Azt mondta a csaj,hogy a szemle után kezdenek utalni.
''Te szakma szégyene'' 
''Kit anya szült,mind csalódik végül.Vagy így,vagy úgy,hogy maga próbál csalni.Ha küzd,hát abba,ha pedig kibékül,ebbe fog belehalni!''

Azt mondta a csaj,hogy a szemle után kezdenek utalni.
''Te szakma szégyene'' 
''Kit anya szült,mind csalódik végül.Vagy így,vagy úgy,hogy maga próbál csalni.Ha küzd,hát abba,ha pedig kibékül,ebbe fog belehalni!''

Elmondanám, h aki ebbe belépett az vagy úgy tette, h tudta mennyit km-t fog menni, vagy megoldja máshogy de ezt is hülyeség volt felhoznod. Amúgy pedig pl. az én kocsim fogyasztása nem olyan sok, h ne érné meg így is ''csak úgy '' furikázni a km-erért! Még így is plusszaban vagyok!!! A matricázás cirka 15 perc volt és ma pl. 2 percet kellett sorba állni is! De amúgy sem kellett még 20 percnél tovább várnom! Ezek a leghülyébb érvek amit felhozhattál ellenük!

hétfőtől számítva 2 héten belül a számlán lesz a pénz.

Köszi a korábbi pozitiv értékelésedet,jólesett!
Nekem a fotós gyerek nyiltan mondta,hogy csak 1 hónapot fizetnek ''kettőt nem is birnának kifizetni''! Kérdésemre határozottan mondta,hogy az elmaradt 1 hónappal majd meghosszabbodik a kétéves szerződés! Én ezt inkább elhiszem,bár jó lenne,ha a te általad irt verzió lenne igaz! 

Szerintem Te beteg vagy! És mégis miben mérnék szerinted azt, hogy melyik autós matrica hol hoz hasznot?????? Vagy az nem jutott eszedbe, hogy esetleg akinek Csajágaröcsögén van a lakhelye az is dolgozhat Pesten és ott minden nap reklámoz ezáltal??? De hülye vagy,Istenem!

Nekem is nagyon tetszett a hozzáállásod, főleg ami a húgodat illeti!!! Semmi sem biztos persze de ma ezt hallottuk. Remélem, hogy így lesz, mert akkor viszont szerződést kellene módosítani a fennmaradt 1 hónappal. Nem tudom, hogy lesz de bízzunk a legjobbakban!

még annyi, hogy nem azt mondták, h most 2 hónapot fizetnek csak, hogy majd szemle nélkül utalják az elmaradt pénzt de azt nem tudjuk, hogy mikor.

Na mesélj...ki lenne az? 
Én csak örülök az új infónak...

Mi lesz itt Júliustól?? SEMMI.. :-)cumi a köbön..

Kicsit béna de ki tudja... Marót Viki és a Nova kultúr zenekar

Jaaaaaaaaaaaa..azt már kidumáltuk pár napja...

akkor bocsi, nekem új volt, ma tudtam +. Na és mit tudsz? Fizetős vagy csak vmi hülyeség ez is?
Szerintem pedig így téged elég hamar ki fognak innen tenni... olvasd el az alapelveket.
Amúgy pedig igen, a reklámok hatását lehet mérni, és szokták is...
Ha Pesten dolgozik minden nap, akkor elvileg beírta, hogy arra jár a kocsival (legalábbis ha eddig jól vettm ki, regisztrációnál nem csak azt kérték hol lakik, hanem hogy merre jár), tehát macskea elmélete szerint sem kerül ki a rendszerből.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

A remény hal meg utoljára... 

Nekem ez nem bizonyíték semmire! És akkor is csak felfüggeszthetik a szerződést 3 hónapra de ilyen okokra nincs hivatkozás sehol, h kitehetnek azért, mert nem vagy pesti! Vagy szerinted utána mit találnak ki? Várom a még okosabb megjegyzésedet!

Male úgy gondolta, hogy a PH fórumról tesznek ki, ha nem írsz illedelmesebben... 
SGS II
Szerinted nekem mit kell bizonyítanom, meg tudod mondani???
Semmit nem állítottam a szerződéssel kapcsolatban.
(kultúráltan is lehet ám válaszolni)
szerk:
Scenic: pontosan... a személyeskedés az alapelvekbe ütközik, erre céloztam.
AMATŐR: 
[Szerkesztve]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Látom, sokan azon vitáznak, kinek mennyit ér a szabadideje! Itt az én hírdetésem:
Én csóró tanár vagyok, bárkinek elviszem a kocsiját szemlére ill. a kötelező km-t is megteszem az autójával.
Bármennyit fizet érte, jóvall több, mint az óradíjjam. 
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!

Tudom, h mire értette, de én a macskea NAGY ötletére válaszoltam, amivel male is 1et értett.
(mellesleg ''ennyiért'' ne dobnak ki a fórumról és nem nagy szám újra regisztrálni)

Már ne is haragudj de az is személyeskedés, hogy azokat okítjátok aki már eldöntött valamit és ebben osztjátok az észt. Akkor ennek az egésznek nincs értelme, mert akkor minek van fórum?? Itt az a baj, hogy már rég nem arról van szó, hogy mindenki elmondja mit hallott, hanem egymás bántó szidalmazására is van bőven példa! Kíváncsi lennék hányan lettek kirakva emiatt... lenne pár ötletem ezügyben!

Én bármelyik spanom kocsiját INGYEN elviszem innen szemlére!

''azokat okítjátok aki már eldöntött valamit és ebben osztjátok az észt.'' Hol tettem ilyet, meg tudod mutatni?
Egymás bántó szidalmazása? Olvastad a saját hozzászólásodat is? #4005... ezek után szerintem ezügyben igazán nem szólhatsz egy szót sem.
#4020: Egyetértettem macskea hozzászólásával? Olvasd el újra mit írtam, megsúgom, ilyesmi nem szerepelt benne.

Inkább reklámozzuk a matrica leszedő cégemet..ne marjátok egymást már...

Végülis jó korán betörni a piacra 
Bár Amatőr cégötlete is szimpatikus 

Azért a kormányt nem merném reklámozni,hamar körbe rugdosnák a vasam,vagy leöntenék okos kromofággal,nem?

''Amúgy pedig igen, a reklámok hatását lehet mérni, és szokták is...''
1.)Jelen esetben ezt nem lehet mérni, mert akkor navigátor is kellen a kocsikba!
''Szerintem pedig így téged elég hamar ki fognak innen tenni... olvasd el az alapelveket.''
2.) Nem írom már le, hogy macskea mit írt nekem a múlt héten, ami ennél jóval bántóbb volt, mint amit Ő kapott most, úgyhogy ne gyere nekem ezzel.

Szépen átment önámítísba a topic. Úgy látom akinek nem tetszik az IF-s buli az 2 perc alatt le lesz bunkózva, hülyézve 
A nyugdíjrendszeres hasonlat az aláment minden szinvonalnak. 
Végül had idézzek egy kalsszikust a topicból, valahol így mutatkozik be:
Autókkal IS foglalkozok.
Utálok dolgozni,mert akkor nincs időm pénzt keresni...Ki érti ezt?
Jó cseverészést.
voda33hét387öt

Gyorsan le lehetne mérni vele, hogy látják e a reklámot ![;]](/dl/s/v1.gif)

Na megjelent a kedvenc foskupacom......tapad mint a lepra...''soha többet nem irok ide''igaz?

Utálok dolgozni,mert akkor nincs időm pénzt keresni..igen én irtam,és be is vállalom..te műmájer! 

Akkor vegyél nekem is Drága! Jól jönne!
1, értelmezni, amit írtam ezzel kapcsolatban.... semmi pluszt ne magyaráz bele.
2, nem vagyok tantóbácsi, akinek panaszkodni kell, hogy ''de ő kezdte''...
Asszem jobb ezt a topicot csak olvasni... észemről ez a szál befejezve.

sziastok mindenkinek.még teljesen új vagyok de már régóta olvaslak és tag is vagyok új autoval.csak aproban magyarázza el nekem valaki ,hogy mi ebben a piramis mert én akkárhogy számolok csak oda jutok ,hogy három honap után elfogy a pénz .de akkor mi marad a l.r.nek

''Szépen átment önámítísba a topic. Úgy látom akinek nem tetszik az IF-s buli az 2 perc alatt le lesz bunkózva, hülyézve ''
Most nem azért a 10 fillérért de Te is ezt teszed azokkal akik benne vannak!!

Akkor + nem kell beleszólni, ha nem érted minek írtam neki olyan hangnemben amilyenben! Ennyi, részemről is befejezve!

Épp egy csaldi veszekedsbe csöppentél...!

''A nyugdíjrendszeres hasonlat az aláment minden szinvonalnak.''
És sajnos ebben is van igazság pedig!! Akármit is gondolsz én osztom a véleményét! Ilyen világban élünk!
Csak szórakozunk... legalábbis az utolsó pár hszen biztos 
Piramis: ne azzal számolj, hogy a saját befizetett pénzedet kapod vissza, hanem te befizetsz, téged pedig az utánad befizetők pénzéből elégítenek ki... mármint anyagilag
(kötözködőknek: nem, nem azt írom, hogy az Il Ferro így működik, pusztán a piramisjátékok egy sajátosságát említem meg az ő korábbi kérdésére
)

Elképesztő, hogy mennyire esik itt a színvonal! 
[Szerkesztve]

DE MÉG NEM DERÜLT KI, HOGY PIRAMIS! Addig meg nem kellene szítani a tüzet!Eléggé lángol már!

Véleményem szerint aki ebbe belépett az naiv és/vagy kapzsi. Ha fáj az igazság, a visszatámadás elég árulkodó jel.
De nézd meg mit csináltok: #4036,#4038
voda33hét387öt

A nyugdijrendszer tökre illik az Ilferro-ra szerintem.... 
Ilyen fa...a országban élünk,de Fecó szerint el lehet menni... 

Te most is támadsz de ne zavarjon! Magadat melyik csapatba teszed?

Kicsit befásult vagy Pistike,nem vetted még észre,hogy jókat poénkodunk...rajtad is!!!

az ''Istenítem magamat, mert okos vagyok'' vagy a ''Segíteni is tudnék, ha akarnék'' csoport tetszene jobban?