Használd a keresőt, pl írd be hogy konvert(er)...
"Csak úgy mondom"
Használd a keresőt, pl írd be hogy konvert(er)...
"Csak úgy mondom"

sziasztok! még nincs ipodom majd nyáron akarok venni egy touch-ot! az lenne a kérdésem h. iTunes-ba v. App.store-ba ha veszek vmit akkor azt h. fizetem ki?
Hy
Magyarországon nincs Itunes, App storeban meg bankkártyával fizetsz.
"Csak úgy mondom"
Tudtommal csak hitelkártyával, sima bankkártyával nem is lehet fizetni.
Vagy ez változott már azóta?
Break Driven Development
Hi
Vettem egy tv kábelt a ipod touchoz és az a problémám hogy teljesen véletlenszerűen tudom csak a tv-re varázsolni a képet a hang az átmegy mindig de a kép nem csak néha és ha megy a kép is a tv-n akkor is csak pár másodpercig és utána megáll a videó lejátszás és visszalép a videók mappába. Mi lehet a baja? Meg a beállításoknál se találok lényeges beállítást valaki találkozott hasonló problémával?
A beállítások a Settings -> General TV Out rész alatt vannak de téynleg nem valami sok. (A TV signal rész jól van beállítva mert lehet hogy mondjuk a TV NTSC-re van állítva akkor a Toch-ot is arra kell rakni.)
@Karma: Természetesen lehet rendes dombornyomott kártyát is használni a fizetéshez.
[ Szerkesztve ]
Üdv.
Sajnos a VISA Electron kártyám nem éppen "rendes dombornyomott"... De ők tudják, ha nem kell a pénzem, nem kapnak.
Miért nem lehet Paypallal fizetni, de komolyan? 
Break Driven Development
a tv-n nem tudom azt állítani. és nem jó ha a ipodon állítom palra meg ntsc-n se jó ha elindul akk meg is áll a videó
[ Szerkesztve ]
Hát ja tényleg elég siralmas hogy PayPal nincs.
A Visa Electron nem is az a klasszikus dombornyomott kártya mivel csak elektronikus terminálok fogadják el, és európán kívül nem is nagyon kedvelik a cégek a használatát. Mondjuk Paypal-al megy ez igaz. Ha megfogadsz egy tanácsot add le a kártyádat és csináltass a bankoddal egy Visa Classic-ot. ;)
Üdv.

Nétd meg mükszik-e másik tv-n, jó-e a kábel és aztán frissítsed le a toucht!!!
-szerintem 
ja igen már 3 tv-vel kipróbáltam és ugyanaz, lehet kéne frissíteni ,ha nyomok egy updatet a itunesba akk elveszneke a programjaim meg a cucok az ipodon?
Igen, a fórumon többen is megcsináltuk már.
Természetesen minden fut, amihez nem kell telefon.
Break Driven Development
Még annyi esetleg lehet hogy eredeti-e a kábel? Mert a töltőre is elég érzékeny lehet hogy a TV kábelre is lehet hogy esetleg ez a probléma
Üdv.

Sziasztok
vki segíteni ,hogy kell 2g-set jailbreak-elni? 
megköszönném nagyon 
Bazsó
[ Szerkesztve ]
□ "Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél" □
Hello" most újítottam én is a touch 2g-met, én is szívesen vennék egy jailbreak-es segítséget.
Pár szóban valaki leírná, hogy tulajdonképpen mért is jó nekem ha jailbreakelem a touch-ot?
Előre is köszi! M
M a t y a s
Ha nem tudod mire jó, nincs rá szükséged.
Perpill nem érek rá segíteni, de az itouch.hu leírása beválik.
Break Driven Development
Okés! így teszteltem milyen itt az élet a fórumon... Szar
ha nem tudsz segíteni ezt a posztot mellőzhetted volna. Még jó hogy tudom mire jó...
de egy jó magyar leírás attól még nekem is kellene.
M a t y a s
nem eredeti a kábel dehát nemigaz h 6000ft-ot kidobtam erre a sz**ra

Én is nagyon szeretem azokat az embereket, akik csak kérdeznek, de nem olvasnak vissza
Azt meg pláne, amikor az üzenetem se olvasod végig. Itt az iTouch.hu-s leírás.
Break Driven Development
Hy
Itt egy videó.
Nem kell hatalmas angoltudás hozzá...
"Csak úgy mondom"

Itt most Karma-nak van igaza,mert nem telik sokba a keresőbe beírni 1-2 szót...
Nem egyszer jön fel ez a téma...

Hello.
Az miért van ,hogy nem tudok youtube vidit nézni ,mert ezt írja ki: "This movie could not be played."
Elejinte csak 1-2 vidinél jelentkezett ,de már az összesnél 

Nekem az lenne a kérdésem, hogy van egy a touch-on magyar nyelvű menü?
Jailbreakelt eszközre biztosan lehet telepíteni (akár az iPhone-okra), gyárilag viszont nincs semmi.
Break Driven Development

Ha már 6000-et kiadtál érte akkor szerintem egy frissítéssel nem sokat vesztesz!!!
(még ha az adatok törlődnek is) -bár nem hiszem
Amugy biztos van olyan program amivel letudod menteni a tartalmát. Lehet, hogy sharepoddal is
de nem tom tutira!
Sok sikert! 
[ Szerkesztve ]

Szerintem biztosan magyar. (minden ipodnak van magyar nyelvű menüje!)
Dehogy van! Most nem sorolnám fel a nyelveket inkább, de nincs magyar.
Break Driven Development

Utána olvastam és cydiaval állítólag át lehet állítani a menüt magyarra, de azt nem tudom, hogy csak jailbreakelt touchra lehet e letölteni a cydiat? Vagy megy anélkül is?
Természetesen csak jailbreakelt iPod-ra lehet rárakni.
Igazából a jailbreakkel együtt megy fel, mivel bele lesz ágyazva a szoftverbe.
Break Driven Development

hali
nem tudjátok, hogy van-e valami mód a cover flow kikapcsolására? nem akarom berakosgatni egyenként a borítókat, és amugy is haszontalan és idegesítő, kicsit eldöntve kezelem a touch-ot és máris átvált... max arra jó hogy megvillantsd másoknak hogy ilyen is van, de arra meg nekem nem nagyon kell 
Apróhirdetésekbe írt hozzászólásaimra lehetőleg PÜ-ben válaszoljatok, azt gyorsabban észreveszem! Köszi!

És nem tudod, hogy még mindig úgy van hogy a jailbreakelt iPodokat minden bekapcsolásnál rebootolni kell? Vagy már kifejlesztettek egy újabb verziót?
Van egy kis kavar a fejedben.
A legelső rslite-nál az a stájsz, hogy minden teljes kikapcsolásnál vagy újraindításnál USB-re kellett kötnöd DFU módban, majd beírnod pár parancsot, különben csak egy szép fekete képernyőt kapsz. A sleep módnál nem volt semmi extra, tehát ha vigyázol, hogy ne merüljön le a Touch, valamint nem teszed fel a fos Winterboardot, akkor nagyon ritkán van csak a varázslásra szükség.
Nemrég kijött egy újabb verzió, ez meg úgy működik, hogy amennyiben kikapcsol/újraindul a Touch, és nem tudod USB-re kötni, az alap (jailbreakeletlen) rendszer indul el, ha meg DFU-zol, ismét az okosított. De ennek nem tudom, hogy van-e Windows-os verziója.
Break Driven Development

tudnál egy linket adni ahonnan vetted? mert mostanában vennék én is, és épp 6e-ért ajánlottak nekem kábelt 
[ Szerkesztve ]

Sziasztok,
még első generációs, 8 gigás Touch-om van, 1.1.3-as a Software rajta, ami törve van (syphon?) így lett hozzá mail-em, időjárás, stb.
Milyen tört verzióra frissítsek, vagy hagyjam, hogy az iTunes felrakja az eredeti 1.1.5-ös FW-t rá? akkor elvesztem ezt a mail-es időjárásos dolgot? 
Kérlek segítsetek merre tovább
Köszönettel:
EmThor
Frissíts 2.2.1-re, megéri. Amúgy is van benne beépítve időjárás és mail is, nem tudom miről beszélsz 
Break Driven Development

tehát tört 1.1.3-ról, eredeti 2.2.1-re frissítsek, OK megpróbálom, THX 
Mehetsz tört 2.2.1-re is akár 
Első generációnál szerencsére pofonegyszerű.
Break Driven Development

valaki?

Apróhirdetésekbe írt hozzászólásaimra lehetőleg PÜ-ben válaszoljatok, azt gyorsabban észreveszem! Köszi!
Google segít mindig 
Ami kell: jailbreak, SBSettings, NoRotation, és beállítani, hogy az iPod alkalmazás ne kapjon accelerométer értékeket. (Erre való a NoRotation
)
Break Driven Development

sajnos nincs jailbreakelve, és nem is szeretném egyenlőre, szoval akkor marad 

Ugyanezekkel el lehet érni azt is, hogy a böngésző ne forduljon el?
Persze 
Break Driven Development

sziasztok! még nem vettem meg a táccsot mert még szülnöm kéne hozzá kis zsét! de addig is kérdeznék!
az egyik az lenne h. csak USBről lehet feltölteni az aksiját v. simán lehet ugyis mint a mobilokat? a másik kérdésem meg az lenne h. le tudja játszani bőngészőbe az flv videókat mondjuk EZEN az oldalon találhatóakat?
a válaszokat előre is köszi ;)
Az alapcsomagban lévő felszereléssel csak USB-ről tudod tölteni.
A hálózati töltéshez külön adapter kell.
FLV videókat csak jailbreak után, az iMobileCinemával tudsz lejátszani (kivéve, ha az adott oldal támogatja az iPhone-okat), és semmi garancia nincs, hogy a docler.hu-n működik.
Break Driven Development

értem szóval lehet hozzá venni adaptert!
jailbreak-elni annyira nem szeretném ...
köszi szépen a gyors választ!
Szerintem semmi baj nincs a Winterboardal.
"Csak úgy mondom"
Akkor használd egészséggel 
Nekem instabil lett tőle az egész rendszer. Az egy dolog, hogy minden alkalmazás lassú lett, vagy ha pl. játékról van szó becsukódott, amikor egyszer a gépemtől távol lefagytam betelt a pohár. Megérte az a +1 DFU a leirtásához, azóta sincs bajom a Touch-csal 
Break Driven Development