Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#551) Ulkesh válasza aticom (#505) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"Milyen programot tudnátok ajánlani könyv olvasáshoz (ebook,doc,pdf stb)?"

Ha jailbreak-elt, akkor Cydiából a TextReader-t, ha gyári akkor az App Store-ból Stanza-t (free). (Az utóbbihoz leírás és gépről telóra szinkron program itt található: [link])

----

"IntelliScreen-t használ valaki? Minden remekül működik, kivéve egy dolgot. Hiába nem adok meg "news feeds"-et neki, ő mégis kirakja a képernyőre és kiírja, hogy "no news to display". Nem lehet valahogy eltüntetni?"

Bemész a View Layout menüpontba és alul a kis ikonokra böködéssel tudod beállítani, hogy az első, vagy második screen-en legyen látható, vagy ne legyen bekapcsolva.

Érdemes a második képernyőre berakni a new feed-eket (ha az órára kettőt ráböksz akkor átfordul a képernyő).

-----

"Ez engem is érdekelne,hogy hogyan lehet a telefonra fájlokat (pdf,doc stb.) másolni és utána megnyitni.Milyen programmal?"

Van több ilyen program is.
Én a FileMagnet-et használom, de desktop oldala csak Mac-en van.
PC-hez a Files-t, vagy a DataCase-t ajánlom, bármilyen FTP programmal feltölthetők a doksik hozzájuk.

[ Szerkesztve ]

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#552) gyuromoj

gyuromoj
(fanatikus tag)

NAh sikerült aktivalni a SIM-et!
Mostmár végre boldog tulaja vagyok egy iPhone 3G 16GB fekete telefonnak! :DD :C

HALA MADRID! /BATTLETAG:gyuromoj1988#1370\

(#553) macikos

macikos
(PH! addikt)

Az agyam eldobom. Itt van az iPhone, az benne a pláne, hogy a Safari úgy jeleníti meg a weboldalakat, mint egy böngésző a számítógépen, erre elkezdik iPhonera optimalizálni az oldalakat.

Az még nem is lenne gond, mondjuk szedjék ki a bannereket, stb. De nem. Rendesen elb@szták az oldalakat, kb. visszatérünk a wapos oldalak színvonalára :W

A nagy erő nagy felelősséggel jár

(#554) GuguGuru

GuguGuru
(kvázi-tag)

köszönöm a válaszokat... ennek ellenére lehet hogy majd utána nézek, hátha van wap-os szoftver. A PDF-es választ is köszönöm... állitólag van vmi PDFview, ami még nagyobbakkal is megbírkózik, most hogy utána néztem... Nekem olyat kell tudni megynitni, amiben sok kép van. :U

Amúgy voltam most T-nél kipróbálni, egyszercsak azt vettem észre, hogy már 40 perce tesztelgetem :DD :DDD Nagyon baba a cucc, eddig is akartam, de ezután szerintem ma / holnap megveszem.

Vicces hogy eleinte kb. gépelni sem tudtam, egy SMS kb. annyi időbe telt megírni, mint nagyapámnak rendes telefonon :P :DD Aztán a fél óra után már ment rendesen.

Amúgy a szótár törlés azért jutott eszembe, mert amit te mondasz, hogy az időre vársz, addig óhatatlanul jönnek majd angol ajánlások is, egész sokáig, amig nem dominálnak a magyar szavak. Ergo egy üres szótár file-al lehet hasznosabb lenne. Na mindegy, majd a sajátomba beleásom magam.

Két kérdésem van még:

Hogy lehet a leggyorsabban számot váltani, ha a zsebembe van a telefon? Nekem Nano 2nd 8Gb van, és azért kis országunkban nem minden számváltásnál akarja az ember elővenni ezeket a cuccokat, ezért szeretem csak ruhán keresztül megnyomni. Itt ugye ez nem megy, de ki mit tapasztal, hogy a legegyszerűbb a számléptetés ? :U

Másik kérdés, hogy halkabb max hangerőn is mint a Nano-m, ami mondjuk nem gond, csak nagyon ritka esetben. Mondjuk a Nano-m USA-ból van, Vhogy nem lehet ezt az Európai hang limitálást kivenni ?

Más kérdésem egyenlőre nincs, de egy biztos, aki ezt a telefont lehúzza, az egyszerűen csak irigy, és gőze sincs, milyen potenciál van benne. [én eddig Motorola V3, K1,Moto Smartpohone-ok, Nokia N szériák, Nokia business telefonok, PDA-ból HP rx3715, Fujitsu N520, és persze 2 iPod-al van tulajdonosi (értsd saját) tapasztalatom, és mindet keményen alakitottam/moddoltam, és ennek ellenére mondom, ez nagyon toppon van.

Egyedül a billentyúzetben egy "gesture"-t raknék bele, ami a Resco keyboardomba van PDA-n, hogy ha belra huzol egyet, akkor az a backspace (törlés), mert az iphone ilyenkor csak másik betűre ugrik, ami jobb lenne ha törölne... gyorsitana az fix.

Egyenlőre ennyi, sorry a hosszú irásért.

Giga P35DS3,Core2 E8400@4Ghz 1.3V,Zalman 9700,2x2048Mb Corsair XMS2CL4DHX,GAINW8800GTS@795/2000Mhz,CorsairVX550,LogitMX1000/G15, FanatecGT3RSV2+Clubsport,Iracing C license

(#555) macikos válasza GuguGuru (#554) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Úgy tudsz számot váltani, hogy kétszer megnyomod a gombot a fülhallgatón :)

(#556) geri|

geri|
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

amelyikőtök belinkelte az iRingert annak beírtam három pirospontot és egy csillagot ;)

Think Different! 

(#557) exkalibur

exkalibur
(újonc)

Helló! Hogyan lehet a telefonra fényképeket átmásolni? És hogyan lehet videókat? Vagyis milyen formátumot fogad el? Bármelyiket próbáltam, azt írta ki hogy nem tudja lejátszani. MPG4 MP4. Van valami spéci konvertáló program esetleg? Köszi

(#558) macikos válasza exkalibur (#557) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Már le lett írva néhányszor. iPhone ikon az iTunesban, Photos, kiválasztod a mappát, amiben a képek vannak és kész.

A programmal kapcsolatban küldtem egy privát üzenetet.

(#559) delllap válasza delllap (#527) üzenetére

delllap
(lelkes újonc)

"nem bocsánat, hülyeséget mondtam, nemis tudok hívni senkit és bekapcsolásnál megjelenik az unlock sim, hiába irom be a pin-t amit adtak, elfogadja de ugyanugy zárva marad :O "

most jövök a Trétől... hát, aszonták "elnézést de elfelejtettük regisztrálni az új előfizetéses telefonszámát, biztos valami belső hiba és remélik nemlesz több embertől panasz!" nah szép mondhatomn... :U

(#560) Remittenda válasza macikos (#555) üzenetére

Remittenda
(senior tag)

Nincs valami ilyesmi az iPhonehoz? [link] vagy [link]

Olyan kéne aminek a végén mikrofon és 3.5 mm jack van: így menne a saját füles és mikrofon is. Talán még a számváltás is. Amúgy nincs valami komolyabb távirányító hozzá, mint a régi iPodokhoz? Vagy ez jó is lenne? [link]

[ Szerkesztve ]

"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ

(#561) ZoZa™ válasza macikos (#558) üzenetére

ZoZa™
(senior tag)

Én is csak bámulok mennyire tudatlanok a vevők.. Ez a legegyszerübb teló a világon, de van aki megkérdezi mire jó a pöcök a hangerő felett :U :O

a T-mobile-nak meg pirospont, hogy felismerték a regisztrációs hibát, nem csoda, hogy ekkora kapkodásban igy jártak. Amugy 120.000-et adott el a T-mobile európában eddig.

iPhone 4

(#562) Ulkesh válasza GuguGuru (#554) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"állitólag van vmi PDFview, ami még nagyobbakkal is megbírkózik, most hogy utána néztem... Nekem olyat kell tudni megynitni, amiben sok kép van. "

A PDFview 1.1.4-re volt.

Gyakorlatilag mindegyik alkalmazás csak egy keretprogram, a fájlok kezelését (így a PDF megnyitást is) maga a rendszer (Safari plugin) végzi.
Nagy több száz megás pdf-el is boldogul, de természetesen ezek megnyitásánál elmélázik egy darabig :)

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#563) Remittenda válasza Ulkesh (#551) üzenetére

Remittenda
(senior tag)

Ha jól tudom van a gépnek egy mass storage üzemmódja, azaz ha rádugom a gépre akkor rátehetek bármit, ott lesz, de a gép nem látja, nem tudja lejátszani.

Namostakkorkéremszépen:

Ha ebben az üzemmódban ráteszek valamit - pl. pdf, doc stb - akkor miután visszatettem rendes módba a files vagy hasonlók látják? Vagy van valami program ami látja?

Vagy feleslegesen problémázom: files és ftp (pl. total commander) és mehet az egész? :F :B

(#564) 33as válasza Remittenda (#563) üzenetére

33as
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem lát semmit, akkor olyan lesz mint egy pendrive!

Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot

(#565) Ulkesh válasza Remittenda (#563) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"Ha jól tudom van a gépnek egy mass storage üzemmódja"

Az nincs neki.

Ha rádugod, akkor a DCIM mappát látod a gépről, de oda max. képet másolhatsz úgy, hogy a készülék is lássa.

"Vagy feleslegesen problémázom: files és ftp (pl. total commander) és mehet az egész?"

Pontyosan :)

Kis magyarázat.
Az iPhone-on és Mac-en is az OSX is úgy működik, hogy a futtatható alkalmazások valójában nem egy programot takarnak, hanem egy mappát, amiben az alkalmazáshoz tartozó összes elem megtalálható (kivéve preferenciák).

Az alkalmazás amit letöltesz az App Store-ból bekerül egy kódolt nevű mappába (pl.: 1E21C67A-F7D4-43AD-AC84-342E8B8CDBC4), ebben létrehoz 4 mappát:
- Documents (ebbe kerül minden adat, ami az alkalmazáshoz szükséges, pl. a Files esetében ide kerülnek a képek, zenék, pdf, word stb. állományok)
- akarmi.app (ez maga az alkalmazás mappája, ebben van a futtatandó kód, a hozzá tartozó grafikai, hang és egyéb elemek és az alkalmazás iTunes-os szignója)
- Library (itt vannak az alkalmazás mentései, preferenciái)
- tmp (ideiglenes állományok helye)

Ezekhez a mappákhoz jailbreak nélkül semmilyen szinten sem férsz hozzá.
Ha maga az alkalmazás lehetővé teszi, akkor másolhatsz az őhozzá tartozó Documents mappába, de csakis kizárólag oda, hogy ezt saját szinkronizáló alkalmazással, vagy FTP kapcsolattal oldja meg az részletkérdés.

Ennek előnye, hogy uninstall esetén a kódolt nevű mappát törli a rendszer, így az alkalmazást és minden hozzá kapcsolható adatot és fájlt egy lépésben tud törölni. Nincsenek a rendszerben szétágazó itt-ott megmaradó alkalmazástöredékek, settings fájlok, registry bejegyzések stb. amik később gondot okozhatnának.

[ Szerkesztve ]

(#566) krammm

krammm
(újonc)

Tudja valaki hogyan kell letölteni alkalmazásokat az app store ból? Amikor az i-tunes ra akartam regisztrálni akkor bankkártya elérhetőséget kért tőlem! Ugyanakkor azt is hallottam, hogy nem működik nálunk i-tunes. Van olyan aki már sikeresen felregisztrált és töltött le alkalmazásokat, játékot, zenét? Addig nem adnám meg a bankkártyám elérhetőségét amíg nem tudom biztosan, hogy működik e?! Ha valaki leírná tapasztalatait ezzel kapcsolatban nagyon megköszönném!!

(#567) Remittenda

Remittenda
(senior tag)

Ulkesh és 33as

Köszönöm a Mac Leckét! :) Ezt az oprendszert nem ismerem még. :B

Ez a pendrive dolog miként működik? Van valami mód, amit ki kell választani? Amúgy erre gondoltam "mass storage" alatt. :B Mint régen az iPodokon. (?) Ott is lehetett azt hiszem külső HDD-ként használni. Persze maga az iPod nem látta amit rátettem csak a másik PC amivel leszedtem róla.

Oké, tehát files és Total Commander. Tehát ezzel tudom adatmozgatásra is használni. PC_1--> iphone majd séta a haverhoz, ott iphone--> PC_2 ha jól értem. És a pdf és hasonló cuccokat menet közben is tudom nézni. A zenéket meg csak saját gépemről iTunes segítságével.

(#568) megabe

megabe
(kvázi-tag)

Érdemes 2.0.1 ről frissítenem, vagy várjam meg az újabb szoftot?! Mik az érvek és ellenérvek a témában?!

A kiskakas kikukorékolásig él

(#569) Ulkesh válasza Remittenda (#567) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"Ez a pendrive dolog miként működik? Van valami mód, amit ki kell választani? Amúgy erre gondoltam "mass storage" alatt."

Nincs sem pendrive dolog, sem mass storage :)
Ha fotóztál az iPhone-al és van rajta vele készült kép, akkor ha rádugod a gépre, akkor az felismeri, mint digitális fényképezőgép.
Az elkészült képeket le tudod menteni, vagy törölni, de rá másolni nem lehet.

"Oké, tehát files és Total Commander. Tehát ezzel tudom adatmozgatásra is használni. PC_1--> iphone majd séta a haverhoz, ott iphone--> PC_2 ha jól értem. És a pdf és hasonló cuccokat menet közben is tudom nézni."

Pontosan. De ha választani lehet, akkor inkább a DataCase :)

"A zenéket meg csak saját gépemről iTunes segítságével."

Igen és nem :)
Ha rendesen iPod-ként akarod használni, akkor igen, de ha felmásolsz zenét, vagy mp4 formátumú videót ezeknek az alkalmazásoknak, akkor azt is le tudják játszani.
[link]

(#570) k2iller42 válasza macikos (#530) üzenetére

k2iller42
(kvázi-tag)

"Szerencsétlenkedünk"?
Írd már be légyszi azt a szót hogy "nevet", talán a "neve" ig fog menni, mert utána hiába böksz a t betűre nem engedi beírni, hiába minden, nem engedi!

(#571) GuguGuru válasza macikos (#555) üzenetére

GuguGuru
(kvázi-tag)

Ok, köszönöm. De te abból a téves feltevésből indulsz ki hogy én azt a gyári szart használom :P :DDD és nem pedig a 30 ezres :B Bose In-Ear fülesemet, ami úgy szól mint az álom ;) Szóval akkor ha nem használom a gyárit, akkor csak a macerás megoldások maradnak ? Home, majd kétszer Home, és a képernyőn next gomb ?

Giga P35DS3,Core2 E8400@4Ghz 1.3V,Zalman 9700,2x2048Mb Corsair XMS2CL4DHX,GAINW8800GTS@795/2000Mhz,CorsairVX550,LogitMX1000/G15, FanatecGT3RSV2+Clubsport,Iracing C license

(#572) Csigger

Csigger
(őstag)
LOGOUT blog

ahogy látom jók ezek a fájlmenedszmentes dolgok, csak éppen mindegyik fizetős! :S
nincs vmi hasonló ingyenes mely letölthető az app storeból?

már látom hogy lassan rá kell szánjam magam egy jailbreakre és akkor legalább egy csomó dolgot tudnék vele csinálni! vagy tévedek?

MÁS

felhívtam ma az iSytle-t és nekem azt mondta a srác, hogy egyenlőre hiány van Invisible Shiled ből és majd csak olyan 2-3 hét múlva fog jönni!

www.napiapp.com

(#573) dulifiO válasza k2iller42 (#570) üzenetére

dulifiO
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem elsőre sikerült. :(
Tényleg szerencsétlenkedtek! Amikor felvillan, hogy mire akarja korrektúrázni, oda kell nyomni az x-re. Ennyi.

apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c

(#574) k2iller42 válasza dulifiO (#573) üzenetére

k2iller42
(kvázi-tag)

Nem értesz...
Tehát elkezdem írni a nevet szót, és az utolsó betűnél nem írja be a t-betűt, ha rajthagyom az újjam az r-betűn, és elkezdem húzni az y felé akkor a t-nek is meg kellene jelenni,de nem engedi azt a betűt választani. Mindegy :( . Hagyjuk :(

(#575) Csigger válasza k2iller42 (#574) üzenetére

Csigger
(őstag)
LOGOUT blog

ez elég érdekes! nekem még ilyen problémám soha nem volt!

www.napiapp.com

(#576) megabe

megabe
(kvázi-tag)

Nah kellett nekem updatelni, valami hibát írt kis és hiába rakom DFU módba, akkor is ezt írja miközben restore-né, hogy : unknown error :W Akkor lehet mehetek a T-be!

[ Szerkesztve ]

A kiskakas kikukorékolásig él

(#577) k2iller42 válasza Csigger (#575) üzenetére

k2iller42
(kvázi-tag)

Frissítem a szoftot, hátha elmúlik.

1000 köszönet annak aki leírta hogy a fülesre érdemes "szivacsot" tenni, így sokkal szebb lett a hangja, és nem esik ki a fülemből végre.

(#578) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Árulja már el nekem valaki, hogy hogyan lehet egy iphonel bármit is átküldeni egy mellete lévő hagyományos telefonra?

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#579) GuguGuru válasza k2iller42 (#574) üzenetére

GuguGuru
(kvázi-tag)

mit csodálkozol, egy iPhone tulajdonos csak ne írkáljon olyanokat hogy "nevet" :DD Mondom, ha nekem meglesz, utánanézek ennek a szótárügynek... de félek, jailbreak mindenképp kell... ugyhogy majd meglátjuk... azt mondják lassan jön a 2.1 remélem abba már megcsinálják a kikapcsolást...

(#580) Csigger válasza Jégkokó (#578) üzenetére

Csigger
(őstag)
LOGOUT blog

hááááát! egész konkrétan az én tudomásom szerint: sehogy!!! :)

de Ulkesh kollega biztos tud vmit rá mondani! ;)

www.napiapp.com

(#581) k2iller42 válasza GuguGuru (#579) üzenetére

k2iller42
(kvázi-tag)

"mit csodálkozol, egy iPhone tulajdonos csak ne írkáljon olyanokat hogy "nevet" :DD "

Hát ez haláli, olyat nevettem :D Igazad van, mától inkább körülírom! :D
Egyébként a setting/general/Keyboardnál az auto capitalization az mit takar?

(#582) Remittenda válasza Csigger (#580) üzenetére

Remittenda
(senior tag)

Hát, ha van wifi akkor azon, ha nincs akkor 3G-n emailben.

(#583) HPEx20i16v

HPEx20i16v
(kvázi-tag)

Üdv mindenkinek. Ma megvettem egy fekete 16 gb-os verziót. egyetlen nagy bajom van, hogy a pc-n található kontaktokat hogyan tudom szinkronizálni a gépen itunes-szal? Nagyon nem találok semmit. Nagyon kezdő is vagyok...

(#584) bmwk1200s

bmwk1200s
(senior tag)
LOGOUT blog

[link]

Bocsi ha már volt linkelve. A kamerához egy szoftver ajánló.

"Maga fiam elveszett a végtelen lehetőségekben a tic és tac között!"

(#585) Remittenda válasza k2iller42 (#581) üzenetére

Remittenda
(senior tag)

Egyébként a setting/general/Keyboardnál az auto capitalization az mit takar?

Nem vagyok benne biztos, de talán a mondatok automatikus nagy betűvel kezdése lehet.

(#586) Remittenda válasza HPEx20i16v (#583) üzenetére

Remittenda
(senior tag)

A kezdők legjobb barátja a Google ---> iphone + sync + contacts itunes ;)

Vagy annak a terméknek a honlapja, amit vettél. Jelen esetben: apple support

[ Szerkesztve ]

(#587) Couture

Couture
(újonc)

Ha megveszem a készüléket a T-nél, ugye ott helyben regisztálják nekem.
De mi van akkor ha én más sim kártyával szeretném majd azután használni. Áttudom majd cserélni??

(#588) Remittenda válasza Couture (#587) üzenetére

Remittenda
(senior tag)

T-mobile-osra igen. Pannon és Voda kártyák kilőve. Olvass vissza a fórumon, vagy használd a keresőt (bal felső sarok!) már volt róla szó! ;)

(#589) pabadam

pabadam
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Meg tudná valaki mondani, hogy Bécsben pontosan hol lehet venni első generációs Iphone-t (tehát nem a 3G verziót), dobozosan, garanciával, kártyafüggetlenül?

"...I'll never stop looking..."

(#590) geri| válasza pabadam (#589) üzenetére

geri|
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ez nem off? :P

Think Different! 

(#591) Remittenda

Remittenda
(senior tag)

Tulajok!

A T-menű klasszikusai, mint a mobil TV meg ilyenek mennek a iPhone-on?

(#592) Csigger válasza Remittenda (#591) üzenetére

Csigger
(őstag)
LOGOUT blog

mobil tv-röl nem tudok nyilatkozni! A meg ilyenek alatt meg mit értesz? :DD
Apple nem enged belenyúlni a saját menüjébe, szortverébe!

www.napiapp.com

(#593) haze

haze
(lelkes újonc)

1 hete sincs meg és másodszorra kell restort nyomnom :O
most másodszor hozzá sem nyúltam, egyszer csak elsötétült... (gyári állapot, nincs törve, csak appstoros programok)....
ez a mostani firmware hibája lehet?

(#594) lordraiden

lordraiden
(újonc)

Elnézést kell kérnem, ha esetleg ezt a kérdést feltette már valaki és én nem láttam. Szóval a kérdésem az lenne, hogy szeretnék csinálni egy i-Tunes Store accountot. Mikor megadom a bankkártya számomat azt írja ki, hogy "debit cards are not supported in Hungary". A bankkártyám OTP-s Junior Maxos. Van rajta pénz, nem tudom miért nem fogadja el. Esetleg a "domborított" számú kártyákat fogadja el? Válaszokat előre is köszönöm.

(#595) macikos válasza lordraiden (#594) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Az OTP Junior és egyéb kártyák arra jók, hogy elmehetsz vele vásárolni a Cora-ba :) Természetesen ide dombornyomott kártya kell.

(#596) BossBoss válasza lordraiden (#594) üzenetére

BossBoss
(senior tag)

Bárkinek(diákoknak is!) lehet virtuális dombornyomott kártyája, ami csak a netes fizetésekhez jó. Mindenképpen ajánlatos ilyennel nyomulni a neten. Csak annyi pénzt kell rajt hagyni, amennyit éppen fizetned kell valamiért. Így hiába törik fel nem tudnak anyagi kárt okozni. Nézz it körül: [link]

(#597) infectedmann válasza haze (#593) üzenetére

infectedmann
(senior tag)
LOGOUT blog

Sok a panasz a 2.0.2 -es update -re, szóval meg lehet, hogy az okozza a hibát.

http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)

(#598) Csigger válasza haze (#593) üzenetére

Csigger
(őstag)
LOGOUT blog

hát nemtudom, de nekem is elég érdekesen viselkedik mióta rajta van a 2.0.2es szoft, úgyhogy nagy valószínűséggel egyes készülékeken ez lehet a problem! remélem a 2.1es hamar kijön és nem csak újítást de télleg rendes bugfixet is fog tartalmazni!

esetleg nem tudja vki hogy hogyan lehet mondjuk 2.0.1es-re visszaváltani? vagy ilyenről ne is álmodjak?

[ Szerkesztve ]

www.napiapp.com

(#599) macikos válasza Csigger (#598) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Innen letöltöd a 2.0.1-et, iTunesban shift-et nyomva Restore-ra kattintasz, betallózod, megcsinálja és kész :)

[ Szerkesztve ]

(#600) Remittenda válasza macikos (#599) üzenetére

Remittenda
(senior tag)

Én inkább ezt linkelném be, mert nekem tuti előjött volna! Ha nincs 3G és be van kapcsolva a push email, akkor nem elérhető a telefon a cikk szerint bizonyos esetekben, persze a kommentelők néha mást írnak

Amúgy jó dolog, hogy "vissza lehet butítani" a telefont. :) Más gyártó is csinálhatná. :U

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.