Hammon : Core2Duo E7200 - 2.53/1066/3MB, LGA 775, Box 29 444 Ft .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
Hammon : Core2Duo E7200 - 2.53/1066/3MB, LGA 775, Box 29 444 Ft .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .

8200-as 29400+áfa.

De én a 7200-as árát írtam. Vagy ezt miért írtad? 
http://www.muszaj.hu/

az árdifi miatt. de még nem látom a nagyobb nagykerekben...
hmm, akkor kb ennyi lesz az E7300...
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Meglepően nem olyan vészes a difi. És a 8-as szériához képest ÁFA nélkül kapjuk a 7-es szériát. Elgondolkodtató mindenképpen... 
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

játékokban azért ott van a difi sajna, ami nekem számít 10%
akkor a wolfi csak a nagyobb cache meg a tunning miatt gyorsabb csak?
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life

3 vs 6 mb 10% ? soknak tűnik.

nézd meg kábéra egy szer 4% minusz 2X 8% sőt van egy 14%os mínusz
szal játékban olyan 8-10 százalékos esés szvsz, bár lehet a teszt kamu h jobban fogyjanak a 8000-resek világviszonylatban az a biznisz 
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
Én is beadtam a derekam egy E8200-nek. De ettől függetlenül szintén nagyon kiváncsi vagyok a tapasztaltakra.

Én befoglaltam Ex....ben 4db-ot is, remélem a héten megkapjuk, és akkor teszt 
UT 4evr!

Néhány árlistán láttam 27K-ért. Pár hét és talán 25 körül lesz. Szvsz a 65nm E6xxx helyébe jó választás lesz, 266 fsb, nem kell hozzá péld. 1066mhz ram. Jó lenne ha alapfeszen vinné a 3.4ghz-et, erre nem tudom mekkora esély lesz.
[ Szerkesztve ]

ja, Ex...ben nekem is foglalva van egy.... talán péntekre megjön. 10 volt. ![;]](/dl/s/v1.gif)

az soakt számít ha az E7200-asnál 1066MHz az FSB a 6750-nél (vagy akármelyik más procinál) meg 1333MHz??

Elhanyagolható, tuninggal meg főleg.
Mi volt 10??
10db volt belőle expertbe...
Elado cuccok --► http://href.hu/x/d7en
10000azért csodálkoztam.10db az már jó 

elég alacsony a vid-je, de 1.1 volton éppenhogy elindult 3 gigán, win fagy, visszaraktam 1,18-ra igy tetszik neki a 3130, lassan megküldöm kicsit többel...

Na végre van egy tesztelő. Kíváncsi vagyok 1.25V-on mennyit bír. (csak vdroop ne lenne a világon)

délutánra szerintem lesz még 1-2 példány itt, én most 1,18 on tolom 3300, lehet vinne többet, csak nem volt idő. remélem 3.5 sima ügy neki.

Sajnos nekünk csak a jövő héten jön meg a csomag...
de most már másik nagykerben is van kicsit olcsóbban, igaz 1 év garral.
Azért kiváncsi vagyok nálad hogyan viselkedik 
UT 4evr!
Támadnak a 7200-ak végre
2180-ast akartam őszre, de ilyen ár/tudás mellett már nem is akarok annyira...ha csak nem 3xxx-et, majd meglássuk'..nyomjátok a teszteket srácok 
Ha vkinek kell, 24k+postáért dobozost tudok hozni, de hűtő nincs.
New world...old thinking...IBM T60;)

köszi a választ Telefunen
ugye az E7200-asnak 6MB cache van ??

Nem, csak 3

akkor itt valamit súlyosan elk*rtak

Nem kurták el, direkt ilyen 

direkt???????? 
hát... ha 6 mb cache lenne benne, az lenne a nevük, hogy e8xxx
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
Nem is rossz. Szokni kell még ezeket a feles szorzókat...
Mennyiért is sikerült végül beszerezni?
én már 25ért is láttam jó cucc lehet de inkább az E3**
ezekről az e3xxx-esekről lehet már tudni valamit? Mikor jönnek, mennyi lesz az áruk, és meddig lehet őket hajtani(bár ez lényegtelen, nyilván ameddig elmennek
)
[ Szerkesztve ]
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
juniusban.
más semmit kb ha jol emlékszem 15körüli áron.és 2,13ghz lesz az alap 1,5mb cache 266fsb

Pegazus kolléga a megoldás! 
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
15-ért 8-as szorzójú wolfdale 1.5 cache-el elég jól hangzik, be is nevezek egyre.

27-25 -ért hol kapnál most L2 6mb-os wolfit?
Gondolom nem véletlenül lett májusban a startja, biztos megvárták míg összegyűlik a defektes 6mb L2-es. Az eddigi review-kból úgy tűnik a 3mb L2 ellenére megveri a most azonos árú E6xxx- L2 4MB -osokat.

25k. szal a 6750 est el lehet felejteni, mert annál jobban repeszt... összeségében.
Nem, akkor 7.5xx lenne a nevük, mert az FSB-jük 266 nem 333
Néztem róla teszteket, nagyon jó kis procinak tűnik
g@bo neked már van, megnéznéd a gyári órajelet minimálisan hány V-on tudja?

meglesem.
a coretemp átverős...
0.98.1 el a vid 1.0875 v, 0.99beta már 1.1875v-ot ír. ehh. ez igy nem kifejezetten alacsony.
még jobb, magasabb a szorzó 
valszeg lehet h a Beta verzio bugja.
nem rossz én is arra várok valamelyik bazárban be is számitattnám a E2160amat 

26k alatt van az iPon-ban.
Ez mennyei. 
Sztem is jobb. Ezekből is több step van nem tudja valaki?
szerk: #58 Bundás22: Abban a táblázatban ha jobban megnézed, 2666-on menek a procik, ami felettébb érdekes, mivel 7x333-at írnak, mifelénk 8x333-mal jön ki ez az érték. Ahogy nő az órajel, csökken az L2 jelentősége, szívesen látnék egy 9x333-as tesztet, vagy afölöttit.
A #53-ban levő táblázatról van szó.
[ Szerkesztve ]
menek*mennek 

9,5 * 266 az alap, érdekes a 0,5 ös szorzó külön beállithatósága.

Na igen, picivel olcsóbbnak kellett lennie az E6000 szériától.
Én nem mondtam ennek ellenkezőjét
Az írásom a táblázat azon részére irányult, mennyit tesztelték a 6 megás és 3 megás wolfot, gondolom a 7x333 elírás, és 8x333-on teszteltek. Gondolom azonos szorzó és FSB értéknél már csak az L2 a difi ilyen helyzetben a 2 proci közt, ebből adódnak a különbségek. Az érdekes az lenne, ha 9x333-as teszt is lenne, gondolom azt még mind2 proci tudja, ott vajon mekkorák lennének a különbségek? Sztem jóval kisebbek.
szerk: Alulfeszeléssel hogy állsz? Ha 0.8V környékén stabil lenne, az már nagyon tetszene
[ Szerkesztve ]