Legalabb a procirol biztosan tudod, hogy az! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
az a TurboV féle szoftveres FSB állítgatás csak ezeken az alaplapokon/CPU-kon működik, vagy az olyan low konfigoknál is mint az enyém?
[ Szerkesztve ]
█ iPhone 4 16GB FEHÉR █ garanciális dobozában olcsón ELADÓ! | Továbbá: CM 212Plus SWiF2 ventivel | Corsair Vengeance 2x4GB 1600 Black 5 év garancia | - [http://goo.gl/rfyCK]
Nem untam meg, egyszeruen nincs ra szuksegem. Kiprobaltam, szep volt, jo volt, mehet. 
[ Szerkesztve ]
szerintem minden asus lapnál megy, de én nem azt használom. csak olyan szép piros 

gombcomp
(senior tag)
Csak azokban az ASUS lapokban megy amelyiken van TurboV chip.
Így néz ki:
[ Szerkesztve ]
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
Teljesen igazad is van. Ha ügyes vagy, még pénzt is tudsz nyerni rajta.
Oh szomorú... azért köszönöm 
█ iPhone 4 16GB FEHÉR █ garanciális dobozában olcsón ELADÓ! | Továbbá: CM 212Plus SWiF2 ventivel | Corsair Vengeance 2x4GB 1600 Black 5 év garancia | - [http://goo.gl/rfyCK]

Steady74
(őstag)
Valahogy nem sikerül a bclk órajelét 155-160 fölé vinnem. Biztos a lámaságom a gond, de ha már 160+ MHz-re lövöm be azt, akkor el sem indul a win7, vagy ha elindul, kék hibajelenséggel száll el az os. Tegnap ugyan megvolt a 4,2 GHz 160 x 26-tal, ami érdekes volt, hogy negyed óráig semmi gond nem volt prime alatt, a 3DM Vantage viszont elszállt. Asus P6T Del. V2 az alaplapom. Van valakinek tippje mivel lehet a gond?
Köszi!

P00By
(PH! nagyúr)
Valamelyik tesztben nem nézték meg a GTA IV-et? 
Vagy az "csak" 4 magot használ? Bár akkor is több cache jut a 4 magra.

Sárpac
(PH! nagyúr)
Hehe 500dolcsi lesz a 970x nah az már jó vétel lesz(120k környéke)!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
Majd belelog a kezed a bilibe.... 

Sárpac
(PH! nagyúr)
A tied már most is benne van!
Kabe.
8-900 euro kozott lesz az ara. 
lehetséges hogy gyenge a deszka a procihoz bár ennek inkább extrém körülmények között lenne jelentősége.
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Sárpac
(PH! nagyúr)
Várhatóan 500dodó környékére viszik le az extrem 975 4magost ami egy szinten lesz a nem extrem 970x 6magossal és ez szinte biztos a 980x marad 1000-en.
Eskuszom nem ertelek. Olvasol hireket is? 

Sárpac
(PH! nagyúr)
Hidd el nekem 500dodo lesz vagy valamivel felette 560-570körül.
800-900dodoért senki nem veszi meg, mert 980x közt alig lenne különbség és kell az ellenfél az amd 6magosának is.
Mutatsz forrast? Ha igen, utana mutatok az enyemre.
[ Szerkesztve ]

Steady74
(őstag)
könnyen lehet,h igazad van. Azért nem adom fel, kicsit még próbálkozom, ha nem megy marad a 4 Ghz kereken. Alaplapot 100 pénzért nem fogok sztem venni, hogy + 200-250 Mhz-ez hozzak ki a prociból.
[ Szerkesztve ]
100 pénzért nem is kell, de valami erősebb tápellátó áramkörrel rendelkező lehet hogy léggel is tudja stabilizálni.
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
Azert a deluxenak eleg jo a tapaellatasa, nalam is siman ment a 26*160, semmifele stabilitasi problemat nem tapasztaltam, fpo is ugyanaz.
Steady74 A vantage hol szall el es hogyan, mi a jelenseg? Nalam a procitesztnel allt le eloszor, ahhoz fel kell tenni az uj patchet, abban van a javitas a 6 magoshoz.
[ Szerkesztve ]

Sárpac
(PH! nagyúr)
Megkérdezhetem, hogy több fórumot is átolvasva igaz, hogy gondok vannak 160BCLK felett a 980x-el stabilitás terén?
elég jó az lehet de egy gulftown más követelményeket támaszt mint egy bloomefield. csak felvetettem mint lehetőség, könnyen lehet más a pakliban. mivel személyes tapasztalatom nincs, csak tippelni tudok.
Okes, csak azert irtam, mert a ket lap tapellatasa elvileg egyforma es nalam sem volt gond vele. 
vili

gombcomp
(senior tag)
Nem igaz! minden csak
fesz. és hűtés kérdése.Tovább is lehetne hegyezni,de nem érdekel.... 
Igaz,hogy csak félóra volt a teszt,de nekem már ez is sok. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

Steady74
(őstag)
Prime-ból 30 perc a minimum.
[ Szerkesztve ]
x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb

Steady74
(őstag)

Steady74
(őstag)
48 perc megvolt hiba nélkül 

Chiller
(fanatikus tag)
Tud valaki valami új infót az 970-esről?
Mondjuk egy fix megjelenési dátumot pld.
Primebol mehet egesz delutan akar, de az sem fog garantalni semmit. Lehet az elso jatek szetfagy. Legalabbis a bloomfieldnel igy volt. Inkabb futtass pl ibt-t, linx-et direkt nem ajanlottam, nalam alapon is le szokott allni 920-nal is. 

Steady74
(őstag)
A Grid-del toltam egy egész estét tegnap, nem fagyott ki egyszer sem, szal egyelőre ez stabilnak mondható. Kipróbáltam 27x160-nal is feszemelés nélkül és azzal is, Win 7 bootolt, de elszállt a Prime, egyszerűen kékhalál. A BIOS-ban 1,3 V a fesz, efelé egyelőre nem nagyon akarok menni. Ha lesz időm még kicsit próbálkozom, ha nem marad a 4,16 GHz.

Sárpac
(PH! nagyúr)
Elvileg Q3 tehát júli 1-től bármikor jöhet, árát nem tudni eleinte 800 dollára saccolták de már egy pár helyen 560dollárra teszik, én az utóbbiban bízom, mert értelme nem sok lenne eladás szempontjából a 800-as árnak meg az amd 6magosa miatt sem túl valószínű.

Chiller
(fanatikus tag)
Akkor nincs mese, várok tovább türelmetlenül... Köszi.
Mondjuk 800-ért nem veszek, akkor inkább kivárom a Sandy bridge-t....
[ Szerkesztve ]

Steady74
(őstag)
ha meg az kijön, akkor meg már a következő generációra lehet ácsingózni... ördögi kör 

Chiller
(fanatikus tag)
Kétségtelen, de E5200-ról tuti nem váltok 1156/1155-re, 1366-ot ugye pár hete "kukázta" az intel, így vagy várok, vagy esetleg, ha már nagyon nem bírom tovább beficcen egy Q9550-es / i7-970 értelmes áron. Csak hát az sem ér meg 50 rugót, ráadásul P35-ben nem is menne valami fényesen. Szóval elég érdekes helyzetben vagyok most...
4GHz meg azért kell, mert jól passzol a hajamhoz 
[ Szerkesztve ]
Sziasztok!
Van valami esélye annak, hogy a Core i7 970 újabb, kisebb fogyasztású steppinggel fog megjelenni, mint a 980X?
[ Szerkesztve ]

Sárpac
(PH! nagyúr)
Hogy más lesz a stepping arra van, de nem lesz kisebb fogyasztású szerintem.

kpal
(PH! kedvence)
Akkor a szinten már inkább nőnifok a fogyasztás ahogy jönnek a többmagosok vagy stagnál .

AirBooms
(PH! addikt)
Sziasztok!
A napokban hozzám került átmenetileg egy Gulf. Elég jó példány, ámulok, bámulok, de az mi a bánattól van, hogy a LinX vagy az IBT nem hajlandó lefutni, hanem pár másodperc után (a LinX pár kör után) azt írja ki, hogy a teszt hiba nálkül lefutott, holott én legalább húsz kört szeretnék. A Prime elszsladgál órákon keresztül, de hát ugye azt írtátok, hogy az meg nem sokat ér ezeknél a prociknál. Tudtok erre valami megoldást?
Azt láttam, hogy ezzel a problémával mások is küzdöttek, csak azt nem találtam, hogy végül is hogyan oldódott meg a hiba.
Köszi!

Achill3uS
(PH! nagyúr)
adni kell még vcore-t hogy a linx is stabil legyen. az persze más kérdés, hogy soha semmi nem fűti fel annyira mint a két említett teszt. nálam a 'csak' primestabil órajelen sem volt instabilitási probléma soha. Lauda is írta feljebb hogy linx néha alapon is hibázik ugyanígy, szóval...
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

AirBooms
(PH! addikt)
Akkor most tegyen valaki igazságot: LinX vagy Prime!!! 
Prime esetében 0,02-0,03 V mínusz legalább a stabilitáshoz... 

Sárpac
(PH! nagyúr)
Néztél már fogyasztást linx vs prime között mennyi a különbség? Nem kicsi! 

AirBooms
(PH! addikt)
Az Everest fogysztásmérője gagyi ehhez, a gépembe építettet meg most pont nem látom, mert az asztal alá került a ház, s állandóan az asztal alá kéne bújkálnom... Érzésre a LinX jobban terheli. Jól sejtem?