1.264V-on 3700GHz, ez nem semmi! Egészen elérzékenyültem. 
Nekem ehhez már majdnem 1.4V kell! 
Biztos, hogy nem 8400-at kaptál tévedésből, mert akkor nyugodtan mehetsz feljebb is! 
[ Szerkesztve ]
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

1.264V-on 3700GHz, ez nem semmi! Egészen elérzékenyültem. 
Nekem ehhez már majdnem 1.4V kell! 
Biztos, hogy nem 8400-at kaptál tévedésből, mert akkor nyugodtan mehetsz feljebb is! 
[ Szerkesztve ]
Ez egész jó
nekem ide 1,28V kell

Hát komolyan, a régi E8400-esem nem ment így. Vajon mennyit számíthat a -4MB cache? 10-15% ot? 
Kezdek kételkedni a benchprogikban 
• De hova temetik a túlélőket? •

És ez így van mert hiába ugyan az a fesz, ha a freki csak a fele, és olyankor biztos hogy kevesebb amper kell neki
Olvass vissza és nézd meg, hogy mennyivel kevesebb kell neki... szinte elhanyagolható.

Jól belepancsoltál, valószínű Te tagja lehetsz annak a klubnak, amelynek én nem, a 4GHz-esek klubjának. 

Csak a kedvedért megkerestem, ennyit (2,7W) számít 500MHz mínusz azonos feszen:
2,5G 1,12V 19A 21,3W
2,5G 1,25V 24,5A 30,5W (21,7A 27W)
3G 1,12V 21,7A 24W
3G 1,25V 27A 34W

egy gyors prime 3.9-en 
(#5009) Dave™: most fut az ibt, kíváncsi vagyok... 
[ Szerkesztve ]

Jól van most már elég lesz 
Nagyon kemény, igazi kis igásló, grat 
Mi is kíváncsiak vagyunk 
[ Szerkesztve ]

Azta nagyon jól megy ez a procc. Mi lesz még nagyobb feszen. 

Igásló???? Overdose, versenyló!

következő állomás: 4ghz 
mod: Alapfeszen 1 perc után eldobja prime smallfft alatt hol egyik - hol másik thread-et 
Szar! 
[ Szerkesztve ]

Ahogy látom a hőmérsékletek is irigylésre méltóak
Na lássuk, megy-e 1,26-on a 4G 

Apukám nem semmi! Milyen FPO?
syC belenyultál a lecsoba rendesen
ilyet eddig még nem is láttam.
bár olyannal már találkoztam , ami alapon ment 3500at és utána bármennyi feszt tolt
l rá nem ment feljebb
és azok a hőfokok
alaphűtő?
jahhogyja. na igen. akkor érthető ez a hő. 
[ Szerkesztve ]
A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

Ami késik,nem nyúlik! 
Mi ez a syC-féle alapfesz-szagú csúcs?Kikérem magunknak! 
[ Szerkesztve ]
"NNNNa...?Mi van...?EEEEgyüttek müvelllődni...?Jó alapossan beszopni a kulllturát...?" http://www.youtube.com/results?search_query=bakosgabor57&search_type=&aq=f

Ezek után 4,5-5ig meg ne állj 

4.1-en 1.28al fut a prime, 1.264-el egyből elszállt.. Még hagyom, ibt-nek csak 10perc prime után merek nekiállni.
Nahát ez már aztán...Hol vetted,hosszú a sor? 
Ez...így...idáig Mr.E5200
[ Szerkesztve ]
"NNNNa...?Mi van...?EEEEgyüttek müvelllődni...?Jó alapossan beszopni a kulllturát...?" http://www.youtube.com/results?search_query=bakosgabor57&search_type=&aq=f

Kénytelen vagyok azzal vígasztalni magam, hogy 1,1V-on 3G-n legalább nagyon keveset fogyaszt az enyém, bár nyilván menne ez is ilyen feltételek mellett, vétek lenne ennyire nem kihasználni
Vajon mit tudhat 1,4V-on? 
Szépen belenyúltál! 
Samsung ST500 fényképező: teljesen új, garancia, doboz, gyári cuccok, 4Gb SDHC, puha vagy kemény tok, mini tripod. 40.000 - http://href.hu/x/g0qi

1.28-on sem stabil prime alatt. Most 1.296-al nézem, itt már illene neki nem rakoncátlankodni. Remélem meglesz ezzel ibt is 
Más: lehet hogy nem autó feszekkel kellene operálnom?
pll, nb, fsb-nek milyen értékekekt adjak?

Ezt majd a többiek, nekem antituning alalapom van (Giga G43).
Japám...!

Többiek a boltba mentek?
[ Szerkesztve ]

Mára befejeztem a tesztelgetést mert inni kell, már panaszkodtak a kis adambrauk
Belövöm estére 3.9-et alapfesszel, aztán meglátjuk hogyan bírja a kiképzést lanozás közben 
To be continued...

Innen kezdve valószínű telítésbe kezdesz menni, azaz egységnyi feszültségváltozáshoz egyre kevesebb órajel emelés fog tartozni.Kíváncsi lennék meddig jutsz el a max feszen, 1.45V! 4.3GHz környékére tippelek, bár sikerülne! 
Ivás közben jön meg a bátorság.1 adam = 200MHz. 

Ezt gondolom az alapján számoltad ki amit az everest kiírt neked, ami még azt se tudja megmutatni pontosan hogy a proci mennyi feszt kap
Amúgy nekem egyáltalán nem a spórolás végett jó ez a dolog, hanem a hőfok végett, ami magával hozza az alacsonyabb venti fordulatokat is, mint a vga kártyánál! De mint írtam nem kívánok ismét vitát indítani róla 
Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Nekem everest ugyanannyit ír, mint a cpu-z, csak utóbbi 3 tizedes pontosságig. Én sem vitatkozom, mert nincs miről, meg ha lenne se lenne értelme.
Ez hülyeség.Proci-fesz az Everestben és a CPU-Z-ben is egyezni "szokik",legalábbis nálam.
Dave:megelőztél,így igaz 
[ Szerkesztve ]
baze
ezt nehéz elhinni

Holnap ránézek majd a feszekre biosban, most már nincs idegzetem hozzá. 4ghz-en teljesen stabil játékok alatt. 
nekem ahhoz kéne kb. 1,4V
(játékstabilhoz)
3850 MHz-en, 1,36V-n 22 percig ment a prime, aztán eldobta magát a múltkor 
kifogtad, ember!!! 

Ma vettem 14:48-kor. A boltban volt még egy ugyan ilyen fpo-s. Ha valakit érdekel szóljon 
[ Szerkesztve ]
nekem a 4100hoz 1.5V kellett 

1.29en 3600 a vége nálam 
az enyém egy átlag , a tiéd meg egy kurvabitang tuningpéldány 
A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...
kölcsönözni lóvét gondolom nem tudsz.. ehh pedig de kéne egy ilyen 

Megoldható uzsorakamatra
jer fel messzindzsörre
hátte de rendes vagy. 

Tegnap befutott a gép. Hát a memóriával nem vagyok megelégedve, mivel cl6-os, de a többi rendben van. Bios 1.175ös VID-nek mondja a procit.
IntelBurnTest-et futtattam 1stress 5ször. Ez a teszt mennyire mondható biztosnak?
Most 10*333on hagytam Biosból adott 1.225V-al, így terhelés alatt 1.17et kap. Hőfokok 39 és 64, ezzel a beállítással. Az IBT végigment hiba nélkül.
Van ötletek, hogy mennyin érdemes megpróbálni? A 12*300 vagy a 10*333 jobb?
Biztosnak mondható az IBT ezzel az 1/5-ös teszttel, vagy futtassam többször?
Köszi
üdv: Szabolcs

Valaki linkeljen már egy 1.6os IBT-t, nem találok csak 1.9eset.
Az van otthon is.
#5043-ra: Konfig: GA-G31-S2C lap, E5200 (C0), 2*1Gb Kingmax 1066 (CL6
) , CM Hyper TX2
[ Szerkesztve ]

C0?
[link]

Csak everest van a gépen még, az írta annak. 
minél magasabb fsb a jobb. de probálkozz, mert nem mindenkinek szereti a magas fsbt 

Az egész konfig teljesítményét növeli a magas FSB, de ehhez jó alaplap és az északi híd feszültségemelése szükséges, ami megnöveli az alaplap fogyasztását és melegedését.
A proci órajel emelése a CPU számítási teljesitményét növeli és ez a proci feszültségének emelésével és annak következményeivel jár. Pl 1.15V-ról 1.46V-ra emelve a feszt, 2.5-szer nagyobb a fogyasztása a procinak.
Mindennapi használatra 300MHz felett legyen az FSB, ez növeli a RAM sávszélt is /úgysem vagy elégedett a CL6-tal
/ és 3GHz ill. felette a CPU órajel.
nekem a 415-höz nem kellett NB feszt emelni