Esetleg vígasztaljon az a tudat, hogy a 930-as a sorban az utolsó, amelyik még ''csak'' 95 Wattot fogyaszt a nagyobbak 130 Wattjával szemben... 
[link]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
16x Maxell DVD-R 55ft/db 100db-foliában! Bp-több helyen tali!
!!_ÚJ_!! Arctic_Cooling_F12_PRO_PWM ventik_eladók_,_Debrecen_vagy_posta
easyMOD - CoolerMaster Elite 341 + Coolink SWIF 1200 + Optiarc DVD+ egyedi kábelek Debrecen_/_posta
DVD írók, merevlemezek, pendrive-ok és egyebek 1500 FT-ért viheted mindet!
Hirdetés
tlala
(senior tag)
'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

jeenkie
(újonc)
Probáld meg Gianninál! Lehet neki van!

Dodi72
(PH! addikt)
Szasztok!
Remélem vasárnaptól clubtag leszek. 
930-as tapasztalat? 
http://polirmasters.5mp.eu/web.php?a=polirmasters AUTÓKOZMETIKA FELSŐFOKON
3.6-3.7 GHz alapfesz
hamarosan én is csatlakozok a legkisebb d820@3450 alapfesz alapú rendszerrel a clubhoz!
remélem beváik!! (már nem is tudom,hogy mikor volt intel rendszerem utoljára.. 
Motorola Atrix Multimédia Dock eladó!
Engem lebeszéltek róla. Most voltam az Inteles okstatáson, ahol egy nagyon nagy agy srác elmagyarázta, miért nem éri megvenni ezeket a procikat
És azt is elmagyarázta, ő miért AMD-t használ

Picit rontotta a saját cégének a bizniszt, de cserébe elhalmozott minkett 1000db inteles levonóval, pólóval meg egyébb marhaságokkal.
Uyge milyen érdekes...

˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!

zugkraft
(újonc)
Nekem végül most lett meg a 930-as. Minden szép és jó, de... A lap ASUS P5WD2-E Premium, és az EIST-et nem tudom engedélyezni... A manualban leírt opció a BIOS-ból hiányzik, hiába frissítettem a legújabbra.
ne is csodálkozz, mivel a proci nem tudja.
Nézegettem én is ezt a 805-ös procit. Nagyon olcsó és 3.7GHz körülre húzható.
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.
Talán olvasd el a tegnapi hírt a témában: [link]
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Néztem az árnyoldalát a D805-nek.
Teljes terhelés 210W!!!.Ehhez hozzájön mondjuk 80-90W videókártya(X800GTO)
és marad 50W a többinek
(egy 350-es tápból kiindulva)
Ezek szerint el lehet felejteni a passzív tápokat...
[Szerkesztve]
'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

Frigo
(őstag)
Gondolom az Anandtech-es cikk végén láttad ezt a fogyasztási adatot,ez a teljes rendszerre vonatkozott ami már tartalmazta magában a 7800GTX-et
Elnézést
Akkor meg vagyok nyugodva
Legyél csak. Egy processzornak úgyis kidobják még 36 féle variánsát sajnos...

˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!

x_o_n
(PH! addikt)
igen ez télleg érdekes...hol volt ez az oktatás?mert nagyon érdekes
:igényes festés vállalok referenciákkal:

tlala
(senior tag)
Pont ezt (is) próbáltam fejtegetni az alábbi szösszenetemben (#950), hogy bármilyen 9xx-as proci vásárlásával valószínűleg megéri várni 1 hónapot! 
[Szerkesztve]
Na összedobtam a rendszert!
Pentium D 2.66@3.72GHz, P5ND2-SLI, Kingmax 2X512MB DDRII 667@750MHz.
A vga-m maradt a régi MSI 6800 450/800MHz
3dMark03 12298 pont
Nagyon durva Fps-eket nyomott. Marad a kicsike 
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.
Ajj de szép az a 3.72 GHz. Milyen hűtéssel nyomtad?
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

D600
(fanatikus tag)
Az alaplapot sikerült jól kiválasztanod. 

Dodi72
(PH! addikt)
Létezik everest Ultimate editionnal ,930-as proci 3750-en
-Olvasás: 8377
-Írás: 5691
-Másolás 5589
-Késleltetés 71,2
Rammok 4,4,4,8-ban hasítanak.
cpu kb 1-2 órai játék il lteszt után 20fokos szobai hőmérsékletnél 38-41 között mozog.
Van valami trükk v. valami okosság,hogy feljebb lehessen tornázni?
Gyári Intel ![;]](/dl/s/v1.gif)

Dodi72
(PH! addikt)
Szasztok!
Olvastam feljebb a magokat lehet külőn-külőn kapcsolgatni?Eseteleg valakinek valami infoja?Alvin? 

Antibá
(tag)
Szeretnék építeni egy duálos intel gépet és a processzoroknál megakadtam.Látom hogy ,ha lehet kapni a D805-t akkor az Kb 38.000forint,viszont ajánlottak nekem 50.000ért új D830-at.Na most azt tudni kell,hogy kifejezetten tunningra kellene a proci és itt jön a második kérdés.Milyen lapot rakjak a leendő D805,D830 még nincs eldöntve alá??? 
Tunningra mindenképpen 800-as memóriát vegyek vagy elég a 667-es is.Remélem sokan fogtok válaszolni és le tudom szűrni a nekem megfelelő dolgokat. 

Dodi72
(PH! addikt)
Szia!
Ha nagyon jó lapot szeretnél és tuningbarátot akkor Abit aw8 a 640,840,930-as sorozatokat simán belerakhatod.Van is egy forum róla [link] itt bővebben olvasgathatsz.De kinek a pap kinek a .....
D830-as sem egy rossz vállasztás de egy kissé forrofejüek azok a procik legalább is nálam azok voltak u8-as dupla 12cm ventivel is.
Ezért is tértem át a 930-as sorozatra 2*2mb és max 40-45fok felett sosem volt.
Rammok küzől meg adata vista 533 ami megy még 800felett is.De ha van lovéd akkor corsair bármelyik vagy [link] itt néz körül. 
Konfigom az aláírásomnál..
[Szerkesztve]
Mit értesz azalatt, hogy külön-külön lehet kapcsolgatni?

Dodi72
(PH! addikt)
906-907-908 hozzászolásban amit ott írtatok arra értettem. 
Ott az volt a kérdés, hogy be lehet-e kapcsolni a HT-t a DC prociknál és a válasz az, hogy nem.

Dark81
(újonc)
805 procit szeretnék, az lenne a kérdésem hogy ASUS P5ND2-SLI vel simán megy probléma nélkül, kell-e bios frissítés? Mennyire stabil húzva?

S.Feri
(őstag)
H!
A lustaság, embereket dönt nyomorba. Az ASUS honlapját javaslom. 
STEAM: clonefec

S.Feri
(őstag)
H!
601-es biossal megy.
[Szerkesztve]
STEAM: clonefec
sziasztok
vennék 820 procit de nem tudom milyen alaplap legyen
én ezekre gondoltam, de hallotam hogy picit macerás a 820 proci!!!
ASUS P5N vagy
ASUS P5LD2 melyik a jobb??
előre is köszönöm 
VENNÉK 2,5" USB-s HDD-t (sata) 250 Gb és fölötte !!
Elég egyszerű a döntés, a P5ND2-SLI-ben nem működik, így marad a P5LD2.
hol lehet 805 procit venni???
köszi
ez egy picit rossz hír de el kell fogadnom 
elég nyomós érv 
Simán megy benne a proci, de azért nem árt frissiteni a biost.
0601 kell neki asszem....
Nekem 3.7GHz-en stabil (vizzel)!

Dark81
(újonc)
Köszi! Elméletileg jövő hétvégére meg lesz minden, kiváncsi vagyok mit fog tudni. Gyári hűtővel meddig húzhatom? Esetleg tudsz ajánlani valami elfogadható hűtőt nettó 6000Ft körül?

arpi6k
(PH! addikt)
Arctic Cooling Freezer7, vagy Freezer7Pro.
Intel & ATI

arpi6k
(PH! addikt)
Szerintetek egy Enermax Liberty 400as táp elég lenne egy 920D@4.1-nek és egy X1800XT-nek? 
Intel & ATI
Elég, feltéve ha nincs több vinyód meg optikai meghajtód a gépben.

arpi6k
(PH! addikt)
Van még egy 160as sata vinyó.
Intel & ATI
Szerintem elégnek kell lennie. De úgyis tudatja veled a táp ha nem szívleli a dolgot

Clemi
(őstag)
Sziasztok Srácok!
Gyakorlatilag végig olvastam a fórum ezen szekcióját, sokmindent tanultam, néha ámultam-bámultam, és ezek után teljesen elkeseredtem.
Szóval nagyon kéne néhány tanács, és egy kis segítség.
A lényeg, hogy beüzemeltem, egy ASUS P5LD2 Deluxe lapot, benne egy P-4 D-820-as (tálcás A0) procit, 2X512 MB DDR2-es memóriával. A video kari egy Ati X1600XT, RAID0-ba kötve 2X200 GB-os Maxtor SATAII 7200, a táp pedig egy 450W-os Chieftec.
Mindezek után megpróbálkoztam én is a tuninggal, de bármit teszek képtelen vagyok húzni a procit, ugyanis ha húzok rajta, egyszerűen a monitor led sárga marad, egy darabig pörgeti a winyókat, majd ha sokáig így hagyom, ujraindul és a bios beáll defaultra.
A következőket próbáltam eddig:
PCIE frekvenciát lefikszáltam 100 MHZ-re
A PCI Clock-ot beállítottam 33.3-ra
CPU VCore-t próbáltam alap 1.3 V-on és emelte, 1.35-re
A többi paraméter nem bántottam illetve auto beállításon hagytam.
Mi lehet a gond, vagy mit kellene még elpiszkálnom, hogy húzni tudjak a procin?
Légyzsi segítsetek. Előre is köszi
ASUS P8Z68-V Pro, Intel I5-2500K, ASUS GTX-460 1GB, 8GB DDR3

Sárpac
(PH! nagyúr)
Te figy nálam 930as megy 3.9en és az everest szerint 68C full terhelve ez normális egy nagyon jó bat hűtő van rajta ami a 650es 4.1es p4et 45C körül tartott!?
Ja giga 955X a lap alatta..
[Szerkesztve]
Alapfesz alatt a maximumon túl!

Petya25
(őstag)
Majd megnézem tuning alatt mennyire melegszik a 930, nekem most alapon full tartósan kiterhelve 33 fokos.
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

Sárpac
(PH! nagyúr)
C1 steppingeset vettél?Ha igen kitől?

arpi6k
(PH! addikt)
Szerintem normális.
Intel & ATI

Sárpac
(PH! nagyúr)
ÁÁÁ biztos, hogy nem.
Olvastam valahol, hogy a Giga lapok hőmérséklet jelzője behülyül 2magos prociknál a 650es 4.1en hajtott procimnál melegebb volt a borda mint ennél a 930asnál szal kamu amit visszajelez a lap... Kb kézmeleg full terhelve... 40Cnél nem melegebb a borda a proci sem lehet 50nél több...
[Szerkesztve]

Petya25
(őstag)
Everest szerint B1-es a stepping, a CPU-z egy sima 2-est ír.
A C1 csak üresjáratban számít, ha terheled az se tud többet spórolni a krafttal.
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis
A Gigabyte lapok pedig jól mérnek...Nekem 57 fokos volt egy 945-ös GB lapban a 3.6-on járatott Presler, ugyanez az Asus-omban 75 fok