Nem jók a képek, de már fent leírtam hogy jól van fennt, máshogy nem is tudnád felrakni a ventijét!!!
[ Szerkesztve ]
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

Nem jók a képek, de már fent leírtam hogy jól van fennt, máshogy nem is tudnád felrakni a ventijét!!!
[ Szerkesztve ]

Nem kellett volna piszkálni a coolert, nálam is ugyanezek a hőfokok vannak. bekapcs után is ennyi-->rosszul jelzi a lap.
E6400-el is 40-42 körül volt, de akkor a borda is érezhetően meleg volt.
Most hűvös.
Fogd meg a bordát, ha hideg, akkor nincs az 40°C-os.
[ Szerkesztve ]
"Jelentős problémáinkat nem tudjuk ugyanazon a gondolkodási szinten megoldani, amelyen akkor álltunk, amikor ezeket létrehoztuk."

/www.http.hu <---ezt töröld a linkből, és meg tudod nézni.
"Jelentős problémáinkat nem tudjuk ugyanazon a gondolkodási szinten megoldani, amelyen akkor álltunk, amikor ezeket létrehoztuk."

Ezt mondom én is hogy rosszul mér,ahogy szétszedtem is hideg volt,viszont az alatta lévő alaplapi hűtőborda 50 fokos és ahogy szerelés közben hozzáértem az tényleg volt annyi.Hiszen alapon 39 játék közben meg 45 fokos akkor csak 6 fokot emelkedik ami nem reális.
GO KIMI!THE BEST!!!

Kicsit ventit rátudsz aplikálni 4-6centist, sokat segít a dolgon.
Venti helyett hűtőcsere is segíthet, zalmi 7700cu vagy al-cu, nem olyan drágák használtan, azok hűtenek mindent, esetleg olcsón intel gyári rézmagos, sajnos a freezer és a hasonló hűtők a procin kívül mást nem tudnak hűteni.
Az én 6300-asom úgy néz ki el is ment
New world...old thinking...IBM T60;)

De tudja [link].Igaz azt nem tudom még hol hol a vége?A bordahűtésre meg még kitalálok valamit.
[ Szerkesztve ]
GO KIMI!THE BEST!!!

Értem, akkor ezek szerint a lapátok kialakítása végett néz úgy ki a fényképen, mintha szívóra lennének a lapátok. Néztem is pár oldalon és igen érdekes a lapátok kialakítása, Így akkor vedd úgy hogy nem szóltam 
Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Amiket írtál zalmik, csak a környeztere lenne jó ahtással Freezer 7 pro jóval erősebb procira nézve.Nem hiszem hoyg ennyire felmelegedne a proci alatta félre mér az a lap.....akkor az enyémse 55°C lenne prime95 alatt, főleg hogy ekem még magasabb fesz. van és 65nano.
blazsey2:Operrálj egy centis hűtőt az északi híd bordájára és no probléma.
[ Szerkesztve ]
Nem gyenge ház, kár, hogy nekem kicsi lenne 
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

szerk: csak most vettem észre értelmetlen dolgot írtam.
blazsey2: Operrálj egy centis hűtőt az északi híd bordájára és no probléma.
Hat centis hűtőt.
[ Szerkesztve ]
Volt freezer7-em, nem rossz, de összhatást véve inkább zalmi mióta kipróbáltam.

Igaz a 7700-as zalmi főleg ha tisztán réz akkor a 12centis légkavarojával csodákra képes.

Vagy kiváncsiságból felrakom az E4500-as hűtőjét hogy mit mutat.[link]
[ Szerkesztve ]
GO KIMI!THE BEST!!!
Hsználtan 5k körül meg lehet kapni, ami külön tetszik benne, hogy keretes, nem kell vesződni a pattintós marhasággal, hú de ne nem szerettem azt
Freezernél én mindig kivettem a lapot procicserekor a hűtő miatt, itt nem kell, lecsavarozom a bordát a keretről, aztán megy vissza, 1edül a venti hangja nem tetszik, de arra nemsokára jön az orvosság
#114 blazsey2: Próbáld ki, jobb lesz az NB hőfoka, nem véletlenül ilyen kialakításban készülnek az intel hűtők, de az éemdí gyárikat is meg lehet figyelni kialakítás szempontjából.
[ Szerkesztve ]

Igen az enyémmel is csak annyi a problémám, hogy merőleges a lapra, viszont az enyém leglalább csavaros, egy átnevezett Xigmatek, csak a venti más rajta, de viszoint csendes, ja igen és a hátsó merevítő vas, ennek is nagyon örülök, 6,7K-ért vettem még ápriolisban, annyit nekem megért.
Blazsey, próbáld már kihámozni a 4GHz-et 1.35V-on pls
1.36V-on sem megy?
Chaser, szabad tudni, kié lett a te 6300-ad? Amúgy nem lehet, hogy az új "külsejű" E5200-ak már a VT-s fajtából valók voltak? Egy röpke feltételezés, hátha 

Próbáltam de 1.36V-on de nem sikerül,de nálam lehet a hiba illetve a biossal mert hihetetlen értékeket mutat.Póbaképpen felraktam a legújabb biost hozzá ami van erre 50C fokot mutat kapásból,így visszaraktam azt ami hivatalosan támogatja.Amíg nem jön ki hozzá valami javítás addig nem kínlódok vele.
GO KIMI!THE BEST!!!

Leszedtem minden asus kütyüt:epu6,pc probe,al suite és a hőfokok itt már elfogadhatók.Igaz alapon 38és 41 fokot ír ki a magokra de ötven fok fölé nem ment egyszer sem.Le is futtattam egy közel alapfeszes tesztet 3300MHz-en.[link].És majdnem meglett a 4GHz is [link].Ja és 14 centis ventit átállítottam szívóra.
GO KIMI!THE BEST!!!
Azon a feszen csak ennyit megy(1.26V)? Hát, az elég gyenge, még mindig jobb lenne egy VT-s E5300.

Gyárilag a biosban beállított értéke 1.272V,szerinted mit kéne hogy vigyen?Vagyis neked mi lenne a jó?
GO KIMI!THE BEST!!!
Kapásból Chaser E5200-asa: [link] És ez kb. az átlagnak felel meg, talán kicsit jobb. Volt, ami 1.28V VID-es vitte alapfeszen(kb. 1.22-1.24V) a 3.6-ot.

Egyébként azt ne felejtsd el hogy a tuning mindig lutri.Az E5200 procik között is van antituning példány.Egy darab proci alapján még korai lenne ítéletet mondani.Jó lenne ha már másnak is lenne és gyűlnének a tapasztalatok.
GO KIMI!THE BEST!!!

Sikerült 1.26V-on a 3500MHz [link].Ez nekem már bőven elég.
GO KIMI!THE BEST!!!
Ott a feljebb linkelt xtremesystem fórumtémában van pár, és azok ennél csak rosszabbak. 1.26-on a 3500 már egész jó, ha stabil.

orthossal 3 ora xx percet szotkam tesztelni szoktam tesztelni 
3ora orthos környékén is jönnek elö instabilitási hibák.
ha 3ora után is stabil akkor tényleg stabil a proci 

Köszi akkor majd megnézem úgy is 
GO KIMI!THE BEST!!!

Na, végre iponyéknak is leesett, hogy az az E6300 bizony az, amit én mondtam mailben, nem a sima 1.86GHz-es... 

Üdv mindenkinek!
Egy E6320-as procit szeretnék húzni.
Gyári hűtő, 4gb kingston 800-as ram, 9800gt, 350-es táp, foxconn alaplap, ennyit tok róla mert unokatesómé a gép.
Tehát a kérdések:
Mennyit bír a gyári hűtővel?
Milyen fsb-t, feszt, stb.-t állítsunk be?
A ramok mit bírnak, kell nekik is + fesz?, vagy ne bántsam őket?
Válaszokat előre is köszönöm 
"Soha nem akartam olyan klubhoz tartozni, amelyik elfogadott volna tagjának."

Szia.Ezt a kérdést inkább itt tedd fel a saját topikjában [link].Én nem ismerem azt a procit 
GO KIMI!THE BEST!!!

Úhh! Most nézem hogy ez pentium topic
Látszik h nem ismerem az intel-t.
Kösz a segitséget! 
"Soha nem akartam olyan klubhoz tartozni, amelyik elfogadott volna tagjának."
Bár másik topikban találtam a hirre, de szerintem ide tartozik: E6500K
Shatter Your Limits --> Intel® Core™ i7 2600K °°°° Tuningeredmények: http://cpu-tuning.joruska.com °°°°

Csak hogy pörögjön a topik egy eredmény [link].Alapfeszes eredmény.
[ Szerkesztve ]
GO KIMI!THE BEST!!!

Használ valaki E6500 procit? Alapórajeles teljesítmény érdekelne, leginkább egy E7400/7500 ismeretében.

Ma én is megvettem az E6300-at. Mondhatom, kifejezetten elégedett vagyok, alapfeszen (valós 1,248V) viszi a 9x400MHz-et, a hőfok alig haladja meg az 50 fokot terhelés alatt (kb. 30 fok van a szobában, szerintem ez szenzációs hőmérséklet). Nagyon jó kis proci így elsőre, kipróbálom majd hogy mennyi kell neki a 4GHz-hez.

Alulfesz. eredmény: valós 1,07V 7x400MHz-en, a proci hőfok full terhelés alatt alig megy 40 fok fölé!

Gratula az új procihoz!4GHz-hez nálam 1,4V-ot kellett adni.De szerintem bőven elég a 3600Mhz is
.Ha esetleg ráérsz csinálhatnál Prime 95-ös teszteket és belinkelhetnéd 
GO KIMI!THE BEST!!!

Egész jó,de a Prime-ot próbáld legalább 30 percig futtatni.Ha úgy lefut az már nagyon jó 
GO KIMI!THE BEST!!!

A Prime még egy óra után is jelezhet hibát, holott a gép teljesen stabil, egész napos használat és játékok sem ártanak meg neki.
A 9x400-nál viszont pár perc után hibát jelez a Prime, így ott egy nagyon picit több fesz kell, úgy látom hogy 1,248 helyett az 1,26 megteszi.
Minden E6300 procit ilyen magas VID-del dobtak eddig ki?

Szerintem mind ilyen magas VID-el jöttek ki.De engem nem zavar,így is elég jól lehet húzni 
GO KIMI!THE BEST!!!

Hy! Valaki nem tudja, hogy egy e6420-as ból max mennyit lehet kihozni alapfeszen, és emelten is??? 
Intel E8600, Asus P5Q premium, Evga GTX590 3GB, 4Gb Zeppelin 1066Mhz, Seagate Baracuda 750GB, Chieftech 600W.....stb

Szerintem itt tudnak segíteni neked:
http://prohardver.hu/tema/nagy_core_2_duo_topic/hsz_1-200.html
Az E6420 Core 2 Duo, ez a Pentim Dual Core E6000 topicja.

Nos, alapfeszen 10,5x333-on stabil. Ez 3500MHz, nem olyan rossz eredmény (a proci VID 1,2875, valós 1,248V).

Szerintem nagyon jó,az enyém is valami hasonlót tud [link].Ez 700MHz nyereség 
GO KIMI!THE BEST!!!

Mekkora fsb-t tudtál elérni ezzel a procival a P5Q-val? Csak alapfesz érdekel, az enyém 400-nál feljebb nem megy (bár lehet hogy csak a ram nem bírja, hiába 1066-os elvileg).

Alapfeszen nem próbáltam nézni mennyi fsb-t tud,de majd megnézem.Nekem 800-as ramok vannak.
GO KIMI!THE BEST!!!