi-tag)

lehet nem megy a szerver. Vagy mar nincs is ott.
A tecső a barátod!
Bár a psx emulator elszomorito.

(#508) kovis válasza speedbump (#506) üzenetére

kovis
(tag)

Jól emlékszel de a gyári adatoknál a legjobb video minõség 640x480.

Think different!!!

(#509) 1010 válasza kovis (#508) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

persze valamit meg kell adni maxnak

meg ha valahonnan szerzel olyan videót akkor

de még az itunes ban lévő filmek is csak 640x360

[ Szerkesztve ]

(#510) speedbump válasza kovis (#508) üzenetére

speedbump
(kvázi-tag)

Ha jol emlekszem akkor felteszem, hogy 320x480 utan nincs ertelme minosegrol beszelni. Meg ha 1024x768-at jatszanal le a valodi felbontas akkor is csak 320x480 lenne. Szoval minek 640x480-ba konvertalni? 2x akkora helyet foglal a minoseg meg nyema...

(#511) kovis

kovis
(tag)

Jah ok most már értem. Kösz az infot.

Think different!!!

(#512) SkyN3t

SkyN3t
(újonc)

vki tudna abban segiteni hogy melyik sourche-on találhatok Finder-t ?

Logtech MX REvolution rulz ! + 920 Gb HDD :P

(#513) speedbump válasza SkyN3t (#512) üzenetére

speedbump
(kvázi-tag)

A google is a baratod...
repo.smxy.org/iphone-apps

(#514) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vki help: 1.1.4-es hivatalos fw-vel rendelkező 16gb-s touch-ot akarok jailbreakelni ez alapján
http://ipod-touch.ath.cx/index.php?option=com_content&task=view&id=45&Itemid=49&limit=1&limitstart=1

De nem tudom restore-olni se az 1.1.1es fw-t(a leírás alapján),se az 1.1.2est..Mitévő legyek?Most az alap,első bekapcsolásnál lévő képernyő van a touchomon!

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#515) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Probléma megoldva,ziphone kb 3perc alatt megcsinálta nekem,szóval lehetne frissíteni azon az oldalon a jailbreak leírást,mert így sokkal könnyebb:)

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#516) Farcsy

Farcsy
(kvázi-tag)

hali mindenkinek...lenne egy kérdésem ismét...mamám elküldte Miami-ból a touch-ot amit vett nekem express postával(ami úgy 4 max 5 nap míg megérkezik)...nah most itt a gond....múlt hét hétfőn adta fel és még mindig semmi pedig a másik csomagom amit simán adott fel már ma megjött...a kérdésem az lenne hogy ezekre kell vámot fizetni vagyis vhol a határon leregadhatott ?vagy csak ennyit késik?

(#517) speedbump válasza Farcsy (#516) üzenetére

speedbump
(kvázi-tag)

Kivancsi vagyok miert nem a postat kerdezed. Honnan tudjuk, hogy mennyit kesik??????
Vamot ha jol tudom $200 felett kell fizetni, amibe a touch boven beleesik. (viszont altalaban nem nyitogatjak ki a csomagokat.)

(#518) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nah,milyen programokat érdemes felrakni?Van vmilyen filekezelő?Esetleg egy olyan program,amivel át tudom írni a számok id3 tagját?Nincs vmilyen mód,hogy 1.1.4en fussanak azok a programok amikre kiírja,hogy 1.1.3on fut csak?Hogy tudok úgy másolni rá,mintha csak simán egy pendrive lenne?

(#519) speedbump válasza Edenyke (#518) üzenetére

speedbump
(kvázi-tag)

1, Amilyet akarsz.
2, Korabbi hozzaszolasok
3, Nem tudok rola
4, Nem tudok rola
5, korabbi hozzaszolasok

(#520) Edenyke válasza speedbump (#519) üzenetére

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nah igen,de a 2. és a 5. kérdésre mi a konkrét válasz,mert nem lelem a régebbi hsz-ekben..A customize és a wave-et sehogy se lehet futtatni az 1.1.4en?:S

(#521) verser233 válasza Edenyke (#520) üzenetére

verser233
(senior tag)

Nekem Customize simán megy

http://www.takethatdaily.org ; http://www.likegyujto.hu

(#522) speedbump válasza Edenyke (#520) üzenetére

speedbump
(kvázi-tag)

Vajon miert jo az embernek ket hozzaszolast meg egy napot varni ahelyett, hogy beirna a google-be amit akar? Olvass vissza es meg fogod talalni. A filekezelo a Mobile Finder epp par hozzaszolassal ezelott kerdezte valaki hogy hol a repo. O sem szereti a google-t.
Az USB-s masolashoz keress ra a total commander-re a hozzaszolasok kozott.

[ Szerkesztve ]

(#523) 1010

1010
(őstag)
LOGOUT blog

nektek mi a kedvenc progitok
nekem a pohoto board
és nemsoká video board lesz :D

[ Szerkesztve ]

(#524) PowerBuldog

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ma vettem egy 8gb-os touchot.
Volna egy kérdésem.
Az installerben a programokat csak úgy lehet telepíteni, hogyha van wi-fi kapcsolatom, vagy valahogy úgy is működik, ha a számítógépre van rákötve?
Wi-Fi kicsit macerás lenne, mert nincs a közelemben, a laptoppal meg nem sikerült megosztanom vele a hálózatot még... Előre is köszi a segítséget.
Lehet, hogy már volt kérdés, de most eléggé jól elszórakozok a készülékkel, és nincs kedvem még utánanézni.

(#525) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Példa értékű gyorsasággal(tegnap utaltam,ma már a postaládámban volt)kaptam ma meg 4fóliát ipod touchra 900ftért,igaz,hogy touchra van hírdetve,de ez igazából iphonera van méretezve,kicsit keskenyebb,meg hosszabb,de a lényeget fedi.Amióta felraktam az a sok újlenyomat és zsírpaca nincs már a kijelzőn!!Szóval szerintem érdemes befektetni fóliába,nem is olyan drága.

(#526) Farcsy

Farcsy
(kvázi-tag)

hali/sziasztok...végre nekem is megjött a touchom és lenne egy kérdésem..gondolom már kérdezték meg olvasgattam is a hozzászólásokat de több mint 800-at nehéz végig nézni...szal az lenne a kérdésem hogy ha jailbreak-elek akk mivel fog töbet tudni a táccsom'?...tudom hogy azokat fogja tudni mint az iphone de az mit takar? ...mivel lesz jobb?

(#527) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Felraktam a t-pot-ot,minden mükszik,de miért van az,hogy csak 6 könyvtárat(dcim,downloads,ichesspgn,itunes_control,mxtube,photos)lát a tc?

(#528) 1010 válasza Farcsy (#526) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

528 van eddig
nem 800

(#529) Farcsy válasza 1010 (#528) üzenetére

Farcsy
(kvázi-tag)

sry...igazad van...a macbookoknál van több mint 800...de lécci' vki válaszoljon...előre is köszi

(#530) 1010 válasza Farcsy (#529) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

rajta lesz a google maps az email kliens,és tehecc rá játékot
és mindeféle programot
nagyábol ennyi

(#531) kovis

kovis
(tag)

Hallot már valaki a ziphone-os jailbreakről?
Műxik, mivel jobb mint a régebbi?

Think different!!!

(#532) Alvin_ti4200 válasza PowerBuldog (#524) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

csak WiFi

(#533) Edenyke válasza kovis (#531) üzenetére

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát,2.6os ziphone-t használtam asszem,és az 1.1.4es touch-omat kb 4perc alatt jailbreakelte,anélkül,hogy le kellett volna törölnöm bmit is és mindent magától csinált!Más módszert még nem próbáltam,de ez nagyon jó és kényelmes.

(#534) PowerBuldog

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hello!

Végigolvastam ezt a cikket. Végigcsináltam mindent ahogy kell, de valahogy nem akar csatlakozni. A Helyi hálózatom amin a net jön statikus IP-t használ(DNS, alhálózati maszk és az alapértelmezett átjáró is fix), ez lehet probléma? Mindig azt írja ki a Touch, hogy "Unable to join the network "xyz" ". Ezt szépen leokézom, ilyenkor megjelenik a pipa mellette, de fél perc és eltűnik az egész.
Tud valaki valami megoldást? A WiFi a laptopomba van beépítve.

(#535) kovis válasza Edenyke (#533) üzenetére

kovis
(tag)

Most akkor a 2.6nál már restorolni se kell meg a home screen button-power gombbal trükközni? Eddig AZT olvastam hogy ezt végig kell jáccani. És csak utánna szabad megetetni a ziphone-al. Neked nem is volt rajta zene meg semmi és úgy nyomtad?

Think different!!!

(#536) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Semmit nem kell csinálni.Leszeded a ziphone 2.6ot,felrakod,megnyitot az itunest,felcsatlakoztatod a touchod,és nyomsz egy jailbreak ipod touch,vársz 4 percet és kész!Én 16gigással próbáltam,de elvileg megy 32essel is.
Nem kell semmi mást trükközni,nyomogatni,ennyi.Egyszerű és kényelmes:)
Sőt,arra is találtam megoldást,hogyan kell 1.1.3as progikat feltelepíteni 1.1.4re.De nem ebben a topicban segítettek.Itt csak azt mondják olvass vissza,vagy csak szimplán nem válaszolnak!

[ Szerkesztve ]

(#537) .-Cs0SzA-. válasza Edenyke (#536) üzenetére

.-Cs0SzA-.
(fanatikus tag)

Ha már annyi fáradtságot veszel, hogy leírd hogy rájöttél hogy lehet 1.3 as appokat telepíteni 1.4 alá, akkor azt is leírhatnád, hogy hogy kell... Talán ha te segítesz másoknak, majd ők is segítenek.
Egyébként fel kell venni egy uj repot.

repo.ispazio.net

Ezután lesz egy 1.4 tweak mappa, és ott jelenleg 3 program van, amik eléggé hasznsak frissen jailbreakelt 1.4 re.

Más.
Nem működik az SMBprefs! Hiába próbálkozom, cask nem akarja az igazságot, beállítom a témát, de nem változtat semmit!
valaki leírhatná mi a trükk

(#538) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen,tweak 1.1.4ben lesz egy olyan,hogy 1.1.4 compatibility patch.Ezt mindig telepítsd fel,ha egy 1.1.3as programot akarsz telepíteni,majd ha telepítetted azt a programot,szedd le a patch-et és indítsd újra a touch-ot.Ezt minden programnál el kell játszani.

(#539) sisakos

sisakos
(lelkes újonc)

nagyon jó cucc ez az iPod Touch, föleg a kamerájával készített kép nyügözött le!

(#540) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem az az iphone volt,mert touchnak nincs kamerája!
Hatalmas repo adatbázis:
http://ifhone.hu/index.php?page=cikk&cikk_id=54

(#541) sisakos válasza Edenyke (#540) üzenetére

sisakos
(lelkes újonc)

:B akkor az Iphone nagyon jó cucc, és a ipod touch meg biztos jó..

(#542) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Coreplayerről hallott már vki?Hogy mikor jön ki ipodra?You tube-on vannak videók,hogy megy iphone-on divx(januári videó),itt meg a honlap:
http://coreplayer.com/content/view/28/44/
Másik,szövegszerkesztő programok touchra vannak(nem a notes)?
Mobile office-hez hasonlók.

(#543) .-Cs0SzA-. válasza Edenyke (#542) üzenetére

.-Cs0SzA-.
(fanatikus tag)

Én semmiféle ilyet nem ismerek, viszont én nem szoktam minden program telepítése előtt feltenni azt a patchszerű dolgot, és tökéletesen felmennek az 1.3 as progik

(#544) .-Cs0SzA-.

.-Cs0SzA-.
(fanatikus tag)

XMBprefs ben akkor senki se tud segíteni?
feltelepítettem, elindul, kiválasztok egy másik témát pl, aztán semmi. már mindent megpróbáltam...

(#545) Alvin_ti4200 válasza .-Cs0SzA-. (#544) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Restart Summerboardot próbáltál már? Beállítások legalja, továbbá nézd meg mi van alapból engedélyezve és mi nem, lehet. Ha újraindítod a Touch-ot, akkor sem vált témát?

(#546) .-Cs0SzA-. válasza Alvin_ti4200 (#545) üzenetére

.-Cs0SzA-.
(fanatikus tag)

a summerboardot is restartoltam, és úgy se volt jó, aztán az egészet reseteltem, az se segített...

(#547) kovis

kovis
(tag)

Valamilyen megoldást a Skype-ra nem tud senki? Azt tudom hogy van ez a fizetös megoldás i'm+skype de más nincs?

Think different!!!

(#548) .-Cs0SzA-. válasza .-Cs0SzA-. (#546) üzenetére

.-Cs0SzA-.
(fanatikus tag)

hmm lehet hogy csak vak voltam, de mostmár működik

(#549) speedbump válasza kovis (#547) üzenetére

speedbump
(kvázi-tag)

Eloszor vegyel hozza mikrofont betyár, mert anelkul mit ersz a skype-pal?

(#550) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mitől lehet az,hogy csomószor,ha progit akarok telepíteni,akkor a letöltés után telepítés közben kilép az installerből vagy pedig ezt írja ki: main script execution failed
?

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  iPod Touch topik |Minden, ami iPod Touch| (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.