A te QX-ednek egyébként biztosan L740A-val kezdődik a batchnumbere? Nem inkább L740B-vel?
Minnyá tesztelem, csak elöbb csinálok még egy primetesztet az E8500-tel, egy printszkrínhez... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

A te QX-ednek egyébként biztosan L740A-val kezdődik a batchnumbere? Nem inkább L740B-vel?
Minnyá tesztelem, csak elöbb csinálok még egy primetesztet az E8500-tel, egy printszkrínhez... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Lehet B... nemtom, csak az L740 maradt meg bennem. Amúgy 60°C fokon 3825MHz@1,27V --- 4000MHz@1,34V stabilt kell legyűrnöd.
Kiváncsi vagyok milyen procid lett.
[ Szerkesztve ]

Én is, bár az enyém L739A769-es
SzlobiG-nak asszem olyan van.

Az FPO-t majd megnézem a dobozon (otthon),a hűtés ASETEK Vapochill XEII.,és 1,68V-volt a fesz.!
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

A normál és a QX hűtője közti "apró" különbség:
coolers
[ Szerkesztve ]

Grat! Az FPO-t várom! 

Indulhat a tesztelés.
Kíváncsi leszek mit megy X48-al. Max FSB-t majd nézz mindenképp.
Az FPO az valóban hasonlít az enyéméhez: L739A732
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

akkor azok szerencsés példányok voltak.. (a nagy átlag nem az.. ami 450-460 felett megy már egyedinek mondható..)
480fsb stabilan ? azt megnézném szivesen.. nem azért mert nem hiszem vagy
kételkednék benned, csak jó látni az olyanokat..
a Yorkfieldet , meg nem tudom meghajtani a jelenlegi lapomba,
ugyhogy optimistán bizok az EP45-ben.. majd kiderül..
(tudom hinni a templomba kell) de én olyan kis buta optimista vagyok

AirBooms::
Grat az új szerzeményhez, és örömteli tuningot hozzá.

Szlobi-nak szintén 
[ Szerkesztve ]

Amúgy szerintetek egy QX9650-nek mi a legmagasabb még elfogadható fesz tartósan hosszútávon?

Mivel vízzel hűtöd ezért szerintem lehet adni neki 1.4-et is, de 1.45-től többet ne adj neki max teszt erejéig.

Ezek szerint a Yorkoknak több feszt lehet adni, mint a Wolfoknak?

Azt nemtudom, hogy a wolfoknak mennyit lehet, de a york vízzel mehet 1.4-el.

1,35, max 1,4 V

Na megvannak a proci adatai: FPO L740B248 1.125V
A gyártás ideje: 2008.03.06 ,a tesztek alatt a beállítások,ahol stabilnak tűnik (OCCT-vel nézve.) OCCT BIOS 1,6 V (CPU-Z szerint 1,584)
CPU: 4,57 GHz /457X10/ FSB: 1828/RAM:571 MHz 7-7-7-20
[ Szerkesztve ]
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

Bocs a fesz.helyesen 1.25V 
VID?

Ha a VERSION# E23438-003 1.25V max. azonos a VID-el akkor az!
INTEL a speckóba belefér...

Na hogy megy a procc meddig kínoztad? ![;]](/dl/s/v1.gif)

hát ez komoly, kiváncsi vagyok milyen steppel jön majd ez a q8200. Ha ez 8x szorzóval jön és képes lesz 500-as fsb-re, ahogy a jelenlegi E8200-k többsége, akkor tévedtem a q9300-al kacspolatban, mert ez lesz best buy, nem amaz. Bár a 2xxx penyákba nagyobb szorzót belezsúfoltak, mint a kórókba, szal... 

200$ nem sok egy picit érte ? Gondolom azért a Q9300 szintjét nem üti meg és őszre azért a Q9300 is jóval olcsóbb lesz az árcsökkenés után. Majd jön a Q8300, Q8400 ... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Sztem nagyon nem...viszont a kevesebb cache jobban érdekelne mivel jár...nagyon elgondolkodtam egy ilyenen...3,2-3,4 elég lenne bőségesen...
VinoRosso: 7essel inkább...majd a Q8400.
[ Szerkesztve ]

jó a meglátásod, x7 lesz az Q8200 szorzója...azért is mert 2.33ghz az alapórajele..
tehát 7x333:::2330mhz... aztán felfelé x0.5 emelkedik,a többi tipus.
Kár ennyi modelt bevezetni... Bár ha jobb lesz a tuning akkor talán értelmes lépés, de ha nem...
[ Szerkesztve ]
Phenom miatt van rá szükség szvsz...

Nem kínoztam, megy a PH bazárba, eladom.
Kiderült, hogy másra kell a pénz!
(Pedig kíváncsi lettem volna a szép ventijére is!
)

Hát... mostanában is elgég rendes a választék+teljes átállás 45nm-re minél gyorsabban ill. 4 magra. 
Gorneck23: Gondolom ilyen Phenom 9100 ellen bevethető. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az ellen elég egy celeron is...viccnek jó volt...nagyobb szegmensbe gondolkodom... 

Hogy-hogy?
Nem megy úgy neki, mint várta.

Nem, nem, ez nem teljesen igaz. Fülest kaptam egy másik prociról, s arra kéne a lé, amíg el nem adják az orrom elől. Amúgy kb. úgy megy SzlobiG procija. Egyébként kb. félórát volt a gépemben! 
Meg hátha lecsaphatok Keldor QX-ére is! 
[ Szerkesztve ]

De nem is tul kiemelkedö mert csinaltak mar vele 6300 Mhzt is...Mondjuk ha magyar honba fényképezted akkor jo....
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
tom_tol vagy Achill3usék-nak odaadná valamelyik jómadár a QX-et (inkább Keldor), akkor simán tudnának ilyen eredményt produkálni szerintem.
Mondjuk nem lenne rosz, ha 1,1V-on tudná ezt léggel, de az még odébb van. 

szacsee & Szatesz :: akkor bocs,, azthittem.. valahol a neten találtam, gondoltam bedobom... csináltak 6.3ghz is
, az is durva lehet
kapott feszt rendesen szegény.. 1.9v 
[ Szerkesztve ]
Kiváncsi lennék utána hogy ment mondjuk léggel...

Volt nekik, nem is egy.

azt már nem verték nagydobra.... az is lehet hogy sehogy ..
Egy screenshot 200k. Tökre megéri, nem?

Sziasztok!
Találtam a neten egy nagyon jó kis összefoglalót, tesztet a q9450-ről, ráadásul ellenfél választás is tökéletes szerintem, mert van qx9770, meg q6600 meg E8400 as processzor is.
http://techgage.com/print/intel_core_2_quad_q9450_266ghz
Ezek után a képlet nagyon leegyszerűsödött, ár teljesítmény mutató szerint a legjobb a q9450.
Aki kifejezetten játékra vesz ilyet, annak nem ajánlott, de minden másban azért látszik a különbség.
Ráadásul szerintem ezt a procit jól lehet 3 GHz-en járatni, akkor meg egy nagyon ütős procira tettél szert.
Üdv: VBalu987
[ Szerkesztve ]

Ha 3 Ghzn akarod járatni akkor jobban jársz egy Q6600 al. 3.5 Ghzn... fele ennyibe kerül...
>>> HUN eXtreme OC Team <<<

Sziasztok kérnék tanácsot segitséget, van egy Q9450-es procim, és azt akrom kérdezni, hogy a magok közti hőmérlékleti különbség nagy, például most az Everest 42-42-42-48 C-t mutat miért ekkora az elétérés a többi és az utolsó mag között, remélem ez nem baj...
Köszi!!!

Gianni The Best!

Mert pl. nem egyformán sz@rok a hőszenzorok...

Köszi! Most ekkor ez ilyen oszt jóvan, nem lesz baja a procinak....???? 
Gianni The Best!

Miért lenne? Ne foglalkozz vele!

nekik semmisem drága.. kapitalisták és a marketing
(elözöleg a forrást nem neveztem meg... sry)

Hali
bocs de tényleg nincs most időm végigolvasni az egész topicot, kérdésem a következő lenne szerintetek melyikkel járok jobban Q6600 vagy Q9450? valószínűleg DDR3-at teszek mellé de az alaplapot még tényleg nem tudom, ezügyben is örömmel fogadnám az ötleteket. Ja természetesen azt szeretném hogy a lehendő gépem minél nagyobb teljesítményű legyen
Benedico omnes armaturas! Benedico digitabula et brachiales, cataphractes atque pectorales!
egy tesztelt Q66al jobban jársz mint egy új Q9450el...anyagilag is,teljesítményben is.
Egy jobb Q66 vinni fogja a 3.8at 24/7ben...valószínűleg a másik meg sem közelíti ezt...főleg nem 24/7....
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded