E8400-et se próbáltam, mégis tudom hogy jó
Ennyi pénzért mit vártok? 4G? Meg copjon is le mi?
New world...old thinking...IBM T60;)
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
E8400-et se próbáltam, mégis tudom hogy jó
Ennyi pénzért mit vártok? 4G? Meg copjon is le mi?
Én a 4G-re csak kíváncsi voltam....3GHz-en használom alapfeszen (anno a 2140-is 2.8-3GHz között ment úgy használtam), egyelőre bőven elég lenne még alapon is, mert vga-m egy 7900GS van...minimális fesz emeléssel 3.5GHz-en is simán szalad, tehát ha majd később kell a +energia akkor ott lesz.
Én kellemesen csalódtam a prociban 
mod: a következő majd q8200 talán egyszer...
[ Szerkesztve ]
< >=♦=< > Diesel Common-Rail Injection
Ez a beszéd
Azonos órajelen biztos nem lassabb mint egy 2xxx vagy 4xxx, 45 nanos, olcsó, jól tuningolható, aki azt mondja hogy átlag 3.5G értelmes fesszel nem számít jónak, az keressen orvost
Ellenfele ilyen árak mellett már talán csak a 2180 lesz, de az is használtan, köztük azért még van 6-7k, feltételezve a 2180 használt mivoltát.

Üdv!
Próbálta valaki, hogy 0.9V-on tudja-e a 2.5GHz-et?
Vagy azt, hogy 1.0V-on mennyi a max órajel?
A 2160-at váltanám le vele, ha 1.0V-on 2.7-2.8GHz-et tudja. 
Chaser: bocs, de nem a "válasz" gombot akartam... 
[ Szerkesztve ]
Az enyém még az alap órajelét sem tudja...
[ Szerkesztve ]

Nem tudom érdekel e titeket:
Itt egy teszt, ahol az E5200 van összevetve többek közt az E7200-al.
Sajnos számomra olvashatatlan nyelven, de szép táblázatokkal.
[ Szerkesztve ]
Sztálin Oroszországot faekével vette át és atombombával hagyta az utókorra. (Churchill)
valahol láttam webfordítót ami kinait fordított angolra csak már nemtom hol. eszerint a 10.5*333 elérhető normális fesszel.
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

A szövegből nekünk nem derül ki, de az alábbi grafikonon a fogyasztások láthatók:
Japán oldal
[ Szerkesztve ]
Sztálin Oroszországot faekével vette át és atombombával hagyta az utókorra. (Churchill)

Kösz, ez szomorú, persze lehet, hogy egyedi eset. 
Hát érdekes....
P5Q-E(ASUSTeK Computer、Intel P45
DDR2-800 1GB×2
Deskstar P7K500 500GB
Radeon HD 4850 Radeon
HD 2400 PRO (ez itt nemtom mire vélni)
AS Power Silentist S-650EB
Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32
És ez idle 75, terhelve 95w????
Nálam:
giga p35
szintén 800-as 2x1GB
2db hdd
7900gs
400-as chieftec
szintén vista sp1
idle 98w, full terhelve 130w környéke....

A ramidőzítések direkt olyan lazán lettek megadva(Ősember barátom találta ki ezeket),hogy elvileg mindenki gond nélkül le tudja futtatni.Látom,ügyes voltál,be is szúrtad a táblázatba.Szuper! 
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
Hát az én ramom nem szereti a lazát 
De tényleg 4-4-412-n vígan elvolt, míg lerontott időzítéssel b@szakodott, na mind1 megvan a teszt...
Memória másolásra viszont 0-át hoz, néztem 2 féle everesttel is...
(majd valamikor ha lesz egy kis időm átírom normálisan excelbe, múltkor hírtelen ez volt a leggyorsabb megoldás)

A Performance Level = 10 egy kicsit kemény! Ezért rendetlenkedik a géped, ezt nem mindenkinek viszi el. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Ok!
Most próbálunk feléleszteni egy-két táblázatot,ha sikerül,odakerülnek ezek az eredmények is..idővel

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Mi 8-ra gondoltunk,(ez a mindennapos)ezért lett 10. 667MHz-en,5-5-5-15 ben szerintem ez nem nagy durranás.

Basszus ez nagyok szép földi!Kvajó!!!Nem is igazán a nyersanyag,inkább TE kellenél!!!!!!!!!!
[ide
]

Ezt folytatnád?Esetleg beszállnál a másikba is?Nagyon tetszik!!!!!!
Persze, segítek szívesen ;)

köszííííí! 

Sziasztok!
5200-nek mi a normalis homerseklet alapon huzas nelkul?
Nekem 965-os lapban (P5B) egy ujrapasztazott AC Freezerrel idle-ben 45, orthossal terhelve 65 fokos.
Kicsit magasnak tunik.
Rosszul pasztaztam volna????
nekem is gyanúsan magasak a hőmérsékletek
realtemp szerint sz*r a hőmérője(leterheli a program a procit és abból kikövetkezteti(a hőmérsékletváltozásból és az eltelt időintervalumtól)), szerintem is, nem létezik h 50 fokos, most direkt megérintettem a tx2-es hőcsöveit kézzel, hát mellette van a chipset borda az 35 fokos(ezt elhiszem) és forró, a cpu hűtő hőcsövei pedig alig langyi szal kizárt h 43 -55 fokos 
talán az intel azért rakott bele ilyen hőmérőt h visszafogja a tunningosokat
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

ja, a huto az konkretan hideg, meg a hocsovek vegei is
ezert gyanakodtam pasztazas hibara
annyira nem szigetel az a kevés levegő ami esetleg a proci és a hűtő közé szorult
nézd meg realtemppel mit mond a hőmérőre
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

Szia
pár napja vettem én is egy ilyen procit,ep45-ds3 lapban van.
3Ghz-re húzva, freezer 7 proval idle-ben nekem 29 fokos, orthossal terhelve 39 fokos,
Realtemp szerint.

A terhelt 39° lehetetlen!Még nyitott házba és ablaknás is.Mikor 19°-os volt a 2180-an(segitette neki)terhelve az is 50 fölé ugrott.Valami nagyon félremér

Nálam ezt mutatják a progik,
http://kepfeltoltes.hu/view/080918/50083239301_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
[ Szerkesztve ]

nalam a realtemp es a speedfan 10 fok kulonbseget mutat 
Bocs az offért, ha vkit érdekel, E5200, új, oem, 14.5k/db.
Jött egy tesó az E5200-nek:
...a másik a 86 dolláros Pentium 5300-as modell, amely 2,6 GHz-en üzemel...
Forrás: iPon [link]
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Kérdés, hogy mi értelme kihozni az 5300-at, az 50-100MHz különbségért?
Csak ráfújok az E5200-ra és már annyi, 2.6GHz. 
Lehet, hogy ezúttal a 13-as szám szerencsét hoz? 

De csak akkor hoz szerencsét, ha 13k lesz az ára! 
És csak akkor ha Péntek 13-án veszed meg! 

Na addigra tényleg 13k lesz!
Az egyik eladott E5200 BIOS 1.075V-on viszi a 2.5G-t, úh megdőlt a tendencia, hogy 1.2V alatt nem tudják ezek a procik
Valós kb 1V, cpuz is akörül mutatja.
nah rendeltünk tesómnak gépet:
EP45-DS3L
E5200
2*1Gb Black Dragon CL4
ha ebben a lapban se megy akkor semegy a tunning akkor semmiben.Majd írok eredményeket.
[ Szerkesztve ]

Baszki rég röhögtem ekkorát mint az aláírásodon!!!
[ Szerkesztve ]
A sima DS3-ban biztos jól menne, de az L-esen nem hiszem, azért csak hajrá! 
Nincs azzal semmi baj, nekem p35 DS3L-ben is jól megy és az e2140 is jól ment...

Kicsit tesztelgettem, FSB266-on 1,3V-al orthos, 3DMark6 stabilan ment:
http://kepfeltoltes.hu/view/080920/5200_ORTHOS_FSB266_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
minden program mas homersekletet mert 
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Egy intel 865pe chipsetes lapban menne ez a proci? Ha nem, akkor miért nem?
Nem, mert ez Socket 775-ös (LGA775), másrészt sem a lap, sem a chipset, sem a BIOS nem támogatja.

Léteznek LGA775-ös 865pe-s lapok. Azt tudom, hogy nem tud olyan kicsi feszt adni neki, de azt nem ,hogy az árt-e neki.
Ja ASRock tálalásban igen, de nem hiszem, hogy 45nm-es procikat viszik-e, ezt érdemes az alaplap gyártójának honlapján megnézni.
Socket478-ra gondoltam hirtelen, hát, már késő este van...

Kosz!
megneztem FSB300 x 10-et (3GHZ) is viszi fesz emeles nelkul, asszem ez lesz vegleges beallitas.
Ennel a beallitasnal a freezer teljesen hangtalan (1000-1400rpm)
[ Szerkesztve ]
Az ASROCK lapja az max a 6xxx szériát támogatja..
Az ASUS lapja csak a pentium D-ket...
Illetve a gigának van még valami i865G lapja, ami 1-2 régebbi c2d-t támogat de csak is 200FSB-vel, vagy valami ilyesmi...a 865pe lapjai csak pentium d!
Elméletileg ez a proci egyikben sem menne...
az L-es verzión nincs firewire és 2. PCIex16 slot, kb ennyi a különbség.