Az ilferro-t nem tudom, hogy működik, de szerintem az autót te veszed, ezért neked kell intézni.
Én a testvér cégnél, a hírautónál gondoltam, de úgy néz ki, nem megyek bele.
Tegnap elmentem a Nissan-hoz, hogy megnézzék az autómat, mennyibe számolnák be. Korrekt volt a csapat, a piaci ár alatt egy picivel mondtak rá. Ha belemennék, a hitel után kb. fél milla bedugróm maradt volna a Nissan Note-ba.Elekzdtünk alkudozni, a végén az lett, hogy ajeszba kapnám a metálfényt, és egy BT-s kihabgosítót, beszerelve, összelőve a rádióval. így a havi törlesztő kb 36K lenne 120-hóra, + biztosítás. Mondom jó át gondolom, és mi van ha hírautó-s varuációban vinném a kocsit. Az nem megy ezekkel a feltételekkel, akkor ajesz nincs, és a törlesztő 41K + biztosítás. Beigazolódott a sejtésem, hogy az autókereskedő és a reklám cég bartellbe játszik, az én pénzemre.
Itt nekem kellene intézni az autót, csak szerződést kötök a céggel, ami alapján a ''jobb'' feltételekkel megvehetem az autót.
Ebbena az a bukó, hogy ha a cég vezetése úgy gondolja, hogy elég pénz folyt be az ''hülye''' ügyfelektől, szépen fel áll és ágyő, te pedig fizesd a magasabb törlesztő részletet.
voda33hét387öt