Akkor nem...

www.napiapp.com | www.ace-blog.hu

Akkor nem...

de hát ne haragudj, de ha már klón, akkor igencsak nem ide tartozik

Nem tudom, hogy ki tudott eddig feliratot rakni a filmekhez, én most a Movies2iPhone-ra bukkantam, amivel sikerült, de persze ezzel sem könnyen, a program elég egyszerű, de alapban ez sem csinálja meg, úgyhogy a subtitle-ös rész melletti kérdőjelre kell kattintani és azt ott leírtak szerint telepítgetni, és utána kipipálva már menni fog. Mivel a winavival nem ment, (erre még mindig várok, hogy segítsen, akinek működik, mert ha az is lenne, akkor kiváltaná az összes eddigi konverteremet) eddig számomra ez az egyetlen megoldás, gondoltam megosztom azzal akit érdekel.

Ha fennvan a gépen a K-lite codec pack akkor ha movie makerbe behúzol egy fájlt automatikusan hozzáteszi a feliratot, szóval csak rá kell húznod az idősorra és kimenteni, utána meg úgy konvertálod minőségben ahogy akarod.

Eddig 1.1.4+ JB volt a szerkentyűmön, de már újitani kellene (meg hülyeségeket is csinál). Szerintetek mire érdemes frissiteni, ha számomra az a lényeg, hogy minél több app elérhető legyen?
Wifi = levegős net

Ez az igényeidtől függ, az valószínűleg egy sima mp4 lejátszó, iPod külsővel, amin biztos nem futnak az iPod-hoz készült app-ok, az fw, szinte biztosan nincs wifi, bár azokból a szar képekből nem igazán bírtam kinézni hogy mi micsoda, amit a google kidobott, de amiből mégis, abból ez jött le, mert nem volt benne böngésző. Ahogy elnéztem touch klónok jobban hasonlítottak az iPhone-ra, de gondolom nem lehet velük telefonálni, ezért nem adhatják el iPhone klónként, így a Touch nevét vették fel. A képeken úgy tűnt, hogy a klónokban talán van hangszóró (mivel látszott a bemélyedés és amennyit kívülről látni lehet) és kamera (mint az iPhone-ban).
Szal amiben különbözhet szerintem:
-a kapacitása kisebb 1-2 GB, de esetleg bővíthető általában SD kártyával, de biztos nem 8, 16 vagy 32 GB-ig
-rondább, vastagabb, nagyobb stb.
-a képernyő is biztos kisebb felbontású (max 320x240, mint a legtöbb mobilban) és sokkal rondább a képe, gyengébb színek stb.
-hangszóró is lehet a klónokban, de ezek biztos gyenge minőségűek, mikrofon bizonyára nincs, ha wifi sincs, mert minek lenne.
-az érintőképernyő (ha van neki
, hát az olyan minőség, hogy arról már inkább ne is beszéljünk, multi touch kihúzva, meg mondjuk csak sokadjára reagál az érintésre. Ez még az egész jónak tűnő mobilokba is sokszor borzalmasan el van rontva,
-nem viszi az iPodhoz készült cuccokat, ez szinte biztos.
-némelyikben lehet benne kamera, de ez is max VGA felbontás, és jó szar minőség
-iTunes biztos nem kell hozzá, és használható pendriveként
-A rendszere csak valami összedobott szar, hogy hasonlítson a Touch-éra, de mégse kelljen vele sokat dolgozni, frissítési lehetőség kihúzva.
-Az alapanyag a legolcsóbb, ami megint nem a túl jó minőségre utal.
-Hardverileg csak annyit tud, hogy el tudja futtatni a rendszert és filmet le tudjon játszani.
Így hirtelen ezek biztos különbségek, és ebből biztos te is rájöttél, hogy ez nem Touch, csak úgy néz ki, de nem az, minden másban teljesen különböznek, a nagy képernyőn és a talán benne lévő érintőképernyőn kívül ugyanolyan tudása van, mint az összes többi olcsó, kínai, max 1-2 évet bíró mp4 lejátszónak. Gondolom azoknak készült akik szűk pénztárcájúak és kevésbé igényesek, akiknek ez elég, illetve azoknak, akik nem tudják megkülönböztetni az igazi Touchtól. A kérdésedre pedig nem fogunk tudni válaszolni, mert valakinek megéri, valakinek nem, de ezzel a "kis rövid" írásommal remélem segítettem.

Movie Makerrel egy időben szórakoztam, de nincs kameránk, így filmet nem tudok csinálni, tehát az érdeklődés hamar abbamaradt. Volt, hogy próbálkoztam hasonlóval, de egy fél napba telt mire beolvasta, és felszeletelte több száz darabra, amit nekem kellett volna újra összeraknom és a feliratot újra hozzátennem, majd lementenem, ami megint nem 5 perc, tehát összesen jó pár órába is beletelhet egy lassabb gépen.
Mondjuk miután említetted a K-lite codec pack-ot, eszembe jutott (nem is tudom, hogy nem ugrott be hamarabb), hogy mióta újratelepítettem a gépet, azóta nem raktam föl (mindig akkor raktam fel, mikor valami progi rinyált, hogy kell neki), most felraktam, és mostmár hozzárakja feliratot, tehát
akinek a winavi ipod/stb. converter nem rak hozzá feliratot, az telepítse a K-lite codec pack-ot és utána működni fog!

2.0.x alatt pl. a Cydiában a five icon dock, vagy a mobilemusicplayer nem települt fel, ezek 2.1 alatt mennek, és eddig minden 2.0.x-en használt app-om 2.1-en is futott, tehát javaslatom szerint 2.1-re frissíts!
ui.: Enyém a 2008. HSZ

[ Szerkesztve ]

MM-ben ki lehet kapcsolni, hogy klippeket hozzon létre. Importálásnál egyszerűen kiszeded, hogy "klippek létrehozása" és akkor 1 pillanat alatt beimportálja.

Ok, kösz! Megnéztem és tényleg engedi, pedig nem is eldugott helyen van, hogy nem vettem észre?, így mindjárt más a dolog! Sejtettem már akkor is hogy van ilyen, mert úgy használhatatlan lenne, csak nem voltam benne biztos, így nem is keresgéltem. Igazából azért próbálkoztam vele régebben, mert csúszott a felirat filmeknél, pl. egy reklám miatt és a reklámot ki akartam szedni, hogy ne csússzon, aztán inkább a feliratot szerkesztettem át, így kicsit gyorsabb volt és egyszerűbb!

ez nonszensz, mindig a legújabbra éri meg frissíteni

Valaki nem szombathelyi innét a forumról? Nekem nem akar összejönni a tört progi telepítése
valaki segíthetne 
[ Szerkesztve ]

Hali !
Páran írták , hogy milyen körülményesen sikerül csak szerezni ipodot, megosztom Veletek az én történetemet , Vaterán 30k azonnal vihető árba valaki kitette egy 2. generációs 8gb-s ipodot , ráböktem a megvételre, 4 nap múlva találkoztam a sráccal és azóta van egy tökéletesen működő 2. gen ipod touchom 30 ezer frontért ... (szemfülesnek kell lenni )

Jah és pár száz forintért lehet hálózati usb töltőt kapni bármelyik nagyobb műszaki boltba is , nem kell görcsölni , megy ezerrel rá a szufla és néhány 100 forint csak 1,5 éve használok ilyet azóta lehet olcsóbb lett ( egy sima konnektor dugó amiből egy usb kimenet megy ki )

Azért ezzel óvatosnak kell lenni, ezen a fórumon volt még régen (jóval az 1000. hsz előtt), hogy valaki 500 Ft-ös töltővel töltötte (USB és hálózati csatlakozó, ahogy a tiednél is) és úgy kinyírta az aksit, hogy utána csak a kábelről ment, amint levette róla, kikapcsolt, ezért kérdezgettem itt thingoltól, hogy a Digital Bridge-en lévők jók-e. Biztos több a használható töltő, mint ami kinyírja az aksit, de attól még nem leszünk boldogabbak, ha egyszer mi leszünk benne abba a kevésbe, akinek tönkretette. Még azt tárgyalták, hogy nem a szó szoros értelmében véve volt rossz, csak valami túltöltés ellen valami chip nem volt benne, (ha jól emlékszem) tehát erre nem volt jó, de másra igen, így nem lehet azt mondani, hogy ha nem a kínai piacon veszi az ember akkor ez nem történhet meg. Nem tudom tényleg így van-e, de úgy emlékszem akkoriban azt írták, hogy egy aksi csere 50000 Ft körül van, tehát majdnem egy új ára, és ha nem apple-ös töltővel használod, akkor még a garanciális javításról is letehetsz!

Keresgéltem a neten Touch-hoz, és iPhone-hoz jó torrent klienshez, egy olyat találtam, ami netes, nem kell letölteni, nem írják, hogy jó-e hozzájuk, valaki akinek van otthon wifije, az próbálja már ki, és írja le, hogy sikerül-e letölteni vele valamit, vagy egyáltalán megy-e! cím: [link]

Kérdés...melyiket válasszam?
1. Vadiúj, 2. genes 16gb-os vagy
2. Fél éves, jó állapotú 1. genes 32gb-os?
Mindkettő 65-be lenne... 

HAt en a helyedbe a 2g-st valasztanam! mivel nekem van mind2bol 1g-s meg 2g-s 16gb-os touchom es nagyon lehet rajta erezni h a 2g-be erosebb proci van! Aztan eleve 32gb-t.. a farnc tudja h telipakolod akkor mennyire lesz lassu! En a te helyedbe mindenkepp 2g-st vennek!
meg par indok: Mikorofn bemenet(elvileg) tobb helyen irtak
polirozott acel a hatulja
hangszoro..
nagyobb aksi teljesitmeny...
Kicsi negativum: H meg egy kis idot kell varni a JB-re!

hat nem tudom... lehet par szaz... de most az hogy nezz ki h van egy qva faxa lejatszod aztan egy noname tolto... x kilehet birni 10e-t egy eredeti toltoert!
Ez kb oylan van egy ferrarid aztan melette egy oylan garazs ami barmelyik pillanatba osszedolhet...
[ Szerkesztve ]

Visszont egy kerdes... Hol lehet 2g-s touchoz tokot venni? sehol se talalok
elsosorban Belkin bor tok kellene!

Köszi a válasz!
Na igen, valóban sok az a 32gb, valszeg ki sem használnám. A JB-re meg ugye még várni kell...nehéz ügy. 

Megpróbálkoztam a 2.1-el, hiba (6). Utána próbáltam 2.0-át, ismát hiba (9).
Ezek szerint én rontom el? Tudna valaki segiteni?
Wifi = levegős net

Hol van annyiért?
Én a 2g-t javaslom !!
[ Szerkesztve ]

Itten, ha az 1g-s érdekelt.
Ha a 2g-s, akkor az amerikából lenne (ismerős hozná).
[ Szerkesztve ]
Egy ilyen töltő szerintetek jó hozzá?
Nem szeretném kinyírni az aksiját, viszont 10k-t meg sokallok egy eredeti apple töltőért...
Rendszeresen nem használnám, hanem csak akkor, ha elutazok és nincs pc a közelemben.
[ Szerkesztve ]
Denon AH-C260R fülhallgató eladó! | XBOX Live / PSN ID: SaLa17 | http://www.flickr.com/photos/isasa7/ | Hirdetéseim: http://tinyurl.com/y886555

Aha és ismerősöd csak most tud hozni? ( nekem is tudna? csak kérdés egyenlőre)

Matek feladat: Ha van egy cucc , ami ugyan azt ugyan annyi idő alatt megcsinálja neked , akkor 1kért vagy 10k-ért vennéd meg ? 10 ezerért ! Őn kérem megbukott a 2. osztályban de szülői engedély nélkül nem kell évet ismételnie!
( bocs )

November 3-án megy ki 3 hétre, úgy beszéltem meg vele, hogy legkésőbb 31-én odaadom neki a pénzt és akkor hozni fog. 300$ a cucc + a tax, ami 9-12%, szóval 330$-at adok majd neki. Ha érdekel téged is, jöhet pü. 

Helló! Van megint valami amit nem tudok, a képen az aksi mellett az a plusz és a két pont mi akarna lenni?

Hali!
Hogy lehet így betémázni a cuccot, hogy háttér, meg új ikonok legyenek?!

Valaki #2022-re? Légyszi segítsetek, most egyáltalán nem működik az Touch-om! 
Wifi = levegős net

Nem tudom hogy 1st vagy 2nd gen-en vagy, ha 2nd vagy akkor gondolom még nem tudod (JB miatt), ha 1st gen-ed van, akkor WinterBoarddal lehet ezt megcsinálni. Az adott témát, amit kiválasztasz WinSCP-vel berakod a Touchon a /Library/Themes mappába, ha ez megvan, akkor a touchon belépsz a winterboardba, és ott aktiválod, majd kilépsz, ott nekikezd kicsit töltögetni, rárakja a billentyűzárat és kész is. A háttér egyszerűbb, ott csak a User Wallpapert kell kipiplod a WB-ban, kis töltés után ez is kész. Mivel az ikon képeket csak név alapján különbözteti meg, így más témákból összerakhatod, ami neked kell, vagy csinálhatsz is!

Hát közvetlenül 2.1-re nem megy, mert ott van az a 20 dolláros dolog, amivel az apple köcsögöl. Először fel kell rakni a 2.0.x-et ha ez nincs, úgy biztos nem fog menni a 2.1, így ahogy olvasgattam a régebbi jailbreakes írásokat az iTouch-on, ha 8.0-ás iTunesod van akkor próbáld meg 7.5-ös iTunesszal, mert azt írja itt, hogy az újabbal nem tud jailbreakelni, ez elég régi, lehet, hogy már megvan oldva a dolog, nem tudom, de egy próbát megér! Kövesd ahogy ott van, remélem így sikerülni fog, jobb tippem nincs.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! 
Wifi = levegős net

Hi!Hogy tudok eBook-ot tenni az iTouchra?Az megvan hogy kell eReader meg Stanza is ezeknél ott van hogy saját linkről való letöltés de egyszerűen nem tudja megnyitni a linket egyik program sem.A könyveket html ként tettem fel data.hu-ra meg mail posta fiókba is de nem megy.Ötletek?

összejött közben?

Hááát... Eljutotottam 2.0-ig, itt egy kicsit megpihentem és most keresem, hogy hogy kell tovább menni 2.1-re!
Wifi = levegős net
Halihóó!!!
Új iTouch tulajdonos leszek,és személyes véleményket,ha lehet kérnék.
Amugy szerintetek,lehet hülyeség csináltam,de PSP után egy iTouch megérte??Most ne a játékot vedd figyelembe....Köszi
Üdv
Time you enjoy wasting, isn't wasted time

Igen, megérte.

de mondjuk azt mondják az iTouch az szar
nem tom iért
sztem elég kafa cucc
nem az??
[ Szerkesztve ]

Ez relatív...attól függ,hogy ki mire használja...
Nekem pl. maximálisan bevált...

Én is PSPről váltottam Touchra és azóta(kb. fél éve)már nem is hiányzik a PSP.Vannak marha jó játékok a Touchra is.netezés meg ég és föld a psphez képest.Szóval megérte!
AGP forever!
Na ennek örülök.Leesett a kő a szívemről.Valami féle bőrtokot tudtok ajánlani???
Macbolt megbizható????Valaki vásárolt már ott????Köszike

nekem Belkin bőrtokom van 2 hónapja tökéletes,előtte szilikon volt de kinyúlt ,azt nem javaslom
AGP forever!

Erre senki sem tudja a választ?

sziasztok, az lenne a kérdésem hogy szerintetek miért nem működik az appstore a gépemen? megnyitom az iTunes-t, rámegyek és kiir valami virtual c++ hibát a gép az itunes meg mint a villám kikapcsol... aztán ujra megnyitom megint ez... mondanom sem kell hogy eléggé elszomorít a dolog
légyszives segitsetek ha tudtok! köszi
Apróhirdetésekbe írt hozzászólásaimra lehetőleg PÜ-ben válaszoljatok, azt gyorsabban észreveszem! Köszi!

Sziasztok!
Új itouch tulajdonos vagyok és nem értek 1-2 dolgot, akármennyi fórumot, youtubot olvasok/nézek! Aki vágja ezt a jailbreak dolgot meg tudna segíteni abban h h tudom ingyenesen frissíteni 1.1.4ről 2.x-re az légyszíves vegyen már fel msn-re 1-2 segítség erejéig mert kifolyik már a szemem
Nagyszerű a fórum, a legjobb amit eddig találtam, csak így tovább!
MSN CÍMEM: gabaaa0111@hotmail.com
Köszönööööööööm 

Szia!
Látom te itt nagyon jártas vagy ebben a touch témában!
Légyszíves segíts 1-2 dologban msnen.
gabaaa0111@hotmail.com
Köszönööööm