nem semmi pot
remeljuk 5.5G felett fog jarni a QX9770 mi is 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
nem semmi pot
remeljuk 5.5G felett fog jarni a QX9770 mi is 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

btw, 0.98 coretemp még mindig xar 45nm-es topicba egyelöre fölösleges is linkelni szvsz
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

itt meg olyan bekes a hangulat, ezert ide irtam. nincs olyan nagy nyuzsges. ha masra nem, akkor is tarterult foglalasra jo. 

Annyira kellemes, hogy az országban, SEHOL nem lehet, Q9450-et kapni. Miután akitől eredeileg rendeltem volna, ma jelentette, hogy mégsem olyan egyszerű a beszerzése. Végig hívtam 14 kiskert de semmi. Kiváncsi vagyok, hogy ez a hazai importör vagy kedves Intel hibája...
Intelé, az egész világon hiány van! Gondok vannak a gyártással, (vagy csak ezt mondják...) ez van...
[ Szerkesztve ]

Ilyen esetekben lehet örülni az Intel ezen szegmensben levő monopoliumának. Még jó, hogy január-febráurra volt beharangozva... Kiváncsi vagyok mennyi Q6600os van még készleten...

jah, végülis csak november vagy december óta várom ezt a kiba procit. sztem ez tuti visszatartás. ennyire azért nem bénák ott. legalább a vga árak leestek közben 

Q9450-et mennyiért lehet kapni és hol?
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
Még sehol, 80k környékén van/lesz az ára.
ússe éri meg
most a Q6700 a nyerő...55k-s árával.. 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Akkor SimonYanának honnét van?
Amúgy annyiért nemhiszem, hogy fogok venni mert alig gyorsabb a Q6600-nál.

Mákja volt, de már el is adta... 
(figyelitek, hogy terjesztem a pletykát... 
Nem is érdemes... ami megérni az a QX9650 csakhát... 
Simon asszem valami haverjától szerezte, de kérdezd őt...

S szegény napokig küzdött, mire eladta. Mindenki újat akart - egy alig pár napos, garis proci nem jó itt az embereknek
(pletyka II.) 

Hát igen, még a 80K-t is sokallom egy prociért főleg, hogy alig jobb...

A Nehalem meg itt a nyakunkon, bele sem merek gondolni, az mennyi lesz, na meg egy normális alaplap alá. 
off vége
Szerintem Nehalem itt a többségnek és nekem is maximum csak 2009. nyarán lesz... azaz kb. 1 év múlva.
[ Szerkesztve ]

Én egy s478as 3,2Ghz-es Northwoodot cseréltem erre a 9450-esre hát én észreveszem a különbséget de egy q6600at lecserélni mi értelme lenne? 

max fogyasztas szempontjabol
de a lenyeg ott van hogy 80K-t semmifelekeppen nem er
most a best buy a Q6700 az 50K-s araval de nem merek valtani mert sokat eszik.
ezek a 45nm-es Quad-ok meg k***@ dragak.nembaj.majd ha kijon a sima Q9650 amit 530 dodora igernek az majd lenyomja az arakat. 
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

Nah jó de ha mindig az újabbra várok akkor soha nem veszek gépet,megjelent ez a prockó én azt mondtam nekem kell egy ilyen de sztem vagy 4 évig úgysem fogok ismét gépet venni addig sztem kiszolgálja ez.Az igaz az igaz hogy 80k kicsit irreális ár volt de ez van épp volt lé rá.
Reális átlag hűtés melett kinek milyen eredményeket produkál egy q9450-es?
[ Szerkesztve ]

pár hete azért jópár darab volt.. akkor lehetet kapni.. Most nem? Hm...
arrol nem beszélve, hogy "tuningot" több oldalrol is fogni fogja Intel Nehalemnél. Nem lesz többé olyan, hogy egy 15eFts proci ugyanazt fogja tudni hozni mint egy extreme. 
ugye még fizikálisan is különbözni fog a felső $800+os kategória az az alattitol...
ha ez így lesz azthiszem nagyon sokáig marad a jelenlegi rendszer, egy max 400$os Nehalemet ami megy mondjuk 2.66ot még jó ideig el fogja verni egy 4ghzes core2.
[ Szerkesztve ]
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

na végre uton van a QX9650procim amcsiból
, kiváncsi vagyok mit fog menni 
Mac Mini (2011)
nagyon!

sikerult szerezni par liter (30) LN2-t es remelhetoleg holnap meg lesz a az 5.5G. az alaplap meg nem mas mint egy P5E64 evolution ![;]](/dl/s/v1.gif)
![;]](/dl/s/v1.gif)

sajnos az EVO lap coldbug-os igy az LN2 teszt elmarad 

Elkezdtem nézni a videót ami az aláírásodban van,balról jobbra ülve el tudod mondani nekem a nickeket? 
[ Szerkesztve ]

Overlocker, Achill3uS, jugeen

es arrol nem is beszelve, hogy itt rohad mellettem vagy 20L.....

uhh, de zoralll
ilyen nekem csak villanyszámlából van [kéthavi tuning] 

Mivel lehet ennyi áramot elfogyasztani?

Szerintetek melyik éri meg jobban? Q9450, vagy Q6700? 
Vagy egyszerűen húzzak másik topikba ezzel a kérdéssel?
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Q6700 a másik elég gagyi főleg 80k-ért.

Üdv.!
Hogyan tudtál ennyi áramot fogyasztani ?
Tuningolt gép 24/7-be ? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
azám! mióta nálam is gx2 meg quad azóta nálam is pörög a kerék mint az állat. 

Bocs de a dobozos Q9450 kerül 80k-ba...a tálcás 56-57......
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy Hazában, Hiszek egy isteni örök igazságban, Hiszek Magyarország feltámadásában."

Üdv.!
Ezt milyen boltba nézted?
Vagy usaból ?
Nézél már nekem is ennyiért tálcásat pls 
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.
Hát ezt kétlem... max 2-3k-val lenne olcsóbb, bár őszintén szólva akkor se venném meg! Szerintem te félrenézted és az Q9300... 
[ Szerkesztve ]

Üdv!
Nézd meg PH-n a boltoknál BandiT-nál!!!!!!
[ Szerkesztve ]
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy Hazában, Hiszek egy isteni örök igazságban, Hiszek Magyarország feltámadásában."

Üdv.!
Dubmasternél nincs!
BandiTnál viszont: Intel s775 Core2Quad Q9450 TRAY 57 770 Ft 3 ÉV
Mellesleg 09450-re megérni várni a 2x több Cache miatt is nem ?
[ Szerkesztve ]

Sokan mondják, hogy nem meg nem ér annyit...ez engem nem izgat....és valószínűleg egy ilyen proci boldog tulajdonosa leszek.
A véleményem szerint meg megéri....bár ez a Nehalem....

Meg itt az a baj (gondolom tudod), hogy sokan mondják, hogy ne azt vedd mert az ilyen meg olyan és vedd a következőt....te megveszed ám 2 nap múlva látod, hogy vagy egy jobb van kint olcsóbban vagy csökkentették az árát....Ördögi Kör 
57kért már elég barátságos ára van... Elég jól megy le az ára...lassan érdemes is lesz megvenni 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Én is így gondolkozom...minek kiadni 80-at egy dobozos prociért ha azt tálcásan 30-al olcsóbban megveszed, egy komolyabb hűtő rá meg 7,5k...
De talán várok, hogy lejjebb menjen az ára...