Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Processzorok, tuning  »  Intel Dual Core E5000 széria (kiemelt téma)

(#151) Bluegene válasza lipi67 (#150) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

te ittál? :DDD

virtualizáció felesleges luxus átlag felhasználónak és az sse 4.1 is, ennyit akartam

nincs benne és akkor? ennyi
virualizáció: ki akar 2 oprendszert egyszerre futtatni?
sse4.1: talán egy év múlva megjelenik valami rá de inkább 2 ;)

szal ezek ál-hátrányok

E2160-asomban nincsenek, eddig is megvoltam ezek a ficsőrök nélkül

az E5200-as pedig méltó utódja az E2000-res szériának

[ Szerkesztve ]

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#152) kulerr válasza Bluegene (#151) üzenetére

kulerr
(őstag)

Így kívülről sztem tök ugyanazt mondjátok lipivel :C de azért hajrááááá! ;]

Igazatok van egyébként nekem is, lipinek is 8400-e van de őszintén mire is használjuk?Hát amit tud annak kb jó ha 30-40%-át használjuk ki... a VTT és az SSE? amire valók átlaguser sose fogja használni vagy majd mikor már a nehalemek is kimúlóban lesznek... :K

Lipi: komolyan gondolkoztam én is ezen a procin de most 8400 van és nem cserélek már többet ez el lesz egy darabig, azonban ha még áll h a haver ilyen procit szeretne a gépébe akkor lesz teszt is :R

[ Szerkesztve ]

(#153) Bluegene válasza kulerr (#152) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

add el a 8400-ast és vegyél egy ilyet, lehet 5%kal lassabb lesz, de lesz 15 ropid ;)
na gyüjjön már! egyébként az intel szándékosan tartja vissza hogy kaszáljon az még E8000-ekkel, gondolom, mind1 türelem rózsát terem :K

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#154) lipi67 válasza Bluegene (#151) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

:C :D :C -Kvajóóóóóóóó!!!!!!!!
Hát ez az!!!Ezt sugaltam én is Te ember:).Inni..OK!Rúgjunk be,kulerr-nek van egy hegyi zsuk,jó csajozós,50-60 éves csitri tehenészlányokhoz kiváló.
Nekem minek 8400?Hát mert..tesztelni.Kben semminek,még 2xxx-et se használom ki nap mint nap.Bár....Lekapom a hűtést,s a procira alkoholos filccel jól láthatóan ráírom:Nyócezernégyszáz.S hívok vendégeket,lássák már.(előtte lekapom a csipketerítőt a minitorról,s az egeret meg a billentyűt is kiveszem a dobozból,lássák,használjuk mi aztat. ;)

kulerr:Én..én érzem a szívem mélyén,a haverod nem élhet e nélkül..Procid?Fogyókúrán?Kvajó ez a 8400!Mértem,s képzeld excelbe mint a villám,hozott plusz 0,0001mp-et oszlopbeszúrás /db -ba:)S amióta lecseréltem a 6750-est..Msn-en a félkövér is majdnem kövér,s a dőlt betük is jobban dőlnek!!!!!!!

Tanulság:Kvra értelmetlen nagy gépet összerakni.Mindenki olyan gépet csináljon magának amit ki is használ,hisz értelme 1 szál se,befektetésnek szar..

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#155) kulerr válasza lipi67 (#154) üzenetére

kulerr
(őstag)

:DDD jaja én is azért vettem h a faluban az enyém legyen a legkirályabb gííííp...Lipi te ha elkapnak azok a tehenészjányok rádrakják a magas nyomású fejőgépet oszt :Y :Y

MOD:Fogyizik a lölköm...de még nincs eredmény :( majd talán később...

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#156) lipi67 válasza kulerr (#155) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Az a baj a Ti falutokkal,hogy túl van bonyolítva minden. :K "magas nyomású fejőgépet"-miért nem mondjátok 1 szóval:SZÁJ :D .
.-Ne türelmetlenked,csak nem hal éhen:)-
(mondom én..én kivágtam volna már...KITARTÁS!!!)

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#157) kulerr válasza lipi67 (#156) üzenetére

kulerr
(őstag)

Nnna azt meg végképp ne akard h a szájukra vegyenek :B ... a végén meg utána meg kell h énekeljenek a kápolnában... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#158) g@bo válasza lipi67 (#150) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

7200-as teljesen jó, de a minimális difi miatt az 5200 nemtom mé bolt..

amúgy röhej, de egy 3 gigára húzott e1200-al ( dual core celeron, 1600mhz, 512k cache...) is simán jácottam. 8 rugó volt, amikor a 8200-as még 35....

(#159) Bluegene válasza g@bo (#158) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azért jó mert magas a szorzója(jól tunningolható gyenge lapban is, gondolj bele van akinek 350 mhznél föladja a lap), vannak alaplapok amik 400mhz-ig bírják kábé(egyéni)
9.5X350=3250 mhz

12.5X350= 4375 mhz

érted már??? kispénzűeknek készült akiknek 6000Ft-os asrock lapjuk van, ráadásul olcsóbb lesz az E7200-nál, na remélem világos :R
;)

15K ért egy wolfdale 2 magos 4ghzes géped lehet, több mint elég, lapot meg nem kell cserélni 25K-s P45-ös lapot kell a fenének

(#160) lipi67 válasza kulerr (#157) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hülye vagy,feladom!1:0 :D :D :D
g@bo:Értelek én,csak Te is érts minket!Tuningoltál már AsRock lapban?Van,hogy 220FSB-t se nagyon szeret,s 250-et úgy csikarsz ki belőle a fix PCIExp.-et 100-ról 110-115-re nyomod.Most nem ísmétlem az előttem szólót,lényeg:Olcsó és ügyes! ;)

MOD:NEM MAGA A PROCIK KÖZÖTTI DIFERENCIA(ár)HANEM AZ HOGY NEM KELL ALÁ LAP,MEMÓRIA,S TÁP SE!nEM KELL X-X HŰTŐCSODA AZ ÉSZAKI HÍDRA,MERT NEM MELEGEDOK MAJD,HISZ KIS fsb-N MEGY..SOK-SOK OKOZAT,S AZ OK ..A 12,5-ÖS SZORZÓ

[ Szerkesztve ]

(#161) g@bo válasza lipi67 (#160) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

banyek, de nektek nem asrock lapotok van. :P

4 gigát meg elég magas fesszel viszi....

aki ráizgult, hozhatok neki. ;)

(#162) kulerr válasza g@bo (#161) üzenetére

kulerr
(őstag)

de már írtuk nem csak ez a lényeg..hajt minket az a fránya vér is ;]

Egyébként mennyiért is tudnál hozatni?

[ Szerkesztve ]

(#163) Bluegene válasza g@bo (#161) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igaz de van belső és külső órajel(belső 355, külső 3,2ghz)
9X355-öt tud a proci, szal lehet belső órajelben csak 355-öt bír a proci, 8X400-on nem indul(pedig az is 3.2 ghz), pedig a lap 430 FSB-t is tud(E6300mal előző tulaj)

tehát valószínűleg a magas szorzó miatt jobban bírja a tunningot, szal cél a 4ghz lélektani szempontból, igen rá vagyunk izgulva ;) , pláne egy 4850-es mellé dívik egy ilyen

ráadásul 4 magos procit is vehetnék(Q6600), de lassabb lenne mert a játékok jó ha a két magopt kihasználják, és hyper tx2-vel nem hinném h bírná a quad 3,6ghz-en, szal ha quadot vennék hűtőt is kéne cserélnem, ez jelenleg a legolcsóbb és legnagyobb javulást igérő megoldás(a quadot szinte semmi se használja, E5200@4ghz>q6600@3,6ghz, jelenleg persze egy év múlva lehet már fordítva lesz, akkor jöhet a quad)

[ Szerkesztve ]

(#164) lipi67 válasza g@bo (#161) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

:O Nyertél,feladom.Nem nekem kell!S nem 4GHz.AsRock:Van akinek ez van.Van egy 2160-as benne pl.Ha sikerül 250-es FSB-t kicsikarnia belőle akkor:9*250=2250MHz,ami játékra még kevéske.Ha vesz bele egy ilyet:12,5*250=3125MHz,s ez már elég sok mindenre elég. ;)

(#165) kulerr

kulerr
(őstag)

Megérkezett!! :R
Majd benevezek én is...csak egy kicsit remélem még csökkenni fog az ára :F

[ Szerkesztve ]

(#166) Bluegene válasza kulerr (#165) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:C

no reméljük valaki vesz ilyet ;)

(#167) lipi67 válasza Bluegene (#166) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Valakííííí!Vegyé má'!kulerr: Magyarázd el a haverodnak,hogy ebbe a melegbe nem jó a tuning.Nem biztonságos,amit akarsz.S sajnáld meg,s add el neki a 8400-esed.Vegyél egy ilyet,ha jó maradhatna is,ha nem,eladod és veszel egy JÓ 8400-est..Mit szólsz? :U

(#168) kulerr válasza lipi67 (#167) üzenetére

kulerr
(őstag)

Nincs egyáltalán semmi baj a mostanival 8400-el sem jó ez, csak el akarják vinni ;) ...És ha elviszik benevezek egy ilyenbe de asszem inkább Bécsből hozatom mert ott 73€ áron hoznák ami azért igaz nem sokkal de kevesebbre jön ki. :R

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#169) lipi67 válasza kulerr (#168) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Én is ezt akartam mondani..no :B :D

(#170) Bluegene válasza lipi67 (#169) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mióta itt vagy a komolyság eltávozott ebből a topique-ból :DDD

(#171) lipi67 válasza Bluegene (#170) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

:D Tisztelt Uram!Igérem megpróbálok kellő komolysággal írni ezen topikba eztán,hogy ne rontsam a száraz,csupán számokra,tényekre redukálódó szakmailag sziporkázó hsz.-ok szellemi szinvonalát,szakmai értékét. :B :K :U
S ha majd már a 20.fórumtásunk is elhalálozott,mert olyan érzéseket vált ki belőlük az adatdömping mit Zorán "kis vidám"szösszenetei.....-Meghúzom magam na.. :U Ok? ;)

A GIGA lapod mennyinél wallos?500-nál kell é plusz az MCH-nak,ICH-nak????
Most őszintén!Nézd kulerr-tKiírja ide,hogy megérkezett.Most nem bír ki 4-6 napot?Sajnálom,kellemetlen az asszonyámak,de havonta több millió nő éli át :D :DD :D :C ;)

[ Szerkesztve ]

(#172) Bluegene válasza lipi67 (#171) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A GIGA lapod mennyinél wallos? hát nem egyértelmű, előző tulajnál ment 7X430-at E6300-mal ugyanez, nálam 9X355-nél no problemo(3,2Ghz), de próbáltam 8X400-at nem indult(3,2Ghz), szal fene se tudja az előző procit lehet jobban csípte

(#173) Saarloos

Saarloos
(újonc)

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem felétek, hogy miképpen lehet egy alaplapot a procitól úgy szétválasztani, hogy utána hosszabb ideig tárolhassam? Lehet hülyén hangzik, de a procin lévő hűtő trutymó meg minden így hogy nem fog bepiszkosodni stb? Nem igazán értek hozzá, csak külön szeretném eladni az alaplaptól, mert a PC-t felváltottam egy laptoppal.
Köszi előre is!

Saarloos

(#174) Bluegene válasza Saarloos (#173) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:D , lehet trutymót kapni a boltban, ha átjössz én is adhatok ahova kívánod

egyébknént letakarod nejlonnal, mittommén

(#175) kulerr válasza lipi67 (#171) üzenetére

kulerr
(őstag)

:C 1:0...de csak ma.
Habár amiről te beszélsz nincs fenn a neten...még!! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#176) g@bo válasza kulerr (#168) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

8400 heylett 5200.... lesz sírás. :DDD

(#177) Bluegene

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]

hát nemtom 18K-ért? 22 ért már quadok vannak 8 mega cache-el és a többségük 3,4-3,6ghzet tudnak, igaz használtak :))

szal dilemma

(#178) KMT válasza Bluegene (#177) üzenetére

KMT
(PH! addikt)

Azért egy q6600 kicsit más kategória. Az azoknak való, akik kihasználják a 4 magot, és sz@rnak a fogyasztásra. E5000-et meg nem pont ilyen emberek vennének szerintem. :U

Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

(#179) Bluegene válasza KMT (#178) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nézd a quadban a jövő, a fogyasztáskülönbség pénzben kifejezve havi pár száz forint, vsizont ha most dual core-t veszel lehet elavul jövő nyárra

jó tudom nem ilyen egyszerű, de a quad nyers erőben majdnem 2X olyan gyors miközben kábé 4Kval drágább

(#180) KMT válasza Bluegene (#179) üzenetére

KMT
(PH! addikt)

Attól függ. Ha húzod, akkor simán fogyaszt havi ezressel többet. Plusz a pénz, amit a hűtésére költesz. :DDD Ha meg nem húzod, akkor kb ugyanazon az órajelen járnak, játékoknak meg az a lényeg.

Lehet, hogy quad-é a jövő, de nem egy 65 nm-esé. :U

[ Szerkesztve ]

Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

(#181) Bluegene válasza KMT (#180) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet, hogy quad-é a jövő, de nem egy 65 nm-esé.nézd ez egy fullos felsőkategóriás processor, 2X4mb cache-el, míg az e5200 csak 2mb-tal rendelkezik, azonkívűl jó tunningos, esélytelen h a e5200 gyorsabb legyen(ill ez egyre inkább igaz lesz), a 45nm-es quadok pedig 50K-tól felfelé, annyit nem érnek, nemcsoda h a sima quad a népszerű

(#182) domesz

domesz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hali!
kéne egy kis help. akarok egy ilyen procit venni, de nemtudom milyen lap lenne a hozzávaló :s
ezeket néztem ki:
-Asus P5B Deluxe WiFi
-Asus P5N32-SLI Premium WiFi
köszi | bye

¤¤¤ELADÓ | Lg Ke800 | ELADÓ ¤¤¤

(#183) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Majd vki szóljon már ha én is írhatok :U

(#184) Bluegene válasza lipi67 (#183) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tényleg milyen lapok támogatják az E5200-ast?

(#185) Eagle16 válasza Bluegene (#184) üzenetére

Eagle16
(PH! addikt)

Szerintem 965-ös chipset-től kezdve menni kell mindegyik lapban, amikhez majd adnak ki BIOS frissítést. Például az én P5B-mben is mennek a 45nm-es cuccok, úgyhogy az E5xxx szériának is muszáj lesz mennie.

---

(#186) kulerr válasza lipi67 (#183) üzenetére

kulerr
(őstag)

Írjááááááá lipi ne fogd vissza magad mert ha benned marad aztán még megárthat :DDD

g@bo: :D már ki fog sírni? :D
....egyébként csak akkor lesz ha megéri ár/értékben természetesen...azért is szeretném előtte jól kitesztelni :C

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#187) Hunter2

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jah, egy magyar teszt jólenne belőle .Pláne hogy sehol nem ehet találni róla tesztet, a coolaleresen kívűl.

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#188) Killerlaca

Killerlaca
(fanatikus tag)

Sziasztok

Szerintetek ez az E5200 vagy E7200 at érdemesebb venni kb 1-2évre kéne.
Egy ilyen lapra gondoltam: GIGABYTE GA-EP35-DS3 menne benne?

Köszi

Gigabyte GA-EP35 DS3, C2D E5200, 2x1GB Geil Ulra KIT 1066MHz, MSI GF 8600GT OC GDDR3, FSP 350W

(#189) lipi67 válasza Eagle16 (#185) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Tuti igazad van.
kulerr: köszi a lehetőséget!A piával is ez volt a baj..Sose tudtam taccsolni.Már nindenki normális volt,én még láttam a kis rózsaszínü egereket a falon! :K
Hunter2: Majd jönnek szép lassan.Előbb utóbb itt is jelentkezik vki,hogy vett,s mutatja,h eddig ezt sikerült kihoznia belőle stb..-Remélem..
Killerlaca:Ahogy mondják.Ha bírja a tuningot(jobban)akkor sztem jobban megéri.Alapodban meg vígan elszaladgál,esetleg egy új biosz ..ha régebbi van rajta..

[ Szerkesztve ]

(#190) Bluegene válasza Killerlaca (#188) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

alapon hajszálnyival jobb az E7200, de drágább kábé 3K-val
tunningban feltételezzük h az E5200 lesz picit jobb(bár szerencse kérdése)

szal nagyon közel áll a kettő egymáshoz, igazából te döntesz, lapod elég jó, az E7200 tuti megy, de valszeg az E5200

az E5200 igazából azoknak jó akiknek gagyi a lapjuk a magas szorzó miatt, de a te esetedben a picit olcsóbb, picit lassabb, szal annyival drágább az E7200 amennyivel jobb ;)

[ Szerkesztve ]

(#191) lipi67 válasza Bluegene (#190) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Lábujjhegyen írtam,olyan halkan hogy senkit se ne zavarjon:)Nem veszel 1et?

(#192) Bluegene válasza lipi67 (#191) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

áhh, igazából semmi szükségem rá

az E2160-as kiszolgál, 1600-ban tolom a mass effectet/turokot és gondolom a warhead, cod5, FC2 se lesz nagyobb gépigényű(mivel Xboxra is kijön)

1600-ban pedig nincs cpu limit, minden fut pöpecül a 4850nel

szal sokat, sőt talán semmit se nyernék azon kívül h az amúgy is gyors vindózom picit gyorsabb lenne
majd megvárom h valaki vesz, leteszteli, osztán talán Szeptemberben(mert akkor lesz felesleges zseton)
vegyél te, Jó uram!

sőt talán akkor már 22K egy quad, na azt érezném 8 mega cache-el, ez meg 18K, szal nemtom :U

túl nagy értelmét nem látom ennek a procinak, ha 10K lesz esetleg, de addigra a quad 12K lesz, azért mégiscsak erős négymagos(2009-ben sztem már a 4magosok éve lesz, a nehalem pedig játékra nem lesz sokkal jobb, szal egy olcsó quad egész 2009-ben kiszolgál hiába 65nm-es)

[ Szerkesztve ]

(#193) Bluegene válasza KMT (#180) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet, hogy quad-é a jövő, de nem egy 65 nm-esé. [link]igen? próbáltad? elég elolvasni a kommenteket és a screenshotokat, inkább egy ilyen brutálka(még ha gyengébb példány is), mint egy herélt 45nm-es(18K vs 22K-ért is van quad)

jó nem azt mondom h olyat vegyetek csak megfontolandó ;) :R mindenki azt vesz amit jónak lát, és a quad tuti megy az én lapomban az e5200-as nemtom

én talán quad mellett döntök, annyival nem drágább mint amennyivel jobb ;]

[ Szerkesztve ]

(#194) KMT válasza Bluegene (#193) üzenetére

KMT
(PH! addikt)

Tökéletesen felesleges ezt újra felhozni.

(#195) lipi67 válasza Bluegene (#192) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Én tuti nem veszek.Nem azért mert ismerem,s tudom,h mit tud,de visszafelé már csak nem megyek..Pénzem meg másik gépre nincs.-s nem is kell-.Régebben volt nálam fél napig egy 7200-as.Asszem fesz nélkül egy gagyi lapban valamivel 3,5Ghz felett ment.Az se volt meggyőző..Láttam az órajelet,de nem éreztem..Fura volt. KULERR venni fog:)

[ Szerkesztve ]

(#196) Bluegene válasza lipi67 (#195) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát a 4ghz-et érje el azért, ha mindegyik eléri talán veszek

(#197) lipi67 válasza Bluegene (#196) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Húúúú!Lesz melód!Kinyomozni,hogy ki vett,írni nekik,h megy -e 4GHz-et,ha nem tuningolak rávenni őket,hogy nézzék meg Neked..2160@3,2GHz.Hát..Ha jót fogsz ki,s viszi a 4GHz-et,akkor is 3,7körül mehet 24/7 be(gondolom)Ennyiért nem nagyon érdemes váltanod.Kérdés,más-e,s ha igen,miben más az a 3,7GHz.

(#198) schwartz válasza lipi67 (#195) üzenetére

schwartz
(őstag)

Hmm, lehet en is veszek egyet... Bar nemtom akkor mit csinaljak az E6700-al hisz az mar a postan csucsul valahol, utban hozzam. :D

Fuck yourself Jay Wilson

(#199) lipi67 válasza schwartz (#198) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Nézem,hjó kis géped lehet.Oprendszer?A VGA-dat a 2180-as mennyire hajtja ki?(s mennyin..)Most vettél 6700-ast?

(#200) schwartz válasza lipi67 (#199) üzenetére

schwartz
(őstag)

Vista 64bit. A 2180 tobbnyire 3.2-n megy. Ez eleg a 4850 segge ala de lassan kezdett zavarni, hogy a hutom tobbe kerult mint alatta a proci... :DDD
Most vettem egy E6700-at (valahol utban van hozzam) s kivancsi vagyok hol lesz a vege tuningban. (E7200 lett volna, de azok mint lattam 3.6 korul kifujnak. Ha az E6700 sem egy ubertuning darab, max megmarad a masik gepembe s beujitok egy 5200-al. :) )

Fuck yourself Jay Wilson

Útvonal

Fórumok  »  Processzorok, tuning  »  Intel Dual Core E5000 széria (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.