Majd ha elszaporodnak a qx-ek talán akkor megy jelentősebben lejebb az ára, csak nehogy olyan sokáig tartsa majd mint a Q6700 !
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.

Majd ha elszaporodnak a qx-ek talán akkor megy jelentősebben lejebb az ára, csak nehogy olyan sokáig tartsa majd mint a Q6700 !
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.

Remélem esni fog még és nem tartja....

"Hiszek egy Istenben, hiszek egy Hazában, Hiszek egy isteni örök igazságban, Hiszek Magyarország feltámadásában."

Üdv.!
Aki esetleg tud németül : Link
Grafikonokat elnézve (mivel nem tudok németül) a Q6700, QX6850, E6850 is néha-néha pár %-os külömbséggel, de akkor is jobb mint a Q9450.
Esetleg akinek van, már Yorkfield CPU-ja leírhatná konfigurációját, és ha tudna akkor fogyasztást is írhatna mellé, akár tuning alatt akár alapjáraton. És hőtermelési adatokat is szivesen várunk szerintem.
Nem lenne rossz proci ez, csak nagyon kevés a 8-as szorzó és kevés FSB-ket is mennek.
uhh jó kis cikk..még a nehalemnél is előbbre mutatnak... 32nm... alakulnak a dolgok 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

A Q6700 talán 1x verte....QX6850- no comment...E6850 - no comment
Sőt inkább a Q9450 szorongatja a QX-eket.....Bár a QX9770-t nehezen lehetne megszorongatni.....
Attól függetlenül jó kis cikk!!!!!

[ Szerkesztve ]
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy Hazában, Hiszek egy isteni örök igazságban, Hiszek Magyarország feltámadásában."

Üdv.!
QX6850- no comment...E6850 - no comment
Ezekkel mi a bajod ?
[ Szerkesztve ]
ugye!? pedig utoljára gondolnék a gépemre. a mikróra, meg prószívóra gyanakszom.. mert azok nagyok
bár ha már VinoRosso is azt mondja, akkor lehet benne valami, hogy az a pici proci.. 

Üdv.!
Na utánnanéztem a fogyasztásnak....
AZ állam leesett, hogy mennyit tud enni a QX6850 max. terhelés alatt...
Majd ha elszaporodnak a qx-ek na az az amit én még megvárok 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Bocs, de lehet én írtam félreértelmezhetően...
Nem szarok, kifejezetten jók. Bár a QX6850-t eléggé szorongatta a Q9450.... 
Bár a QX6850-t eléggé szorongatta a Q9450.. hát 3ghz vs 2.66ghz megint nagyon értelmes összehasonlítás
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
nem is beszélve az "X" ről és a különbség 4MB L2ről
és persze ugye az a 20nm se lebecsülendő... 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Amúgy meg ha ilyen értelmes vagy...
Akkor miért vannak a processzor összehasonlítások, már ilyen kijelentést sem lehet tenni?????
A sebbeségtől függetlenül......azaz "X"...akkor is...Bocs azért ennyire nem vagyok szerencsétlen és tudatlan.... 
Jah és olvastad a tesztet???? A QX-et a Q9450 volt olyan teszt több is, hogy eléggé elgyepálta....

Hiába a 20nm különbség....
[ Szerkesztve ]
az első kijelentésedre inkább nem reagálok. visszaolvastam hogy mire válaszoltam....
így a qx6850 van szarba ellenben azzal amit én gondoltam de ez a már ilyen kijelentést sem lehet tenni????? szöveg elég gáz. én meg nem válaszolhatok vagy mivan? a 20nm-nek meg nem sok köze hozzá az egész architektúra más....
[ Szerkesztve ]

Üdv mindenkinek!
Gondoltam benézek már mi történik itt,de látom csak a találgatások és a viták mennek.
Azt hittem már egy csomó embernek van itt Q9450 és valami tesztek is lesznek,de látom semmi. 
® SimonYana ®

Üdv.!
Adatlapokból nézve több embernek van már q9450-e, vagy erősebb cpu-ja, csak nem néznek be ide...

Az biztos,hogy jól elkerülik ez a helyet. ![;]](/dl/s/v1.gif)
® SimonYana ®
Szép eredmény, de ez a Q9300 nagyon nem tuningra való proci... nem semmi feszek kellenek neki, gondolom az FSB miatt már... 
a kis szorzóval nincs mit tenni
Q9300 tényleg csak alapon való használatra jó nagy tuningra nem nagyon.jaja a másik hogy az fsb miatt kell küldeni neki rendesen a kraftot...

na ez egy kemény darab 

Ez nagyon hihetetlennek tünik!
Nekem a 3,4 - 3,5 GHz-hez 1,35 volt kell (cpu_z által terhelés alatt kimért)

Lehet,hogy kamu!?Kár,hogy nem látni az Everest fesz,értékeit,mert lehet,hogy a CPU-Z által detektált fesz hibás.Volt már ilyen. 
Szerintem nem kamu... ez csak egy fehér holló.
attól még lehet hiteles. cpu-z nek nincsen semmi baja a fesz kiolvasással. vagy gondolod hogy 2v felett kapott és bugzik?
OMG
Nah ez nem semmi! 
i9000 + CM9 nightly 04.22 + Devil 0.72

Nekem is van és én is csak benézegetek mer épkézláb dolgokkal nem tudok szolgálni,most ismerkedek az egész tuningos LGA775s mizériával.

Na,megtaláltam a választ a kérdésre:
"And it's 1.37v under load. CPU-Z doesn't read the correct vcore with this BIOS."
[ Szerkesztve ]

Alapórajel rulez...
QX9770-et alapórajelen,persze,hogy nem lehet megszorongatni... 
pfff. erre nem gondoltam. így is szép eredmény azért.
miért? ennyire nem menek ezek a Yorkcesszorok? 

Mennek azok.....CPU-Z
Ez még csak a kezdet! 
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
jóó qx9650
fix szorzóssal mutasd ezt 
mondjuk azaz egy bajom ezzel a validdal hogy a fesz lemarad róla...
Mennyi a max FSBje a gyönyörűségnek?
4,5GHz ez már pönget 3dmarkban is 
egyik validon sincs.... ez már közel lehet a maxhoz.
itt is van egy új qx9650.
most egy egész jó kis giga p35-ds3-ban, cellshock 1000cl4-el, gx2-vel.
fpo: L740B248
VID: 1,1375
alap: [link]
tuning majd holnap
4.4-en kb ennyit:
[3d06]
azé mondom 
"itt is van egy új qx9650.
most egy egész jó kis giga p35-ds3-ban
, cellshock 1000cl4-el, gx2-vel."
beteg 

grat!! szép eredmény!!
de honnan és mennyiért lehet beszerezbi egy ilyen drágaságot?
http://hardverapro.hu/apro/minosegi_vizhutes_cuccok/hsz_1-200.html
dehát ez még csak alapfesz, alapórajel...
van magyar nagykerben
demost miért!?
úgy fog benne hasitani!! na majd meglátjátok!
ja addig amig azt nem mondja az egyik kondi a lapon hogy pukk 
akkor 7főig nem tuningolok 
azért nem olyan vészes a helyzet, poénból mondtam hogy eldurran, csak azért a ds3 nem 4,4Ghes q tuningra van kiélezve.

esetleg ha megirnád hogy meikben és kb. mennyi pü-ben!
az alapfesz az oké de hogy alaporajel ...
[ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/apro/minosegi_vizhutes_cuccok/hsz_1-200.html
bocs, bocs bocs! a másikra gondoltam!! a 3dm-os term húzva van
este leirom Neked pü-ben!

Tessék itt láthatod (1.62V)Kép
Itt 4,59-en "pörög"! 
Még hozzátatozik,hogy mindezt VISTA alatt,és 3870X2 és 3870 CrossfireX-ben. 
[ Szerkesztve ]
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert