P5K-E wifi-t szeretnék venni.abban 8fázisu ami akkor jó.most a lapom 0,15v-ot dropool terhelve bioshoz nézve:d
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
g@bo
(PH! kedvence)
az elektron migráció 45 nanón azért gyorsabban öl, mint 90-nél, nem? ![;]](/dl/s/v1.gif)
QX9650 prime [4000MHz]
amúgy meg tényleg stabil, cod4, crysis, miegymás...

jugeen
(PH! addikt)
mit sem er a 8 fazis, ha a 270uF-es kondik vannak mellette
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••
abba is lesz drop de némi b2-es cerka segítségével megoldható.
g@bo há egy kicsit 
jugeen na ja a minőség nem mind1 de ebbe nem nagyon tudok beleszólni 
beteg 
[ Szerkesztve ]
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
nem az én érdemem, Intel bácsi gyártotta, jugeen pedig ajánlotta a feszeket 

Pipó
(senior tag)
Helló! A tesztedben a CPUID cpu vcore max érték (2,04V) azt jelenti, hogy volt amikor annyit kaphatott a proci?
Kicsi gyerekkorom óta senior szerettem volna lenni! dziwny grzyb

g@bo
(PH! kedvence)
itt érdemes tisztázni, tulajdonképpen mi célt szolgál/na a több fázis, és maga a fogalom mit is jelent...
régi p3-as intel lapomon, van pár 3000uF os kondi...

snoopy
(fanatikus tag)
mondjuk igen.
én eddig abban a hittben voltam hogy 6 és 12 van és azok a dobozkák a proc foglalat körül azok.
az lehet csak hülyén nézne ki hogy grat INTEL 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
tudsz amjd adni linket ami alapján elindithatom?

mit? 
valami kép ami alapján megtudom csinálni a vmodot 
tudok egy jó oldalt rá. www.google.com
beírod hogy p5k-e vdrop pencil mod és kidob aranyos képeket. na onnan 

Maotun
(senior tag)
aztahuhavazze gyári nitrós deszkát csinált a Foxconn
[link]
lehet csak nekem volt ujdonság akor bocs 

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
nem feltétlenül... Meg nem is pont ide való,de nem haragszunk
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
azért a kis potért ölnék
egyébként kicsit le vagy maradva de a deszka überdurva 

jugeen
(PH! addikt)
mivel nem ertek az alaplapok tervezesehez, ezert en tisztazni biztos nem tudom, csak a gondolataimat tudom megosztani masokkal. tenykent lehet elkonyvelni, hogy napjainkban a tobb-magos processzorokat tamogato alaplapok eseten a lapgyartok minel magasabb fazisszamu konverterek alkalmazasaban velik a magasabb tuningpotencial eleresenek a lehetoseget. ismereteim szerint a mgasabb fazisszamu konverterek stabilabb feszultseg ertekeket eredmenyeznek. szerintem ez igy onmagaban meg nem jelenti azt, hogy a minel magasabb fazisszam a nyero, ha maga a VRM tervezese nem sikeredett a legjobbra. tobb gyarto eseten is bebizonyosodott, hogy hiaba magas fazisszam, ha a kimenti feszultseghullamzas igen nagy, vagy a PWM hatekonysaga alacsony.....
Vagy épp bios szinten basznak megoldani bármit is...pedig lehetne...

jugeen
(PH! addikt)
en a problemat inkabb hardveres tervezesnek tudom be. giga is meg asus is meg van gyozodve, hogy a cpu fesz szabalyozo ugy jo, ahogy van. a jelenlegi tervezesen lassan evek ota nem akarnak javitani. rengeteg uj lapot adnak ki a piacra kozel nulla valtkoztatassal. lehet azert, mert ez igy lenni occcooooo 

Yidaki
(kvázi-tag)
MAX 1.25Vot adjál az új 45nm Yorkfieldeknek ... Semmi féle képp ne többet! Hidd el.
DFI UT P45 T2RS - Core 2 Quad 9650 - TeamGroup Xtreem Dark DIMM Kit 4GB PC2-8500U CL5-5-5-15 - ASUS 8800GTS G92 - képek: http://www.sysprofile.de/id24990
Persze...kb olyan mikor a Foxconn meghozta a több raklapnyi AMD alá tervezett lapjait...first pilot folyamatok közben kiderült ez+az...oszt szépen ment vissza az összes lap a gyártónak...érdekes mód a köv szállítmány már rev 2es lapokból állt...szal ők is meg tudnak ám győződni mindenről...de azt is tudom mennyire el tudják baszni a hw-t egy rossz biosszal...erre is tudok számtalan példát...
Arról nem is beszélve, hogy képesek egy bios frissel életre kelteni a loadlineC-t, akkor vmilyen szinten át vannak verve az emberek...

westlake
(PH! nagyúr)
csinalsz egy toplista ready eredmenyet es meg nem is szolsz? ejnye-bejnye 
ha nem haragszol, akkor en azt felteszem a listara...
[ Szerkesztve ]
I'm out.
nincs 30 perc sem a prime 
15perc elég 
Olvasom, hogy szó volt és kérdések merültek fel a többfázisú PWM szabályzással kapcsolatban.Röviden egy pár szót:A PWM egy impulzusszélesség modulációval működő nagyon gyors és pontos működésű fesszabályzó. Minél többfázisú egy proci tápellátása annál jobb.A többfázisú tápellátásnak 2 fő előnyös jellemzője van, Csökken a szabályzás "reakcióideje"amivel a változó terhelésre válaszol azaz a növekvő vagy csökkenő terhelésre gyorsabban állítja utána a feszt>egyenletesebb tápfesz. Valamint jelentősen csökkenti a szabályzot feszültség "hullámzásait"Ami a szabályzás működéséből adódóan létrejön.>egyeletesebb tápfesz.>stabilabb prociműködés extrémebb körülmények között is.A tööbf tápellátás kisebb szűrőkapacitás mellett is "simább" feszültséget biztosít. Ezek nem azonosak a Vdroppal de arra is jelentős jótékony hatással van.(a Vdropot szintén az áramkörben lévő elektr. szab.) Ezek a változások ms-os időintervallumban értendők. Még egy pár szó a biosokról:Egy Új biossal nem lehet a tervezett áramkör jellemző tulajdonságait megváltoztatni.Csak ha jól van megírva maximálisan kihasználhatók az áramkörben lévő lehetőségek.Még ellenkező esetben hiába tud az áramkör sokmindent a nem megf. bios miatt csak hibásan vagy részlegesen lehet kihasználni.Bocs hogy kicsit hosszú lett,csak igyekeztem kicsit érthetőbbé tenni a támát.
[ Szerkesztve ]

emre33
(PH! addikt)
bocs, de ennyél többet fogok neki adni, és nem csak én, mások is...
Ennél jóval többet bír 24/7-re

SimonYana
(PH! addikt)
Nemtudom van e valakinek ilyen csoda procija még,de nekem 1.25-el max 3200-on megy el.
Ezekszerint valami nem jó,vagy nemtudom,de 3600-at úgylátom 1.4 körül kell neki.
Lehet az én lapom ,vagy procim egy sz@r,de nekem nem megy ilyen alacsony feszen. 
Ami teszteket láttam 4 giga felett ott a csávó adott rendesen a procinak.1.5 meg majdnem 1.6-ot is.Ami tuti ártalmas,de legalább látom,hogy másnál is kell a fesz!Természetesen,ha lenne még 1 szorzó , mindjárt más lenne!
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®

Martin2004
(tag)
leírnád nekünk a beállításaidat? és hogy mennyin nyomod?
Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem, hogy ki mennyire tudja azt használni.

snoopy
(fanatikus tag)
na megrendeltem a cumot a trendből, remélem éppségben megjönn ide...
azért megnyugvással tölt el hogy már mások is vettek onnét és megkapták.
már csak egy táp kell, egy memo, egy vga, egy proci, meg egy normálisabb hűtő 

Yidaki
(kvázi-tag)
Akkor nem is kell már olyan sok 
Trend4PC nagyon jó volt. Most végülis az énáltal javasolt DFI UT p35öt vetted meg?
DFI UT P45 T2RS - Core 2 Quad 9650 - TeamGroup Xtreem Dark DIMM Kit 4GB PC2-8500U CL5-5-5-15 - ASUS 8800GTS G92 - képek: http://www.sysprofile.de/id24990

SimonYana
(PH! addikt)
Corsair tápot tudok neked,ha kell. 
® SimonYana ®

snoopy
(fanatikus tag)
aztat já.
SimonYana: azt akarok, hx520-ast 
[ Szerkesztve ]

SimonYana
(PH! addikt)
No most sikerült a prime.
Újrahúztam a rendszert.
Nem olyan alacsony mint a tied,de úgynézki stabi.Szerintem a VID-em is magasabb.
Teszt
Ez még mindíg csak single ram.Kedden megyek az újakért.
Köszönöm a figyelmet! ![;]](/dl/s/v1.gif)
® SimonYana ®
17 perc? Kicsit kevéske vazze.
Persze több mint a semmi, de legalább 1-1,5 órát illene Prime-olnod screenshot előtt, mert ez egyáltalán nem nevezhető még stabilnak és ez nem ram függő.

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

SimonYana
(PH! addikt)
Mennyit futtassam?
Készülök lefeküdni.Elindítsam reggelig? ![;]](/dl/s/v1.gif)
® SimonYana ®

emre33
(PH! addikt)
Csütörtökön beszállok én is, és kiderül hogy a tiéd tud csak annyit, vagy úgy általában ennyi a véga a cpu-nak

SimonYana
(PH! addikt)
3 óra után hibázot.
Ilyenkor még egy pici feszkell?
Vagí már így türhető? 
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®

emre33
(PH! addikt)
Szerintem nem, nem járatnám úgy a rendszerem, hogy a cpu bármikor hibázhat.
Senki másnak nincsenek tuning eredményei? Szomorú 

SimonYana
(PH! addikt)
Viszont ha már ennyit kibírt,akkor ez azt jelenti,hogy közel járok a megoldáshaz.
Csak eddig ritkán járatják és ha én sem járatom 2 óra után akkor erre nem jövök rá.
® SimonYana ®

Martin2004
(tag)
szerintem kedd el használni, és a gyakoréat majd megmondja, hol a vége... max visszaveszel két egységet az fsb-ből
x48 >> fsb 448 
Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem, hogy ki mennyire tudja azt használni.
Mi a procid FPO-ja? Küld el westlake-nek az eredményt már 1,4V-ot is elfogad! Lassan akkor el lehetne kezdeni megkeresni a jobb FPO-kat... márha lesz...

Yidaki
(kvázi-tag)
Mingyár megyek Corsair Dominator DDR1066os RAMot venni ... szarok a Kingstonra! cheers ...

snoopy
(fanatikus tag)
érdekess
este még csak kitöltöttem az űrlapot és elnyomtam véletlenül egy 0 €-os átuallást nekik.
erre jött egy email hogy kézbesítés-re váltott az állapotom.
most ingyen lesz egy lapom vagy mi 
lehet az 1000-t nem vette be csak a 0-t és 1000ből lesz egy deszkád 

snoopy
(fanatikus tag)
utána néztem közben, nem is volt tranzakcíom.
nem tudom, lehet alapból is kaptam volna egy ilyen levelett, csak gondolom 7végén éjjel senki nincs ott. nem baj azért csak küldjék akkor.

emre33
(PH! addikt)
FPO-t honnan lehet megtudni?