Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  iPod Touch topik |Minden, ami iPod Touch| (kiemelt téma)

(#11001) e30st válasza CHIPman (#10997) üzenetére

e30st
(tag)
LOGOUT blog

hát én ezt nem teljesen értettem, amit te itt csináltál, szerintem hülyeség volt, mert egyszerűen az Itunesban az iPod főoldalán megjelent lehetőségeknél ki kell választani, hogy "manually manage music and videos"
szerintem teljesen fölösleges az, amit az az oldal leírt. egy restorral biztos minden visszamegy normál kerékvágásba. aztán próbáld meg, hogy manage misuc and videos manually. akkor nem fog mindig szinkronizálni. én is évek óta ezt csinálom, és soha semmi gond nem volt. kb 6-7 gépről szedtem össze a meglévő 20 gigányi zenét, és az iTunes osem kötött bele.

"the internet has gotten a lot weirder since Russians started using cameras"

(#11002) CHIPman válasza e30st (#11001) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Teszek a zenékre, appokat akarok szinkronizálni. Vagy legalább újakat rátenni, ha már ezekkel nem is tudok semmit kezdeni.

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#11003) rakloo

rakloo
(fanatikus tag)

Valaki meg tudja mondani,hogy mennyiért szerelnek egy rossz power gombos 3G 8GB-ot ?
Igazából nem életbevágó,mert megtudtam oldani a home gombbal a lezárást, csak hogy mégis mennyi lehet.

555-SHOE

(#11004) e30st válasza rakloo (#11003) üzenetére

e30st
(tag)
LOGOUT blog

4-5ezer körül van. i-doki javallott. nz köre itt: i-Doki

"the internet has gotten a lot weirder since Russians started using cameras"

(#11005) XP NINJA válasza XP NINJA (#10955) üzenetére

XP NINJA
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

valaki? :))

Elnézést a helyesirási hibákért, de angol billentyűm van

(#11006) Bling95

Bling95
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Olyan problemam lenne hogy restoroltam egy 4g ipodot, lefutott rendesen a restore viszont ha bekapcsolom nem a springboard jon be hanem a dugja ra az itunedra ikon. De kozbe rendesen jelzi az akksi toltottseget, szoval nem olxan mint dfu-ba mert bebootol elotte mielott ezt jelezne.

Valakinek valami 5let? JB nemvolt rajta.

(#11007) PredatorNo1 válasza Cool Face (#10998) üzenetére

PredatorNo1
(senior tag)

Miért ezzel mi bajod? Ha kikapcsol akkor jó :)
Jobb mint a mikro szerintem..

"A saját Országomban Nekem kéne pakolni?"

(#11008) Bling95 válasza Bling95 (#11006) üzenetére

Bling95
(őstag)
LOGOUT blog

megoldódott, szerintem azvolt a probléma hogy restore után nemérte el az itunes-t store-t legalábbis egészen addig nem működött

(#11009) msl

msl
(lelkes újonc)

Sziasztok.

Ipod T. 4ben van valami amiért érdemes jailbreakelni? Mármint, azon kívül, hogy utána hekkelt alkalmazásokat lehet rátenni.

(#11010) HBence89 válasza Cool Face (#10998) üzenetére

HBence89
(újonc)

Szia

Most beszéltem valakivel, aki azt mondta, ő bevitte a touchot, és azonnal kapott egy újat.
Nem javítgatás vagy ilyesmi. Kapott egy fóliás új készüléket, 1 év garanciával.
almáriumpro kft. ő ide vitte.
Te hova?

(#11011) HBence89 válasza msl (#11009) üzenetére

HBence89
(újonc)

Szia

A jailbreak lényegét kizártad, így nem. Nem érdemes jailbrakelni, ha nem akarod arra használni, amire a JB lehetővé teszi, tehát tört appokat felrakni...

ÜDv

(#11012) Cool Face válasza HBence89 (#11010) üzenetére

Cool Face
(tag)

(#11007) PredatorNo1
Szoftveres megoldásra gondoltam, de ez is jó és tuti megoldás, mert nincs nyoma:D

(#11011) HBence89
Az iStyle-ba kell bevinnem, nincs más itt a közelben...de ha így kinyírom nincs más mint az új, az előzőt szoftveresen megcsináltak, de ezt már nem fogják.

Olyat lehet csinálni, hogy cash vissza és inkább veszek egy ipad 2-t egy kis ráfizetéssel :P

[ Szerkesztve ]

(#11013) HBence89 válasza Cool Face (#11012) üzenetére

HBence89
(újonc)

Hát nem tudom, hol van az iStyle bolt, úgytudom budapesten, ahol ez a szervíz is.

De igen lehet, hogy szoftveres gondnál nincs csere, csak hardveresnél.
Végül melyik módszert alkalmazod? Ha kinyírod az akksit már csere lesz, amit akár ezzel a túlfeszes módszerrel megoldható!

(#11014) xxman válasza Cool Face (#11012) üzenetére

xxman
(senior tag)

csináld azt hogy addig nyomogatod a home vagy power gombot amíg meg nem adja magát

Trying to be genuine is harder than its seemed.

(#11015) xxman válasza HBence89 (#11013) üzenetére

xxman
(senior tag)

mondjuk én azzal vitatkoznék hogy az a JB lényege :U :U
inkább úgy mondanám hogy az is jól jöhet , de még az is benne van hogy 1-2$-t a fejlesztőktől nem sajnálnék :)

(#11016) rakloo válasza e30st (#11004) üzenetére

rakloo
(fanatikus tag)

Ma reggel nagyon bebugolt a gomb, elkezdett villogni a kijelző, mintha folyamatosan nyomkodnák. Felhúzott, falhoz vágtam izomból. Azóta tökéletesen megy minden. :DDD

[ Szerkesztve ]

555-SHOE

(#11017) Cool Face

Cool Face
(tag)

A túlfeszültséges megoldást választom, az tuti j lesz. A gomb nyomkodós inkább felejtős még a végén rámondják hogy a nem megfelelő használattól van..

(#11018) xxman válasza Cool Face (#11017) üzenetére

xxman
(senior tag)

mondjuk szerintem ha visszamész úgy hogy egyfolytában kikapcsol (sokadik restore után is) és megmondod hogy múltkor mi volt és hogy valszeg elkúrták a szervizesek lehet az is eég lenne

(#11019) Cool Face válasza xxman (#11018) üzenetére

Cool Face
(tag)

nem szórakozok vele, inkább megcsinálom rendesen...:D nem adok rá még 1 esélyt hogy visszakapjam:)

[ Szerkesztve ]

(#11020) msl

msl
(lelkes újonc)

Sziasztok. Szeretnek pcvel video beszelgetest folytatni. Hogyan oldhato meg ez? ( skype kizarva )

Thx

(#11021) Jim-Y válasza msl (#11020) üzenetére

Jim-Y
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

törölve

[ Szerkesztve ]

(#11022) poosbal

poosbal
(újonc)

Üdv mindenkinek!

Még újonc vagyok a fórumon és regisztrációm oka egy jailbrake utáni hiba.
Nekem egy iTouch 4G van 4.2.1 egy iOS-al. Több tutorial megnézése után sikerült végülis feltörni a touchomat, de adóddott egy kis problémám amire sehol nem találok választ.

Az a probléma hogy mióta feltörtem a gépezetet, ha kikapcsolom, nem tudom ujraindítani csak ha rebootolom az egészet redsnOw-val. Ez azért problémás mert ugye mindig rá kell kötnöm a gépre, megcsinálnom a rebootot és a végén magától ujraindul (kis ananász megjelenik és betölt). Viszont ha ezek után bármikor is kikapcsolom és újra próbálom bekapcsolni megjelenik a kis apple logó, tölt sokáig és a végén egy fehér képernyőt dob fel pár másodpercre és ujraindul aztán kezdődik az egész előröl addig amíg ujra nem bootolom megint DFU módban
.
Ezzel az a problémám hogy mindig töltenem kell a touchot, mert ha lemerül csak a reboot segíthet.

Remélem értitek hogy mire gondoltam és tudtok nekem segíteni.
Előre is köszönet! :R poosbal

(#11023) xxman válasza poosbal (#11022) üzenetére

xxman
(senior tag)

Ezt nevezik tethered JBnek , nem orvosolható , csak ha kiadnak új JBT majd , addig nem.
De lehet tévedek , rég foglalkoztam vele annyit :D

(#11024) xxman

xxman
(senior tag)

Ja és valaki nem válna meg a touch 4től egy jó kis laptopért (megéri ám).
tudom hogy nem idevaló , de hátha valaki pont keres laptopot :D
1az1be gondoltam.

(#11025) PredatorNo1 válasza rakloo (#11016) üzenetére

PredatorNo1
(senior tag)

Asszem raklootól sem kell megvenni az ipodját :DD :DD
Coolface majd írj, hogy mi van.

Ha valakit érdekel, van egy vadiúj 8gb-os 3g touchom, fóliás, teljesen szűz, lehet megrontani! :)
ÜDv

"A saját Országomban Nekem kéne pakolni?"

(#11026) poosbal válasza xxman (#11023) üzenetére

poosbal
(újonc)

Ez azt jelenti hogy a redsnOw verziójával van a baj vagy hogy a 4.2.1 Firmware-el amit leszedtem hozzá? Melyiknek a frissítésére kell várnom?

Köszönöm szépen a valászod!! :K

(#11027) xxman válasza poosbal (#11026) üzenetére

xxman
(senior tag)

Igen az új RedSn0w-ra kell várni

(#11028) xxman

xxman
(senior tag)

De ha kijön az új akkor restore és utána újra JB már majd az újjal!

(#11029) Bling95 válasza xxman (#11027) üzenetére

Bling95
(őstag)
LOGOUT blog

greenpois0n már megy most is..

(#11030) makimakom válasza xxman (#11028) üzenetére

makimakom
(tag)
LOGOUT blog

én úgy csináltam hogy feltörtem elsőnek redsnowal aztán amikor megjelent a greenp0ison 4.2.1-re akkor feltörtem azzal is :D szal most 2vel van törve :D

Ha sikeresen lebonyolítottunk egy üzletet kérlek adj egy jó pontot a "kivel érdemes üzletelni" topikba! Nagyon köszönöm! :)

(#11031) harry3 válasza Bling95 (#11029) üzenetére

harry3
(senior tag)

Így van.
Egyébként eladtam a Touch-ot, de most nincs egy ideje min zenét hallgatni, azért csak jó volt, de nekem túl sok, nem használtam ki. Most nagyon megtetszett a Shuffle, olyan kis pici és praktikus, nincs túlbonyolítva.

Steam/Modern Warfare 3: unlimit3dsky

(#11032) vbksharee

vbksharee
(újonc)

nekem olyan próblémám lenne, hogy befagy a touch legfrissebb szoftver és befagy a keszülék, megnyitok vmit legyen az pl beallitasok vagy szamlogep befagy, tegyuk hozza barmit megnyitok csak a kerete jon be sehol semmi opcio, kerlek sgitsetek fontos! koszonom.

(#11033) xxman válasza vbksharee (#11032) üzenetére

xxman
(senior tag)

restore?

(#11034) VandorLizzy

VandorLizzy
(újonc)

Sziasztok! Sem tudom megoldani a problémát. Van egy 8gb-s 3 generációs ipod touchom. 4.0 szoftver volt rajta amit frissíteni akartam 4.2-re. Frissítés után hibaüzenetet kapok (37-es), és a touch be sem kapcsol. Próbáltam DFU módba rakni, próbáltam TinyUmbrellát, mindent... De semmi válasz... Nem tud valaki segíteni?

[ Szerkesztve ]

(#11035) vbksharee válasza VandorLizzy (#11034) üzenetére

vbksharee
(újonc)

persze egy linkkel!
http://szifon.com/2011/03/03/leggyakoribb-itunes-hibauzenetek/#comment-132575

(#11036) vbksharee válasza xxman (#11033) üzenetére

vbksharee
(újonc)

persze h ujra raktam, de azt csinalja h belepek egy alkalmazasba es cak a kerete on be nem jon be mondjuk h wifi off on csak a hatter meg a felsolec...

(#11037) rakloo válasza PredatorNo1 (#11025) üzenetére

rakloo
(fanatikus tag)

Régen akartam eladni. Majd veszek egy 5g-t, akkor ezt felrakom a polcra. :D
Nagyon megszerettem amúgy, és 100%ig kihasználom.
Mióta megvan, kb 3x lett volna szükségem a kamerára. És még attól sem kell félnem,hogy ha lemerül, nem fogok tudni telefonálni.

555-SHOE

(#11038) MoRtoN Seven

MoRtoN Seven
(újonc)

Sziasztok !
A következő kérdésem volna: Tud valaki olyan progit az ipod touch-hoz amivel lehet tv nézni lehetőleg magyar csatornákat is?
a segitséget előre is köszönöm

(#11039) koma106 válasza MoRtoN Seven (#11038) üzenetére

koma106
(tag)

http://itunes.apple.com/us/app/duna-mobil/id364875308?mt=8

-

(#11040) Bucsek

Bucsek
(kvázi-tag)

Sziasztok, lenne egy pár kérdésem itunesal kapcsolatban

van egy 4g ipod touchom és a wint ujraraktam, uj itunes (megint levont 500ft ot az a bxzi itunes) és a helyzet, hogy az appok nem maradtak meg, most már bemásoltam őket mert megvolt másik particióról (ez így jó?), viszont a helyzet, hogy magától nem töltötte le az ájpodomról, pedig volt már olyan hogy megtette, ez most akkor hogy is van? (szóval ez a probléma megoldódott végülis... csak azért érdekes)

a másik meg hogy megvettem egy pár játékot már, az akkor végleg az akkountomon van, ez tuti. Viszont ha megveszem mégegyszer, akkor mi történik? újra levonja? Csak azért kérdezem, mert idegességemben (hogy nem töltötte le újra a programokat, plusz még szarakodott a itunes, sírt hogy nem tud csatlakozni sehova) újra megvettem a prince of persiat. Nem vont le a kártyámról semmit (még) de várható, hogy újra levonja?

köszöntem, sziasztok.

Bucsek közlegény északi futár jelentkezik, uram!

(#11041) Kommy válasza Bucsek (#11040) üzenetére

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az az 500 FT csak zárolás csak fedezet ellenőrzé, nem vont le semmit, és miaért már fizettél azért nem von le többször pénzt.
Telefonról tudtommal magától nem másolja a le a programokat, csak a ha nyomsz egy transfer purchases-t.

dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

(#11042) Bucsek válasza Kommy (#11041) üzenetére

Bucsek
(kvázi-tag)

Sose értettem ezt a fedezetellenőrzét, meg zárolást :D

de eddig úgy vettem észre, hogy mindig levonta :-\

lehet akkor mégse :D

köszi azért.

(#11043) Kommy válasza Bucsek (#11042) üzenetére

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha megnézed a számládat amit kapsz hónap végén meg sem jelenik benne mint tétel, így le sem vonhatta

[ Szerkesztve ]

dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

(#11044) Bucsek válasza Kommy (#11043) üzenetére

Bucsek
(kvázi-tag)

Köszönöm, akkor még egy kérdés, hogy nem tudok kétszer venni játékot, nem?

(#11045) mrThomi

mrThomi
(senior tag)

Sziasztok. Egyik haveromnak van egy itouch-ja és belül porszemes a kijelzö. Az hogy mehetett be oda? Mert ki szeretné takaritattni! Szétkapni házilag gondolom nem érdemes. porszivo esetleg? :DD vagy mit lehetne tenni? Pécsi vagyok ha esetleg ott van ijen szerviz ahol megcinálják, eltudnánk oda vinni.

kössze

(#11046) vbksharee

vbksharee
(újonc)

sziasztok!
Nekem olyan gondom akadt, hogy megkaptam használtan a 2g-és touch-ot és fagyott mindene. Felraktam friss szoftvert és semmi változás bejönnek a dolgok pl.: beállítás menüpont és csak a kék keret jön be semmi opció, ha zárolom a készüléket befagy ha belelepek vmibe befagy, vki tud segíteni?

(#11047) MoRtoN Seven válasza vbksharee (#11046) üzenetére

MoRtoN Seven
(újonc)

szerintem aha frissitetted és úgy sem megy akkor az hardver hiba lehet. Gondolom nem garanciális de ettől függetlenül megéri meg nézetned valahol és legfeljebb cserélni kell valamit és akkor meg eldöntheted hogy költesz rá vagysem

(#11048) mondomén

mondomén
(senior tag)

Sziasztok!

Újra tervben van egy itouch vétel.
Annyi lenn a kérdésem, hogy serial alapján biztos gariztatnak?(UK-ből van a touch)
Volt már valaki aki papírok nélkül besétált és megcsinálták esetleg cserélték a készülékét?

(#11049) Revolit

Revolit
(tag)

Ma vettem a 4g-s iTouchom, de nem megy a képernyő orientálás:s Próbáltam ki be kapcsolni (dupla katt Home gomb jobb oldali ikonnal) újraindítottam, reseteltem de semmi, se a menü se a safari semmi program nem "dől" el hiába döntöm akárhogy a touchot. Erre van valami megoldás, vagy vigyem vissza?

(#11050) Karma válasza Revolit (#11049) üzenetére

LOGOUT blog

Próbáld ki valami játékban (pl. Labyrinth) a gyorsulásmérőt először.

Break Driven Development

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  iPod Touch topik |Minden, ami iPod Touch| (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.