Rásegítettem. Kipróbáltam a fizetés előtt... 
wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527

Rásegítettem. Kipróbáltam a fizetés előtt... 

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...

az apróban elég jó áron van 980x végre megindul lefele
lassan 100k alatt lesz.
[ Szerkesztve ]

Nem szeretem az ilyen hirdetéseket 
TRON addict

van aki nem szereti van aki igen de ezzel együtt kell élni és elfogadni 

Jah elfogadjuk... de azért 1-2 azonnali példától eltekintve faszán tartja még a 130k körüli árat, ami szvsz nincs még 100k alatt nagyon! 
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...

eljön mindennek az ideje
és igen hamar
[ Szerkesztve ]

2020 is eljön hamar ![;]](/dl/s/v1.gif)
TRON addict

De gonosz! Mellesleg ha annyira kellene a 6 mag tessék keresni 970-et... az szvsz már 100 körül megkapható! 

Én is majdnem azt vettem 2 hónapja, de végül inkább 980X mellett döntöttem a szorzózár mentesség miatt (és azért jobban tartja az árát).
TRON addict

A szortzó mentesség jó dolog.... bár igazából a 970-nek is van elég magas szorzója.... de a 980-as az árárt jobba tartja ez tény, bár látom az apróban a sok agytröszt cseréli 990x-re mert az vajon mennyivel jobb, egyel nagyobb alapszorzóval, azigen 

stepping miatt cserélik, hátha megy 5ghz-et "kevés" feszel, és hát.. megy.. 
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

970 vajon mennyit megy 1.5V körül? 4.5Ghz benne lehet?
Semper Fi

szvsz benne van a 32nm-ben igen, még egy nem olyan vad proci is tudhatja..

Lehet hogy ez csak egyedi látásmód de nem mind1 hogy kompival, vagy nitroval 1.6v vagy 1.5v?

Szerintem akinek kevés a 4GHz 6 maggal 12 szálon az vegyen szerver alaplapot 2 processzorral...
TRON addict

2020-ra mennyi lesz a 980x....kb .1k 
#362) helkis:aki 5GHz akar az biztos nem játékra veszi csak tesztelgetni. 
[ Szerkesztve ]

egy SR2-est elviselnék 2db x5690-el.. ..kíváncsiságból, de a mostani gépem is bőven elég mindenre, 5ghz+ valszeg csak bench-ekre kellhet..

24/7-re mennyi cpu feszt és qpi feszt lehet maximálisan adni egy 980x-nek 
PiHi van xD
1.375-1.375
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

PiHi van xD

egyébként ez alaplaptól teljesen független
( rampage 3 -ban használom ) azért kérdem , mert a qpi fesz 1.45v-tól kezd biosban sárgulni .
PiHi van xD
de a rampage 3 pont 0.08at felfelé feszel. számolj rá 0.05-t és nagy bajod nem lehet. 1.33-1.35v biosban és bőven jó vagy. vtt vel kell vigyázni vcore lehet 1.4v körül biosból ha ki akarod maxolni a procid és van egy olyan hűtésed ami bármilyen terhelés során se engedi 85c fölé a magokat.
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

akkor elméletileg 1.35v-os qpi elég kell legyen a 2000-es ramokhoz szerinted 
hűtés elméletileg rendben van , egy polírozott true 120-am van + ac-mc 4-es paszta .
1.42v mellett 83 fokos a legmelegebb mag .
PiHi van xD
elméletben igen. 980x nek elég 3000 es uncore 2000 es ramhoz úgyhogy elég is lehet.

köszi a segítséget
ma lesz kis időm és neki is fekszem a tesztelgetésnek 
PiHi van xD
hajrá 

ne lenne még egy kérdésem .
bios-ban miket kell disabled-re rakni , hogy az everest vagy inkább az aida memória sebességmérésnél 2000mhz-es ramok mellett ne ilyen 14-16000-es eredményeket dobjon 
PiHi van xD
cpu részben a két prefetcher ne legyen kikapcsolva 
980x nél a 2d performance boostert is bekapcsolhatod

de még mindig 16k körül dob a memory speedtest 
[ Szerkesztve ]
PiHi van xD

Üdv Srácok! Népesítem én is a tábort. Összeállt a vasam. Meg kell hagyni brutális. Léghűtéssel fogom használni (egyenlőre), de a tuningot meg szeretném kísérelni. Persze mikor lesz egy kis időm rá. Gondolom senkinek nincs rajta léghűtés mi?
(összetevők az adatlapomon.
[ Szerkesztve ]
Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."
linkelj egy screent pls
így nem tudom kitalálni mi lehet a gáz
Gyufaaa
ha olyan procit fogsz ki ami nem melegszik durván ( gulfból nem ritka ) akkor egy erős léghűtéssel is szép stabil órajeleket lehet elérni, de tény , hogy a nagy többség vízzel főz 

Úgy legyen! 

De. Lufttal tolom le a meleget a prociról... 

screen - idáig amik voltak procijaim 920-tól 975ee-ig , ott 1830mhz -es ramfrekinél az aida memória sebességmérésnél olvasásra és írásra 21-23 ezres értékek jöttek ki , itt meg 16-17k maximum. na ezt nem értem miért van
a cpu-tweaker meg azt jelzi , hogy az eist be van kapcsolva , holott tuti nincs 
a feszültségek valszeg jók , mert a linx 25 kör lement .
mi lehet a gáz 
[ Szerkesztve ]
PiHi van xD
de valószínű 920/975ee procinál az 1830 as ram kétszeresén futott az uncore itt meg ahogy látom nem éppen 3660-on megy.
biosban a cpu featurer résznél a 2db cache prefetcher opció és a 2d perf booster be van kapcsolva ?

a 2db prefetch be van kapcsolva , meg a 2d perf booster is . az uncore-t most feltoltam 3660-ra , és annyi változás történt , hogy 18k lett a mem írás és olvasás .
PiHi van xD
akkor valami más szólhat bele. emlékszem, nem egy ember küzdött lassú tempóval, pedig gyorsnak kéne lennie.

köszi azért
nem olyan nagy gond ez nekem , csak kíváncsi lettem volna mi a tokomtől lehet ez

PiHi van xD

Nosza. Próbáltad vele a tuningot? 

Zsiir! Akkor megy ez mint a gép léggel is. 

Core Tempben neked jelzi a 12 szálat. Nálam csak a 6 magot. Hogyan tudom ezt kijeleztetni? 

Ez elég buta kérdés volt. 1 mag 2 szálon dolgozik. Miért akarnád a virtuális mag hőmérsékletét kiolvasni? Annyit mutat, ahány magos processzorod van. 
TRON addict

Nem ez volt a kérdés. Tehát miért is lenne buta?

Szerk.: Érdemleges válaszod is lenne rá esetleg? 
[ Szerkesztve ]

Mind1. Akkor úgy fogalmazok: értelmetlen.
De, ha neked jobb lenne az, hogy duplán lásd a hőfokokat....
Btw, a kollégának nem is CoreTemp iratta ki, hanem egy Windowsos Gadget.
Érdemleges válaszom: 6 fizikai magnak 6 fizikai hőfokszenzorja van.
[ Szerkesztve ]
TRON addict

Nosza! Köszönöm az infót! Ennyi lett volna! 
Szerk.: Nem a hőfok érdekelt...

[ Szerkesztve ]

Ez írja ki.