Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  IP Park

(#1) twinspark51

twinspark51
(újonc)

Üdv!

Van már vkinek tapasztalata ezzel a szolgáltatóval kapcsolatban? Most tervezek váltani, de nem találtam róluk semmit a saját honlapjukon kívül.

Előre is köszi.

(#2) forrest85 válasza twinspark51 (#1) üzenetére

forrest85
(fanatikus tag)

Szerintem drága!

A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!

(#3) twinspark51 válasza forrest85 (#2) üzenetére

twinspark51
(újonc)

Köszi, de a társasházi akciójukkal sokkal jobban járok majd, mint a mostani UPC-mel. Egyébként tapasztalatokat szeretnék olvasni a szolgáltatóról.

(#4) KicsiUbul válasza twinspark51 (#3) üzenetére

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

Mivel egy konkrétan behatárolt részen szolgáltat (pár lakóparkban) gyorsabb lesz, ha a szomszédokat kérdezed meg.

[ Szerkesztve ]

Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

(#5) tomi12619 válasza twinspark51 (#3) üzenetére

tomi12619
(újonc)

Én is most készülök váltani és a postaládába dobott üzenettel jelezték, hogy jelen vannak a piacon. Írtam nekik a honlapjukon levő formon üzenetet kb. egy hónapja, semmi válasz. Ennél még a t-home ügyfélszolg. is jobb...ott legalább egy kedves automata válasz mindig jön.

A szórólap szerint 3400HUF/hó egy 5/2,5Mbit/s csomag, ami sztem nagyon jó ha igaz. Igaz?

Egyáltalán koaxon vagy telefonon szolgáltatnak?

(#6) walterrobi válasza tomi12619 (#5) üzenetére

walterrobi
(újonc)

sziasztok.nyugodtan rendeljétek.én 20megásat rendeltem 7750ért és hibátlan.2hét az átfutás a rendeléstöl számitva.a ping is nagyon jo.4 a ping a speedtest szerint.

(#7) twinspark51 válasza tomi12619 (#5) üzenetére

twinspark51
(újonc)

Telefonon szolgaltatnak, az internettel nincs is semmi gond. Ha esetleg Tv-t is szeretnel, azt nem nagyon ajanlom, folyamatosan fagy, elvileg mar tobb hete javitjak, de nem lett jobb...

(#8) akos_1984

akos_1984
(kvázi-tag)

3. keruletben hasznalja valaki ezt a szolgaltatot? Erdekelne rola a velemenye. A T-Home tobb, mint 2 honapja nem kepes normalis netet szolgaltatni, igy valtanom kellene...

(#9) laczkoo válasza akos_1984 (#8) üzenetére

laczkoo
(tag)

ez engem is erdekelne, valoszinuleg en is rajuk fogok valtani

csak akik pokereznek: http://poker150.fw.hu/

(#10) laczkoo válasza laczkoo (#9) üzenetére

laczkoo
(tag)

valaki info az IP Park-rol? :)

(#11) DonK válasza laczkoo (#10) üzenetére

DonK
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Több ismerősöm is lakik óbudán abban a nagy házban, ahol szolgáltatnak. TV-jükkel volt képminőségi probléma, de megszünt, netjük garantált fölött szokott teljesíteni, általában hozza a névlegeset, az áraik átlagosak, vagy picit olcsóbb, mint a konkurencia :) Az iptv-s cucc viszont egész fasza...

(#12) laczkoo válasza DonK (#11) üzenetére

laczkoo
(tag)

koszi, ez igen jo hir, nekem a net a legfontosabb, hogy stabil legyen :)

(#13) akos_1984 válasza DonK (#11) üzenetére

akos_1984
(kvázi-tag)

en is abban a nagy hazban lakok, jo valami pozitiv dolgot hallani az IP Park-rol :)

(#14) Shodan

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Hozzám 2 napja kötötték be a 80/40megát.
Sebesség teljesen jó 78/35mbit speedtesten 1ms-es pingel :)
Viszont van egy olyan furcsaság hogy routerrel nem tudok feljelentkezni.
Azoktól kérdezném akik így használják, hogy nem e kell valami plusz dolgot beállítani? Már mindent kipróbáltam és nem jelentkezik fel, ha átdugom a régi DSL 8/512simán beauthentikál.

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#15) Shodan válasza Shodan (#14) üzenetére

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

megoldódott...

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#16) peekaboo

peekaboo
(újonc)

Akinek netet kötöttek és lakótömbben lakik ott optikát húznak be a lakásig vagy LAN-on jön az egész?

(#17) ippark válasza peekaboo (#16) üzenetére

ippark
(újonc)

optikán a lépcsőházi switch-ig (10 emeletesben tipikusan az 5.-en van), onnan Cat5e a lakásokba. Annak is aki csak telefont, vagy csak TV rendel. Ez IPTelefon és IPTV.

[ Szerkesztve ]

(#18) ASDAM válasza Shodan (#15) üzenetére

ASDAM
(lelkes újonc)

És hogyan ?

Mert Nekemis csak connectel a router de nem kap IP t

FullHD

(#19) devbence válasza ASDAM (#18) üzenetére

devbence
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

+1, megoldas van-e?

Ellenőrizz megbízhatóságot ;) - PayPal van - Router gond? Keress bátran! ;) | MW3 gamer

(#20) nebali

nebali
(kvázi-tag)

üdv

én most készülök köttetni, mit lehet tudni, bárkinek vmi info?
kösz

Tyan s2692(FS D1809),2x Xeon5310 1.6ghz@2ghz,4GB667FB-Dimm,S3Trio64V+ 1Mbyte :D+ati 5770,4x36GdiskRAID 0 15k scsi+256m hbaPCI-X 280/280M/s

(#21) devbence válasza nebali (#20) üzenetére

devbence
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

DDWRT + PPoE viszi, végül sikerült megoldani, semmi extra nem volt, ha nagyon nem akar menni, akkor telefon ipparknak, és rejtélyes módon felcsatlakozik.

Ellenőrizz megbízhatóságot ;) - PayPal van - Router gond? Keress bátran! ;) | MW3 gamer

(#22) nebali válasza devbence (#21) üzenetére

nebali
(kvázi-tag)

milyen csomagod van és hogyan teljesít? :R

Tyan s2692(FS D1809),2x Xeon5310 1.6ghz@2ghz,4GB667FB-Dimm,S3Trio64V+ 1Mbyte :D+ati 5770,4x36GdiskRAID 0 15k scsi+256m hbaPCI-X 280/280M/s

(#23) devbence válasza nebali (#22) üzenetére

devbence
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Nem nálam, asszonypajtásnál. Körös L csomag muzsikál, és a garantált fölött van mindig (még napközben/csúcsidőben is)

(#24) nebali válasza devbence (#23) üzenetére

nebali
(kvázi-tag)

szevasz devbence

köszi szépen, írok ha vkit érdekel hogy megy a maxos szimmetrikus. holnap kötik.
üdv

[ Szerkesztve ]

(#25) -sanci- válasza nebali (#24) üzenetére

-sanci-
(újonc)

Hello!
Engem érdekelne, tele a gyíkom a T-home-mal.
Köszi

(#26) nebali válasza -sanci- (#25) üzenetére

nebali
(kvázi-tag)

80/80-as csomag. a feltöltés azért nincs pariban mert a speedtest teszt nem elég hosszú hogy felfusson megfelelően. 1 szálon felfelé is másoltam 7,4 Mb/s-el.
Csak ajánlani tudom őket, ha a a fele lenne csak, akkor is elégedett lennék.

Nekem egyébként nem rossz upc kábel volt 30/10, azon is király volt a ping, de ezen úgy tölt be a hwsw.hu, hogy azt alig hittem. mintha lan-on csücsülnék, és igaziból majdnem :)

[ Szerkesztve ]

(#27) -sanci- válasza nebali (#26) üzenetére

-sanci-
(újonc)

Ez elég jónak tűnik :)
Hamarosan lejár a T-home hűségkényszerem, s végre van alternatíva a házban, szerintem teszek velük egy próbát.
Köszi!

(#28) nebali válasza -sanci- (#27) üzenetére

nebali
(kvázi-tag)

szívesen

(#29) devbence válasza nebali (#26) üzenetére

devbence
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

+1!
Hasonlo jokat es szepeket tudok mondani.
Amig az ippark nem novi ki magat hatalmas cegge, es nem lesznek a mostaninal jobban leterhelve a vonalak, valoszinuleg tartani fogja ezt a minoseget. :)

(#30) devbence válasza devbence (#29) üzenetére

devbence
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Az elmult ket napban Obudan volt egy kis gubanc, torrent sebessegek drasztikusan csokkentek, csak nalam, vagy mas is eszlelte?

(#31) nebali válasza devbence (#30) üzenetére

nebali
(kvázi-tag)

nem megy a kliens mindig, de itt nem észleltem

(#32) borgdr0ne

borgdr0ne
(újonc)

Gondolom a fejlesztések miatt voltak gondok...jelenleg kötik a Teszársz Károly u-ban 8-)
Most kaptuk a szórólapokat...épp ma. Egész korrekt sávszéllel.
Viszlát T-home Yeah!

(#33) üzletkötő

üzletkötő
(újonc)

Sziasztok Kedves Fórumozók!!!!

Én az IP-PARK üzletkötője vagyok amennyiben kérdésetek van illetve szeretnétek TV,INTERNET,TELEFON szolgáltatást rendelni akkor a következő email címemre írhattok:b.szilvia@ippark.hu

(#34) timmel válasza laczkoo (#9) üzenetére

timmel
(újonc)

Kedves Ákos!
Az IP.Park üzletkötője vagyok,ha még aktuális,a szerződéskötés akkor vedd fel velem a
kapcsolatot.

(#35) timmel válasza akos_1984 (#8) üzenetére

timmel
(újonc)

Kedves Ákos!
Ha még nem váltottál,küldj egy üzenetet,tudok segíteni.

(#36) timmel válasza laczkoo (#9) üzenetére

timmel
(újonc)

Bocsánat rossz nevet írtam az üzenetre.

(#37) timmel válasza -sanci- (#25) üzenetére

timmel
(újonc)

Szia! Timmel Erika vagyok az IP.Park üzletkötője,ha még érdekel a szolgáltatásunk,akkor
vedd fel velem a kapcsolatot.Köszi...

(#38) devbence válasza timmel (#37) üzenetére

devbence
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Javaslom inkább a privát üzenet küldést, ne szemeteld tele a topikot :N

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  IP Park
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.