Az E73000 mikor jelenik meg nálunk?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
joshua7
(PH! kedvence)
Ha van valakinek egy jobban húzható E7200 procija, dobjon már egy privátot. Thnx!
Semper Fi

HSM
(PH! addikt)
Az E2180-nak még belefér az 1,4v, az ugyanis még 65nm-es, nem 45. Annak gyárilag max 1,55V az abszolút ajánlott maximum (Ez a gyakorlatban max 1,4 - 1,45V terhelés nélküli fesz)
Fullos Intel I7 félkonfig eladó!!! EVGA X58 3X SLI + tuningbarát Intel I7 920 + 3*2GB OCZ Platinum 1600@CL7 + Thermolab BARAM hűtő + venti ****************Link a hirdetéseimhez: http://href.hu/x/9ghe**************

BalintUG
(tag)
Szevasztok !
Elgondolkodtam egy e7200asban és hát az ára elég ígéretes
a Kérdésem az lenne, hogy a mostanim helyett érdemes azt venni ? az aláírásomban láétjátok mim van .. aki tud érdemben hozzászólni megköszönöm...
alma = vitamin = erő = hatalom = pénz = nők = sex = AIDS = halál... Kérsz almát?

BalintUG
(tag)
Az E73000 becsléseim szerint olyan 10-15 év mulva
az e7300at június közepére ígérték itthon.
alma = vitamin = erő = hatalom = pénz = nők = sex = AIDS = halál... Kérsz almát?
Csak megértettük 1mást
Pár napja láttam a 8300-ast listán, szürkével, szóval nem rendelhető, de a 7200 is szürke volt sok más procival, még ma de. is, most perpill rendelhető, azaz van. ez egy ramirises kisker árlista, sztem bármelyik ilyen bolt listáján vagy a raminél is +nézheted.
#251 Zodiac666 : A tudomány jelenlegi állása szerint sajnos E73000 nem lesz, legalábbis nem tudok róla
Az E7300 szvsz 1-2 hónapon belül.
#254 BalintUG: Ártani biztos nem árt meg a csere, attól függ mennyit jelent pénzben, meg hogy 1általán kell-e neked, mert látom a 2140-esed se gyenge
A 7200-est már nagyon nem kéne ráncigálnod, és kevesebbet is fogyaszt.
New world...old thinking...IBM T60;)

joshua7
(PH! kedvence)
Én is ilyenről váltanék, de nem vagyok meggyőződve, h lenne értelme a cserének.
Semper Fi

g@bo
(PH! kedvence)
ráfizetés kérdése. +10k necces, nem kapsz akkora teljesítmény többlete, ami megnyugtatna. tuning meg lutri. nekem 3100 on beállt, 3200-on kismadár.

ecet
(fanatikus tag)
Felkeltetted az érdeklődésem és megnéztem most a Rami nagyker online árlistáját, és valóban ott van a 8300-as, de még nincs nekik.
Érdekes módon nettó 3400 Ft-tal olcsóbb mint a BOX-os 8200-as, de viszont OEM, vagy ha úgy teccik tálcás...akkor sem értem mitől árazták olcsóbbra 
UT 4evr!

ecet
(fanatikus tag)
Én 3GHz-en hajtott 2160-ast váltottam le, de még 1 hét után sem vagyok teljesen meggyőződve, hogy megérte
Az biztos, hogy gyorsabb, fentebb g@bo-nak nyomtam már példát, hogy ua filmet fél órával rövidebb idő alatt kódolta be, igaz 3200-on...érzésre is egy hangyaf@sznyit jobbnak érzem, mert azt nem mondom, hogy gyorsabbnak, csak úgy mintha gördülékenyebben mennének a dolgok... na most ettől légy okosabb 
Jah csak úgy lábjegyzetben, Giga P35-DS3 jobban droppol és talán ezáltal kevésbé jól megy benne a proci mint Abit IP35-ben, ettől függetlenül egy kellemes lap a proci alá .
[ Szerkesztve ]
UT 4evr!
Jah oem, de mind2-en tudjuk, hogy az a "hűtő" amit adnak hozzá, 500ft-ot sem ér
Ha hűtő nélkül venném a 7200-est, akkor lenne a 2 proci közt 6k difi nettóban, 2k-ért leszámolják a hűtőt

joshua7
(PH! kedvence)
Illetve +10-ért lenne E6750. De nem érzem, h megérné. Pedig procim ~10k, amaz meglenne 20-ból, ami nagyon jó ár, de mégiscsak 2x-es ár, ilyen szempontból meg...
E7200 nem lenne +15 alatt...
ecet: kösz, valóban

Pedig ahogy olvastam a topikot, jópárt leteszteltél. Megmondom őszintén, nálam a legmegerőltetőbb dolog a 3dmark, csak amiatt vennék quad-ot is, h minél többet tudjak kicsavarni az aktuális rendszeremből.
Játék van, de nagyon ritkán. Kb 98%-ban meg idle...
2 lehetőség van +10k-ból:
- normális hűtő beszerzése (ami előbb-utóbb úgyis kell majd)
- procicsere E6750-re, de maradna a gyári kavaró
Hmmm...
Semper Fi

ecet
(fanatikus tag)
Hát közben egy csöppet elgondolkodtam, asszem nem lesz hosszú életű ez a 7200 nálam, nem mintha más az lenne 
joshua7 : mark miatt quadot venni, ez nagyon durva
6750-hez, nem tudom, volt azom is... ha 6750 és a 7200 között kellene választani én most a 7200-őt választanám.
Csak , hogy egy kis on is legyen 3600-at un sikerült stabilizálnom , terhelve 1,248V-on 
[ Szerkesztve ]
UT 4evr!

public73
(senior tag)
hella mindenki!
ha minden jól megy, akkor pénteken nyugdíjjazom a jó öreg e6400-et!
e7200-as proccot szemeltem ki magamnak.
itt olvastam tücsköt-békát, meg hogy megy is meg nem is, de merész leszek (vagy vakmerő)
!
kérdésem:
van olyan user, aki asus p5k lapban tolja a procit?
ha igen, mi a benyomás?
egyáltalán jól járok-e egy ilyen procival?
előre is köszce!

Dr.Én
(PH! addikt)
Én is majd P35-DS3-as lap alá akarok venni E7200-ast, csak én az E4500-as akarok lecserélni.Mert ezen procival csak a gondom van, antituningos, Winrarban is csak szenvedek 
Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

ecet
(fanatikus tag)
Ha nem haragszol meg annak ellenére , hogy nem a jelzett lapom van, én is válaszolok.
Szóval attól függ, mennyin hajtottad a 6400-ast és milyen elvárásod van a 7200-astól. Ha alapon vesszük mindkettőt akkor nem mondható, hogy ég-és föld a különbség. Mondjuk egy 3g körül járatott 6400-ast nem biztos, hogy lecserélnék, csak azért mert "öreg". De neked kell tudni, hogy mit szeretnél, mert soxor, legalább is nálam nem az ész dönt a váltásnál 
Dr.Én:
Volt egy 4300-asom ami alapfeszen vitte a 3100-at, elég sokáig használtam megelégedéssel, ha a tuning és az általa elért eredmények a fontosak neked akkor érdemes cserélni SZVSZ.
UT 4evr!

rollins
(őstag)
Én is gondolkozok, hogy érdemes -e E4300 -at cserélni E7200-ra, de amit itt ma írtak, nem biztos. Illetve tuti gyorsabb az 7200-as, szval nem tudom, egy erősebb vga-hoz kell -e majd az a +.
Amúgy Dashes -nek van nagy mákja a 4300-zal, neki megy alapfeszen 3.2ghz-t.
[ Szerkesztve ]

Dr.Én
(PH! addikt)
Hát igen az én E4500-am 1,45v-on viszi a 3,2ghz-t
A 8800GT mellé mindenképp kell a tuning, nekem a 8*400 bőven elég lenne vele.
Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

Dr.Én
(PH! addikt)
Hát én amint szerzek annyi lét(nyáron), akkor én le is fogom cserélni, gondolom arra már lessz annyi leírás rola hogy megéri-e vagy nem.Már mint mennyi-en irnak rola rosszat ill. jót.

BalintUG
(tag)
Azt hallottam, hogy e7200nem szereti a 400as FSB-t ez igaz? Szóval akkor a 9.5x szorzójával kell babrálni ?? akkor meg nincs túl nagy öszhang az eszközök között 

a szép kerek számok híve vagyok
8x 400 ramok 1200on vagy 1000en 

Dashes
(őstag)
Én nem cserélném le,nekem a következő a 8XXX-s széria egyik tagja lesz, előtte viszont egy erősebb videókártya.

BalintUG
(tag)
Hát én cask a haveromból tudom levonni a tanulságot. e 6550-e volt. Ami ha azt vesszük azon kívül h régebbi architektúra nem rossz proci egyáltalán. Az én kis e2140emhez képest egy atomerőmű
És én még ezzel is elégedett vagyopk. Az is igaz h kevés Proci van ami a 100%+ os túlhajtást nem veti meg. Szóval a léyneg az, hogy mivel 45nm es már a 7es ezért kevesebbet fogyaszt és emiatt kevésbé szereti a + fesz-t. Nade könyörgöm 0.1-0.15 be nem puztul bele ... semmi baja nem lessz és úgy méár vígan repül haverom most 3.8 ghz en hajtja és 47 órát ment stabiliti tesztel szóval hibamentesen működik. Szerintem az a 25 ezer amit kóstál elfogadható ár érte. És én holnap veszek is 1et 

public73
(senior tag)
köszi az észrevételt, dehogy haragszok!
a procimra (e6400) már nincs gari és félek, hogy előbb-utóbb meghal szegény...
x-dik tulaja vagyok!
nem ment rosszul, 1,42V-on (valós fesz) @3500-at vitte!
de valahogy erőlködik szerencsétlen!
ezért gondoltam egy relatív megfizethető procira, ami azért @3500-3600 környékén elszalad.
nem sokat kell rálocsolni a régi procimra, hogy új legyen!
és persze hajt a kíváncsiság! ![;]](/dl/s/v1.gif)

BalintUG
(tag)
Én pl a a 8as szériával vagyok úgy hogy értelmetlen. 10 ropival többe kerül és alig tud többet oké akinek kell a 6 meg kess mert nem akar 4 magosat de konvertálgatni meg annál inkább annak lehet befektetődő márcsak az időt nézve is amivel hamarabb végez a művelettel. de szerintem egy meghúzott e7200al is ki lehet hajtani egy 9800GTX et is szóval egy átlag felhasználónak teljesen és tökéletesen elegendő.

BalintUG
(tag)
E6400 után is tökéletes választás szerintem ...

ecet
(fanatikus tag)
Ezt hol hallottad ? Éppen most tesztelem 9*400-on, tessék 
UT 4evr!

Dr.Én
(PH! addikt)
jól teszed.Én is vennék ha lenne rá lém.de majd csak nyáron
Nekem nem kell 3.8ghz, bőven elég a 3,2ghz-3,4ghz
Az biztos hogy kevesebbet fogyaszt, ez nálam részben számit és az hogy nem melgszik annyira

KMT
(PH! addikt)

Szerintem töröld le és felejtsd el a 3dmark-ot, ne vegyél se procit se hűtőt, kapcsold be az energiatakarékossági cumókat, és a megspórolt pénzt költsd emberi dolgokra. 
Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

Dr.Én
(PH! addikt)
Akkor az én lapomban is frankón menni fog
Látom a tx2 primán lehütiAkkor cpu hütöt se kell hogy vegyek
A p35-ds3-as lapod az melyik REV?
[ Szerkesztve ]

BalintUG
(tag)
Mit hol hallottam Ecet ?

ecet
(fanatikus tag)
Akkor SZVSZ nyugodtan vágj bele , bár én most elgondolkodtam a most árlistán megjelent 8300-on ami alig drágább nála. 
BalintUG
Azt hallottam, hogy e7200nem szereti a 400as FSB-t ez igaz?
Erre volt a válasz...
Dr.Én
rev 2.1
jah jó kis hűtő ez, de most olyan meleg van a szobában, hogy elgondolkodtam a légkondi beüzemelésén 
[ Szerkesztve ]
UT 4evr!

BalintUG
(tag)
Hát tudod ez érdekes ha melegondol az ember akkor megvan egy Proci mondjuk másfél évig de ahogy ma halad a technikqa már sokat mondok. Ha az előző Procidat jó áron el tudod adni akkor mondjuk keveset mondok vagy éppen reálisat 10+15 kt ráfizetsz. Most akkor kérdem én az a 10-15 ezer forint megtérül neked a villanyszámládon csak a Prociból kifolyólag
? HA a villannyal akarsz spórolni akkor este DOOm3 közben bne a 100Wos halogén izzókat égesd az asztalodon ha félsz hanem gyujts gyertyát 

BalintUG
(tag)
A lapomról meg annyit, hogy foggalmam sincs. Azt hiszem Rev: 2.1 de nem 100% csak pár hónapos szóval nem régiség. Nagyon szeretem csak nekem ASUS lap után kicsit bonyolult volt beállítani. De tény hogy jobb annál.
Megnéztem a kedvedért a dobozát
Rev: 2.1 em van .
[ Szerkesztve ]

Dr.Én
(PH! addikt)
FEjlődés sajnos rohamosan felgyorsult, ezt már tapasztaltam a számitástechnika terén.
Az ára szerintem nem fogy megtérülni, 100%-an, sajnos
A gyertya elfogyott
A 100W-os izzokat meg már kilöttem.Amugy nem kapcsolom fel, inkább sötétben mászkálok.

Dr.Én
(PH! addikt)
Nekem is pár honapos és mégis Rev 1-es 
Köszi
Most lépek aludni, mert holnap korán kelek sajnos
Jó éjt
A procirol meg várom a beszámolot
Mind tuning mind amugy 
[ Szerkesztve ]

BalintUG
(tag)

BalintUG
(tag)
Na all Fellövöm magamra a pizsamát. Téptem aludni kösz a hozzászólásokata fejeseknek
jó kockuást 
Bocs hogy szóba hoztam az E8300-at
Nálam 1 a biztos, 20k-nál többet nem adok ki prociért, majd meglátjuk mit hoz az ősz

joshua7
(PH! kedvence)
Hipotézis az egész, nem fogok venni quad-ot, főleg nem nyárra.
A hűtő viszont nem fog ártani, már most is idle 4-5 fokkal több ebben a melegben. EIST és társai alap. 
Semper Fi

KMT
(PH! addikt)
Akkójóvanakkó. 
ecet:
3.6 giga azért elég meggyőző 1,25 V-on. Ez már tetszik. 
Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

lala42
(őstag)
Nos én ma hoztam egy E8200-as procit. De sajna ma dolgozok reggelig
és csak holnap tudok bővebbet mondani. De a berakás után 8*410-en ment Cod4-el. Azonban az alapfesz (1,225) fölé nem nagyon mentem, mert csak próba még.
Gigabyte P35 DS3,Geil 2*1GB 800 4-4-4-12 gyári proci hűtés, (1 lemaradt E6550-ről) T1 pip.+ventis chip hűtés,ATI Radeon Shapphire 2900 Pro. A nyúzás holnap reggel kezdődik. Lesznek eredmények és képek, de első látásra a 6550 jobban éri a pénzt 
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

lala42
(őstag)
Mint az alább is írtam, én ma raktam be egyet tesztelésre a gépembe, E6550 helyett. Első látásra nem úgy néz ki,hogy megérte. A szorzója egy kissé szükösnek tűnik, 6-9 de első látásra talán beválik. Holnap reggel nyúzom szét a gépet
Holnapután már lesznek un. béta eredmények 
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

ecet
(fanatikus tag)
Én spec kíváncsi vagyok az eredménykre( milyen FPO, VID) de ha nem elírás az E8200 akkor ez a Te topicod : [link] 
UT 4evr!

public73
(senior tag)
kíváncsian vár(juk)om a remélhetőleg faja eredményeket! 
mod:vazze!
csak most látom én is, hogy ez 8XXX-es proc, amiről beszélsz!
akkor cseréld le gyorsan egy e7200-ra és akkor gyere vissza! 
[ Szerkesztve ]

lala42
(őstag)
Bocsi ezt elnéztem. De már fáradt vok. Lépek is ! 

Armando_19
(PH! addikt)
Hát, első benyomásra senkinek nem nagyon ajánlom a procit.. lehet nálam van most egy hulla darab, de alacsony fsb-vel még 3800-on sem tudtam stabil működésre birni... nekem ez nagyon kevés

rollins
(őstag)
max 1.3V-ig milyen órajelet bírt?

g@bo
(PH! kedvence)
én 6550-ről váltottam, minimális ráfizetéssel, igy megérte.
de nem vagyok meggyőződve arról, hogy sokat nyertem volna vele...
kb ment ennyit a 6550 is, és több volt a cache.

Dr.Én
(PH! addikt)
Láttam hogy sokat szenvedtél a procival.Szóval Most is csak szenvedsz vele
Ez nem jól hangzik
Instabil a gép ezen órajelen?