Na most akadt egy kis problémám. Kicsit gyanakszom, hogy az E5200-m gonoszkodik velem.
Az cuccaim között szereplő első konfig nem akar működni. Ma hazahoztam Pécsről a gépem, itthon összeraktam, és valamiért nem ad képet a monitor. Először arra gyanakodtam, hogy a 9500GT-m bekrepált, de beraktam a 8400GS-t is és azzal se működött. Aztán beraktam a 9500GT-t a cuccaim között másodikként szereplő konfigba, és az gond nélkül működik a kártyával (erről írok most).
Na visszatérve az E5200-es konfigra, az konkrétan a hibajelenség, hogy bekapcsolom a gépet, monitort, aztán elkezd villogni a monitorom bekapcsolás jelzője (ezt akkor csinálja, amikor nincs bekapcsolva mellette számítógép, tehát nincs mitől képet kapjon).
A gép rendesen elindul, mindennek van hangja, meg működik pl: Táp, Hyper Tx2. Most vagy a P31-ES3G PCI foglalata ment tönkre, vagy a proci nem tud bepöcceni valamitől.
Amúgy hagytam pár percig a gépet úgy kép nélkül bekapcsolva, de leállt, majd néhány másodperc múlva elindult, és továbbra sem adott képet a monitornak.
Szerintetek a proci tönkremehetett a gép szállítása közbe, esetleges rázkódásoktól? Vagy az alaplapon elállítódott a Bios és túlfeszel valamit, esetleg alulfeszel?
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/ Tápajánló táblázat: http://jotapok.atw.hu/ (bővítés alatt áll)