...egyébként ennyit a beígért 100 dollár alatti árról 
[ Szerkesztve ]
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

...egyébként ennyit a beígért 100 dollár alatti árról 
[ Szerkesztve ]
Ennyi erővel megmarad az E4500-am, az E7200 21K, kinek fog kelleni az 5200? 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Hát igen meglátjuk de azért várjuk meg amire ideér...

Az E5200-es listára 84 dollár lesz. A E7300-asé 133, az E7200 meg gyanítom 113-ra csökken. Persze ezek az Intel listaárak.

Igen tényleg ezt hírdette az intel, és reméljük ezek az arányok meg is maradnak a Magyar kiskeráraknál is 
Egyébként próbáltam beszerezni Bécsből de 2-3 hetes várakozást mondtak 
[ Szerkesztve ]

Bécsből?Ez volt a baj!Menj Bukarestbe,ott feleannyiért 2x akkorát kapsz
-Minek Neked a proci,ott a kis hülye 8400-ed.Az egy torz proci!Mutáns.Szabadulj meg tőle.S mivel haverok vagyunk..Egye fene,átveszem Tőled!(nem vennén a szivemre ha a lányod elkapna valamit tőle..
)
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Kösz, azért nem is vártam mást tőled mint h megszólal a lelkiismereted és az az áldott jó szivedre hallgatsz
meg is hatódtam...
Hát igen emberek ilyen egy jó barát
Aki még a lányomra így távolból is vigyáz 
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]

Az E5200 nem lehet drágább a Mo-i megjelenése napján 17-18 ezer Ft-nál, mert 20-ért E7200-t kapok (29-ért meg már E8400-t).
De jól is jártam az alapfeszen 2.8GHz-t vivő E2180-al, 12 ezerért újonnan, boltban.
Messze kihajt egy 256 megás 3850-t és minden másra is elég még egy jó ideig. 
[ Szerkesztve ]

Persze, h jó az de gyorsnál jobb a gyorsabb
egyébként azért meg fogja érni az árát főleg ha a 3,2-3,4Ghz-es órajelet elér alpfeszen 
[ Szerkesztve ]

Na még nem találtál E5200-est?
Ejnye 

Szia!
Jót még nem sajna 
A 8400-ed megvan még vagy ennyire pang itt minden? 
[ Szerkesztve ]

Még meg van
Érdekel ? 

Köszi, most nem...

[ Szerkesztve ]
Nem 10-ére ígérték a hivatalos bejelentést?
Intel oldalán még semmi nincs.
New world...old thinking...IBM T60;)

Tudod,mindíg számíthatsz rám..

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Ebbe az 5000 seriába mennyi kes találhato?
http://www.androidcentral.com/samsung-galaxy-s2-i-want-believe

2Mb! 
[ Szerkesztve ]

aham értem köszi! 
http://www.androidcentral.com/samsung-galaxy-s2-i-want-believe
Jöttek ki új procik, de E5200 nincs köztük 

Hammon árlistáiban már van, az itt már korábban jósolt (NewmanHD) 17-18 ezres áron.
Az a véleményem hogy LGA775 tokozással már csak olyan procit érdemes venni, aminek minimum 5-ször 6-szor is csökkent már az ára.
Tehát 50-60-70000-es befektetésbe én nem bonyolódnék már. A nyakunkon a nehalem, és nem tudjuk még mennyire alázza szemétté az összes előző architektúrát. Márpedig mivel 45nm-en készülnek az új procik is, lehet hogy nem is lesz olyan drága mint ahogyan azt gondoljuk. Én mindenesetre megelékszek a 4500-ammal egyenlőre, jövő nyáron meg beú kell újítani az egész gépet valószínű, de az biztos nem LGA775 lesz. De várjuk meg a végét....
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Én csak az E7200-hoz mértem, ami most 20 ezer... Annál több nem lehet, mert senki nem venné. Az Intel meg nem gyártaná, ha tudja h senki nem veszi. Drágább egyszerűen nem lehet... Bár én sem veszek már több LGA775-ös cuccot. Ez a kis 7100-as Giga alaplap nekem bőven megfelel az E2180-amhoz. Biosból 1.6V-on ment stabilan 3500MHz-t, alapfeszen 2800MHz, ami nekem bőven jó... Keveset játszok, ahhoz meg szintén elég a HD3650 256ddr3-am. Szóval ezen a platformon én már nem nagyon tervezek több fejlesztést. 2 giga ram is mire nem elég az XP alatt?!
[ Szerkesztve ]

....,egyértelmű, igazad is van de ez a proci nem is az az árkategória. A Nehalemről meg annyit h te is tudod mivel új technológia lesz hiába olcsó és kiforrott a 45 nm gyártása húzós lesz az ára, legalábbis eleinte...és mivel gondolom párhuzamosan fog majd a piacon lenni a 775-ösök és az 1160-asok majd egy év múlva kezd el olyan szintre csökkenni az ára amikor elkezdik a felhasználók vásárolni azaz platformot cserélni...hiszen a már legyártott 775-ös procikat is értékesíteni kell nem fogják eldobni 
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]

Akkor a tervezett bő 2 év múlva esedékes gép cseréig én már jó áron fogok olyan platformot vásárolni. 

nagyon örülünk h meg vagy elégedve a konfigoddal
bár ezt elég egyszer is leírnod...
[ Szerkesztve ]

Kis gonosz vagy!
Apropó!És Te?Te,hogy vagy megelégedve?-Vagy te már új gépen töröd az agyad?
-Ha nem aluszol még..csörgess meg!

dehogy akarok új gépet ki bírná anyagilag ezt a tempót, habár ha valami bisznisz beüt sosem lehet tudni

a proci vga ram meg ha van lehetőség had forogjon 
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
Szinte minden procinak, 5-6x csökkent már az ára
Nem is szinte, hanem biztos, 1ébként ez hogy jön ide?
A nehalem kb 30%-kal gyorsabb a corenál, de milyen áron?
DDR3 ram, x_tökömtuggya mi chip, 50-60k-s lappal, a prociról ne is szóljunk, sztem 1 év múlva se lesz még jó áron konfig, de amúgy egy faxa 775-ös cucc mire nem elég?
Egy E8400-es proc, p35-ös lappal, 4 giga rammal ugyan mihez kevés? Alapon is elég jó cucc, nemhogy húzva.
Ha 17-18k-s áron lesz a proci nem is olyan vészes, az kb netto 14-15k, annyiért nekem már megérné asszem, de lehet xarok az egészre és veszek egy cerkát, aztán jövőre E8400 

Lehet, h már leírtam máshol, bocs. Nem most vettem 1-2 hónapja... de azóta is annyira örülök neki. Elvégre egy nortvúd P4-t váltott le kb 4-5 év után és milyen olcsón sikerült upgradelni... Életem egyik legolcsóbb upgrade-je brutális sebességnövekedéssel társítva..
szerk: az h itt offolunk, csak az intel-nek köszönhető, már rég kiadhatta volna. 
[ Szerkesztve ]

Augusztus végén fog jönni?, mert több árlistán már megtalálható...habár a hír baromi friss...holnaputáni ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Én ma olvastam valahol, hogy aug. 30-31-én lesz a premier...hát nem kapkodják el.

Jól tetszik beszélni,látom ,nem ártott meg a nagy meleg
Nekem fele is elég lenne..s kell is majd ha mén fel pestre mert a gép marad..s Tildy ájemdéje veszi át a szerepét.
megcsinálta a linuxot nekem..kva jó.s még szép is!!!Minden 3d-ben forog,Vista ultimate extrák lófasz..mindent összelőtt,kva jó-igaz elbasztam már,de visszajött
-nem azért mondtam a 3D-t mert érdekel,csak meglepett mert mikor utoljára linuxoztam kb dos felhasználófelület fogadott...
[ Szerkesztve ]

Meghóttál?
Se 2xxx-be,se itt? 

Hol?
[ Szerkesztve ]

expert.
alig olcsóbb mint a 7200, nemtom a 2 mega mennyire teszi padlóra, a magas szorzó /12,5/ és a 800as fsb se túl nyerő....

Miért nem jó a magas szorzó? Azt hittem az előny!? 
mennyit számít a cache
hát nagyon picit veti vissza a -1MB ezek szerint
a magas szorzó /12,5/ és a 800as fsb se túl nyerőpont h ez a nyerő, gyenge lapban tud szárnyalni, csóró tunningolós procc(nekem való), az legendás E2000-eseket felülmúlóan 
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

Az ár (ha ez marad a különbség)valóban nem bíztató,de pont a nagyobb szorzó miatt,alacsony költségvetésü gépekhez ideális lehet,s a 12,5-ös szorzó,ha jó tuningpotenciával párosul..nagyon nyerő lehet.Gyenge alaplapok is simán viszik a 300-as FSB-t,ram nem is kell alá hisz még visszaosztani kellene ilyenkor is(1:1-ben ugye csak 600MHz,1:1,2-be 750-amit MINDEN mezei 667-es is tud)Tápot se terheli..Szerintem nagyon bíztató!!!Mág -az amúgy kiváló és tabil-antituningos Asrock deszkák amik 240-250FSB-t bírnak..azokban is 3GHz!!!
slett27 Na!Szaros kis FSB s íme!Már FPO-t is tudunk:Q819A438-Indulhat majd a vadászat!
-Köszi a linket!- 
[ Szerkesztve ]

Na mégegy. Egész jól "kihajtja" 4GHz-en a 4870-et. 
Viszont 4GHz-hez az a BIOS ~1,55V az nagyon csúnya.
Alapfesz mennyi lehet kb 3,4-3,6GHz ?
[ Szerkesztve ]

Ki bizony!Azért jegyezzük meg az igazság kedvéért,hogy 45nm-es procit 1,5V-on 24/7ben..ez nem ok.Viszont a z a 3,6GHz-es eredmény ..korrekt,s nagyon sok mindenre elég. 
Mod:látom,Te is beírtad..Hát igen..Mennyi lehet..Ha jól látom 1,11 aVID.Erre a VDroop meg 0,01+feszesés.Bios 1,17-1,18-az alapfesz.Valós 1,3V simán belefér.8xxx is elfogadható 1,375V valós feszen is 24/7-ben..ez is hozna a 5200-nek vagy 3,7GHz-et vagy többet is..Jó az!
[ Szerkesztve ]

Én is úgyérzem, méltó utód lesz.

Majd kulerr kipróbálja,s ha jó,veszünk mi is
Ugye kulerr?

~17k körül lesz a kisker ára, ez már tuti.

Az nem vészes..főleg ha jól tuningolható majd 

15é nem merem megvenni.
sse 4.1-et se tud....

hopp 1 mega...
3mb vs 6 / 8200 vagy 7200/ azért már erősen érződik...
sse 4.1-et se tud.... hűha kábé 2 évig nem lesz olyan program ami támogatná és érzékelhető gyorsulást hozna(és az se biztos h pont azt fogod használni), ez legyen a legkisebb gond
sőt virtualizációt se tud, na bumm 
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

Bluegene???????Felrobbantad magad?
"virtualizációt se tud, na bumm"-nem mondod..?Nem virgonckodik a kis szemét!Most komolyan:Ennyi pénzért,mi a ló@sz legyen benne szerencsétlenbe?Nem?Kben.. valóban olyan dolgok..ha ez hiányzik..de kinek is?
g@bo: Kicsit lehetnél bőbeszédübb,nehezen értem
.S ha valakinek kell a 100mega L2,vegyen.Én pl..7200-est nem vennék.Nem mert ok h jó,de mikor bejött,akkor annyiért vehettél(olcsóbban is)6750-est..Mindíg van valami szempont ami miatt nem érdemes megvenni x-y procit.Ott a 2180-as.Tiszta munka,best buy.
[ Szerkesztve ]