Volt fesztivál, Júli 3, Massive Attack.
Életem egyik legjobb élménye volt a szigetes MA koncert, amikor is technikai gondok miatt a bristoli triphop szakmunkásai 55 percben varázsoltak el kb 30 ezer embert. Köztük engem is. Ott , akkor a Rising son úgy hatott a hajógyári hűs éjszakába, mintha szellemek kísértettek volna.
A Heligoland c. új lemezt is megszerettem időközben, így nagy várakozással tekintettem a fesztivál FŐ sztárzenekarának koncertje elé. Előtte egy kisicst szomorkás végűre sikeredett, de totál végigtáncolós Kispál koncertttel hangoltunk. Nekem valószínűleg ez volt életem utolsó Kispál koncertje, így igyekeztem magamba szívni, megjegyezni, együtt énekelni ezekkel a pocakos borostás emberekkel, akikkel együtt lettem én kissrácból 30as szintén kissé pocakos, borostás csávó. Nem tudom értékelni, mert a szívem csücskei, na.
Hosszas szerelés, feszült várakozás. Kb 20 perc késés a kiírt kezdéshez képest, hatalmas fénysávok a színpadon, de semmi meglepő - ugyanaz a látvány, mint pár éve. A Massive Attack fellépését próbáltam szeretni, esküszöm elfogult is vagyok, de nem ült. nem és nem...A Psyche volt a csúcs, erről be is teszek egy fotót (made by Soma barátom) , de aztán alig több mint 60 perc után sértődöttnek tűnő levonulással , és köszönés nélkül távoztak. Utólag kiderült, megsértődtek az urak/hölgyek, mivel a nép elkezdett a DUB FX koncertjére átvonulni. Nos, ilyen nincs. Ilyet nem tehet meg egy zenekar, egy szaros keceli sulizenekar sem, nemhogy egy Massive Attack - akik rengeteget (mindent) a rajongóiknak köszönhetnek. Nagyot csalódtam bennük... 5/10
[ Szerkesztve ]
The way of life: Vespa & snowboard