azért nyomhatnál valami ma este is jad nyammogjunk rajta
hát meglátjuk, egy szolid 3,8ghz-et

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
azért nyomhatnál valami ma este is jad nyammogjunk rajta
hát meglátjuk, egy szolid 3,8ghz-et

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
Na erre kíváncsi leszek!
Mivel fogod hűteni?
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
esüstpaszta meg hyper tx2
7500ft bakerül, mert beszámítja a régit, annyit megér 
remélem nem fog sz*rozni a lap
[ Szerkesztve ]

bizony megér...várjuk akkor az eredményeket...aztán ne szarozz ha elsőre megy a 3,8 rakd fel 4 gigára had lessünk

[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
válaszolt a gigabyte bassszus 
nah mind1 megkockáztatom, elvileg politominak megy, az enyém igaz rev 1.0-ás, nemtudom
CPU support oldal sem kecsegtet semmivel, az össze Wolfinál Not support van, pedig elvileg menniük kéne.

akkor most? eladod vagy mi lesz
pedig jó lett volna az a kis esti teszt...
[ Szerkesztve ]

Én megkockáztatom, ha meg tudunk egyezni a mostani procimról a vevőjelöltel,
akkor már rendelem is meg. 
Andrej (Andrewstarr felhasználónak 24 pozitív és 0 negativ értékelése van :)
megvan!!! és megy 
mindjárt tunningolom 
a vid-je 1.15v az jó?
[ Szerkesztve ]
3,75 ghz-et lőttem be, 1,34v-ot adtam neki a biosban, nem tom a cpu-z miért ír ennyit
érzésre jobb mint az E2160-as mégha az órajelet is beleszámolom, egyenlőre ennyit lőttem be azt meglátjuk

akkor írj nekik vissza, hogy működik
meg a giga topikba is nyomhatsz pár képet, amin látszik a lap, bios és a proci is

a rev3.3-nál nézd, mindegyik rev-hez ugyanaz a bios van...
ne idegesíts, ugye nem vistát használsz?
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i
azt is, miért?
jah azt hittem csak azt, mert az ati vga tulajok baráti klubbjában, múltkor még szidtad a vistát játékban , de ha xp-t is használsz akkor semmi gond 
[ Szerkesztve ]
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i
jól van egyenlőre 3,75ghz-nél megáll a tudomány, de ott olyan mint a villám
, és sokkal kevésbé fűt, de alapon se rossz
majd kitesztelem, menni feszt adhatok neki biztonságosan?
1,4V nál sztem ne adj többet 

Az jó mert nekem a VID 1.225
4GHz-hez már elég a ~320-as FSB is, azt pedig bírni fogja szerintem. 1,4V az már sok lenne egy Wolfinak, max 1,37V-ot adnék neki. Amúgy grat, ez szép tuning. 
Akinek van 5200 megnézné, hogy 3Ghz-et hány V-on tudja?
New world...old thinking...IBM T60;)

Nekem a bios szerinti alapfeszen tudja orthos stabilan. Feljebb még nem probáltam alapfeszen, ezért lehet bírna többet is.
hát a 4ghz nem akaródzik, de még kitapasztalom
megérte? felemás érzéseim vannak
egyrészt 7500Ft volt a beszámítással(E2160) az ára, de nem hinném h a 4 ghz-et lehet tolni 24/7
inkább 3,8-3,9 a realitás, persze ez is jó csak a E2160 3,2-t tudott stabilan, szal nemtudom, még ismerkednem kell
MÁS: miért van az h mióta az új procc van a gépben a vinyó teker mint állat?

És a 3.7-3.8Ghz-z Orthos stabil? Tudnál róla képet küldeni egy cpuz ablakkal egyetemben? Kiváncsi vagyok rá nálad, hogy megy. Egyébként én meg vagyok elégedve a procival mert nekem 3.5k-ba fájt a E4300 eladása után.
nem prime stabil, windows stabil 
de mind1 beszélek a tapasztalt wolfisokkal
ill ő is azt mondja h 1,4 mehet 24/7
szerintem ez az E7200-asokhoz fog hasonlítani és nem az E8000-esekhez sajna
[ Szerkesztve ]

Nálam is pont ez a helyzet! A prime és orthos 2-3 percig bírja, de 1.5-2 óra unreal és utána 1.5 COD 4 után semmi probléma nem volt. Ezeknél a progiknál jelez hibát, de akármi mással probáltam terhelni minden OK volt.
jah én sem hiszek ezekben az ősrégi tesztprogramokban
nyomod a windows-t, nyomod a 3dmarkot, nyomod a game-t, és kész ez számít nem a prájm nájntífávjf
egyébként ciki mert volt olyan akinek prime95 stabil volt és játékban fagyott és nem értette 

Most egy olyan beállítást sikerült csinálni, hogy 3.5Ghz-n nagyon alacsony feszt adtam neki (1.29 cpuz) az orthos 2mp-t sem bír ki, de a vista stabil. Én úgy gondolom, ha az orthos alatt ennyire instabil akkor ez az oprendszer bootolásakor vagy magán a vista-n is kellene valamit észrevenni, hogy nem OK.
[ Szerkesztve ]
játszál inkább ha úgy stabil semmi gond 

Bluegene:
A hőfokokról tudsz valamit mondani vagy mutatni képet, alapon meg tuningnál?
Mondjuk egy everest-el...
Köszi
aha 3,76ghz-nél 40 fokos a mag elég jó
core1 52
core2 53
de tökmind1 ha szarabbul kened fel a pasztát máris magasabb hőmérsékleted lesz, tény hogy nem túl forró szerintem, az E2160nál ömlött ki a forróság hátul terhelésnél ennél meg nem annyira
[ Szerkesztve ]

Kösszi...
A procidat hol számolták be az E5200-be?

Szia!
Na öcsém esküvője volt tegnap...Jó ez a proci!, azért arra nem számíthattál te se komolyan h 7/24-be 1,3-al 4 gigát kapsz...de az h 3,7-en így viselkedik az nagyon jó és ha beérik jobb lesz.
Igen a 7200-hez hasonlít, de nagyon sok 7200-esnek is gondja van már ezen az órajelen, az meg h használatnál stabil az a lényeg nem? , meg a 2xxx-es szériánál azért többet tud, akárki akármit is mond!! 
Kicsit szokatlan az új arcképed...miért váltottál?, már megszoktuk a régit...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
Szerintem, ha lesz időd, akkor tedd újra a Windowst, lehet, hogy megoldja a vinyótekerés dolgot. Amúgy szerintem a procid megérte azt a 7500 HUF-ot, közel 4GHz, 7500-ért, szerintem jó üzlet volt. Alvinnál vetted?
4GHz: Lehet, hogy wallos a proci?
írjatok neki azt hoz esetleg, bár azt mondta nagykerben ritka az ilyen procc még(mázlim volt épp volt), ill nem biztos hogy beszámítja, de alvin se számol be ő viszont beszámította volna de 10K-t kellett volna dobnom, ill van egy ember aki 16,5-ért hozza, de ő sem számít be
FPO/Batch#: 3820A958, az okosok megmondják mit jelent
egyébként nagyon aranyos kis kék doboza van, olyan mint az E8000-eské, a hűtője viszont nudliilyen
nincs kedvem újrarakni, egyébként 9X355=3,2 ghz alapfeszen, tudom ezt azért raktam be hogy órajel vs E2160 órajelet tudjak tesztelni
[ Szerkesztve ]
Hát az a hűtő jóformán ahhoz se elég, hogy alapórajelen csendesen hűtse, ilyen hűtőt adnak még a 45nm-es Quadokhoz is... Van FPO-s topik is a PH!-n.
úgy néz ki 3,75@1,35v a reális
ezek mind lefutottak elsőre, igaz nem prime stabil, de egyébként mennek a dolgok, nem hibázik, 1,35 v-nál meg többet egyenlőre nem adok neki, a hőmérsékletek jók nagyon a mag alapon 38-42 fokos, netezés közbe, igaz a mag1, mag2 hőm. 10 fokkal magasabb
, de mind1, terhelve olyan 50-55 fokos a mag
próbáltam 12,5X320at (4giga), 1,4v-on, sőt 1,42 volton de nem megy, sőt 3,8-at se akar, sőt 3,78-at se(hibázik, instabil), úgyhogy marad a 3,75 de így stabil, nagyobb feszt tartósan meg nem adok neki 1,35v-nál
szal aki ilyet vesz valami hasonlóval számoljon, az E7200-asok mennek így, sokkal nem jobb az e2000-nél csak akkor vegyetek ha pár ezer forint a ráfizu(nálam 7500ft volt)
próbáltam 3,75ghz-et nagyobb FSB-vel kisebb szorzóval de nem akarja
, azért az E6000-eseket lenyomja
szal nem ájultam el tőle, de azért aranyos, a vinyótekerés megszűnt(gondolom a vista ismerkedett vele)
esetleg később fölkúszhat 3,8-3,9ghz-re de ahhoz még tesztelnem kell, ill profi tunningosok tanácsát kikérnem
[ Szerkesztve ]

...jó ez, és azt nem tervezed megnézni h ezen az 1,35-ön mennyit hoz prime-vel stabilan?
[ Szerkesztve ]
hát levettem 12X300-re, 3,6ghz-re
3 percig bírta a prime, viszont a Mass effect hibátlanul fut, meg a windows is
persze az is lehet az volt a baja h bekapcsolt a képernyővédő

hát nem mindig csípázzák ha beugrik egy másik progi...Lipinek is volt hasonló h simán prime-olt aztán elindított valamit és behalt.
Te de figyu lehet h hülyeség de a prime-t a wolfikhoz szoktuk szokták használni...nem lehet h ennek meg az orthos kellene?, de ez csak feltevés ..mondjuk én kipróbálnám.
[ Szerkesztve ]
3,6ghz prime stabil[link]
1,35v-on
kitesztelem ezen mit bír
mass effecteztem félórát gond nélkül 
úgy néz ki 3,6 és 3,75 között lesz a stabil vége 1,35v-on
sztem ennyit nyugodtan lehet adni neki(1,35), az E8000-es topicba is ezt írják napi használatra
ellenben a magas fsb-t nem szereti 9x355-ön nem akart menni
(azért mert az előző procim annyin ment és clock to clockra lehetett volna mérni, mennyit számít h wolfi +cache
[ Szerkesztve ]
szerintem ezért a + 400-500 mhz-ért annyira nem éri meg az E2000-esekkel, szal sztem max néhány + ezrest szánjatok rá, túl sokat ne 
engem nem győzött meg egyértelműen, kicsit gyorsabb lett, hűvösebb a gép de nincs egetverő különbség, hát nemtom egy E6600-nál és társainál biztos jobb

ne keseregj nekem 8400-em van mégsem hajtom 4 gigán 7/24-be 3,6-3,7-en megy és bőven-bőven még nagyon sok is.., és akárhogy nézzük a 2xxx-es utódja és ahogy elnézem azért nem vallott szégyent. 
[ Szerkesztve ]
mit tud egész pontosan az E8400?
mennyi feszt adsz neki napi használatra?

most 1,168-1,172 -on megy 3,6 gigát 
de miért járassam magasabban ha egyszerűen totál nem használom ki? ha veszek majd egy jobb VGA-t a havi 2* 1 óra gamehoz majd az talán igénybeveszi 50%-ra 
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
aha és a 4gigát mennyivel megy?
nem értem ha biosban 1,35 voltot adok neki, akkor a cpu-z és az everest miért ír többet
[link]
egyébként 1,35v-on 3,62ghz a max prime stabil(12X302), és nem szereti a magas fsb-t se
hát ha ráküldöm a feles szorzót 12,5X302=3775mhz na akkor viszont feszt kell emelni h stabil legyen gondolom 
félremérnek vagy a lap alapból többet ad - enyém kevesebbet de az legalább betonstabil
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
igen de melyik a valós? nem mind1
ha biosban 1,38at adok a cpuz szerint 1,42v az a baj
mondjuk én a biosnak hiszek
[ Szerkesztve ]