Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#751) tám. válasza shift+ő (#749) üzenetére

tám.
(lelkes újonc)

Uj auto,a legkissebb,legolcsobb minden tekintetben,de nem rajtuk keresztül vettem 1M700 kb. beugró mindennel együtt/biztositásokat is beleértve/ 210 000 ft.kb,havi törl.17600+biztositások. Nagy bátorság rajtuk keresztül venni,mert az ember minél nagyobb törlesztést vállalna mavel a betizetett csekken lévő összeget téritik.ha bukta akkor annyi az autónak! igy+ van esély,hogy ki tujuk nyögni.Ha nem,akkor viszik az autót nagyrészben az övék,én+már visszakaptam a reg.dijat apránként,sőtt már a kezdőrészletet is,és 9 honapja járunk vele munkába napi 50 km.t. El se képzelitek,mit agyaltam a hogyanról.Csak igy tudtuk+ oldani,ez a kevésbé kockázatos a jövőre nézve. Köszi a jókivánságot! Az a logo hogy kerülhetett a nevem elé? én nem választottam,zavar,lecserélném. Hogyan lehet? Én még nem tudok ilyeneket használni,és még sokmindent. üdv:Pám.

''Kit anya szült,mind csalódik végül.Vagy így,vagy úgy,hogy maga próbál csalni.Ha küzd,hát abba,ha pedig kibékül,ebbe fog belehalni!''

(#752) Nicky Nygaro

Nicky Nygaro
(kvázi-tag)

A nagyszüleim még a háborút követő években is tudtak spórolni... pedig kétkezi melósok voltak.. mégis mindig félretettek egy keveset. Ma miért nem képesek erre az emberek? Persze nagyiék nem akartak vadiúj oldalkocsis motort venni, a gyerekeknek sem vettek meg mindent amit azok eltaláltak. Így aztán ők is megtanulták a normális értékrendet és felnőtt korukra nem kerültek soha eladósodott helyzetbe.
Ehh...

(#753) divot válasza Nicky Nygaro (#752) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most sem kell eladósodni, ha vállalod, hogy életed végéig albérletben élsz, és kizárólag tömegközlekedési járműveket veszel igénybe. Ha ezzel nincs bajod, akkor adósság sincs.

Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

(#754) Gebriel válasza tám. (#751) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Az a logo hogy kerülhetett a nevem elé? én nem választottam,zavar,lecserélném. Hogyan lehet?

''A felső részen látsz egy fekete csíkot, ott van az adataim menüpont, kattints rá, és akkor tudsz változtatni mindenfélét.''

(#755) shift+ő válasza divot (#753) üzenetére

shift+ő
(senior tag)

És mit hagysz az utódaidra? Sajnos ha az ember saját lakásjoz akar jutni, kénytelen ideiglenesen (10-20 évre) eladósodni.

A mai világban azért is nehéz adósság mentesen élni, mert folyamatosan arra buzdítanak bennünket, hogy vegyünk valamit. És néha ennek nehéz ellenálni. :W

voda33hét387öt

(#756) divot válasza shift+ő (#755) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hogy-hogy mit hagyok?
A lehetőséget, hogy ha akarnak, eladósodjanak. :DDD

Egyébként engem nem kell győzködni, mert van autó- és lakáshitelem is. :)

(#757) shift+ő válasza divot (#756) üzenetére

shift+ő
(senior tag)

Én szomorúnak tartom TÁM történetét, és remélem vidám vége lesz, bár gyanítom, hogy sokan járnak hasonló okból hasonló autóval.

Jó lenne, ha mi szkeptikusok csalódnánk végre kellemesen.

voda33hét387öt

(#758) tildy válasza divot (#753) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Azért nem egészen. Használt kocsit már lehet 300-400 ezertől is kapni, olyat is, aminek nincs komolyabb baja. Ennyit azért nem annyira nehéz összeszedni-

Az albérlet mondjuk stimmel. Valószínűleg amiatt, emrt még egy használt lakás ára is 5* annyi, mint a legolcsóbb új autóé.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#759) tám. válasza Nicky Nygaro (#752) üzenetére

tám.
(lelkes újonc)

Na erről regényt tudnék irni! légyszi olvasd el ma irt levelemet izelitőnek.Mind 3 gyermekem valahogy ugy csinálta,csinálja.Ők is mai fiatalok. Vajon,hogy sporoljon pl az amelyik albérletben, egyedül neveli elsős gyermekét olyan munkábol ahol utazni,és beszélni,beszélni....kell,és most hivott,hogy tudnék.e tippet adni,kitől kaphatna gyorsan kölcsön,mert müteni kell az innyét,leszedték a kb 5 koronáját,alola ki kell huzni1-et! Egy ideig lehetetlen dolgoznia,de, ha nem csinlják+gyorsan,minden bevétele+szünik talán örökre,mert innen nem lehet kiesni,visszatérni főleg nem! ÁÁÁÁÁ... abba is hagyom,nem vezet sehová,és ez már a sokezredik ménkő! Bocs.mindenkitől :((

''Kit anya szült,mind csalódik végül.Vagy így,vagy úgy,hogy maga próbál csalni.Ha küzd,hát abba,ha pedig kibékül,ebbe fog belehalni!''

(#760) tám. válasza Gebriel (#754) üzenetére

tám.
(lelkes újonc)

amint látod ez sikerült,de az a hosszú kapott első kód,na az nem. NEMÉRTEM,cskis azt akarom+változtatni,amivel ide hozzátok fel tudok jönni,SEMMI MÁST! köszi ezt is. ;)

(#761) Gebriel válasza tám. (#759) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Talán probáljatok meg nem hitelből élni.
Mert hitel-hiteltszül,igy a párodnak sem kénne anyit dolgoznia.
Szomorú az eseted,de egy kicsit bosszantó is.
Ha ennyire nehez számotokra az élet minek vettek új kocsit? :(

Használt kocsit már lehet 300-400 ezertől is kapni, olyat is, aminek nincs komolyabb baja. Ennyit azért nem annyira nehéz összeszedni-

Függve másoktol?
Ne vedd bántásnak kérlek.De igy ne is csodálkoz hogy minden olyan nehezen megy.
Illetve probálj egy kicsit pozitivabban gondolkodni,derüsen nézni a jövöbe.segithet ;)

amint látod ez sikerült,de az a hosszú kapott első kód,na az nem. NEMÉRTEM,cskis azt akarom+változtatni,amivel ide hozzátok fel tudok jönni,SEMMI MÁST! köszi ezt is.

Azt is ott tudod.
Van ott egy olyan is hogy JELSZÓ kipontozva,nézd csak végig alaposan
3.-4. fehér sor

Oda ird bele az uj jelszavad

[Szerkesztve]

(#762) süti5 válasza tildy (#758) üzenetére

süti5
(senior tag)

Ha komolyabb baja nincs is, de bármikor leállhat bárhol.

(#763) shift+ő válasza tildy (#758) üzenetére

shift+ő
(senior tag)

300-400 ezer forintból nagy szerencse kell, hogy jó autót fogj ki, és azzal már nem lehet ilferrózbi sem. de egy ilyen autón mindíg van valami kis apróság és az apróságonként 10 alatt ritkán szokott megállni, ezenkívül viheted sűrűbben műszakira, zöldkártyára. Én is sokat matekoltam, de inkább vettem egy kisfogyasztású új autót, így biztonságban érzem magam, és a jobban járok anyagilag sokat megspórolok a benzinköltségen.

[Szerkesztve]

voda33hét387öt

(#764) divot válasza tildy (#758) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

300-400ezres autónál kurva nagy mázli kell, hogy ne nyúlj bele valami végtelenül szar ócskaságba.

(#765) tám. válasza Gebriel (#761) üzenetére

tám.
(lelkes újonc)

Ez igen! Kedves és okos vagy.Honnan tudhatod te,hogy ki mit,miért tesz,tegyen ne tegyen? Bár nem is Érdekel.Uj autóra nem kell költeni,nem is tudnék,és biztosan kibir napi 50km.t munkába.És talán a párom se kp újabb infarktust az örökös lerobbanás,vontatás,stb.miatt és igy fizetést is kap,mivel tud járni dolgozniszeretném látni azt aki utánnam csinálja.8gyermekes családból indulni miközben leégett a házunk és domboldalba vájt kunyhoba élni évekig 10-en, tanyán,villany nélkül,stb.6 éves koromtól kemény fizikai munka a mezőgazdaságban./földek,állatok,stb/.Majd 8 ált. után + eljárni dolgozni ina szakadtáig gödröt ásni,fát ültetni,szőlőt metszeni,raklapot szegelni,s amikor már nem birtam,a +erőltetést 16 évesen a vasiparban kórházi ágyakat csinálni,majd cipőgyár,ruhagyár.17 évesen állandó éjszakás voltam,300km-re a családtól,hogy segithessem az otthonmaradtakat.Mikor már ezt se birtam,2 gyerek mellett leéretségiztem,majd szakmát szereztem,közbe felépitettük saját házunkat a 2 kezünkkel.közben 1 gyermekünket másfél évesen eltemettük /fejlődési rendellenességgel született/.Mire egyenesbe jöttünk volna+halt az első párom...sorolhatnám! Az új házasság 300km messzire vitt idegenbe mindenkitől távol.Újabb épitkezés újabb gyerek,mivel e páromnak nem volt,bevállaltam.Fizikailag elhasználódtam/gerincsérvek,stb./de azóta is szedem a Vértesben a téli tüzelőt keservesen,és+termeljük a kertben amit lehet.Ja újabb családiházat épitettünk,kölcsőnből amit kemény munkával sikerült visszafizetni.Kölcsön nélkül soha semmink nem lett volna,hisz mindig 0-ról kellett indulni.Csodálkozhat valaki azon,hogy +viselt vagyok? Egyetlen dologban tudok igazat adni neked,pozitiv hozzáállás kellene!Igen,de honnan meritsek,amikor ilyen +nyilvánulások még a maradék energiámat is elszivják?! Azért felneveltem, kitanittattam 3 gyermeket akik biztos,hogy kitalálnak a sűrüből.Az élet nagy tanitó mester,a szükség nagy ur,stb.. tudom közhelyek,de nagxon igazak.Ne hidd, hogy önszántambol ''nem dolgozok'',nem birok már! nekem ezért fizetnek, ill. azért mert sokat lepakoltam az asztalra/?/közösbe/?/feneketlen zsákba?/! Mindegy ez az én életem,ilyen helyre születtem.!BIZTOS,HOGY NEM VÉLETLENÜL! Sorsomat elfogadom, nem cserélnék senkivel.Azért hamarosan elhuzok innen,nem birom már a gyürődést. Ezt is magamnak kerestem,senkit sem okolok.1 pár értelmes emberrel is váltottam levelet. Többiek BOCS! Tudok ám nagyon vicces is lenni! :(

(#766) csibor

csibor
(őstag)

Diplomata;Playboy;más hirdetést még nem láttam.Van más is?

1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

(#767) Gebriel válasza tám. (#765) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Nyilvánosan kérek töled elnézés.Sajnálom,de semmi rossz szándék nem volt bennem.

[Szerkesztve]

(#768) concret_hp

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

nem olvastam végig a topicot, csak annyit kenek, hogy fizet a cég ha az autón a reklámjuk van.

a napokban láttam több ilyen autót is. a furcsa az volt h talán csak 1en nem csak ilferro vagy mi felirat volt, szóval szinte mindegyiken volt vmi más is. de 1-2 hónapja csak a saját reklámjukat láttam az autókon.
mondjuk nekem nincs autóm, (még jogsim se) de szerintem azért autót venni nagy badarság, mert fizetik (1 részét, mert benya, biztosítás stb. azért nem árt ugyebár). másik dolog ha valaki amúgy is akart venni és próba cseresznye alapon.
kíváncsi leszek mi sül ki az egészből.egyszercsak becsődöl az egész és rengeteg ember átverve fogja érezni magát, vagy működőképes a dolog. remélem az utóbbi, bár sztem az előbbi lesz a vége. (ne legyen igazam!!) ahol ugye belépési díjat meg hasonlókat kell fizetni az mindig alapból gyanús...

nem lehetne olyat bepróbálni h jónapot kívánok xy cégtől vagyok és hírdetni szeretnék önöknél? hátha így lehetne infókhoz jutni, hogy mégis miujság van... (mondjuk csak tipp, lehet h hülyeség)

tám: remélem jobbra fordul a sorsod és üdvözöllek az internet világában :) (ha jól tévedek most ismerkedsz ezekkel a dolgokkal)

[Szerkesztve]

mit miótaaa???

(#769) divot válasza tám. (#765) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ne szívd mellre, semmi rosszat nem akart a kolléga, csak hát a neten az őszínte stílus járja. Majd belejössz, hogy nem kell mindenre ugrani: :)

Egyébként meg a PH!-nál jobb közösséget úgy sem találsz, elhiheted nekem, elég régóta gyűröm a világhálós létet.

(#770) Nicky Nygaro

Nicky Nygaro
(kvázi-tag)

[link]

Szintén ajánlott olvasmány minden kedves leendő Ilferro-s ügyfélnek.

(#771) shift+ő válasza tám. (#765) üzenetére

shift+ő
(senior tag)

Egy-egy ilyen történet megtaníthat bennünket arr, hogy örüljünk annak a kevésnek is amink van. Kitartásod és optimizmusod előtt: :R :R :R . És hajrá.

voda33hét387öt

(#772) sh4d0w

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

olcsokocsi.acura.hu - hasonló cég

Nicky: én részben egyetértek Tóta W. bizonyos megállapításaival (pl. nyaralásra sose vennék fel kölcsönt), másrészről viszont vannak dolgok, amikben egészen egyszerűen nincs igaza. Ő, mint szabadúszó újságíró, lehet, hogy jóval többet keres, mint a magyar átlag, így aztán ami az ő szemében baromságnak tűnik, másnak esetleg kényszerpálya lehet...

http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

(#773) shift+ő válasza sh4d0w (#772) üzenetére

shift+ő
(senior tag)

annyiban szűkíteném, hogy luxus cikkre én sem vennék fel hitelt, de ami a hétköznapi életben napi szükésglet és nincs egyben az ára, arra sajnos kénytelen vagyok. Én a fizetési előleggel szoktam játszani, 6 havonta felveszem, így a nagyobb dolgokat fél évente meg tudom venni, és kamatmentes a hitel. Ennél jobbat ritkán ajánlanak.

voda33hét387öt

(#774) sh4d0w válasza shift+ő (#773) üzenetére

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem csak Te vagy így ezzel. Én teljes mértékben egyetértek a megállapításaiddal, luxuscikkre tényleg baromság hitelt felvenni. A luxus-kategóriát azonban célszerűbb az adott helyzetre vonatkoztatva kell megállapítani; pl. ha éppen a kezedben van 3 millió, akkor luxus egy BMW-t venni, de egy Opelre, Suzukira, Dévúra pontosan elég (tudom, eléggé sarkos a példa, mert nem gyakori, hogy csak úgy 3 milla kerül az ember kezébe, csak érzékeltetni akartam, mire is gondolok).

http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

(#775) dodi28 válasza tám. (#765) üzenetére

dodi28
(újonc)

Sajnos a mi életünk sem rózsás! Én 28 éves vagyok 15 éves koromtól a bányánál vagyok( tanuló időmet ott töltöttem), aztán a szakmunkás után teljes munkaidőbe dolgoztam ott. Meló mellett végeztem én is az iskoláimat, míg 3 éve mentés közben rámszakadt a bánya és lerokkantam (gerincemet műtötték). Párom másfél éve úgy ébredt fel 1 reggel, hogy nem tud talpra állni (leszakadt a gerinc porckorongjából 1 darab). Mind a 2-en dolgozunk azóta is, bár nekem annyival rosszab, hogy még mindíg nem kapok rokkantságit azóta is megy a per a bányával szemben!! Gyerek nincs, mert nem tudunk bávállalni.

Azoknak, akik a használt autót ajánlják:

Spórolunk 1000-el volt rengeteg használt autónk, de vessetek meg most én is hitelre fogok vásárolni, bár sokat befizettem a kocsiba így is marad törlesztőrészlet bőven, de mivel jövő hónaptól külföldön fogunk melózni kell 1 olyan kocsi, ami biztos, hogy havonta 900-1000 km-t elvisz melózni:)

(#776) dodi28 válasza sh4d0w (#774) üzenetére

dodi28
(újonc)

Nekem volt bmw-m(3500 köbcenti) sőtt camarom (5000 köbcenti) is akkor nem tartottam luxusnak, mert megtehettem, de választottam drágább hobby-t össze jöttem az asszonnyal :W

(#777) Nicky Nygaro válasza tám. (#765) üzenetére

Nicky Nygaro
(kvázi-tag)

Kedves Tám! a Te helyzeted valóban nagyon kemény... Amiket leírtam ill. linkeltem, az nem Neked szól. Elismerem, hogy vannak akik tényleg rákényszerülnek ezekre a szükségmegoldásokra.
Sajnos az én ismeretségi körömben leginkább csak a butaságot látom... Tipikus példa: Elhanyagolt fogsor és lerobbant ház, ugyanakkor legdrágább internet előfizetés, félévente mobiltelefoncsere, stb... Ha ugyanannyi pénzből kellene gazdálkodnom, mint nekik, biztos hogy először a személyes higiéniámra költenék és csak utána a ''luxus''-cuccokra. Ha egyáltalán... Megmondom őszintén engem nyomaszt ez a fogyasztói társadalom, meg a sok vacak amit ráerőltetnek az emberre. Kevesebb vagyontárggyal is lehet teljesértékű, boldog életet élni. SŐT!

(#778) Nicky Nygaro

Nicky Nygaro
(kvázi-tag)

Ez a kéthavonkénti szemle Ilferroéknál - ha belegondolunk - inkább aggasztó ''előrelépés''.

(#779) shift+ő válasza dodi28 (#776) üzenetére

shift+ő
(senior tag)

Látom az asszony nem olvassa a PH!-t. :DDD Fiatal koromban én is inkább a használt nagy autók pártján voltam, de mára már első a biztonság, és a kilóméterenkénit költség. És nekem is az jött ki, hogy egy új kis családi (Mitsu Colt), pedig egy 4 éves peu307-ből ültem át, ami szintén nem luxus. Az új vásárlásánál gondolkodtam az ilferron, de nem mentem bele, a kockázat nagyobbnak tűnt a várható haszonnál.

voda33hét387öt

(#780) kettes válasza Nicky Nygaro (#778) üzenetére

kettes
(lelkes újonc)

Tökéletesen igazad van ezzel.
Az ''előrelépés'' valóban inkább aggasztó, mint örvendetes.

Aki álomvilágban ringatja magát, (vagy nagyon is tisztában volt a dolgok lényegével) annak ez nagyon jó, mert nem kell havonta, hanem csak kéthavonta kiállnia azt a tortúrát, ami az ellenőrzésen van.
De bele kellene gondolni ennek a másik oldalába is?

Hirdetők eddig sem igen voltak, bár szerintem sem az il ferrótól, sem a már belépettek közül ezzel nem is igen foglalkozott senki sem. Nyilván tisztában vannak vele, hogy egy piacgazdaságban rosszabb minőségű terméket drágábban nem lehet eladni, esetleg csak rövid ideig.

Ha az ellenőrzéseket méginkább elsilányítják, (az eddigi sem volt egy csúcs) az mennyiben növeli meg az amúgy is minimális hirdetői kedvet?? Semennyire !!

Sajnos úgy tűnik, hogy ez a dolog igazán senkit nem érdekel. Lényeg, hogy jöjjenek az új tagok, legyen bevétel, tudjanak miből fizetni, és minél nagyobb legyen a hasznuk!!!!

Egy horgász példával élve azoknak a véleményére, akik szerint minden rendben van, mert rendben fizet az il ferró. ''A minél nagyobb fogás alapja a megfelelő beetetés'' Szerintem most ennél a fázisnál tart az ügy.

[Szerkesztve]

(#781) Rover623 válasza tám. (#765) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szomorú dolgok ezek, valóban...:(

De azért vannak olyan apróságok, amelyek jelzik: lehetett volna ez másképp is...

17 évesen állandó éjszakás voltam,300km-re a családtól,hogy segithessem az otthonmaradtakat.Mikor már ezt se birtam,2 gyerek mellett leéretségiztem,majd szakmát szereztem

Szóval teljes szívből nem tudlak sajnálni...a gyerekeidet annál inkább...

primus inter pares

(#782) gyurci 1

gyurci 1
(újonc)

alapos

[Szerkesztve]

(#783) Gebriel válasza Nicky Nygaro (#778) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Ez a kéthavonkénti szemle Ilferroéknál - ha belegondolunk - inkább aggasztó ''előrelépés''.

És a havi report hol marad :F

(#784) gyurci 1

gyurci 1
(újonc)

Valaki tudna nekem segíteni ? Szeretném tudni ,hogy milyen hasonló cégek müködnek mint az Il Ferro ?

(#785) süti5

süti5
(senior tag)

Ki találta ki most meg, hogy csak kéthavonta kell menni ellenőrzésre?? Meg hogy aki átutalással kérte, annak kell kéthavonta mennie csak.....
Engem nem értesített erről az ilferro, nem szóltak a szemlén sem, hogy ritkábban kéne menni, sőt a honlapjukon sincs erről semmi információ, de valaki ezt is kitalálta aztán terjed a pletyka......

(#786) divot válasza süti5 (#785) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Speciel egy Ilferrós vidéki kolléga írta. Így lehetséges, hogy náluk tényleg így megy a dolog az intenzív érdeklődés miatt.

(#787) süti5 válasza divot (#786) üzenetére

süti5
(senior tag)

És miért csak annak kell kéthavonta menni, aki átutalással kérte?? :F
Fordítva lenne logikus, mert a több idő mindig a kifizetés, a fénykép meg a cetli beadása a kiscsajnak az átutaláshoz az kb. 5 teljes percet vesz igénybe....

(#788) divot válasza süti5 (#787) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tőlem hiába kérdezed, ha visszaolvasol néhányat, a tagtárs leírt mindent. :F

(#789) süti5

süti5
(senior tag)

Ok, akkor kérdem a tagtárstól, hogy ki mondta eztet neki?:)

(#790) Gebriel válasza süti5 (#789) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

#750 hsz.
tám.
Hihetetlen,hogy te milyen aranyos vagy! Köszönöm neked! egyébként nem bántodtam +,lehet,hogy igaza van,de persze,hogy tisztában van ezzel talán mindenki. Én viszem az autót havonta /bár mostantól 2 havonta kell szemléztetni,mivel átutalással jön,ha jön a pénz+remélem azért mert sokan vagyunk, ők se győzik.Aztán lehet,hogy kezdődik valami negetiv/Meghatódtam rendesen te pszichológus! Nagyon örülök,hogy vannak ilyen EMBEREK! üdvám.

[Szerkesztve]

(#791) süti5 válasza Gebriel (#790) üzenetére

süti5
(senior tag)

''mostantól 2 havonta kell szemléztetni,mivel átutalással jön'' :F

Eztet nem értem én, az összefüggést. Meg hogy honnan az info.

(#792) <>jana<> válasza süti5 (#791) üzenetére

<>jana<>
(senior tag)

én sem hallottam ilyesmiről.

(#793) tám. válasza süti5 (#791) üzenetére

tám.
(lelkes újonc)

Az infó tőllem van.én viszem az autót havonta szemlére,azaz fotózzák az auton lévő matricát,km állást,és soron kivül beadom az igazolást afentiekről.Mivel átutalásra kértem a pénzt,azért már nem állok sorba.Ez eddig is igy volt,csak ebben a hónapban szóltak, hogy legközelebb márc.kell vinnem,a'''' pénzt azért utalják''.15-én +tudom.Nekem 1 hónapig nem volt fenn matrica,a szerz.kötés után,de azt is kifizették,mivel nem az én döntésem volt.A vejem+ össze-vissza viszi/csak minden ho elején kb 5 nap van kijelölve/,vagy egyáltalán nem viszi,mégis mindig utalják neki a pénzt,legfeljebb kimarad 1hónap,de a következőben 2 havit kap! eddig igy volt,sőt ha 1 hónapig nem megyünk az autóval,betegállomány miatt,csak szólni kell,és arra is fizetik. EDDIG IGY VOLT. Ide csöppentem,azért erre válaszolok.A többit nem tudom elolvasni,mert+jött a lányom,kéri a gépet.Jogos Ő ritkán tud hozzá jutni.

(#794) tám. válasza süti5 (#789) üzenetére

tám.
(lelkes újonc)

aki fotózta az autót!

(#795) tám. válasza Rover623 (#781) üzenetére

tám.
(lelkes újonc)

Légyszi kifejteni.Kérlek!NEM IS KELL SAJNÁLNI?DE PISZKÁLNI SE KELLENE! OK?

(#796) süti5 válasza tám. (#794) üzenetére

süti5
(senior tag)

Okés. Hova hordjátok egyébként szemlére?

(#797) Rover623 válasza tám. (#795) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem fejtem ki...ha az idézett mondatokból és a kiemelésekből nem volt világos hogy mire gondoltam, akkor valószínűleg hiába is magyaráznám...:(

primus inter pares

(#798) kettes

kettes
(lelkes újonc)

Nem tudom, hogy mennyire jellemzőek ezek a dolgok, hogy ha beteg volt valaki, akkor is fizettek. Ha nem vitte szemlére, akkor is fizettek utólag. Kéthavonta is elég, ha viszik stb.

Nekem ebből az jön le, hogy nagyon-nagyon szimpatikus akar lenni az Il ferró, de ez csak a már belépetteknek szól, és ezen keresztül a belépni szándékozók irányába egy jó reklám. (Itt a reklám alatt a szákról szájra terjedő emberek egymás közötti véleménnyilvánítását értem.)
De ez a reklám sem lendíti előre egy fikarcnyit sem a hirdetők hirdetési kedvét, sőt szerintem inkább ha lenne, azt is csökkentené. Szerintem ez is kizárólag a többiek belépési kedvének ösztönzésére jó.

Gondosan ügyelni kell a legkisebb részletre is, nehogy egyetlen embernek is rossz véleménye legyen, mert az csökkentheti a taglétszám növekedési ütemét.

Ragozhatjuk, hogy mennyire rendesek, ha nincsen külső bevételők, akkor továbbra is csak az új belépők pénzét osztogatják olyan jószívűen, bőkezűen és gavallér módjára, miközben semmi látszatja, hogy a hirdetők irányára bármilyen elmondulás történne. (Mondjuk ekkora összegekért szerintem hiába is fáradoznának)

Számomra az a groteszk ebben, hogy ez egy olyan beetetős csali, amit maga a hal finanszíroz, és nem a horgász. (Bár a legelején azért biztos kellett rá áldozni, hogy kimozduljon a kezdeti gödörből)

(#799) tám. válasza süti5 (#796) üzenetére

tám.
(lelkes újonc)

pestre a 17. ker.be.

(#800) concret_hp válasza Rover623 (#797) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem nem 17 évesen volt 2 gyereke :U (amiket kiemeltél abból akár ez is lejöhetne)

mit miótaaa???

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.