10 perc alatt megvan az egész, akkor miért ne csinálná meg? 
A nagy erő nagy felelősséggel jár
(#851) macikos válasza infectedmann (#850) üzenetére

10 perc alatt megvan az egész, akkor miért ne csinálná meg? 

Sziasztok, na, most megpróbáltam feltenni az invisible shieldet, csak a hátlapra, és nem tetszik, úgyhogy Überakciós áron, két üveg szmötyivel amivel fel kell rakni, kaparóval, meg még megkezdetlen chrom csik és komplett elülső oldallal (értsd, az olyan mintha a boltból vetted volna) és a hátsó oldal is tökéletes állapotban a bolti 4500 helyett 3500ért bárki elviheti.
Kérdeztem az Istyle-ost hogy mennyire látszik, mert én pont az üvegszerű felületét szeretem az Iphone-nak de azt mondta, nem is látszik. Igaza is van, nem látszik igazán, Viszont nekem személy szerint igy nem tetszik annyira, mint simán (főleg most amig új a kicsike) persze ez valószinűleg egyéni probléma, hisza világon milliók használják így, de én finnyás vagyok.
Úgyhogy az első aki jelzi hogy kell neki csomagolással mindennel, az viheti nyugodtan.
Priviben, vagy gugu@gund.axelero.net -en jelezzétek. Budapesti vagyok.
Üdv.: Gusztáv
Giga P35DS3,Core2 E8400@4Ghz 1.3V,Zalman 9700,2x2048Mb Corsair XMS2CL4DHX,GAINW8800GTS@795/2000Mhz,CorsairVX550,LogitMX1000/G15, FanatecGT3RSV2+Clubsport,Iracing C license

Ez teljesen normális. Nálam is ez volt, azt mondták nyugodjak meg, nyilván az ikon 400 díjai szerint számláznak. Egyébként 1hét alatt folyamatos használat mellett sem sikerült 300mega fölé menni, pedig nyuztam rendesen!

Szerintem látszik, és érintlésre meg olyan mintha valami ragacsos izébe nyúlkálna az ember. Egy csomószor alig tudom csúsztatni az újjam. Ráadásul a hátsó rész szerintem csak komoly kompromisszumokkal helyezhető fel. Én csak az elejét tettem fel, ha karcolódik a hátulja az azért nem akkora tragédia mint ha az üveglap sérülne.

Szerintem nem a telefon hibája ha nem megy el az SMS. Egyszer valamelyik szolgáltató azt nyilatkozta, hogy az elveszett SMS-ek aránya akár 20% is lehet.
(#856) haze válasza infectedmann (#835) üzenetére

Nekem az első Visámat elfogadta. Pedig Magyar. Szerintem egyes bankokkal van baja és nem az országgal.
Jujj, nem akartam ennyi hozzászólást! Bocsi 
[ Szerkesztve ]
Nem kell félni, erről már volt szó, ilyenkor a rendszer nem számolja a díjcsomag által kapott kedvezményeket, sem a beszélgetéseket, sem az smseket, sem az adatforgalmat.Hanem mindent valós áron számol, ha felhívod pl az egyenleginfót 200-300k is lehet az "aktuális" egyenleged, mert csak hónap végén számolják ki rendesen.Haveromnak 600k volt a számlája 30.-án de tegnap felhívtuk az egyenleginfót, már lezárták az előző hónapot így a rendes számlát mondta ami a tört hónap miatt 3000 párszáz ft.
a vicc hogy megkérdeztem van-e rá mód hogy hónap közben is az aktuális egyenlegemet megtudjam és azt válaszolták, hogy sajnos ez lehetetlen. 
k2iller42: nekem sikerült 12 óra alatt 150megát elcseszni... 
[ Szerkesztve ]
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

"Én csak az elejét tettem fel, ha karcolódik a hátulja az azért nem akkora tragédia mint ha az üveglap sérülne."
Pedig pont az üveg nem karcolódik, mert karcálló. A hátulja a legtöbb embernél néhány hét vagy akár néhány nap alatt is összekarcolódik. Persze ha vigyáz rá az ember, akkor nem. Az én telefonom fél éves, nem hordom tokban és egy darab karc sincs rajta(a króm szegély képernyő menti részénél van 1-2 mikrokarc amit szinte nem is látni, de más nincs)
Naszóval, akkor mit kell kikapcsolni, hogy ne legyen adatforgalom semmilyen módon?
Tényleg nem szeretnék 100k-s számlát!
Ami azt illeti, itthon van wifi, szal azt nem bánom, de ha elmegyek, akkor nehogymár keressen mást a telefon...
Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.
(#860) infectedmann válasza macikos (#851) üzenetére
Tolmácsolom neki 
De valószínűleg ezt is rám fogja tukmálni 
http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)
(#861) infectedmann válasza macikos (#851) üzenetére
Még valami.
Tudnál linkelni egy jó leírást hozzá? 
Magyar nyelv előnyben van, de az angoltól sem ijedek meg.
http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)
srácok! van vkinek MMS-el kapcsolatban tapasztalata? tudom iPhone nem tud MMS-ezni, iletve tört verzióval programmal igen, de akkoris kéne kapnom legalább egy linket SMS-ben és akkor arra rákattintva meg tudnám nézni! vagy nem jól tudom? mármint ez abban az esetben van, ha kapok MMS-t!
[ Szerkesztve ]
www.napiapp.com

iPhone feltöltő kártyával Gondolom ezt már láttátok, a kérdésem csak az lenne, hogy jól emlékszem rá, hogy a Britteknél független minden telefon alapból? Régen voltam már Angliában. Ezek szerint, ha igazam van 100k-ért hivatalosan megveheted függetlenül, csak egy megerősítést szeretnék kérni, mert ebben az esetben igen jó vétel.
Watch HD movies!

Hétfőn én is voltam az iStyle-ban, az Andrássy úton. Már akkor is volt Invisible Shield 3G-re. Nekem viszont 1st genre kellett volna. Azt mondták azt is megrendelték a 3G-ssel együtt, viszont az nem volt Magyarországon, úgyhogy csak kb. 1,5 hét múlva várható, hogy lesz. Lehet 1 hét múlva is, de 2 hét múlva már nagyon valószínű. Eh várni.. várni.. :S

na most egy pár napig nem voltam, rögtön lett két oldal 
"Nem jó bele... Elvileg jó lenne, mert 3,5 jack van a telefonon, de mivel az apple kicsit besüllyesztette, így mindenképp kell venni Kábelt, hogy tudjad hallgatni a saját füleseddel... :S "
mi van? akkor nem jó bele? én bele dugtam a saját fülesemet, igaz kicsit nehezen ment. remélem nem rontottam el semmit 
amúgy mondjátok már meg ki tudja rendesen használni ezt a fülest amit adtak a telefonhoz. mert ha mondjuk a jobb csebemben van akkor a bal fülembe már alig ér el a füles. ellenben, viszont a jobb oldali fülemnél, meg egy nagy darab kábel ott ficeg. menet közben idegesítő, mivel összevissze birizgálja a nyakam....
másnak nincs ilyen problémája??
mennyi egy olyan kábel?
Intel Core Duo E2160,Asus P5b, 2GB Kingmax DDR2 , Gigabyte 7300gt, 300 GB Samsung, 19' Hans-G
3G-sben már nincs süllyesztés, de 1. gen-es még süllyesztett 
nekem elég kényelmes a füles és szntem elég jól is szól!
elég magas vagyok (188cm) és nekem teljesen jól a fülemhez ér, nincs vele semmi problémám, szal mintha az ilyen embereknek tervezték volna mint én!
jah, és nálam tök mindegy, hogy jobb vagy bal zseb!
amúgy eddig én amivel találkoztam pár darab fülessel, kicsi agybadugóstól a nagy fejhallgatóig mindegyik belement a 3G-sbe! szóval szntem ezzel a foglalattal semmi baj nincs!
[ Szerkesztve ]
www.napiapp.com

Nem fogsz neki örülni, de megkérdem: nem cserélted fel a két oldalt?
Tehát nem a jobb füledbe dugod a jobb oldalt és nem a balba a balost 
Szerintem jól használható, nem esik ki a fülemből. A kábelt meg nem muszáj a nyakad mögött elvezetni, én legalábbis nem tudom, hogy mi benne a jó. Azt értem, hogy nem lóg le ha hátul van, de engem pl. zavarna, ha ott izegne-mozogna a nyakamnál hátul, ráadásul ha izzadsz, akkor idővel a műanyag tönkremegy a nedvesség hatására.

aham, akkor ide nem kell kábel 
akkor nem kell félnem, dughatom a saját fülesem 
Csigger: én 10 centivel vagyok akkor alacsonyabb nálad, és nekem nem fér el.
Macikos:
hehehe
hát azt még tudom hogy az L az a jobb 
viccen kívül, jól digtam. R ment a jobba....
majd kipróbálom akkor elölről
de nekem nagy melegben izzad a hasam is 
Intel Core Duo E2160,Asus P5b, 2GB Kingmax DDR2 , Gigabyte 7300gt, 300 GB Samsung, 19' Hans-G
akkor neked elvileg kényelmesen kéne tudnod használni!
az tény, hogy ez nem egy olyan fües amit a nyakad körül át kell vetni, a Pana fülesem nekem is olyan volt, de ez szntem sokkal jobban szokható!
de nekem nagy melegben izzad a hasam is
öcsém!!! hogy neked mennyi bajod van! 
www.napiapp.com

na majd kipróbálom ha elöl vezetem el.
hát nem tudom akkor neked hogy ér el. mindegy most megyek megetetem a zsiráfjaimat 
Attól is függ, milyen mély a zsebed. Vegyél hosszabbítót. DE nem tudom, egyáltalán miért kell a gyári füles, az egy rakás sz*r.
Nekem sennheiser cx300 van, de azt is inkább külön mp3 lejátszóra dugom, ahol normálisan lehet konfigolni a hangszínt, nem úgy mint az iphone-ban 

azé, mert van egy hama agybedugósom, ami kicsit haldoklik, valamint venni akarok invisible shildet a telóra, és sajna nem vagyok eleresztve, és még ennek a fejében Pesten albiban lakom és főiskolára nyomulok 
szal költség minimalizáláson vagyok 
megveszem a shildet, aztán kuss van nekem egy darabig 
Okok, nem is kötekedni akartam, csak egy opciót ajánlottam 
Amúgy sztem egy jack hosszabbító nem olyan drága, párszáz forint lehet 
(#875) DeepDish válasza HPEx20i16v (#846) üzenetére

Ez a csomag nem csak mobilnettel kaphato azzal az usb vacakkal es kulon nem is lehet igenyelni, vagy rosszul tudom? Mert mikor en valtottam net 80rol erre ,nemigazan mondta ezt a no nekem!! 

Tegnap kellett ugye újra tenni az iPhone-t. MInden tok jol mukodott rajta.
Most 1 perce fogta magat, es kepernyo kikapcs, alma megjelenik. azota se kep se hang. Hozza se nyultam. raadasul az alma szep lassan elhalvanyul, majd ha vissza dugom toltore akkor ujra ki lehet kapcsolni a ket gombbal es vissza, de semmi nem tortenik.
Szerintem ez egy szar (mar sokadszor megy gajra). ma elviszem kicsereltetni. Nagyot csalodtam az apple feelingben.
Szervizbe hogy kell vinni a keszüléket, dobozában mindennel együtt?
[ Szerkesztve ]

ja valószínűleg az lesz...
más: a kis gomb bal oldalt a hangerő szabályzónál hogy működik? mert hiába nyomogatom nem csinál semmit
Nem nyomni kell, kapcsolni fel le...
A néma és a másik üzemmód között váltogatsz vele gyorsan.

köszi. még jó hogy mérnök leszek 
nem mertem nagyon húzgálni mert féltem letöröm. amúgy kicsit akadt, de kicsi libazsír után mostmár lehet kattintgatni 
No problémó 
Nekem megvolt több mint egy hete a telefon, mikor észrevettem, hogy van ott egyáltalán egy kapcsoló

Kérdés: ha sokat beszéltek egyhuzamban, nektek is eléggé felmelegszik a telefon hátulja, főleg a felső részén?
[ Szerkesztve ]

Gondolom a 3G hálózat használata miatt. Ez más telefonnál is így van.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build
De első generációs a telefon...
Az nem 3g-s.

eléggé fel. mondjuk a filléres másik nokia telefonom is.
sztem majdnm minden telefon...
igen, sőt töltésnél is, de sztem ez természetes. Vagy nem?
áááááááááá 
Róma... Gondolák...
Akkor biztos az! Csak én parázok.
A másik dolog, ami eszembe jutott, ha valaki hív, de nem akarom felvenni, hanem kinyomni akkor mit kell nyomni? Még nem próbálta, de ki lehet nyomni a hívást?
Üdv.
Kétszer kell megnyomni a power gombot (az első nyomásra némítja a telefont), és akkor a hívó félnél foglaltat fog jelezni. (Ha van hangposta fiókod, akkor lehet, hogy oda irányítja át, ezt nem tudom kipróbálni.)
Tud ajánlani vki egy olyan tokot a 3G-hez, ami jó, egyszerű, nem kell sehova sem csatolni(pl övre csíptetős) vékony, kivehetős(nem olyan hogy a tokot kinyitva a tokban kell használni), és esésektől véd? 
Telenor HSPA+ / Asus K53SC http://logout.hu/cikk/google_music/teljes.html avagy hogyan vásároljunk dalokat itthonról a Play Áruházból
Itt van jópár, hirtelen ezt találtam.

Azért ilyeneket, mint például hogyan kell némítani, elutasítani a hívást ne kérdezzetek már meg. Ez mind benne van a használati útmutatóban. Tessék elolvasni:
http://manuals.info.apple.com/hu_HU/iPhone_Hasznalati_utmutato.pdf
Bocsánat 
Nem is tudtam, hogy van magyar manual, de akkor ez az én bűnöm. 

E-mail fiókkal szenvedek. Se a gmail-es, se a freemail-es nem akar menni.
Mit kell beállítanom bejövő és kimenő levelek kiszolgálójaként, ha 3G-n szeretném fogadni az üzeneteket?
Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
Sziasztok!!
ÉN most szeretenék venni egy 16gb-s fehér iphone 3g-t a 'tímóbálj'-nál és lenne pár kérdésem. A 10000 FT havidíjassal venném és érdekelne hogy mivel van benne wifi akkor a net pénzbe kerül?? Tehát ha wifit használok netezésre és nem a 3g-t vagy ilyet lehet egyáltalán. Tehát hogy lehet e pénz nélkül netezni.
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

Természetesen lehet ingyen wifi-t használni. Fizetni a wifiért értelemszerűen csak a fizetős helyeken kell
Fizetés nélkül ott nem is tudsz csatlakozni.

üdv!
próbálok regelni magyar app store accountot (amcsi már van), viszont miután kitöltöm az email cím, titkos kérdés, stb… adatokat, majd continue állandóan ezt dobja vissza:
“Could not complete the iTunes Store request. The store may be busy. Check your Internet connection or try again later.”
másnál is előfordult? nálam reggel óta ez a válasz.
Köszi
M
[ Szerkesztve ]
Áhá tehát ha jól értem akkor én itthon ingyen tudok netezni. mert t online-os netünk van és ha bekapcsolom a a gépen wifijét akkor úgy tudok kapcsolódni a netre ergó akkor ezzel is így van. Ok. Akkor még pár kérdés:
Hogy tudok játékot rárakni. De csak olyat amit támogat az apple. App Storeban kell megvennem pénzért, vagy van olyan ahol ezt megtehetem pénz nélkül vagy egyéb eshetőség.
Hogy tudok itunesról zenét rárakni letörölni?
Bocsi ha kicsit értetlennek tűnnék de eddig még nem találtam olyan oldalt ahol ez le lenne írva
És köszsönöm a ségítségedet/segítségeteket.
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!
Például itt is le van írva, de itt még kereshetsz millió magyar! cikk közül.
Egyébként pont most találtad meg, ahol le van írva minden, csak vissza kell olvasni 

Nem teljesen így van! Attól mert a gépedben van wifi attól még nem fogsz netezni a telefonodon
, bár megoldható, de egyszerübb, ha veszel egy wifi routert.
Játékot lehet ingyen is feltenni, de ahhoz fel kell törni a telefonod.
A gépeden lévõ zenéket simán ráteheted.
ha valaki vett már Invisible Shieldet az iPhonejár és már felrakta, akkor toljon fel please egy képet róla! köszönöm!
www.napiapp.com

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a POP3-as postafiókban nem lehet létrehozni saját mappákat? Van az inbox és a trash, de ezen kívűl nem találtam lehetőséget arra, hogy saját mappákat is létrehozzak... 

Én ugyanezt szeretném kérni, mert kicsit elbizonytalanított az egyik fórumozó, aki megvétel után már másnap meghírdette itt.
Más:
Minden t-mobilos számhoz lehet kérni ingyen egy t-email címet, (legalábbis 3éve nekem ingyen csinálták a telefonos ügyfélszolgálaton. És ezt a t-email-t és beállításait simán elfogadta az ifone mail progija, szépen működik.
Tudom hogy van még sok más megoldás is, de nekem ez volt az egyszerűbb, hátha mást is érdekel.
[ Szerkesztve ]