Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#401) macikos válasza 33as (#397) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Hehe, azért látom ott van az "I Am Rich" :D Látom már az 5. oldalon is vannak appok :D

Alkalmazások, melyeket ajánlok mindenki figyelmébe:

-Tuner Internet Radio (Netrádió)
-Files (Fájlok olvasása, megosztása)
-iAmpRemote (Winamp távírányítása)
-Shazam (Zenefelismerő)
-SpeakEasy (Hangfelvevő)
-MochaVNC, esetleg WinAdmin a neptunhoz

Játékok:

-Enigmo
-Blackjack21
-Mondo Solitaire

A nagy erő nagy felelősséggel jár

(#402) haze

haze
(lelkes újonc)

Feltettem egy saját csengőhangot, ami meg is jelent a listában az iPhone-n, majd a következő szinkronizálásnál eltűnt, és azóta sem tudom az iTunes-ben visszahúzni a Ringtones-ra (a library-ban látszik). Ez miért van?

(#403) StoneBridge válasza macikos (#401) üzenetére

StoneBridge
(senior tag)

Köszi, a Shazam éppen nagyon jól jött. :)
A többiért fizetni kell, ha jól látom.

Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...

(#404) horn3t válasza Ulkesh (#399) üzenetére

horn3t
(tag)

elég annyi?? és kitörlődik??

iTunesban? hun? :)
köszi a linket

Intel Core Duo E2160,Asus P5b, 2GB Kingmax DDR2 , Gigabyte 7300gt, 300 GB Samsung, 19' Hans-G

(#405) macikos válasza horn3t (#404) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

A telefonon való törléshez, nyomva tartod az ikonját, x és kitörli.

A gépen, hogy a következő szinkronizálásnál ne tegye vissza, az applicationsban jobb gomb és Delete :)

MOD: Vagy ha nem akarod véglegesen kitörölni, akkor az iTunesban az iPhone ikonjánl Applications és kiszeded előle a pipát.

[ Szerkesztve ]

(#406) lonewolf2

lonewolf2
(újonc)

Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy létezik divx lejátszó iPhone-ra?

Az előző modell és a 3g közt csak annyi a különbség, hogy a 3g-ben van 3g + gps? A szoftver amúgy mindenben ugyanaz, ugyanúgy működik?

(#407) macikos válasza lonewolf2 (#406) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Nincs DivX lejátszó.

Vannak külső különbségek is, de lényegében csak ezekben különbözik. A 2.0-ás szoftver ugyanúgy van a régire is.

[ Szerkesztve ]

(#408) lonewolf2 válasza macikos (#407) üzenetére

lonewolf2
(újonc)

wow, ez aztán a gyors válasz, kösz :)
És nincs is arra utaló jel hogy lesz/igény arra hogy legyen? (jailbreak-es progik esetleg?) Videót konvertálgatni hosszu idő :(

(#409) Ulkesh válasza horn3t (#404) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"elég annyi?? és kitörlődik??"

Igen

"iTunesban? hun?"
Itt:

----

"A gépen, hogy a következő szinkronizálásnál ne tegye vissza, az applicationsban jobb gomb és Delete"

Nem rakja vissza, ha a készüléken törlöd, akkor az iTunes-ban kiveszi a pipát a szinkronizálandó alkalmazások listájában.

----

"Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy létezik divx lejátszó iPhone-ra?"

iPhone-ra létezik, 2.0.x-re még nincs :)
A VNC-t készítik gőzerővel, a bétatesztereknél már van kint működő verzió.
Tudni fogja nagyjából azt, amit a desktop verzió is.

-----

"Videót konvertálgatni hosszu idő"

Ez attól függ mit konvertálsz és milyen gépen. :)
Én egy DVD-t 8 perc alatt konvertálok át az iPhone-ra, Divx-et nagyjából 25 perc alatt.

[ Szerkesztve ]

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#410) horn3t válasza Ulkesh (#409) üzenetére

horn3t
(tag)

köszi

Intel Core Duo E2160,Asus P5b, 2GB Kingmax DDR2 , Gigabyte 7300gt, 300 GB Samsung, 19' Hans-G

(#411) k2iller42

k2iller42
(kvázi-tag)

Üdv.

Valamilyen msn-t szeretnék feltelepíteni, appstoreról le is töltöttem a Palringo nevű programot, aminek a leírásában olvastam a Windows Live Messenger támogatásról, de valahogy sehogysem sikerült még beállítanom, valaki használ ilyet?

Más: az EURO árfolyamok kiírására van már valami megoldás?

P00By #369 : Én AOL internetes rádiót használok, rengeteg stílus van benne, nekem nagyon bejön. (appstore-ról ingyenesen leszedhető)

[ Szerkesztve ]

(#412) Csigger válasza krizso (#395) üzenetére

Csigger
(őstag)
LOGOUT blog

nekem is ez volt a baja, csinaltam egy restoret iTunessal és most minden rendesen megy! Probáld ki!

www.napiapp.com

(#413) Ulkesh válasza k2iller42 (#411) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"le is töltöttem a Palringo nevű programot, aminek a leírásában olvastam a Windows Live Messenger támogatásról, de valahogy sehogysem sikerült még beállítanom, valaki használ ilyet?"

Regisztrálj be a Palringo oldalán, ha ezzel megvagy, akkor a program fel tud jelentkezni és onnantól beállíthatod a többi accountodat is.

"az EURO árfolyamok kiírására van már valami megoldás?"

346-os hozzászólás :)

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#414) k2iller42 válasza Ulkesh (#413) üzenetére

k2iller42
(kvázi-tag)

Mármint odáig megvagyok hogy kiírja az Euro árfolyamot, csak számokkal nem írja ki az EURHUF=X mellé.

(#415) horn3t válasza k2iller42 (#414) üzenetére

horn3t
(tag)

na ez a baj nekem is :)

(#416) Ulkesh válasza k2iller42 (#414) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

Eurhuf=x után kell nyomni alul egy Search gombot és a találatot kell kijelölni és elfogadni.
Ahogy a fenti screenshoot-on van.
Az is megoldás lehet, hogy amit a találatnál nálam látsz beírod és azt fogadtatod el.

(#417) k2iller42

k2iller42
(kvázi-tag)

Csináltam egy ùj accountot. De sehol men találom az msnbe való belépési lehetôséget. A palringoba be tudok jelentkezni , de azzal még nem jutottam elôrébb.

(#418) Ulkesh válasza k2iller42 (#417) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

" De sehol men találom az msnbe való belépési lehetôséget."

Felül beszédbuborékra ráböksz, akkor jobb felül megjelenik az Add service gomb. Ott tudsz egyéb accountot beállítani.

------

A Stock-al ne próbálkozzatok, nálam azért volt adat, mert az egy régi lekérdezés volt.
A friss adatokat a Yahoo nem adja ki számszerűsítve (a Stock a Yahoo-ról veszi ezeket az adatokat).
Fél órát próbálgattam, de semmi eredmény. :(

(#420) ellington

ellington
(tag)

nem témába vágó a kérdés, de remélem tudtok rá válaszolni. van egy ipodom, itunes-szal használom a gépemen, ami ugye restoreolni akar minden más ipodot, amit rádugnék. nos, ha veszek egy iphonet, akkor minden alkalommal újra fel kell rá töltenem a zenéket az ipodra, vagy meg lehet oldani valahogy, hogy egyszerre tudja kezelni a két dolgot?

(#423) tomp

tomp
(őstag)
LOGOUT blog

iPhone 3G Óriás plakát
1
2

Telenor HSPA+ / Asus K53SC http://logout.hu/cikk/google_music/teljes.html avagy hogyan vásároljunk dalokat itthonról a Play Áruházból

(#425) dulifiO

dulifiO
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hello!

Órák óta próbálom jailbreakolni a telóm, de nem sikerül :(
iPhone 3G 2.0.2-es szoftverrel és quickpwngui-val próbálkozok.

Esetleg tud valaki priviben szájbarágós leírást küldeni a mikéntjéről?

előre is köszönöm! :R

üdv

apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c

(#428) Ulkesh válasza dulifiO (#425) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"Esetleg tud valaki priviben szájbarágós leírást küldeni a mikéntjéről?"

Step-by-step:
[link]

(#429) dulifiO válasza Ulkesh (#428) üzenetére

dulifiO
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

köszi!
pont ebben a pillanatban sikerült :)
pedig mindent ugyanúgy csinálok 1,5 órája (azóta már 20x restartoltam mindent, de végre összejött)

iphone 3G :C

apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c

(#430) gyuromoj

gyuromoj
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Invisible Shield Full Body iPhone 3G-hez hol lehet ugy megrendelni hogy házhoz is szállitsák?

HALA MADRID! /BATTLETAG:gyuromoj1988#1370\

(#431) tomp válasza gyuromoj (#430) üzenetére

tomp
(őstag)
LOGOUT blog

Sztem itt

Telenor HSPA+ / Asus K53SC http://logout.hu/cikk/google_music/teljes.html avagy hogyan vásároljunk dalokat itthonról a Play Áruházból

(#432) Polacheck

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Megint töröltem egy rakat offot, kérnék mindenkit, hogy fejezze ezt be.

less qq more pewpew!

(#433) gyuromoj

gyuromoj
(fanatikus tag)

Üdv megint!

Invisible Shield Full Body iPhone 3G-hez valaki rendeljen már nekem ZAGGról mert nekem nincs bankkártyám igy nem tudom megrendelni!
Valaki segitsen rajtam, hogy megrendeli a cuccot aztán meg elpostázza nekem!
Kifizetek mindent plusz jatt a fáradozásaiért!
Aki akar/tud segiteni az irjon!

HALA MADRID! /BATTLETAG:gyuromoj1988#1370\

(#434) k2iller42 válasza Ulkesh (#418) üzenetére

k2iller42
(kvázi-tag)

Nagyon szépen köszönöm!lassan már fullos lesz a telefon. Így hogy egész nap errôl netezek csak 1dolog zavar mégpedig hogy kijavítja a szavakat angolra. Ha lesz erre megoldás akkor irjatok.köszönöm a segítséget!

(#436) krizso válasza Csigger (#412) üzenetére

krizso
(kvázi-tag)

A restore sem segített, felhívtam a t-s ügyfélszolgálatot, és csináltak valamit és már jó. :C

[ Szerkesztve ]

(#437) swoody

swoody
(senior tag)

Sziasztok.
Külföldi telót lehet magyar kártyával haszálni?

(#438) Polacheck válasza spedyboy (#435) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A következő off-ért ban jár.

less qq more pewpew!

(#439) Magimano válasza swoody (#437) üzenetére

Magimano
(senior tag)

amennyiben szolgáltatófüggetlen akkor igen

@ Nokia N95 @  iPhone 3GS @  MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @

(#440) Csigger válasza horn3t (#415) üzenetére

Csigger
(őstag)
LOGOUT blog

csatlakoznék a kollegákhoz, nekem sem írja ki számokkal, csak a grafikont rajzolja fel!

www.napiapp.com

(#441) Ulkesh válasza Csigger (#440) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

418.

(#442) Csigger válasza Ulkesh (#441) üzenetére

Csigger
(őstag)
LOGOUT blog

aha, most már értem! Kõcsögök! No nem baj, olyan sûrûn úgyse használom, köszi azér!

www.napiapp.com

(#443) Csigger

Csigger
(őstag)
LOGOUT blog

kollegák! nem tudja esetleg vki, hogy a régi iPhone dokkolóba belemegy -e az új 3G? vagy venni kell hozzá egy új 3G-s dokkolót? nem mintha lenne most arra pénzem, egyenlőre az invisibleshieldre kuporgatok! :B
Ulkesh gondolodm te kipróbáltad, vagy nem?!

valamint van már rá vmi free videórögzítő progi? vagy ahhoz jailbreakelni kell?

[ Szerkesztve ]

www.napiapp.com

(#444) Remittenda válasza Csigger (#443) üzenetére

Remittenda
(senior tag)

Nem megy bele, de kapható adapter... lásd második oldalon, iPhone univerzális dokkoló adapter

"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ

(#445) Remittenda válasza Ulkesh (#418) üzenetére

Remittenda
(senior tag)

És erre a programra csak a yahootól lehet leszedni az adatot? Nem lehet változtatni, mint pl. a kereső motort?

Amúgy gyári programokat le tudok venni a home screenről (mint amikor a windowsban csak a parancsikont törlöm), vagy csak eltenni egy 2-3. home screenre?

(#446) Csigger válasza Remittenda (#444) üzenetére

Csigger
(őstag)
LOGOUT blog

köszönöm a gyors választ! hát akkor ez így nem gyerebe, és ahogy látom "már" 7ezerér lehet kapni 3G dokkolót, az akkor jobban megéri, mint venni egy régi dokkolót kb 5ér meg hozzá 2ér az adaptert!

www.napiapp.com

(#447) krizso

krizso
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy végre feltöltöttem a naptárat, jegyzetet, telefonkönyvet átírtam normálisra a telefonon, ezt hogy tudom átküldeni az outlookba? Mert még az első nap próbáltam és az üres outlook-ommal írta felül a telefont, nem fordítva. Mit rontottam el?

(#448) Csigger

Csigger
(őstag)
LOGOUT blog

üdv a kollegáknak! A minap megkaptam a választ az invisibleshield Magyar forgalazojátòl, a várhatò szállítás Mao-ra szeptember közepe, ára kb 4900 huf! Szal mégvárhatunk!

www.napiapp.com

(#449) Remittenda válasza Csigger (#446) üzenetére

Remittenda
(senior tag)

Nem ugyanaz a kettő. az univ. dokk-hoz van egy távirányító, az iphone 3G dokk-hoz meg nincs! lásd iphone.com és utána a tartozékok

(#450) horn3t válasza Csigger (#448) üzenetére

horn3t
(tag)

és ezt hol fogják árúlni? az istyle.hu-n? azaz a westendben példáúl??

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.