Hát igen, esetleg ha nem standardon futtatnád, hanem max stress teszten, és a 15. körben csinálnál róla képet mint én, akkor lehet hogy 1 picit több lenne 
Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

Hát igen, esetleg ha nem standardon futtatnád, hanem max stress teszten, és a 15. körben csinálnál róla képet mint én, akkor lehet hogy 1 picit több lenne 
Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Azért csináltam így képet mert e fölé már nem nagyon mászik a hőmérséklete. Futtattam már 100 tesztet 100 beállítással, mikor először teszteltem hogy stabil e 3300on
És nem volt semmi gond, melegedéssel sem.
De ha nem lenne a szobában alapból is ilyen dög meleg még ennyi sem lenne.
[ Szerkesztve ]

tegyed 12x267 re
az ugy már 3204mhz
,jobban mutat, mint a 12x266 3192mhz 
ez ám a lényeg 

Nemcsak azért jó, hogy jobban mutat, de a memóriakezelés is meggyorsul azzal, hogy az FSB 1MHz-cel nagyobb lett! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Olyan rohadtul kiszámíthatalan a procim egyszer beloadol 3.6 -on alapfesszel máskor +0.15 fesszel a 3.4el be sem jön a windows ettől annyira f*szkivaneffekt szokott nálam jönni
a videm 1.2 mos talapon megy 1volton röhej ja és a poén az egészbe ,h kitesztelte megy hónapja ,hogy elivelg 1.3at adok neki a biosban és 3500 ra beállítom és ott atomstabil volt most 1.4 el be sem bootol a win és nem az van ,h szétráncigálom csak szeretnék egy stabil eredményt 3300 mhz fölött 
Nekem egy olyan c2d kéne ami kis feszemeleéssel visz 3.3-3.5 öt a potya e4500 1.42el megy 3.5ön de szerintem az sok fesz neki
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em " by my friend taki
Én két dologra tippelek.
1. A lapod kötekszik.
2. Lehet túlságosan melege van a procinak. Az enyém most 2-3%-os állandó terheléstől (jetaudio mp3) 43-44fokos egy Hyper Tx2-vel, mivel a szobámban 28fok van.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/ Tápajánló táblázat: http://jotapok.atw.hu/ (bővítés alatt áll)
az én procim idle 44-45
ha a lapom kötekszi kakkor most grrr mitévő legyek?ujjlap 
Terhelve mennyi?
Mielőtt cserélnél lapot, inkább próbáld ki egy másik lapban, hogy ott vajon normálisan működik-e.
Az ujjaddal mutatsz az új dolgok felé.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/ Tápajánló táblázat: http://jotapok.atw.hu/ (bővítés alatt áll)
75 körül ibt után
2post hupp
[ Szerkesztve ]
Sztem. az sok egy picit.
Mindegy, próbálj szerezni egy cserelapot és tesztelgesd.
[ Szerkesztve ]
g31 be tudnám csak tesztelni amúgy gondolta marra is ,h a táp kevésbár nemhinném
A G31-ekben is tökéletesen elmennek az E5200-k, feltéve ha olyan Bios van rajta (hivatalos oldalon nézz utána, hogy milyen kell).
Ha jól emlékszem, akkor a 450-es Asus-ban Delta bél van, ami elég kell legyen. Mindenesetre keress rá, vagy kérdezd meg a "Melyik tápegységet vegyem?" topicban.
[ Szerkesztve ]
a 75 fokhoz még annyit ,h az 1.3 v volt alapon 65 fok maximum
Jövő 7után megye kegy haveromhoz neki E7300 a van de ne mért se a gépekhez se a tuninghoz kapta a cuccost oszt kész

Az a táp elég is, jó is. Csak hangos.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Az enyém viszonylag halk az FSP Saga val van egyhangban kb haveromnak az van és az sem volt hangosabb fülre
egymás mellet ment a 2 táp és nem volt diffi nagyon
Egy jobb hűtő mennyit javítana a tuningolhatóságon??

Helló!
lett egy e5300-s procim, előtte egy e4400 volt, azt szeretném kérdezni, hogy mennyi az alapfesze a procinak, mert a cpu-z szerinte1,36-v on van nem sok ez kicsit?
nem szoktam fesszel tuningolni, csere előtt alapra tettem a biost és ezt mutatja.
előre is thnx
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
ma reggel azért alapfeszen megküldtem 9*333 stabil volt 

Egy az egyben semmit. Nyilván ha hűvősebb a proci akkor az élettartam nővekszik.
vallas: core temp kiirja a videt. AZ 1,36 szerintem a gyártó által ajánlott max. Kölök 5200-k 1,35.
[ Szerkesztve ]
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

coretemp nevü progival meg tudod nézni a videt
• De hova temetik a túlélőket? •

4GHz mennyire gyakori az E5200-nél? Nkem most kinálnak egy G0-t de ahogy visszaolvastam pár oldalt az R0 akar lenni, nem?
(hűtés Scythe Infinity van)
Megjottem 
Nem birtam ki vettem egy E5200-est.
Mi a normalis OC szint?
Nekem ugy tunik 3500-on nagyon stabil nalam 1.2V mellett, persze R0-as.
Probalgassam a 4.0-at vagy esetleg mehetek fole is? (1.35 a max amit adok neki)
gyúrunk vazze

Egy tuningmentes haveromtól sikerült olcsón hozzájutni ehhez a január végi példányhoz. M0 steppinghez képest egészen derekasan helytáll: [link] Most csak a melegedéssel vannak gondjaim, TX2-es hűtöm van, de lehet, hogy nem jól van pasztázva. Csak lusta vagyok leszedni
A szobában alapból van most vagy 30 fok az is igaz. De 4 gigán 9x fokos a cucc. Everest szerint legalábbis.
[ Szerkesztve ]

ennyit az én gyári hűtőm is tud
[ Szerkesztve ]
GA-EP35-DS4 alaplap, intel E5200 @3300mhz , 2x1gb-t 667mhz-s samsung memoria, ati HD4850 vga.

Igen, valami gáz van 
Everest-ben a TJmax 100-ra van állítva?

Azt hol tudom beállítani? 
Kétszer katt. bármelyik érzékelő ikon-ra, aztán a megnyíló ablakban balra a beállításoknál a hardverfigyelésre katt. és ott lesz, hogy "TJmax hőmérséklet".

Hali!
Szerintem nincs rendesen rajta a TX, nekem is volt ilyen problémám. Hőmérsékletet ellenőrizd core temp-pel. Mi a proci FPO-ja? Bios-ba CPU VCORE mire van állítva?
Szerk:
Ja Everest-ből Ultimate változatod nincs?
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

Valószínűleg. Kicsit megpiszkáltam, most idle 45C. FPO: Q831B298. Alapfeszen megy 3500-at, 10x350-en. Vid az pedig 1.1875V. Az alaplapom meg rendessen droppol lefele
Keresek egy ultimatet is akkor
vzsry Köszi!

Akkor szeretnék gratulálni a procidhoz! Eddig ez a 4. ilyen FPO jú, és 2 vitte a 4GHz-et. Emre kollegának és nekem is ilyen van, én nem piszkáltam 3,6 fölé, de Emrénél ment 4GHz-et.
Az enyém vidje 1,125V.
Emre 4GHz
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

Akkor én most örülök és köszönöm az infót!

Szívesen!

üdv
az a 83-82 fok a magokra sztem azért kicsit durva ![;]](/dl/s/v1.gif)

Na de 4GHz-en, egy rosszul szellöző, zsúfolt, fekvő házban
Latom jol kifogtam... 1.275-os a vid-em, ebbol nem lesz rekorder proci.
pedig mind a 2140-em es 7200-om is a legjobbak kozott volt.
3700 korul elhasal, egyenlore.
viszont 1.2-n 3500-on lazan jo. tetszik.
gyúrunk vazze
A 4GHz azért támadható közelségben van ahogy én látom 

A vid-ből ezeknél a prociknál nem szabad következtetéseket levonni. Egyik E5200-esemnek 1.26V volt a vidje, 1.25-el tudta a 4ghz-et 
• De hova temetik a túlélőket? •

esetleg egy jobb cpu hütö
? mutatnál képe a házadrol ? 
Akkor meg van remeny 
vizzel hutotted?
nekem 1.35-on elkezdett mocskosul melegedni, de akkor kiprobalom 1.25-on is.
gyúrunk vazze
CPU-Z
Bírta a 3,5Ghz -et is, de gyári hűtővel 50 fok fölé ment a hőmérséklet.
Így most stabil és nem túl meleg. lassan majd nekiállok csökkenteni a feszt és megnézem mennyivel bírja a 3Ghz -et.
Jah és a lap csak egy mezei kis Gigabyte G31M-S2C 
[ Szerkesztve ]
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

Végül is eddig jutottam: CPU-Z
Az én anti-tuning lapomtól szerintem még ez is szép.
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
ez ugye csak valid es nem prime stabil?
gyúrunk vazze

Szia!
Ez nem Codegen, hanem egy Chieftec.
Onnan tudom, hogy nekem is van egy ilyen innen:
CH
Csak valid. Kéne egy jobb hűtő, hogy primon ne izzon mind a két mag 60 fokon gyári hűtővel 

Ha prime közben 60 fokon tudod tartani a gyári hűtővel az már tökéletes 
Igen, csak nem maradna szerintem 60 fokon 
Egyébként meg 3Ghz -en is tökéletesen elég mindenre 

Az enyém nem Chieftec hanem egy angol Viglen nevezetű cég terméket, de tényleg azonos a fent említett gyártó kuckójával.
Egy bontóból van és az elején még virít egy ilyen feliratú táblácska: P3 866
"Rongy ceruzámat inkább leteszem s köszörülöm a kasza élit, mert földünkön az idő érik, zajtalanul és félelmesen." (József Attila: Végül)