Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cickánykoma

    tag

    válasz bigdigit #5388 üzenetére

    A sebesség egy dolog, engem most más is bosszant, ami kellemetlenebb. Naponta megszakad a net többször, és utána percekig tart mire a modem vissza tud kapcsolódni.
    Tegnap már leszedtem a routerről, gondolván hogy a natúr ADSL modemes kapcsolatnál nem lesz ez a probléma. De megvan.

    Napjában többször szakadok, a chatprogramok ennél sokkal sűrűbben offlineba dobják magukat, mintha nem lenne net. FTP-re nem tudok huzamosabban feltölteni, hogy ne szakadjon szét a kapcsolat. És ha feltöltök, addig nem tudok mást csinálni, amihez némi letöltési sávszél kell (böngészés, stb.) mert szétbont egyből és utána percekig próbálkozok, mire visszaenged (modem reset megvan, hiába).

    Nem lehet, hogy a modemmel van eleve valami probléma ? Ha a router nélkül is produkálja ezeket, akkor a routerre nem kenhetjük, hogy hibás vagy gyenge darabom van :)

    Ha nem akkor, az Invitel lehet még a ludas. Néztem ma is értéketket uaz a 10,5-11 Mbit a letöltésnél, viszont a ping az eddigi 20-30-ról felment 60-70-re.

    A korábbi szolgáltatónál ilyen többször szakadok naponta valamiért csak nagyon ritkán volt modemről, ott viszont a feltöltéskori szakadás szintén jelentkezett.

    Madžari......Dober dan, passport kontrol !!! :D:D:D

Új hozzászólás Aktív témák