"Milyen programot tudnátok ajánlani könyv olvasáshoz (ebook,doc,pdf stb)?"
Ha jailbreak-elt, akkor Cydiából a TextReader-t, ha gyári akkor az App Store-ból Stanza-t (free). (Az utóbbihoz leírás és gépről telóra szinkron program itt található: [link])
----
"IntelliScreen-t használ valaki? Minden remekül működik, kivéve egy dolgot. Hiába nem adok meg "news feeds"-et neki, ő mégis kirakja a képernyőre és kiírja, hogy "no news to display". Nem lehet valahogy eltüntetni?"
Bemész a View Layout menüpontba és alul a kis ikonokra böködéssel tudod beállítani, hogy az első, vagy második screen-en legyen látható, vagy ne legyen bekapcsolva.
Érdemes a második képernyőre berakni a new feed-eket (ha az órára kettőt ráböksz akkor átfordul a képernyő).
-----
"Ez engem is érdekelne,hogy hogyan lehet a telefonra fájlokat (pdf,doc stb.) másolni és utána megnyitni.Milyen programmal?"
Van több ilyen program is.
Én a FileMagnet-et használom, de desktop oldala csak Mac-en van.
PC-hez a Files-t, vagy a DataCase-t ajánlom, bármilyen FTP programmal feltölthetők a doksik hozzájuk.
[ Szerkesztve ]
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

Nagyon baba a cucc, eddig is akartam, de ezután szerintem ma / holnap megveszem.

"

Igazad van, mától inkább körülírom!