FPO5F584
egyelőre nem állok neki húzni, nincs sok időm most ezzel foglalkozni, de figyelem az eredményeket 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Steady74
(őstag)
Biztos hogy lesz. Olyan 4 giga korulire gondoltam es a vga-kon is tolok valamennyit 24/7-re.
(#101) Steady74 Teso procik! 
[ Szerkesztve ]

Steady74
(őstag)
szép
milyen kicsi a világ 

Speed
(PH! addikt)
AZ a CPU kéri a tauningot anélkül létezni se tud, nem szabad megsérteni 
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///
Gondolom egy helyrol kapta oket a nagyker, azok altalaban egyforma fpo-k, foleg az ilyen ritka prociknal. 
eleg jo az fpo:

[ Szerkesztve ]

Steady74
(őstag)
Milyen lapban hajtod a procit? P6T DV2-m van, hátha sikerül a beállításaiddal elindulnom 
Nekem deluxe. Probalgattam a legujabb linx-et, de alapon is leall hibaval egy par perc utan, mondjuk nalam ugyanezt csinalta a 920-al is. Nem tudom mivel lehetne megbizhatoan kitesztelni a beallitasokat.
Konkretan melyik beallitasok erdekelnek? 
[ Szerkesztve ]

Sárpac
(PH! nagyúr)
Frissítsd a keretrendszeredet.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
Melyikre? 

Sárpac
(PH! nagyúr)
2.0-át használ elvileg.
Koszi, megsasolom. 
Amugy nagyon ott vannak ezek a procik, meg szerintem eltalaltam a pasztazast is, mert igen huvos. 
[ Szerkesztve ]
Azt irja a telepito, hogy mar fentvan.

Steady74
(őstag)

kpal
(PH! kedvence)
már meg is van. A te gépedhez már csak a jtékoknak kéne felnőniük. Gart,használd egészséggel.

Nalam most ilyen idle:

De szvsz ne aggodj emiatt, nezd meg a legujabb everestel is, innen le tudod tolteni a trialt. 
(#114) kpal Igen, orulok neki nagyon, koszi szepen!
A tobbi mar nem rajtam mulik, en felkeszultem. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
ez kompival azért barátságos érték...
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
hát vagy fos a proci kupakja vagy ami valószínűbb, a szenzorok közül van egy kettő ami nincs a helyzet magaslatán.
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Steady74
(őstag)
igazából egyik sem jó hír, bár ha csak a szenzor szar, akkor annyira nem nagy a gáz. Mugen2-vel, léggel hűtöm, tegnap meghajtottam Prime-mal, és érdekes, de kevésbé melegedett, mint a 950-es, ami korábban volt.
Nalam is kevesbe melegszik, mint a 920. Prime-al leterhelve a procit es 4 giga ramot nem mentek 50 fok fole a magok, de atlagban 46-48 fok.

P00By
(PH! nagyúr)
Az nem rossz, 4 magvasakat is kiadhatnának ezen a csíkszélességen! 
Jót tett neki a 32nm.
Én tudom mit jelent: "F batch is Fail & Fuck" 
[ Szerkesztve ]
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
na, már ezt is tudjuk 

P00By
(PH! nagyúr)
Már akartam kérdezni, h mikor lesz!
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
minnyágondoltam.

lássunk valamit. ahogy ismerlek te legalább nem simogatod a cuccost 

Sárpac
(PH! nagyúr)
Te vetted meg a 4db gtx480-at?
nem, nem
de hallottam, hogy ki, csak már elfelejtettem 
subaruwrc:
csak azért szoktam nekik 1,6V-ot adni, mert nem értek hozzá és azt hiszem, az az alap 
P00By: én is minden percben ezt kérdeztem magamtól! 
ui.: van egy új, számítás igényes BI demóm! Azzal fogom kezdeni.
Remélem fullra le fogja terhelni mind a 12 magot, mert meg kéne ideologizálni a procit 
[ Szerkesztve ]
csak azért szoktam nekik 1,6V-ot adni, mert nem értek hozzá és azt hiszem, az az alap
a duma 
ezt énis elsütom majd 

Sárpac
(PH! nagyúr)
A pszihiátaer!
4.24s után error-t dob a LinX-em 1,24V 20x200-nál 
lehet tényleg kell neki az 1,6? 
53-61 fokosak a magok

ADAM1337
(PH! addikt)
Nagyon jók azok a hőfokok.
Esetleg uncore-ban kevés vagy tényleg fesz ? 
cars1dA
nem tudom, de ezzel a procival most megint tényleg végig kell tesztelni a memcsiket, az uncore-t...
de ha stabil lenne 4000 felett akár egy kicsivel is 1,25V alatt, akkor én ennél is boldogabb leszek 

Sárpac
(PH! nagyúr)
Pfff kaki az egész max egy 50est érne meg nekem! ![;]](/dl/s/v1.gif)
LOL
van benne póver 

P00By
(PH! nagyúr)
Fene egye meg! 

kpal
(PH! kedvence)
Lehet van olyan akinek ez a proci is kevés és várj az ujabbat. 
sniper? 

kpal
(PH! kedvence)
ő az 

gombcomp
(senior tag)
Ne fesd a falra mert megjelenik!

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

Steady74
(őstag)
Hat ha elszall a rendszer, akkor meg nagyon messze vagy tole. Meg tobb fesz biztos javitana a helyzeten, de elobb nezz utana mennyit lehet neki adni, nehogy kifingasd a procit.

Steady74
(őstag)
nem, sokkal többet nem akarok tolni neki. Elvileg most 1,312 V-ot állítottam be a 4 GHz-re, ami veretes teljesítmény, de azért a 4,2-4,3 Ghz f@sza lenne
, de első, hogy ne sérüljön a proci. Néztem a Vantege eredményeidet: nekem elvileg egy 5970-es karim van, de nagyon el vagyok maradva, 4 Ghz-en ennyi:![]()
Míg alapon 24 665 pont volt.
[ Szerkesztve ]
Az oke, de nalam 2 db 480 dolgozik. Probald meg ugy, hogy a bclk-t is emeled, nem csak a szorzot. Allitsd be arra, mint nalam, 26*160 es ugy futtasd. A procipontokban elvileg nem lehet kulonbseg.

Sárpac
(PH! nagyúr)
Nekem ezeken a képeken csak a gyerekek tetszenek! Gondolom saját gyártmány?