Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#201) Ulkesh válasza outsiders (#198) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"Én is szolnoki vagyok .Jó hír jó hír várjak szerintetek szeptember közepéig hátha kihozák a magyar nyelvet?"

A nyelv miatt ne várj.

Ha lesz magyar támogatás az úgy lesz, hogy valamelyik következő szoftverben lesz benne. Neked csak nyomni kell egy Upgrade-et az iTunes-ban és mikor végzett, akkor a Settings-ben átállítod a nyelvet Magyarra.

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#202) erdoke válasza HPEx20i16v (#197) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Valami nem stimmel, 2 év hűség aláírásakor jelentősen olcsóbb szokott lenni egy készülék, nem drágább. :F

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#203) HPEx20i16v válasza erdoke (#202) üzenetére

HPEx20i16v
(kvázi-tag)

Az ügyfélszolgálaton kapcsoltak nekem egy olyan emberkét, aki csak ezzel foglalkozik, ő diktálta a pontos tételeket...azaz annyit, amennyit leírtam.

(#204) Csigger válasza Ulkesh (#191) üzenetére

Csigger
(őstag)
LOGOUT blog

értem! akkor most, hogy frisítettem a cuccost fel fogom hvni az ügyf. szolgálatot!
nehogymár 10ezerér adnak csomagot és pnt t 3G-t nem tudom használni! durci leszek!
ez a 2.0.2es szoft szntem egy kicsit lassúcska, GPS sem találta meg hol vagyok, bár lehet hogy ki kéne mennem a több kiló vasbeton szerkezet alól! :D

amúgy hogy tudok letölteni App Storeból alkalmazást????
csináljam meg azt az USás accountot?

www.napiapp.com

(#205) outsiders válasza Csigger (#204) üzenetére

outsiders
(fanatikus tag)

szerintem így ha csak az ingyenes cuccok kellenek :[link]
Ez egy faja iphone-os oldal :)

[ Szerkesztve ]

Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.

(#206) horn3t válasza outsiders (#198) üzenetére

horn3t
(tag)

szeptemberig nem fog kitartani szerintem. szal erre ne számolj, mert ha elfogy akkor cumi. örüljünk hogy nem 1-2 darab jött minden boltba....

egész világon hiány van, szerintem ha elfogy nagyon sokára fog ide új szállítmány jönni....

edit:

AppStore-os téma engem is érdekel....

valami magyar magyarázó oldal van?
nekem az a progi kell ami megmondja milyen zene meg y arádióban, vagy az kamu program? meg játékokat próbálnék ki :)

[ Szerkesztve ]

Intel Core Duo E2160,Asus P5b, 2GB Kingmax DDR2 , Gigabyte 7300gt, 300 GB Samsung, 19' Hans-G

(#207) majom2 válasza horn3t (#206) üzenetére

majom2
(őstag)

"nekem az a progi kell ami megmondja milyen zene meg y arádióban"

Shazam a neve

(#208) horn3t válasza majom2 (#207) üzenetére

horn3t
(tag)

köszönöm. mindjárt csinálok accot a boltban, és elvileg ott lehet igaz?
remélem ingyenes :)

most akkor egy kérdés: internetes oldalakról letölthetek játékot, és azt fel tudom rakni a mobilra? vagy csak az appstore-ból lehet programokat tölteni rá??

Intel Core Duo E2160,Asus P5b, 2GB Kingmax DDR2 , Gigabyte 7300gt, 300 GB Samsung, 19' Hans-G

(#209) Gazala válasza horn3t (#208) üzenetére

Gazala
(fanatikus tag)

ha nem "torod fel" akkor csak appstore-bol.

(#210) Ulkesh válasza horn3t (#208) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"köszönöm. mindjárt csinálok accot a boltban, és elvileg ott lehet igaz?
remélem ingyenes "

Igen, Igen. (US accountot csinálj)

"most akkor egy kérdés: internetes oldalakról letölthetek játékot, és azt fel tudom rakni a mobilra?"

Nem, csak az App Store-ból tudsz telepíteni.

Netes letölthető cuccokhoz szükséges a mobileinstallation framework megváltoztatása, ahhoz meg jailbreak kell.
(Mondjuk nekem az lett volna az első, amit megteszek :) )

----

"ha nem "torod fel" akkor csak appstore-bol."

hmmhmm, a megtörés inkább az unlock-ot jelenti, ez nem annyira vészes megoldás és nyomtalanul el is tűnik egy Restore után.

[ Szerkesztve ]

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#211) horn3t válasza Ulkesh (#210) üzenetére

horn3t
(tag)

"hmmhmm, a megtörés inkább az unlock-ot jelenti, ez nem annyira vészes megoldás és nyomtalanul el is tűnik egy Restore után."

tehát ha azt a Jailbreaket felrakom amit nem tudom hogy kell :)
akkor ezt el tudom tüntetni úgy hogy a garim ne vesszen el???

beszmec, meg 1phone meg ilyen oldalakon le vannak írva hogy mit kell a jailbreakkel csinálni?
szétnézek mindjárt....

(#212) Ulkesh válasza horn3t (#211) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"tehát ha azt a Jailbreaket felrakom amit nem tudom hogy kell
akkor ezt el tudom tüntetni úgy hogy a garim ne vesszen el???"

Igen.

De ha nem akarsz kézzel alkalmazásokat telepíteni (ahol szükséges a jogosultságok beállítása), akkor van megoldás:

http://1phone.hu/2008/08/22/iphone-3g-t9-kikapcsolasa-gar.-vesztes-nelkul./

--

Ezzel megoldható a szürke iTunes-os alkalmazások telepítése (mobileinstallation framework cseréjével) és a T-Mobilos APN átírása is.

(#213) dulifiO

dulifiO
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hello!

lézerkardos progi van? :Y
ha igen, mi a neve? :R

apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c

(#214) Remittenda válasza Ulkesh (#210) üzenetére

Remittenda
(senior tag)

Igen, Igen. (US accountot csinálj)

Magyarországról nem csak magyar accountot lehet csinálni? :F Illetve, ha amerikai fiókot nyitok, akkor az összes zenét is le tudom tölteni a Music Storeból, vagy csak az AppStore lesz elérhető? Vagy valami IP címes mókával elküld melegebb vidékre az Apple, ha nem az országom szerinti fiókot csinálok? :F

"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ

(#215) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Rátolta már valaki az új szoftot?

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#216) Plebi

Plebi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Amint olvastam ez még nem volt.

Ma voltam a T-mobile nagykanizsai üzletében. Meglévő előfizetéseseknek díjak:
árak
Kiegészítők:
kiegészítők

Nem rossz így sem! Nem kell az ikont választani!

[ Szerkesztve ]

Gigabyte GA-MA69G-S3H; AMD Athlon II X4 620; 3GB Ram ddrII 1066 Kingmax, Gigabyte GTX 460 OC 768MB, 120 + 320 Gb Samsung Sata; egyedi modding ház :); LG M1717A LCD monitor-Tv

(#217) dulifiO

dulifiO
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

cswengőhangot hogyan tudok legálisan rátenni? sehogyse jön össze :(

apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c

(#218) Remittenda válasza Plebi (#216) üzenetére

Remittenda
(senior tag)

Thx! :) A netre nem akarnák feltenni?! :( Persze ha fenn van, tessék javítani. :DD

(#219) horn3t

horn3t
(tag)

Ulkesh: Köszi. na megvan az accom Tunes-ra.
már csak azt nem vágom hogy rakom fel a telefonra a progikat :)

(#220) macikos válasza horn3t (#219) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Telefonon ott az App Store program. Elindítod, kiválasztod az alkalmazást, install vagy buy, jelszó beír és felteszi.

A nagy erő nagy felelősséggel jár

(#221) Alvin_ti4200 válasza AMD Power (#215) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én rá, mert?

(#222) Remittenda

Remittenda
(senior tag)

T-mobile díjszabás, és részletes ikon tarifa ismertetés a 4. oldalon, a 2.1.7. pont alatt

pl. benne foglalt szolgáltatások:

Hangpostás, Hívásátirányítás, Hívásvárakoztatás, Hívástartás, Konferenciabeszélgetés,
SMS-küldés, Hívószámküldés-tiltás, -engedélyezés, WAP6, MenüÁsz6,
Egyirányú adat- és fax szolgáltatás, Nemzetközi kimenő hívás és Nemzetközi roaming

Visual Voicemail van, lesz?

Illetve létezik, hogy ehhez sincs hívószám kijelzés, ergo csak akkor látom a hívő számát, ha előfizetek rá külön?! :F

[ Szerkesztve ]

(#223) AMD Power válasza Alvin_ti4200 (#221) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

És nem volt vele semmi problem?

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#224) horn3t válasza macikos (#220) üzenetére

horn3t
(tag)

ok köszi. már jön is lefele.

ha véletlen valamit letöltök a gépre azt hogy töltöm át??

meg még egy kérdés, Apple ID-t honnan szerzek? vagy azt én csinálom?
vagy ez mire jó?

más. többiek.

most valami olyat mondott nekem valaki, hogy a 200 ingyen sms-en kívül van valami 30 más hálózatba is. ami ingyenes.
ez igaz?
abba a belinkelt díjszabásban nem látom, még a 200 ingyen sms-t se

[ Szerkesztve ]

(#225) Ulkesh válasza Remittenda (#214) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"Magyarországról nem csak magyar accountot lehet csinálni?"

Ha vásárolni is akarsz, akkor csak magyart tudsz csinálni.

Ha elég az ingyenes választék, akkor US-t érdemes. (leírása fentebb)

Music Store-ból innen csak feltöltő kártyával lehet vásárolni.
Pedig ideje lenne, ha hozzáférhető lenne, főleg, hogy a madarak azt csiripelik, hogy rövidesen lesz átalánydíjas hozzáférés is (1xx dollár éves díjért teljes hozzáférés a zenei anyagokhoz).

---

Csengőhangot ezzel tudsz konvertálni:
[link]

(#226) Remittenda válasza horn3t (#224) üzenetére

Remittenda
(senior tag)

itt van ami neked kell

(#227) Ulkesh válasza horn3t (#224) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"ha véletlen valamit letöltök a gépre azt hogy töltöm át??"

Teljesen mindegy, hogy telefonon, vagy gépen töltesz le alkalmazást, a következő sync-nél összefésüli, hogy mindenhol meglegyen.

"meg még egy kérdés, Apple ID-t honnan szerzek?"

Ha előfizetsz Mobile.Me szolgáltatásra, akkor kapsz.
Pontosabban csinálsz egy accountot itt:
[link]

Ezzel 60 napig ingyen tesztelheted a teljes szolgáltatást, viszont 60 nap után is megmarad az ID-d.

(#228) Remittenda válasza Ulkesh (#225) üzenetére

Remittenda
(senior tag)

Music Store-ból innen csak feltöltő kártyával lehet vásárolni.

Köszi, most már értem az accountokat, de mi ez a feltöltőkártya?

Kérdés: Ha megveszem a telefon egy meglévő előfizetés mellé, akkor csak azzal a kártyával tudom használni, vagy másikkal is? Pl. A családban megveszi vki, és ha nem jön be neki - természetesen a vállalt tarifa (pl. relax 500) és hűség további fizetése mellett - akkor odaadja másnak. Ő meg használja a saját - ad absordum - dominós kártyájával? Az eredeti iphone tulaj meg használja régi telefonjában a régi simet?

[ Szerkesztve ]

(#229) Ulkesh válasza Remittenda (#228) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"de mi ez a feltöltőkártya?"

Igazából ajándékutalvány (Gift Card).

Egy adott összegre jogosít amit levásárolhatsz a Store-ban.
[link]

-------

"Ha megveszem a telefon egy meglévő előfizetés mellé, akkor csak azzal a kártyával tudom használni, vagy másikkal is?"

Bármilyen T-Mobile-os kártyával használhatod, nincs számhoz, vagy előfizetéshez kötve.

[ Szerkesztve ]

(#230) erdoke válasza HPEx20i16v (#203) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Rosszul mondta, vagy félreértetted. Az említett összegek a 16 GB-osra vonatkoznak, de pont fordítva, azaz (logikusan) a drágább a 12 hónap. Lásd #216.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#231) Remittenda válasza Ulkesh (#229) üzenetére

Remittenda
(senior tag)

Háááát, ha lehet innen is ilyen kártyát igényelni, akkor legalább valahogy lehet vásárolgatni, alakul... :K :U

IPhone-t csak új előfizetőként lehet venni? Tehát egy meglévő és éppen "hűségidő mentes" kártyára vállalt további pl. két év hűséggel nem?

(#232) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Aranyos ez a SIM kiszedő kis "kulcs". :B

(#233) Remittenda válasza Remittenda (#231) üzenetére

Remittenda
(senior tag)

Esetleg tudja valaki a válaszolt?

IPhone-t csak új előfizetőként lehet venni? Tehát egy meglévő és éppen "hűségidő mentes" kártyára vállalt további pl. két év hűséggel nem?

Tudom türelmetlen vagyok, de ha nem lehet, akkor nem kezdem el rágni vkinek a fülét... :DDD :))

(#234) Gazala válasza Remittenda (#233) üzenetére

Gazala
(fanatikus tag)

lehet meglevo elofizetessel is.

(#235) Remittenda válasza Gazala (#234) üzenetére

Remittenda
(senior tag)

Váááááááááááááááááááááááááá..... :))

Köszönöm. [komoly arc] Amúgy ez hol van leírva? Milyen szabályzatban?

(#236) Gazala válasza Remittenda (#235) üzenetére

Gazala
(fanatikus tag)

[I]Kizárólag akkor vehetek iPhone 3G készüléket, ha új előfizetést vásárolok?

Meglévő előfizetőnkként készülékváltással is vásárolhat iPhone-t! Amennyiben már van havidíjas T-Mobile előfizetése, és meglévő hűségnyilatkozata lejárt, meglévő hívószámára és egy választott tarifacsomagra vállalt új 12 vagy 24 hónapos hűségnyilatkozattal vásárolhat iPhone 3G készüléket.[/I]

[link]

[ Szerkesztve ]

(#237) Remittenda válasza Gazala (#236) üzenetére

Remittenda
(senior tag)

:W :W :W

Máskor figyelmesebben olvasok. Köszönöm! :R

(#238) Alvin_ti4200 válasza AMD Power (#223) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem nagyon találkoztam még problémával, bár ne mtudom, hogyha abba akarom hagyni a hívást, akkor miért látok fekete képernyőt a telón, hiába emelem el a fülemtől.

(#239) Arhel válasza Alvin_ti4200 (#238) üzenetére

Arhel
(senior tag)

nálam ez csak a veled történő híváskor fordult elő, azóta volt még két csevegésem, és akkor nekem rendben felvillant a kép és az END CALL! :B

(#240) HPEx20i16v válasza erdoke (#230) üzenetére

HPEx20i16v
(kvázi-tag)

Jaa....pont fordítva írtam, mert az árak jók, a 16 gb-osra érvényesek, csak aláírt évek szerint fordítva.... :DDD

(#241) Alvin_ti4200 válasza Arhel (#239) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

vízszintesen kell tartani a telefont, rájöttem:B

(#242) nemma

nemma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Gratulálok minden új tulajdonosnak! :)
Az lenne a kérdésem, hogy Turbo SIM-mel próbálkozott már valaki?

(#243) infectedmann

infectedmann
(senior tag)
LOGOUT blog

3G -vel kapcsolatban:
Egyik haverom ma vett telót új előfizetéssel, új sim kártyával elsőre neki sem ment a 3G csak miután az erre kispécizett laptoppal aktiválták a telót :)
Nem tudom, hogy a többi esetben is ilyen mulasztás történt -e, de érdemes utána járni.

Amúgy semmi oktatást nem kaptak a dolgozók, annyi volt az egész, hogy kaptak egy borssúrát amiben minden infó benne van.

http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)

(#244) Nyusszancs

Nyusszancs
(újonc)

Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek... Régi Iphone ruhacsere otthon? Nők számára? Hmmm? :)
Az a baj, hogy a net-en rendelt készülékház csomag nem tartalmaz semmi spéci szerszámot. :W minden van, előlap, hátlap, gombok, meg minden... de semmi extra cucc. Vagy nem is kell, vagy HongKongi barátaink kihagyták...
Szóval csak állok, és nézem a szép új ruhát, meg a karcos régit, és nem tudom, hogy öltöztessem át...
Nem vagyok szőke, de a részletes leíréásnak nagyon nagy hasznát venném...
Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#245) majom2 válasza Nyusszancs (#244) üzenetére

majom2
(őstag)

semmiképpen nem ajánlom h te csináld. én egyszer szétszedtem a sajátomat, és nagyon nagyon nehéz volt. még célszerszámmal is. pedig fiú vagyok :)
azt tanácsolnám, h van ezeknek már itthon is szakszervize, vidd be oda és bízd rájuk.
mégegyszer mondom, ne kezdj hozzá :) direkt nem is küldök leírást... ;]

[ Szerkesztve ]

(#246) Ulkesh válasza Nyusszancs (#244) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

Én is csak azt mondhatom, amit az előttem szóló, ne állj neki, ha nem vagy otthon ebben a témában.

De hogy valamit mozdítsak előre:

Keresd őt:
Név: Brecska Zoltán (Bubu007)
Telefonszám: 06/70/281-4959
E-mail: brecska.zoltan kukac gmail pont com
Megj.: teljes körű hardveres és szoftveres javítás

(#247) horn3t

horn3t
(tag)

azt a jailbreak-et ha felrakom akkor restore-ral tuti visszaállítható minden úgy hogy ne vegyék észre?
és hogy mit kell csinálni vele?

néha azt veszem észre, hogy olyan meleg a telefon. másnak nincs ilyen észrevétele?

(#248) horn3t válasza Ulkesh (#227) üzenetére

horn3t
(tag)

"Ha előfizetsz Mobile.Me szolgáltatásra, akkor kapsz.
Pontosabban csinálsz egy accountot itt:
[link]

Ezzel 60 napig ingyen tesztelheted a teljes szolgáltatást, viszont 60 nap után is megmarad az ID-d."

regisztráció végén valami 99 dodót akar rólam legombolni. nem látom azt a lehetőséget hogy ingyé lehessen reggelnem :(

[ Szerkesztve ]

(#249) majom2 válasza horn3t (#247) üzenetére

majom2
(őstag)

én azt mondanám h a restore teljesen helyreállítja, de nyilván neked kell meghozni a végső döntést h megléped-e mivel tiéd a felelősség is ha esetleg mégis garivesztés lesz belőle.

egyszer már belinkelték, de nem árt ha itt van mégegyszer: olvasd el ezt

akkor lesz csak igazán meleg, ha játszani kezdesz :)

(#250) horn3t válasza majom2 (#249) üzenetére

horn3t
(tag)

köszi az infókat.

azt elolvastam. még nem fogtam neki mert vacsorázok mindjárt.

Jailbreak témáról nem láttam ezen az oldalon se nagyon leírást....

a simről, hogy rakom át a telefonszámaimat?? ebben tudsz segíteni, sajna nem mind van +36-osként írva :)
ha nem +36-tal van akkor mi van? valahol már valaki írta, ilyenkor mi a gigszer?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.