nekem most egy sync után azt játsza, hogy nem indulnak el az App storeból feltelepített programjaim! baromira örülök neki! 
bevillannak, aztán kilép magától!
[ Szerkesztve ]
www.napiapp.com
nekem most egy sync után azt játsza, hogy nem indulnak el az App storeból feltelepített programjaim! baromira örülök neki! 
bevillannak, aztán kilép magától!
[ Szerkesztve ]
www.napiapp.com
De mitől van, hogy ennyi probléma jelentkezik? Kezdek aggódni!
Amikor egy programból a home gombbal kilépek, akkor lekapcsolja teljes mértékben az alkalmazást, vagy fut még háttérben a memóriát zabálva ezzel?
Ipod funkcióban van kihangosítás, vagy olyan halkan szól, mint mikor youtube videókat néz az ember?
Zene hallgatásnál ugye lekapcsolja a kijelzőt? Illetve fut a zenelejátszás háttérben?
"Maga fiam elveszett a végtelen lehetőségekben a tic és tac között!"
Én a sok hiba ellenére nem aggódok, illetve szeretnélek titeket is megnyugtatni, ugyanis ellenpélda vagyok (hál' Istennek):
Feltörtem a 2.0.2-es szoftot, már annyi app-ot telepítettem, hogy 4 lap betelt, de ennek ellenére meg se röccen a szoftver, ugyanolyan (villám)gyors, mint amikor elhoztam a boltból.
Nekem az akku is nagyon bírja (igaz sokat van töltőn (napi 2szer), de amióta megvan (aug.22.) szinte folyamatosan buzerálom. Iyen terhelés mellett az N70-em fele ennyi idő alatt kipurcant. Gondolok itt például arra, hogy N70 colin mcrae rally 2005-el (NGAGE játék) igen rövid idő alatt (2-3óra folyamatos játék) megadta magát, pedig a grafikája, felbontása és a kijelzőmérete az iPhone-hoz képest sehol sincs. Tegnap este tele volt az iPhone akksija és a Super Monkey Ball nevű játékkal 4 órát játszottam, letettem, és még most is van rajta bőven szufla, nem panaszkodik, hogy le szeretene merülni.
Az eddigi (5 napos) tapasztalatom után nagyon pozitív vélemény alakult ki bennem (10-ből 9,5-es).
ui.: Még a barátnőmnek is tetszik. 
üdv. Dulifi
[ Szerkesztve ]
apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c
A probléma okát egyenlőre valszeg a szoftver okozza! legalábbis én azt gondolom!
Home gombbal teljesen kilépsz a dolgokbl tehát nem zabálja a memóriát!
ipod fukciót ugyanúgy használhatod fülessel vagy anélkül, teljesen mindegy!
zenehallgatásnál ha lerakod standby állapotba ugyanúgy szól tovább a zene! ha füles van bedugva akkor a gombbal állíthatod meg a zenét, illetve két nyomásra számot váltasz! ha standbyba hagyod és nyomsz neki egy home-ot hogy felébredjen a kijelző, majd kétszer megnyomod a homeot előjön az ipod funkció anélkül, hogy el kéne húzni a csúszkát!
tehát ilyen szempontból nagyon ötletes!
ma reggelre újratelepítetem az alkalmazásokat és most mennek! tegnap este lehet a memóriája lehetett tele!
www.napiapp.com

Helló!
Ezt a bevillanós dolgot nekem is csinálta a telepített progikkal.
Kikapcs-bekapcs után jó lett.
Milyen programot tudnátok ajánlani könyv olvasáshoz (ebook,doc,pdf stb)?
Lehetőleg ingyenest.A store-ból már letöltöttem 2-t.Ezek internetről töltenének le könyveket.
Ez eddig OK,de én a sajt könyveimet szeretném olvasni.
Van valakinek tapasztalata SMC WBR14T-G router-el.Egyszerűen nem tudok rá úgy csatlakozni,hogy adatforgalom is legyen.Már mindent kikapcsoltam a routeren.Próbáltam DHCP-vel is és kézi beállítással is.Az iphone jelzi,hogy csatlakozott,de nem lehet semmit megnyitni safariban.Nem tud kapcsolódni.A telót próbáltam más WIFI hálózattal (ingyenes HOTSPOT) és tökéletesen működött.

Nem lehet valahogy kikapcsolni pötyögésnél a nyelvi kiegészítést? Kezd az agyamra menni.
De úgy látom tanulékony lehet, mert néhány szónál már nem javít automatikusan.
Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
(#507) dulifiO válasza StoneBridge (#506) üzenetére

Szia nekem is ilyen routerem volt ( smc wbr14...) életemben nem láttam még ennél instabilabb routert! Az összes frissítést kiprobáltuk de reménytelen. Most asus(wl520gc) van, és idáig szuper!
egyébként pont tegnap próbáltam volna lejelszavazni a wifi kapcsolatot de se wep64biten, se 128biten nem ment. ha ebben valaki jártas legyenkedves segìtsen.
Néha beragad a backspace, teljesen érthetetlen, és ilyenkor mindent töröl, bármit is csinálok! :-(
egyébként Az idegeimre megy hogy folyton kijavítja amit írok. Nem lehet ezt valahogy kiszedni?
[ Szerkesztve ]
Eddigi negatív tapasztalatok:
-van egy darab pixelhiba de a kijelzőnek szinte teljesen a szélén 3 napig nem is láttuk, ez elmegy.
-A némító pöcök elengedte magát a 2.napon, nem letört hanem a fém rész elvált a műanyagtól, így nehéz némítani
-a hangerő-gombok magasságában a fém keret és a kijelző között nem hibátlan az illesztés némi fény szűrődik ki sajnos.
-a safari néha eldobja magát ha ilyenkor megy az ipod rész akkor ott beakad a szám(ez nagyon ritka szerencsére, egyébknt törés előtt is észlelhető volt ez a hiba)
-tokban van mégis van 1-2 nagyon vékony karc a hátlapon
ezek olyan hibák amik engem például nem zavarnának kivéve a safari hibát de az tényleg nagyon ritka.
a pozitív tapasztalatok:
-tényleg nagyon stabil(akárhány progit törtet vagy eredetit tettünk rá nem halt meg tőle)
-tényleg nagyon gyors
-akksi jobb mint vártam
-kijelző olyan mint vártam tényleg nagyon szép
--gyári füles jól szól, egy baja van hogy nem adnak hozzá párnácskát így kiesik a fülből de ez pótolva
-kamerával egy kicsit jobb képeket lehet lőni mint azt a tesztek alapján vártam.
-a fent leírz HW hibák ellenére nagyon minőségi a cucc
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

most csak egy negatívum jut eszembe, meg egyre va időm beírni...
sms írásánál, gy karakter számlálót be rakhattak volna igazán
a hangerőszabályzó gombok feletti kis gomb az mi? az egyáltalán gomb?
Intel Core Duo E2160,Asus P5b, 2GB Kingmax DDR2 , Gigabyte 7300gt, 300 GB Samsung, 19' Hans-G
az egy kapcsoló ami a némítást kapcsolja be/ki. na ott az esett ki
Én is csak pozitivan tudok reagálni. Az első nap vettem egy fehéret és azóta non-stop megy. Nekem volt előtte iPod touchom, és így hozzászoktam a sok sok zenehallgatáshoz bármerre lépek. Az akkuja így is korrekt és elég gyorsan töltődik.
Szerintem el is adom az n95öt
A barátnőm meg még nem látta
egyedül a csengőhangok unalmasak...odáig meg nem jutottam el hogy rájöjjek hogyan kell használni rátenni
[ Szerkesztve ]
Think Different!
(#513) Remittenda válasza geri| (#512) üzenetére

csengőhang --> iRinger
szerintem itt is említették már
(#509) joey20 Csak nem vettél egyet? 
[ Szerkesztve ]
"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ
(#514) joey20 válasza Remittenda (#513) üzenetére
nem az enyém, de többet van nálam mint a tulajnál, mivel én csinálok rajta mindent meg én teszek fel rá mindent. 
(#515) Remittenda válasza joey20 (#509) üzenetére

Ezt csak most vettem észre!
Nem vittétek vissza azonnal a T-hez?
A némító pöcök elengedte magát a 2.napon, nem letört hanem a fém rész elvált a műanyagtól, így nehéz némítan
[ Szerkesztve ]
"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ
(#516) joey20 válasza Remittenda (#515) üzenetére
gondoltam rá, de azért nem, mert látva az aktiválásnál a bénázásukat én szervizeltetni nem vinném vissza hozzájuk.plusz mint kiderült nincs azonnali csere, ez meg olyan hiba ami miatt használható csak a váltás nem fél mp a némításnál hanem 3-4mp mert nehezen lehet a pöcök nélkül váltani.Egyébként beszéltem egy emberkével csak idő kérdése és meg lesz javítva.

Ez egy jó tipp volt, szenvedtem is hogy kiesik a fülemből a füles, mert elötte SE Agybadugóshoz szoktam hozzá, gondoltam ezek ilyenek, de találtam otthon rá párnácskát és mostmár király! 
A kiskakas kikukorékolásig él
Milyen nagy fületek van
, nekem eddig megállt benne mindenfajta.
Hozzá kell tennem, hogy én kb egy éve Sennhesier PMX 60-ast használok (közben néha kényszerből fülbedugósakat is).
előnyei ennek a fülesnek:
-írtó kényelmes (mindenki dícséri)
-nagyon szép hangzás/ iPhone külön kedveli, kihozza belőle a vadállatot
(magas/közép/mély mind nagyon rendben van)
-esztétikus ---> nekem legalábbis tetszik
negatívumok:
-viszonylag magas ár
-hosszúhajúakszámára egy rémálom (nekem rövid a hajam
)
-körülményesebb hordozhatóság (bár a kabátzsebembe simán belefér sérülés nélkül, nyáron ritkábban járok nagykabátban, így ha nincs nálam táska, nincs hova tenni)
üdv.: Dulifi
[ Szerkesztve ]

Ezek szerint kompatibilis a füled
Na ha lesz zsém benevezek egy ilyenre, mert fontos a jó hangzás és ebben az iPhone füles csak részben jeleskedik, ergo nem tudja kihozni azt ami a telefon "erősítőjében" rejlik.

sziasztok! végre megvan az iphone-om

DE, nemtudja valaki hogy miért irja a balfelső sarokban a hálózatnál a telóm ( a "T-mobile") helyett, hogy "no service"?????? 
Benne van a T-s sim, a telót aktiváltam is itunes-on keresztül

Valószínű azért, mert nincs a hálózaton! Nem unlock-oltad a sim-et! unlock és üsd be a pin kódot!

de unlockoltam, beütöttem

és tudsz is vele telefonálni/netezni és minden egyéb mást, csak grafikailag hibás?

igen... hiába a kikapcs bekapcs, hiába a restore az update, kipróbáltam mindent, lehet h a SIM hibás? mert most hozták aztis
Nem lehet hogy az aktiválò kártyát adták oda?
www.napiapp.com

ilyet nekem is csinált, én Annak tudtam be hogy nálunk nem olyan jo a lefedettség. sehol máshol nem tapasztaltam!
olyan van hogy megjegyezze egy adott oldalon a jelszot, meg a felh. nevet? (26odjára sikerült leírni a nevet szót 25 ször never-re módosította:-( )
[ Szerkesztve ]

nem bocsánat, hülyeséget mondtam, nemis tudok hívni senkit és bekapcsolásnál megjelenik az unlock sim, hiába irom be a pin-t amit adtak, elfogadja de ugyanugy zárva marad 

Nekem ugyanez a Routerem van, SMC WBR14T-G és működik a net. Azt próbáld meg, hogy a telefonon a hálózat beállításainál manuálisan beírod a szolgáltató által adott DNS címet.
A nagy erő nagy felelősséggel jár

Hello all!
Nem rég hozta a futár a 16gigás fekete telót! 
Az lenne a kérdésem hogy, hogy kell aktiválni a SIM kártyát? és mit kell csinálni hogy működjön a telefon?
HALA MADRID! /BATTLETAG:gyuromoj1988#1370\

Nem tudom, hogy mit (bocsánat a kifejezésért) szerencsétlenkedtek. Amikor írjátok be a szavakat, akkor a javasolt szónál megjelenik a buborék sarkában egy X. Ha erre rányomsz, akkor nem fogadja el a szót. A szótár tanulja a szavakat, tehát egy idő után már a helyes szavakat fogja felajánlani.
Csengőhangot pedig ezen az oldalon érdemes gyártani vagy letölteni.
Ennél egyszerűbb megoldás nincsen! 
Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot

Sziasztok, olvasgatok itt egy ideje, én is most akarok benevezni egy 16 Gb-sre. Erre a szótár dolgora (eddig PDA-m, ipodom volt) nem lehet az megoldás, hogy vhogy egy üres szótárat raknánk bele ? gyakorlatilag a szótárfile-t kiüriteni ? nemtudom hogy ez hogy megy itt,de akkor ügye nagyon gyorsan megtanulhatná a magyra általad haznált szavakat.
Másik kérdés, wap-ozni lehet vele ? Tudom, hülyeségnek hangzik de egy meterológiai szolgáltatás amit használok, az 14 k wap-on lekrédezve, és ugyanazok az adatok, csak csicsázva,majdnem 1 mega böngészővel, és mivel sűrűn kérdezem, nem mindegy adatügyileg.
Még egy kérdés, PDF-ből ilyen 100 oldalasokat 10-30 Mb-set is meg tud nyitni, van vkinek tapasztalat, vagy megtenné, hogy megnézi nekem ?
Előre is köszi a választ.
G
Giga P35DS3,Core2 E8400@4Ghz 1.3V,Zalman 9700,2x2048Mb Corsair XMS2CL4DHX,GAINW8800GTS@795/2000Mhz,CorsairVX550,LogitMX1000/G15, FanatecGT3RSV2+Clubsport,Iracing C license

Átkonvertálsz egy mp3-at m4r-re és megnyitod az iTunesban.
Hello!
IntelliScreen-t használ valaki? Minden remekül működik, kivéve egy dolgot. Hiába nem adok meg "news feeds"-et neki, ő mégis kirakja a képernyőre és kiírja, hogy "no news to display". Nem lehet valahogy eltüntetni? Marha idegesítő. 

Kicsivel feljebb írtam, hogy a szótár tanulja a szavakat. Ha a telefont feltöröd, akkor ki is lehet kapcsolni a szótárt, de felesleges. Nekem nincs kikapcsolva és tökéletesen megjegyzi a magyar szavakat és azokat ajánlja fel egy idő után.
Véletlenül megnyitottam a webnwalk.hu/iphone oldalt és behozta, ebből gondolom, hogy lehet vele Wapozni.
Felraktam most egy 45MB-os bescannelt képekből álló PDF-et, ezt nem tudta kezelni. Utána felraktam egy 17MB-os 1800 oldalas PDF-et, amivel már boldogult.

PDF,DOC fájlokhoz kell külön progi? vagy simán rátöltöm?ha igen hogY? 
köszi elölre is
Intel Core Duo E2160,Asus P5b, 2GB Kingmax DDR2 , Gigabyte 7300gt, 300 GB Samsung, 19' Hans-G
szia, kipróbáltam én is a wap-os dolgot a wap.lap.hu-val (csináltam róla screenshot-ot is, a wap.lap.hu-ra kattintva megnézheted)

Helló!
Ez engem is érdekelne,hogy hogyan lehet a telefonra fájlokat (pdf,doc stb.) másolni és utána megnyitni.Milyen programmal?
Az a gáz,hogy életemben először fizetnék programért pl.az appstore-ban és nem tudok regisztrálni,mert nem fogadja el a bankkártyámat.Azért meg,hogy vegyek néhány programot nem fogok egy hitelkártyát fenntartani.A végén még fel kell törnöm a telefont,pedig nem akartam garancia miatt!Valahogy megoldhatnák,hogy a t-mobilos számlához hozzáírják a vásárlást.Vagy lenne egy hitelkertet . 

Valaki irja le vagy adjon linket ahol leirjak hogy mit kell csinálni az iPhonnal amikor meghozza a csomagküldő szolgálat hogy működjön a készülék???
segitsen valaki pls!!!
HALA MADRID! /BATTLETAG:gyuromoj1988#1370\

hogy lehet screenshot-ot csinálni a telefonban?
Én is próbáltam, igaz még nincs iphonom, de a wap.lap.hu nem egy sima weblap? Mert a lap.hu-nak nem sok köze van a waphoz.
Gigabyte GA-MA69G-S3H; AMD Athlon II X4 620; 3GB Ram ddrII 1066 Kingmax, Gigabyte GTX 460 OC 768MB, 120 + 320 Gb Samsung Sata; egyedi modding ház :); LG M1717A LCD monitor-Tv

A kép alapján WIFI-n voltál.Akkor van GPRS-en mikor egy kis téglalap van ott a közepén fehér pöttyel.A gépezet a WIFI-t preferálja,ha van.Ha nincs,akkor 3G.Ha az sincs akkor EDGE.Ha az sincs akkor GPRS.Tulajdonképpen a felhasználó szempontjából ez a sávszélesség csökkenését jelenti ahogy megy lefelé.
horn3t: Egyszerre megnyomod a home- és a kikapcs/bekapcs gombot (fehéren villanik egyet a képernyő, majd megtalálod a képet a fotók között).
Plebi: Elvileg wap-os, oda van írva!?

Van a csomagban egy kis papír, amin leírják, hogy kell aktiválni! Egyébként az itunes programmal kell és egyszerű.

Egyszerre kell megnyomni a tetején meg az elején a gombokat rövid időre.Ha kész a kép felvillan a kijelző.A kép a képek közé fog kerülni. 
ezt nem értem miért írod le nekem 
[ Szerkesztve ]
Nem kötözködésként!
Mert nem a wapon voltál hanem egy sima weblapon. A wi-fi.lap.hu sem wifin jön csak be.
Gigabyte GA-MA69G-S3H; AMD Athlon II X4 620; 3GB Ram ddrII 1066 Kingmax, Gigabyte GTX 460 OC 768MB, 120 + 320 Gb Samsung Sata; egyedi modding ház :); LG M1717A LCD monitor-Tv
fájlokat eredeti szofttal nem lehet csak úgy rámásolni a telefonra, el kell küldened magadnak emialben, és onnan fogja tudni csak megnyitni ezeket a fájlokat!
amúgy dettó, nekem egy OTP-s valamint egy BB-s kártyám van, naná, hogy egyiket sem fogadta el az iTunes! rohadjanak meg!
www.napiapp.com
Igazad van, ezt nagyon benéztem. A lap.hu struktúrája viccelt meg. 

Igazad van inkább erre válaszoltam
#532) GuguGuru
Bár kicsit félre mentem.
A safariba beírtam egy wap oldalt (http://wap.erni.hu) és nem tudta megnyitni.
Viszont a PC-n a firefox megnyitotta a wap.lap.hu-t ,mert az egy web lap.