Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#651) slett27 válasza Gorneck23 (#646) üzenetére

slett27
(PH! addikt)

Azaz Gorni, nyomj egy kövéret aztán jöhetnek a tesztek. :K

(#652) snoopy

snoopy
(fanatikus tag)

valóban annyi, nem hiszem hogy érdemes arra várnom akkor.

gondolom így van a felosztás.
q1 - jab, feb, marc
q2 - apr, maj, jun
q3 - jul, aug, szept
q4 - okt, nov, dec

(#653) Dean

Dean
(tag)

Q9450

Sehol sem találok!
Nem tudja valaki hol lehet kapni?

Asus Maximus Extreme + Kingmax DDR3 1333

Ezzel az összeállításba érdemes beruházni?
vagy inkább valami X48 vagy 790i?

Ezekkel a ramokkal elérhető 3ghz?
Illetve ha nem kapok 9450-et a Q9300 is elmegy?

Sehol nem lelek összehasonlítást, hogy a mostani Pentium D930-asomhoz képest ezek mennyivel jobbak teljesítményben.

Köszönöm

(#654) Gorneck23 válasza Dean (#653) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

3,0ghz-en a Q9300 is menni fog...alacsony fsb miatt sztem nem nagyon éri meg a DDR3. Talán Nehalem-nél változni fog...

Vmi "egyszerűbb" is elég lenne...EP35-DS4+Q9300+Kingmax 1066. Nyersz egy csomó lét és jó kis géped lesz..
DDR3 Nfosos lap köll...

Elég legyen annyi hogy nagyon-nagyon sok a különbség...

(#655) Keldor papa válasza Gorneck23 (#644) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez a Q9450 engem nem győzött meg, de tartok tőle, hogy a Q9650 meg drága lesz nekem... arra fix, hogy nem lesz 120.000ft-om, ám a Q9550 lehet jó utódja lehet a procimnak! Te mit néztél ki, 6MB-osat?

[ Szerkesztve ]

(#656) snoopy

snoopy
(fanatikus tag)

azért elég nevetséges hogy lassan egy árcsökkentés lesz és még mindig nem kapni ezt a sz@rt. ez már annyira idegesít hogy lehet 8400-lesz belőle.

(#657) Dean válasza Gorneck23 (#654) üzenetére

Dean
(tag)

Na igen de azért szeretnék jóféle alaplapot, hogy a későbbiekben is fejleszthető legyen.
DDR3 meg hamarosan olcsóbb lesz és akkor majd növelném a mennyiséget és a minőséget.
Kezdetnek 2gb re gondoltam.

de lehet, hogy bevadulok és veszek 1 ilyet - XFX nForce 790i

[ Szerkesztve ]

(#658) AirBooms válasza beteg (#642) üzenetére

AirBooms
(PH! addikt)

Hahó beteg kolléga!

Megy stabilan a QX9650-em 4 GHz-en, de ehhez 1,35 V kell neki. Ez milyen eredmény? A tiéd milyen feszkón tudja ezt? Mondjuk a 3,8 GHz-hez már elég neki olyan 1,25V is.

Thx! :R

[ Szerkesztve ]

(#659) zerg-1

zerg-1
(újonc)

Valaki Help melyik q6600 vegyem meg

Product code BX80562Q6000
Version:E10342-003 FPO:L746B015

Product code BX80562Q6000
Version:E10342-002 FPO:L807A520

ennyi a külömbség a 2 proci között és más dobozban vannak
Kérek valakit aki tud segitsen Privit küldjön please

(#660) AirBooms válasza zerg-1 (#659) üzenetére

AirBooms
(PH! addikt)

Rossz helyen jársz!
Ez a te topikod!

[ Szerkesztve ]

(#661) Keldor papa válasza AirBooms (#658) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Bár nem hozzám szól a kérdés, de engedtessék meg gratulálni az eredményhez & a procihoz! :R Szép eredmény az! Bár ilyenem lenne...!

[ Szerkesztve ]

(#662) Gorneck23 válasza Dean (#657) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A foglalat váltás miatt ezt buktad szvsz...mármint a fejleszthetőséget...a ddr3at nem használják ki a jelenlegi procik+chipsetek...sokan el is adták pont azért...pedig voltak itt komoly kittekkel rendelkező tulajok....csak épp a sebesség növekedés elmaradt és fog is még nem lesz megfelelő mellé a körítés ami jelenleg nincs...
A lap amit írtál jelenleg az egyik legjobb választás DDR3hoz...de ezzel ki is fújt...hiába pakolsz bele jobb kittet...nem lesz érdemben javulás...
Persze ettől még lesz egy korrekt kis rendszered...de a fejleszthetősége nem sok...

(#663) AirBooms válasza Keldor papa (#661) üzenetére

AirBooms
(PH! addikt)

Nem sok neki az az 1,35 V? :F
A másik gondom pedig az, hogy 400X10-en megy 4 GHz-et, de 450x9-en már nem. Ahogy néztem, valahol 425 és 450 között elfogy a proci FSB-ben, vagyis ott van az az átkozott FSB fal... :U

(#664) Keldor papa válasza AirBooms (#663) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Yorkok nagyon wallosak tudnak lenni, ezért is félek a Q9450-től... használd 400×10-en vagy 425×9,5-ön... azaz 1,35V még elmegy Intel szerint, de szerintem mehet 1,40V is, de több már ne... az is csak jó hűtéssel.

(#665) Dean válasza Gorneck23 (#662) üzenetére

Dean
(tag)

Kösz a választ!

Kicsit le vagyok maradva, mostanában keveset olvasgattam.
A közeljövőben újra cserélik a processzorok foglalatát vagy még egy darabig marad a 775?
Az 1600-as fsb meg mivégre, lesz olyan 775-ös is?
Mert ha majd az új procikhoz új alaplap kell tényleg felesleges lehet most a DDR3.

1 nem ide való kérdés: 32bit-es XP 2x2gb ram esetén csak kb. 3 - 3,5 et lát, de attól még párban kezeli őket és a sebesség u.a.?

Köszi

(#666) AirBooms válasza Keldor papa (#664) üzenetére

AirBooms
(PH! addikt)

Vízzel hűtöm, a hőfokokkal nincs gondom. A 400x10-zel csak az a bajom (vagyis a 400-as FSB-vel van bajom), hogy az 1800-as DDR3 ramjaimat így nem tudom kihajtani rendesen. Esetleg szerinted megpróljam őket 1600 CL6-ban? Menni fog az a CellShockokkal? :B

(#667) AirBooms válasza Dean (#665) üzenetére

AirBooms
(PH! addikt)

Miért felesleges a DDR3, ha mondjuk az új foglalathoz is DDR3-at használnak majd?

(#668) Keldor papa válasza AirBooms (#666) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szerintem igen, bár személyes tapasztalat azokkal nincs. :( Everest, WinRAR-al teszteld ki hátha ugyanolyan jó az 1600 CL6 is

(#669) Dean válasza AirBooms (#667) üzenetére

Dean
(tag)

Na ezt nem igazán fogom.
Arra gondoltam, ha most veszek egy előremutató alaplapot, majd bele tudom tenni a jövőben megjelenő procik valamelyikét.

Vagy rosszul látom?

(#670) snoopy válasza Dean (#669) üzenetére

snoopy
(fanatikus tag)

rosszul.
jövőre már nem 775-ös prockok lesznek.

(#671) AirBooms válasza Keldor papa (#668) üzenetére

AirBooms
(PH! addikt)

OK, megpróbálom majd - de most egyelőre csak kölcsön ramokkal evickélek. Ahogy megjönnek az új Cellek, megnézem a CL6-ot! :K :R

(#672) VinoRosso válasza Gorneck23 (#644) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

e7xxxeknek milyen szorzójuk van? Árban nem rosszak.

(#673) Szatesz válasza AirBooms (#671) üzenetére

Szatesz
(őstag)

Honnan szerzed a cell-t?Bárhol nézem nem talalok..

>>> HUN eXtreme OC Team <<<

(#674) AirBooms válasza Szatesz (#673) üzenetére

AirBooms
(PH! addikt)

Nálam most volt egy garnitúra eladó...

(#675) beteg válasza Szatesz (#673) üzenetére

beteg
(őstag)
LOGOUT blog

én innen szoktam venni: www.memoryc.com
csak jókat tudok róluk mondani.

(#676) Szatesz válasza beteg (#675) üzenetére

Szatesz
(őstag)

thx Huh jo draga még mindig:D

>>> HUN eXtreme OC Team <<<

(#677) Dean

Dean
(tag)

És mi a véleményetek?

Ebben a configban is menne a q9300 3ghz-en? (kell extra hűtés vagy jó a gyári?)
Ja, és érdemes-e várni a Q9450-re?

Asus P5E s775 x38 DDR2

Geil 4GB 800MHz DDR-II RAM Geil Black DRAGON (2 X 2GB) - 20 040 Ft
vagy
Geil 2GB 1066MHz DDR-II RAM Geil Black DRAGON (2 X 1GB) - 17 400 Ft

Melyik a jobb verzió?
köszi

[ Szerkesztve ]

(#679) AirBooms válasza VinoRosso (#678) üzenetére

AirBooms
(PH! addikt)

Azért ez érdekes Bandit árlistájában:

Intel s775 Core2Quad Q9300 TRAY 57 834 Ft 1 ÉV
Intel s775 Core2Quad Q9450 TRAY 57 770 Ft 3 ÉV

:F :U

(#680) VinoRosso válasza AirBooms (#679) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mi ebben az érdekes? Előfordul az ilyen néha. Pl a 22"es WTFT-k közül egy kettő olcsóbb mint a 19"es WTFT, mert újabb gyártmány, a régit meg nem adják olcsóbban.

(#681) AirBooms válasza VinoRosso (#680) üzenetére

AirBooms
(PH! addikt)

Az teljesen más, ezt te is tudod. Ebben az esetben viszont mi értelme van Q9300-at venni??? Nincs technológiai szintbeli különbség köztük. Olyan, mintha az egyforma felszereltségű Mercedes-Benz E320 CDI-t olcsóbban adnák, mint az E 280 CDI-t. Hülyeség - vagy elírás.

(#682) VinoRosso válasza AirBooms (#681) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az szerintem mindegy. Pusztán arról lehet szó, hogy q9300at nem tud olcsóbban hozni, valahonnét meg tud annyiért q9540et.

[ Szerkesztve ]

(#683) snoopy

snoopy
(fanatikus tag)

hát ha tudna akkor már egy hete nyúznám már. :) az csak úgy ott van a listán egyenlőre neki.
nem azt mondom hogy nem lesz.
viszont most olvasom hwsw-n hogy kivonja a forgalomból a 9450-est az intel és 9550 lesz helyette júl.-ban. úgyhogy sztem leteszek erről, ha max köv 2 héten belül nem jönn valamelyik bazároshoz. mire valami leszállingozik felénk nem is lesz gyártva kb.

(#684) AirBooms válasza VinoRosso (#682) üzenetére

AirBooms
(PH! addikt)

Ja, értem, kiírni én is tudok sok mindent... Viszont akkor minek ezt belinkelni, ha gyakorlatilag nem kapható? Elméletileg én is sok mindent be tudok szerezni jó áron sokmindenkinek... :U

(#685) VinoRosso válasza AirBooms (#684) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nyilván azért van így mert még csak rendelhető, a rendelésnek meg van átfutási ideje(1-2hét). De a rendelést le tudja adni rá, tehát ennyiért lesz kapható. Bandit nem olyan aki ilyen kamu dolgokat szokott kiírni, hogy ne lehetne rá hagyatkozni.

(#686) beteg válasza VinoRosso (#685) üzenetére

beteg
(őstag)
LOGOUT blog

Bandit a legkirályabb!!!

(#687) Charpy válasza beteg (#686) üzenetére

Charpy
(újonc)

Az Ipon meg leg-mégkirályabb! :C
Kedvezményes ár: 56.409 Ft (47.008 Ft)
Eredeti ár: 57.560 Ft (47.967 Ft)
Termék megnevezése: INTEL Core2 Quad Q9300 2.50GHz 775 BOX

Ezzel együtt mégiscsak jobban megbízok egy ilyen nagy kiskerben, mint egy PH! eladóban, aki valószínüleg még számlát és garipapírt se ad a kezembe...

Adja Isten, hogy ne legyen igazam! Kop-kop. ;)

(#688) Telefunen válasza Charpy (#687) üzenetére

Telefunen
(őstag)

Meg is érdemled.. aztán ha mégis gond lenne vele, mehet majd a huzavona, hónapokat várhatsz és még ők lesznek veled fölényesek.. a pH!-s bazároknak elsősorban nem az ár az előnyük, hanem a korrektség (a boltokkal ellentétben). A garipapír hiánya csak előny, nem kell azt is őrizgetned, aztán ha elhagyod, akkor ugrott az egész (én már jártam így)..

[ Szerkesztve ]

(#689) VinoRosso válasza Charpy (#687) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nahát pont az Ipon az amivel szopás van. Javaslom a ph megbízhatósági topic/oldal tanulmányozását. Én 9450et és a Banditot választanám.

(#690) Charpy válasza VinoRosso (#689) üzenetére

Charpy
(újonc)

A papír az szentírás, ha nem tesz az adott áruház eleget a leírtaknak, akkor be lehet perelni, amit ugye nem akarnak, akkor megoldják a problémát, vagy cserélik az alkatrészt. Azthittem ez triviális... Ha nincs papír, mi igazolja azt, hogy én attól a tagtól vettem meg a PH-n????? Mégha rendőrt hívok, vagy fejen állok, akkor se tudom behajtani a pénzem azért, mert átvertek!!!! Szopások meg mindenhol vannak, csak az a nem mind1, hogy van e esélye az embernek tenni ellene! Papír nélkül nincs!!! Hacsak nem valami maffiózó családban nevelkedtél...:DDD

(#691) Gorneck23

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ezt miért itt kell? Főleg úgy, hogy a legtöbb boltos ad pappert...ki ilyet ki olyat, de vmit ad...van erre topik...

(#692) AirBooms válasza Gorneck23 (#691) üzenetére

AirBooms
(PH! addikt)

Gornecknek teljesen igaza van! Mindenben! :R

(#693) sK0t válasza Charpy (#687) üzenetére

sK0t
(tag)

Üdv.!
Bocsi, de ezt nem bírom...Te mekkora egy olyan... vagy...
Ha egy PH!-s bazárosnak van boltja, akkor miér ne adna papírt?
BandiT-tól vettem már 1-2 cumót, és adott mindíg papírt, szóval nem kell félni.
Max, ha magánszemélytől veszel valamit aki külföldről hozta azok nem szoktak papírt adni ami neked a szent írásod...

Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.

(#694) Laraxior válasza Charpy (#687) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hehe..pont ennyiért van a 9450... ennyit a kedvezményes árról :C

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#695) beteg válasza Charpy (#690) üzenetére

beteg
(őstag)
LOGOUT blog

Bandit ad papírt és ami fontosabb, tisztességes!! De ezek szerint Te nem ismered még. Csak akkor miért fikázod itt?

(#696) Charpy válasza beteg (#695) üzenetére

Charpy
(újonc)

Én nem fikázom, nem neveztem meg konkrétan egyik árust sem! Szóval a vádaskodást abba lehet hagyni...! Én sajnos mindig úgy vásároltam PH-n, hogy nem készült róla papír... Pedig, ha máskor nem is, de akkor szüksége lenne rá az embernek, amikor el akarja adni a megúnt alkatrészt.

(#697) Charpy válasza Laraxior (#694) üzenetére

Charpy
(újonc)

Ja annyiért, ami szinte semmivel sem gyorsabb, de jobban melegszik :C gratula

(#698) Dare2Live válasza Telefunen (#688) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hát én egyszer vásároltam PHs bazárban (gianni) számla nélkül és az olyan meggyöző volt, hogy soha többé nem fogok.

[ Szerkesztve ]

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#699) sK0t válasza Charpy (#697) üzenetére

sK0t
(tag)

És a 2x annyi L2 cache-t nem számolod ? Vagy az nem számít? gratula..
Nem osztás meg ilyenek, csak nem árt utánnanézni a dolgoknak...

Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.

(#700) Keldor papa válasza Charpy (#697) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jó sok ökörséget beszélsz... mi az, hogy semmivel sem gyorsabb? Te is azokhoz az emberekhez tartozól, akik Paint alatt keresik a +6MB L2 sebességét...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.