Ez igen! Kedves és okos vagy.Honnan tudhatod te,hogy ki mit,miért tesz,tegyen ne tegyen? Bár nem is Érdekel.Uj autóra nem kell költeni,nem is tudnék,és biztosan kibir napi 50km.t munkába.És talán a párom se kp újabb infarktust az örökös lerobbanás,vontatás,stb.miatt és igy fizetést is kap,mivel tud járni dolgozniszeretném látni azt aki utánnam csinálja.8gyermekes családból indulni miközben leégett a házunk és domboldalba vájt kunyhoba élni évekig 10-en, tanyán,villany nélkül,stb.6 éves koromtól kemény fizikai munka a mezőgazdaságban./földek,állatok,stb/.Majd 8 ált. után + eljárni dolgozni ina szakadtáig gödröt ásni,fát ültetni,szőlőt metszeni,raklapot szegelni,s amikor már nem birtam,a +erőltetést 16 évesen a vasiparban kórházi ágyakat csinálni,majd cipőgyár,ruhagyár.17 évesen állandó éjszakás voltam,300km-re a családtól,hogy segithessem az otthonmaradtakat.Mikor már ezt se birtam,2 gyerek mellett leéretségiztem,majd szakmát szereztem,közbe felépitettük saját házunkat a 2 kezünkkel.közben 1 gyermekünket másfél évesen eltemettük /fejlődési rendellenességgel született/.Mire egyenesbe jöttünk volna+halt az első párom...sorolhatnám! Az új házasság 300km messzire vitt idegenbe mindenkitől távol.Újabb épitkezés újabb gyerek,mivel e páromnak nem volt,bevállaltam.Fizikailag elhasználódtam/gerincsérvek,stb./de azóta is szedem a Vértesben a téli tüzelőt keservesen,és+termeljük a kertben amit lehet.Ja újabb családiházat épitettünk,kölcsőnből amit kemény munkával sikerült visszafizetni.Kölcsön nélkül soha semmink nem lett volna,hisz mindig 0-ról kellett indulni.Csodálkozhat valaki azon,hogy +viselt vagyok? Egyetlen dologban tudok igazat adni neked,pozitiv hozzáállás kellene!Igen,de honnan meritsek,amikor ilyen +nyilvánulások még a maradék energiámat is elszivják?! Azért felneveltem, kitanittattam 3 gyermeket akik biztos,hogy kitalálnak a sűrüből.Az élet nagy tanitó mester,a szükség nagy ur,stb.. tudom közhelyek,de nagxon igazak.Ne hidd, hogy önszántambol ''nem dolgozok'',nem birok már! nekem ezért fizetnek, ill. azért mert sokat lepakoltam az asztalra/?/közösbe/?/feneketlen zsákba?/! Mindegy ez az én életem,ilyen helyre születtem.!BIZTOS,HOGY NEM VÉLETLENÜL! Sorsomat elfogadom, nem cserélnék senkivel.Azért hamarosan elhuzok innen,nem birom már a gyürődést. Ezt is magamnak kerestem,senkit sem okolok.1 pár értelmes emberrel is váltottam levelet. Többiek BOCS! Tudok ám nagyon vicces is lenni! 
''Kit anya szült,mind csalódik végül.Vagy így,vagy úgy,hogy maga próbál csalni.Ha küzd,hát abba,ha pedig kibékül,ebbe fog belehalni!''