megkomolyodtál 
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
megkomolyodtál 
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

2180-as procim 1,8V-on 4060-at ment,s 8400-es is 1,625-öt kapottt,ne parázz!Kben meg 1x írtam neked egy privit..8814
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
1,8v-on 
van arról kép, hát nem vagy szívbajos, de valszeg igazad van, alulbecsülik az emberek a procik tűrőképességét
mivel hűtötted?

van valahol de 1,74-ról még itt is van róla[link],s uezzel hűtöttem.S volt aki többet is adott
Asszem itt bios 1,765V volt.
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Sziasztok most vettem én is egy 5200 procit gigabyte lapom van aminek a bios-ban 4cpu fesz van a tuninghoz mindet kell emelni vagy csak a vcore-t előre is köszönöm a válaszokat.
föl tudnád sorolni mi az a 4 beállítható CPU fesz?(nekem van vagy 20)
A HQ listába csináljatok már pár eredményt gyerekek, ne csak az én procim szomorkodjon 1edül
Lipinek sztem is igaza van abban, hogy számít a VID, az alacsony VID-es procik kis feszen mennek szépet, aztán már drasztikusabb emelés kel nekik, a nagyobb VID-eseket meg bátrabban lehet kínozni.
szerk: jah úgy néz ki lesz egy fasza hűtőm, és a keretet is heyrekalapálom, odab@szunk a 4G-nek
[ Szerkesztve ]
New world...old thinking...IBM T60;)

szuper! 
Chaser, ha eladom a procit, és veszek egyet tőled, akkor megnyugodhatsz, fentleszek én is 

Tán most aluszol még,s ezt álmodban írtad.
Gyere beony,s nyomd a teszteket mint régen,amikor aktív voltál a 2xxx-ben! 
hát nem alszok, már rég fentvagyok 6óra óta
és nem álom, csak el kéne passzolni a jelenlegit. Addig nem akarok venni amíg ezt el nem adom 

jogos
REméljük az lesz, csak ennyit copni a lefogatókerettel is
Első alkalommal sikeresen kettéhajtottam szegény vasat
Azok a gyengéd kezeim ![;]](/dl/s/v1.gif)
#909 D@ni88: Még adhatok egy kis kedvezményt is
Magicnek nem kell a procid?

Mi számít alacsony és mi nagyobb VID nek?
A 1.225V hova számít?
Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...
Magas. Az enyém 1.15V, eddig csak ilyennel, meg olyannal találkoztam mint a tiéd.

Akkor nyugodtan lehet túrni neki a feszkót.
Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

Az enyém 1.185V.
1.06V-on viszi a 3GHz-et.
[ Szerkesztve ]
Azért tapasztald ki mennyire melegszik.
#917 fagy53 : Na ilyet még nem láttam. 1.06V beállított vagy cpuz?

3.33-n 1.312V mellett a Realtemp szerint a max 64 fok volt.

Cpu-z és Everest. Orthos alatt 1.06V és idle 1.07V
Prime alatt? Ha igen, akkor az okés, gondolom ez már a terhelt cpuz által mutatott érték.
#920 fagy53: Ha ennyit droppol a lapod az fasza
1.2/1.3V-on nézted mit megy?

Nem a CPU-Z idle feszültség. Terhelve leesik 1.296Vra.
A hőmérséklet meg Intel Burn Test alatt ennyi.
A dropra meg műszerész cimbim azt mondta hogy sajna természetes mert VRM kimenetéről van szabályzás és utána a tantál kondikon meg LGA lábakon ennyit esik a feszkó.
[ Szerkesztve ]
Ha load alatt cirka 1.3V az jó, bár nem kiemelkedő, enyém 1.2V 3300-3400-et megy, ez még nem tudom milyennek számít, nem akar senki a HQ listában segíteni 
Drop az természetes, csak nem mind1 mennyi.
hát az van hogy visszamondták neki is a gépet, így nem kell bele a procim...

van a CPU VCORE
CPU TERMINATION
CPU PLL
CPU REFERENCE
ez a 4 fesz állítási lehetőség van
Menet közben kiderült, hála a dollár marhulásának, én se tudok már jó áron procit hozni
Persze a boltihoz képest jó, de lehet már 15k lesz mire a bolt közelébe érek.
sajnos ez van...
hmmm, sztem állítsd be mondjuk valamelyiket és CPU-Z nevű programmal vagy everesttel nézd meg ténylegesen mennyi
1,35v-nál úgysem lesz több szerintem a legmagasabb, ez bolond biztos lap
mivel hűtöd?

vizzel egyszerű kis alap vízhűtés csak az érdekel hogy szerinted a vcore hoz hozzá kell emelni a többit a cpu-z csak a vcore-t mutatja
sztem add rá a maximum fesz beállítást, akkor se feszeli túl
érdekes lap, nálam 1,2-1,7v-ig 0,125v-os lépésekben lehet állítani

Nekem meg 2V-ig.

Behúztam melléd a HQ listába, hogy ne szomorkodj tovább egyedül ![;]](/dl/s/v1.gif)
Tesztek:http://borokafa.fotoalbum.hu/index * http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2163739

"1.2/1.3V-on nézted mit megy?" - nem, nem néztem. Én 1.05V-on szerettem volna használni 2.8GHz-en. A várakozásaimat felülmúlta, és 1.02V-on ment ezen a frekin, vissza is teszem erre a feszre és órajelre, mert a 96GT-nek még ez is bőven sok. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy e5200 gyári hűtéssel 3GHz-re biztonságosan húzható ill tartható ez az érték 24/7 es használatra? Amúgy HD4850-es videókarit kéne kihajtania, szerintem 3 GHz-en menne is neki szépen, ja és a feszhez nem akarnék hozzányúlni. Vagy
inkább e7200? Válaszotokat előre is köszönöm.

Akkor óhajod szerint:itt vannak az eredmények prime95-el
Tesztek:http://borokafa.fotoalbum.hu/index * http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2163739
aha ez jó 
Helyes 
#933 fagy53: Értettem
Én maradok BIOS 0.875V@2.5G-nél, mellette megy EIST, igaz feszt nem tudja így lebvenni, de legalább az órajelet igen, amúgy meg még ennyire se tudná levenni a marha a feszt
Aztán ha kell kraft ET és go
#934 L4R$()n: Minden bizonnyal igen, de azért nyugodtan vehetsz hozzá egy AC alpine7-et, 2k, kb 3-4x akkora hőleadó felület, csendes venti.

Hozzányúlhatsz a feszhez nyugodtan, alulfeszelve is tudja a 3GHz-et. Nekem 1.185V helyett 1.07V-on megy és 3.0GHz-en. A hűtőm a 2160 gyári hűtője, ami kétszer annyi aluminiumot tartalmaz, mint az 5200-as gyári hűtője.
Nem is megy 52°C fölé, load.

Sziasztok.
Vettem egy E5200-as procit.
Elindul a 3dmark videóteszt 60-70-80 FPS-el
3dmark06-ban 10345pont
persze alapórajellel.
De viszont ha felhúzom 3,0GHz-re akkor
a 3dmark06 úgy kezdi a videótesztet, hogy 25 FPS meg ilyenek.
a pontot mármegsem vártam mennyit csinál de biztos nevetségesen kevés lenne.
F13 BIOS de F14b-vel is próbáltam.
Na szóval annyi lenne a kérdésem, hogy ez mitől van?
Előre is köszi

Tomi
E5200 @ 3500MHz, Gigabyte P35-DQ6, 2x1GB 800MHz Kingmax, 320GB Seagate, Sapphire HD 4870 512MB, FSP ATX400PNF
BIOS-ban fixáltad a pcie frekit 100-ra?

Igen, fixáltam.
E5200 @ 3500MHz, Gigabyte P35-DQ6, 2x1GB 800MHz Kingmax, 320GB Seagate, Sapphire HD 4870 512MB, FSP ATX400PNF

A PCI-E frekit fixáltad 100MHz-en?
Futtass le prociteszteket, Orthos v Prime95, ill SuperPI! Ha minden megy hibátlanul és jobb eredmények születnek, mint a 2.5GHz-en, akkor a proci és a lap kapcsolata jó.

OK.
A teszteket holnap megcsinálom.
És ha nem születnek jobb eredmények akkor mi lehet a gondja?
Hyhy! Validom! 
skillZ#Oc Team

mennyi feszt adtál neki? egy superpit azért küldhetnél rá, hátha lefut
egyébként ez rekord az E5000-eseknél 
[ Szerkesztve ]
ez nem sok csak 1,6
de vízzel! majd ha lesz rendes alaplap nyúzom tovább
skillZ#Oc Team
nem fut a pi lefagy :S rosz a vtt érték
majd ha rájövök mi a jó jelentkezek!
skillZ#Oc Team
Nekem a pi 1M lefut, viszont rosszabb az eredmény mint 4GHz-en...
< >=♦=< > Diesel Common-Rail Injection
Váá.. 4,2Ghz.. deszéép...
azthiszem este még szórakozok egy kicsit otthon.. e5200 3,1Ghzn pötyög, de nagyon kíváncsi vagyok hogy az enyém mit bírhat.. 
Sokat vásárolsz? Sokat autózol? Szeretnél a vásárlásaid után pontok helyett pénzt gyűjteni? Írj rám és csak jól járhatsz!