Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  iPod Touch topik |Minden, ami iPod Touch| (kiemelt téma)

(#13051) Dogmatix

Dogmatix
(kvázi-tag)

Már letöltöttem mert kíváncsi voltam :D nekem bejön az app, bár sajnos nincs mentés és azért elég korlátozottak a lehetőségek de nekem nagyon tetszik :D

(#13052) csdm válasza xxman (#13049) üzenetére

csdm
(senior tag)
LOGOUT blog

Mit csinálok rosszul?
KÉP

(#13053) peugeotmate

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Hali!
5.0.1-ről restore-olnék szintén 5.0.1-re, de 3194-es hibával mindig elhajt. Frissítettem már az iTunest, DFU-ba is raktam a z iPodot, de hiába. (A készülék iTouch 4G 8gb, jailbreakelt.)
Mi lehet a probléma?

Egyesek úgy vélik, elég túlélni az életet... | Nokia N8 eladó: http://href.hu/x/hts7

(#13054) xxman válasza peugeotmate (#13053) üzenetére

xxman
(senior tag)

@csdm : Nem tudom itt a kép hogy nekem ilyen. Igaz ez iPhone , az ipod-om nem tudom hol van, lehet ez iphone + touch only opció.

@peugeotmate : Írd át az iTunes host-ját:
Itt találod : c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
Itt keresd meg a hostot majd azt rendszergazda módban nyisd meg (jegyzettömbbel pl.)
Végül írd hozzá ezt a sort (a legvégére) 74.208.105.171 gs.apple.com
majd dfu és restore

[ Szerkesztve ]

Trying to be genuine is harder than its seemed.

(#13055) peugeotmate válasza xxman (#13054) üzenetére

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönet! :R

Egyesek úgy vélik, elég túlélni az életet... | Nokia N8 eladó: http://href.hu/x/hts7

(#13056) AndrewPuma82

AndrewPuma82
(újonc)

Sziasztok,
iPod touch 4-em van 5.0.1-es iOS-szel jailbreakelve. Kaptam egy facebook értesítést, megnyitottam, bejött a facebook de lefagyott az ipod, nyomkodtam a home gombot, power gombot is, semmi. Kicsit vártam aztán nyomtam együtt a kettőt hogy újrainduljon, volt már ilyenem. Arra sem történt semmi majd pár mp múlva az egész képernyő fehér lett. Semmire nem reagál, töltésre sem, iTunes nem ismeri fel.
Ez lenne a "white screen of death", néztem videókat meg leírásokat hogy nyomva kell tartani a home és a power gombot 10 mp-ig és újraindul. Hát nekem nem, tartottam 20 mp-ig is. Ami még különbség nálam és a videók között, hogy nekik elaludt a képernyő, nekem viszont simán fehéren világít bármit csinálok.

Mit tudok tenni?

(#13057) Don't Panic válasza AndrewPuma82 (#13056) üzenetére

Don't Panic
(fanatikus tag)

várd meg mig totál lemerül ás úgy tedd fel töltőre nekem annó a g5 ös classic ipod csinált ilyet. lemerült aztán megjavult , hátha.

(#13058) xxman válasza Don't Panic (#13057) üzenetére

xxman
(senior tag)

Recovery-be se megy be 30sec-es power+home-val? Ha nem akkor marad a merítéses :D

[ Szerkesztve ]

(#13059) AndrewPuma82 válasza xxman (#13058) üzenetére

AndrewPuma82
(újonc)

Semmit nem csinál, hát fura. :D

Merítem, nem tudok mit csinálni. Amúgy egész meleg lett ezalatt a 10-20 perc alatt.

(#13060) xxman válasza AndrewPuma82 (#13059) üzenetére

xxman
(senior tag)

persze ilyenkor dolgozik mint atom. meg a fény is termeli a hőt.
várd meg és szerintem biztos jó lesz.
legalább garis? :F

(#13061) AndrewPuma82 válasza xxman (#13060) üzenetére

AndrewPuma82
(újonc)

Igen, még nincs 1 éves se.

(#13062) AndrewPuma82

AndrewPuma82
(újonc)

Na lemerült, rádugtam a töltőre és működik, kösz a segítséget.
Nem valami megnyugtató hogy ilyen történhet csak úgy...

(#13063) xxman válasza AndrewPuma82 (#13062) üzenetére

xxman
(senior tag)

Nem tudom , én elég régóta foglalkozom ipodokkal volt már vagy 15db de egyszer nem láttam ilyet

(#13064) petata

petata
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Tervezek venni júniusban egy Touch-ot, a kérdésem pedig az lenne, hogy kompatibilis-e a Beats Solo HD fejessel? Csak mert már nagyon beleszerettem ebbe a párosba, de egy YT videóban említették, hogy Apple cuccokkal inkompatibilis. Tud valaki segíteni?

Előre is köszi!

üdv.

Ha a válaszom várod, frissíts többször az oldalra, mert lehet szerkesztettem az előző hsz.-om!

(#13065) Kommy válasza petata (#13064) üzenetére

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mivel van made for iPod, iPhone , iPad plecsnije így mennie kell vele.

Ráadásul az apple oldalán mint kiegészítő is megtalálható: [link]

Komyptibilitási lista: [link]

dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

(#13066) petata válasza Kommy (#13065) üzenetére

petata
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszi. Akkor én is jól informálódtam... Bár nem értem akkor mit mondhatott az a jutyúbos gyerek... én úgy vettem ki, hogy iPad-del, iPhone-nal, meg iPod-dal nem megy, minden mással igen. Lehet, hogy csak nekem ratyi az angolom :D

Ha a válaszom várod, frissíts többször az oldalra, mert lehet szerkesztettem az előző hsz.-om!

(#13067) P-SZ-S

P-SZ-S
(fanatikus tag)

Üdv!

Ha frissítem az ipodom 5.1-re, akkor mik tűnnek el róla? Gondolok itt: alkalmazások, beállítások, cydiás cuccok, zenék..

(#13068) Kommy válasza petata (#13066) üzenetére

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Énis azt hallotam egy youtube-os videóban, nem csak te, de ha ott van az apple oldalán akkor mennie kell, ha nem vissza kell vinni :D

dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

(#13069) petata válasza Kommy (#13068) üzenetére

petata
(senior tag)
LOGOUT blog

Persze, gondolom... csak ha már ennyit kiadok egy termékért, működjön is ;]

(#13070) dani3l válasza petata (#13066) üzenetére

dani3l
(fanatikus tag)

Elvileg ezeket a ControlTalk-os, vagy mostmar iSoniTalk-os kabeleket eredetileg Apple cuccokhoz, pontosabban iPhone-hoz csinaltak.
Mindenesetre azert zarojelben megjegyeznem, hogy a Studiom nem müködik az iPoddal (Touch), viszont a HTC-mmel igen. Szoval azert vasarlas elött probald ki valahol szerintem, ha annyira fontos..
Nem tudom egyebkent, van e valami különbseg a ControlTalk meg az iSoniTalk között, lehet, hogy nem veletlen a nev valtoztatas sem, az enyem meg a ControlTalk-os szeria..

Szerk.: Közben kiprobaltam egy 4g Nanoval is es azzal erdekes modon müködik frankon, szoval nem nagyon tudom hova tenni, erdekes..

[ Szerkesztve ]

"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#13071) AndrewPuma82

AndrewPuma82
(újonc)

Sziasztok,
jailbreakes kérdésem lenne megint.
Ismerősömnek 4.2.1es iOS van az ipodján. Ha a jailbreakme.comra felmenne tudná jailbreakelni ugye? A fontosabb része pedig az lenne hogy lehetséges-e 4.3.3ra frissítenie?
Nem tudom milyen módszerrel működik a jailbreakme.com, ezért kérdezem.

(#13072) xxman válasza AndrewPuma82 (#13071) üzenetére

xxman
(senior tag)

Jailbreakme szerintem nem működik de én amúgy is a redsn0w-ot ajánlom.
Másik kérdésedre a válasz pedig : ha 2g-s vagy 3g 8gb-s akkor nem lehet. Ha 3G v 4 akkor mehet 4.3.3 sőt 5.1.1is

(#13073) P-SZ-S válasza xxman (#13072) üzenetére

P-SZ-S
(fanatikus tag)

4.3.3 SHSH nélkül nem hiszem hogy menne... 5.1.1-el pedig még várjunk holnapig, valószínüleg kijön az untethered JB.

Szerk: valaki tudna válaszolni hogy ha frissítem az ipodot 5.1.1-re, akkor mik törlődnek (zene, appok, cydiás dolgok, beállítások)?

[ Szerkesztve ]

(#13074) xxman válasza P-SZ-S (#13073) üzenetére

xxman
(senior tag)

frissítésnél mindent legyalul. (backupból képeket kontaktokat visszarakja , zenéid gondolom mevannak itunesbe)
ssh nélkül miért ne menne?
untethereddel mi a baj? engem nem zavar , úgyse kapcsolom ki soha.

(#13075) P-SZ-S válasza xxman (#13074) üzenetére

P-SZ-S
(fanatikus tag)

Azért nem megy mert az itunesnak lényegtelen hogy te most 4.2-ről, vagy 5.1-ről szeretnél 4.3.3-ra menni, nem fogja engedni, csak a legfrissebbet engedi majd feltenni.
Nekem biztos nem lenne jó a tethered: éjjelre kikapcsolom ,lemerül, stb.. De elvileg holnap adják ki az untetheredet ha minden jól megy.
Az alkalmazások adatai mentődnek? Pl. hogy hol tartok angry birds-ben?

(#13076) xxman válasza P-SZ-S (#13075) üzenetére

xxman
(senior tag)

Igen , de előtte nyomj egy backupot és update után restore from backupot!

ja igaz el is felejtettem. Amúgy nem értem hogy tudtok ios4en maradni , frankó ez az 5ös,

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  iPod Touch topik |Minden, ami iPod Touch| (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.