Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#351) ^Bundi^ válasza popey37 (#344) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

ez már cska azért is érdekes, mert használt autó esetén 50K -t adnak és 40km -t kell menni
a 180K -t meg sehol sem írták, hogy visszadják ill nem is mondtak róla eddig soha...
:R

[Szerkesztve]

Nos Omnes Una Manet

(#352) süti5 válasza ^Bundi^ (#351) üzenetére

süti5
(senior tag)

Használt autónál 40km-t kell menni vele munkanaponként.
A 180k-t ha fut a szerződés, nem adják vissza, de erről nemtom ki tesz említést....
Ha rendes felmondással ők mondják fel akkor visszajár, ha rendkívülivel, akkor nem.

Látom szerkesztetted 40km-re.

[Szerkesztve]

(#353) Füge007

Füge007
(senior tag)

Ilferro
Hírautó

Ugyanaz a tulajdonosi csoport áll mögötte.

Füge

(#354) ^Bundi^ válasza süti5 (#352) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

igen az csa eírás volt
nemtudom honnan veszi popeye ezeket az adatokat, hogy 30K 30K és 6 havonta visszajáró pénz..
popeye : biztos az ilferronál láttad ezeket, mert vhol nagy kavar van nálad sztem;)

Nos Omnes Una Manet

(#355) jani71

jani71
(kvázi-tag)

2006 októbere 05-én vettem az Il Ferrón keresztül az autómat(Seat Ibiza 1.4), azóta kétszer voltam szemléztetni, illetve mind a két alkalommal fizettek rendesen. A szemléztetés illetve a sorbanállás a pénzért macerás dolog, de ki lehet bírni. Szerintem a bukta az adóbevallásnál van, mármint ha magánszemély az illető, ugyanis itt bevételként jelenkezik az Il Ferrótól kapott összeg, ami után sávosan 18 v. 36%(remélem jól emlékszem) az adó. Költségelni csak a kocsimosást tudod számlásan. A vállalkozó esetében más a leányzó fekvése,ha a tevékenységi körébe beletartozik a reklámtevékenység, ekkor a teljes összeget letudja írni költségként azt hiszem.Az EHO esete viszont még nem tisztázott, elviekben talán ezt az Il Ferronak kéne csengetnie az ügyfél után.

Remélem tudtam valamennyit segíteni. :)

....Hja kérem! Az élet nem egy habostorta....

(#356) kettes

kettes
(lelkes újonc)

Tisztelt Il ferrósok !
Akinek van valami tapasztalata, az kérem, hogy segítsen.
Szeretném tudni, hogy amit az új tagok befizetnek, azok a pénzek hova kerülnek. Bankszámlára kell átutalni, vagy készpénzben kell befizetni. Ha készpénzben, akkor erről milyen bizonylatot adnak. Köszi, akinek van infója, az legyen szíves írja meg pár sorban.

(#357) <>jana<> válasza kettes (#356) üzenetére

<>jana<>
(senior tag)

mi készpénzben fizettünk,nyugtát adtak róla.hogy hova kerül azt csak a tulajdonosok tudják megmondani :) :D

(#358) kettes

kettes
(lelkes újonc)

Sziasztok !
Aki látott már ilyen Ilferrós autókat, írja már le, hogy eddig tudomása szerint hány cégnek a reklámját, és mely cégekét ragasztották a kocsikra, illetve mekkorák voltak ezek a matricák kb. (egész autó mindenhol, vagy egy-egy ajtó, esetleg motorháztető stb.)

(#359) popey37

popey37
(őstag)

A 180k visszafizetését a váci irodájukban mondták: minden 6.honapban 45k de különben benne van a szerződésben is. csak el kellene olvasni :F
A havi pénz viszont csak annyi, amennyi a kocsid havi törlesztője, egy pennyvel sem több.

Gondolod, hogy a kocsim havija 32k, ők fizetnek havi 50k-t? ebben nekik mi a buli? Annyit kapsz a mennyi a kocsi havi részlete.

A szerződést minimum 2 évre kell kötni, a 180k-t kaucio néven kérik azért, hogy esetleges eladáskor ne bukják a kiadásokat./ martica, ügyintézés, stb../

Persze a fent leirtak csak a használtra vonatkoznak.

Ha meg tényleg nem adják vissza, akkor minden szerződő, aki befizette, bukik egy csomó pénzt: befizetsz 180k-t, utána minden honapban kapsz vissza mondjuk 40k-t, abból adozol kicsit/kb 8-10k/ utána meg a hatodik honapban felbontják a szerződést. ekkor a kocsid 6 havi részlete az apeh-nak befizetett pénzel megnövekszik.legalábbis az én olvasatom szerint, mivel adoznod kell abbol a pénzből amit kapsz, mert jövedelemnek számit.

szóval jól ki van ez találva, nekik :C

[Szerkesztve]

Gigabyte EP43 DS3, E8400, 2x2Gb A-Data DDR2 1066 mhz, GIGA GTX260, 700 W hypro/ 150/750 reflector,Canon 300D

(#360) popey37

popey37
(őstag)

elovastam az oldalukon lévő szerződést és leesett az állam: amit nekem mondtak az irodában és a szerződés között hatalmas a különbség: a180k-t nem adják vissza, 50k-t fizetnek, 40km-t kell menni. szoval elég ellentmondásos a dolog. a szomszédom 30k-t kap havonta.
elég nagy a ködösités.

Gigabyte EP43 DS3, E8400, 2x2Gb A-Data DDR2 1066 mhz, GIGA GTX260, 700 W hypro/ 150/750 reflector,Canon 300D

(#361) süti5 válasza popey37 (#360) üzenetére

süti5
(senior tag)

Számomra nincs ebben semmi ködösítés, nekem senki sem mondta hogy visszafizetnék azt a 180 ezer forintot.....a szerződésben sincs ez benne, ergo nem fizetik vissza, te ''termeled ki'' a havi ötvenből....

(#362) kettes

kettes
(lelkes újonc)

Ki tudja, hogy zömében melyik cég reklámját ragasztják rá az autókra?
Egy autóra általában egy cég matricáját ragasztják csak, vagy van olyan, hogy többét is?

Akit érdekel, szerintem érdemes elolvasni a Hartenergo Kft-ről szóló cikkeket. Az Esztergomi Városi Ügyészség szinte kísértetiesen ugyanilyen ügyben nemrég (2006. szeptember körül) emelt vádat.

Szerintetek ekkora havi bevételre hosszabb távon számíthat az Ilferró, amiből a több ezer autós havi minimálisan 40.000. Ft. körüli díját ki tudja fizetni? Szerintetek vannak olyan partnereik, akik ezt hosszabb távon garantálják?
Én annyiról hallottam, hogy van olyan szerződésük, mely szerint azért cserébe, hogy az autókra a cég matricáját felragasztják, az adott cég (média) ugyancsak reklám lehetőséget biztosít az Il ferrónak. Hol van itt a külső forrásból származó bevétel?
Szeretném valakitől megtudni, hogy hol van itt bármilyen garancia, egyrészt, hogy a szerződés szerinti mondjuk 2-éven keresztül a havi 50.000.Ft-ot megkapom, de még arra sem látok semmilyen garanciát, hogy amennyiben a cégnek netán mégsem jön össze egy idő után, akkor legalább a befizetett pénzemet visszakapjam. (netén csökken az új belképők száma és ezáltal a bevétel)

''[Nem értem]'', hogy az Il ferrónál, amennyiben tényleg vannak megfelelő tőkeerős hirdetők, és ennyire fixek a kapcsolataik, hogy ilyen hosszú időre szóló elkötelezettséget mernek vállalni, akkor például miért kell vagy a 180-ezer, illetve 330-ezer forintot befizetni, illetve miért kell az új autó esetén a vevőnek minden esetleg adható kedvezményről lemondania.?! Szerintetek?

Átnéztem pár másik cég szerintem korrektnek tűnő ajánlatát. Azoknál fix meghatározott díjak vannak a matrica méretétől, és az ügyfél gépjárműhasználatának módjától függően megállapítva. Jóval kisebb összegek, mind amennyit az Il ferró ígér. Az ingyenes regisztrációt követően, amennyiben hirdető jelentkezik, akkor értesítik a gépjármű tulajdonosát, és kötnek egy fix, általában határozott időre szóló szerződést. A tulajnak semmit nem kell fizetni, a költségeket az Ő díjában számolják el. (Pld:Két első ajtóra a hirdetés 7500-30000Ft. körüli összeg a kocsi használatától, illetve a matrica méretétől függően, amiben már a matrica előállítási költsége is benne van) Ja és érdekes, ezek a cégek nem csak az autótulajdonosok felé hirdetnek, hanem ugyanott szerepel a hirdetők felé szóló ajánlatuk is. Nem furcsa, hogy az Il ferrónál ilyen nem található?

Szerintetek, ha valaki hirdetni akar, és választania kell, hogy az olcsóbb hirdetési lehetőség, illetve a jóval drágább közül, melyiket fogja választani? Mitől lenne nagyobb reklámértéke egy Il ferró által kiközvetített autó felületének, mint egy bármelyik másik autó felületének?

Nem akarok vészmadár lenni, tudom, hogy akik beléptek, azoknak nem lenne jó, ha bukna a dolog, de szerintem minél többen lesznek, annál nagyobb az esély, hogy egyre nagyobb legyen a bukás, hacsak tényleg nem lesz ez ekkora hatalmas üzlet! Kétlem!

[Szerkesztve]

(#363) ^Bundi^ válasza popey37 (#360) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

nem a hír autónál van?

van egy egyszeri regisztrációs díj, ami tartalmazza a matricák legyártását, felrakását, ill. cseréjét.
- A két éves szerződésnél 170.000 Ft-t kell befizetni és cégünk havi 30.000 Ft-t ad az ügyfélnek garantáltan két évig.

de itt is 40km -t kell menni, új autónál kell csak 30 at.
nem lehet, hogy nem volt teljes hónap és azért 30K?

Nos Omnes Una Manet

(#364) Tsunami73 válasza kettes (#362) üzenetére

Tsunami73
(tag)

''Én annyiról hallottam, hogy van olyan szerződésük, mely szerint azért cserébe, hogy az autókra a cég matricáját felragasztják, az adott cég (média) ugyancsak reklám lehetőséget biztosít az Il ferrónak. Hol van itt a külső forrásból származó bevétel?''
Lehet, hogy továbbértékesítik a kapott reklámlehetőséget! Biztos van valami lehetősége annak a cégnek, aki reklámozza magát, hogy a reklámköltségeit leírja az adójából!

(#365) ^Bundi^ válasza süti5 (#340) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

mint jogásztól megkérdem
mivan ha a cég csődöt mond?
ugye KFT ről lévén szó nem hajtható be rajta az összes ha már nincs a cég
fogja holnap csődöt mond és lelép
teljesen legális megteheti
???

Nos Omnes Una Manet

(#366) süti5 válasza ^Bundi^ (#365) üzenetére

süti5
(senior tag)

Jól gondolod, ezt látom benne buktatónak.
Jól át kell gondolni, hogy vállalja-e ezt a kockázatot az ember.

(#367) robisz válasza ^Bundi^ (#365) üzenetére

robisz
(senior tag)

A szerzodest barmikor fel lehet mondani indoklas nelkul. Szoval meg csodbe sem kell
menni hozza :DDD

Női túrabakancs eladó: http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=359320

(#368) süti5 válasza robisz (#367) üzenetére

süti5
(senior tag)

Azért butaságokat ne beszélj már, köszi.
Ha rendes felmondással felmondják, akkor visszajár 1 80k, ha rendkívüli, azt meg bizonyítsa be nekem.

(#369) <>jana<> válasza popey37 (#359) üzenetére

<>jana<>
(senior tag)

vácon nincs is irodája az il ferronak[link]

(#370) macskea

macskea
(újonc)

Il ferro-t részemről kilőttem, hírautóval egyetemben. Különösen az azonos befektetői csoport hatott rám kiábrándítóan. Viszont vannak más cégek is, velük kívánok foglalkozni. Ha lesz érdemi információm, jelentkezek. Addig jó(gos) óvatoskodást. ;)

''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith

(#371) ^Bundi^ válasza süti5 (#366) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

másik kérdés
diákként úgy tudom van egy határ amíg adómentes vagyok
ez az 50K bruttó még elvileg belefér, mert ismerős van 1 helyen ahol 72K -t kap kézbe és elvileg azután sem kell
ez tényleg így van?
ha nem akkor várom segítséged

Nos Omnes Una Manet

(#372) süti5 válasza ^Bundi^ (#371) üzenetére

süti5
(senior tag)

Hát, nem foglalkozom adójoggal, így nemtom.
Ha engem kérdezel, azt mondom, 99%, hogy ha szabályosan bevallod akkor nem adómentes..... bár nemtom diákra milyen szabályozás vonatkozik, de a jövedelem az jövedelem, diáknak, meg nyugdíjasnak is, így az adómentesség esélye olyan 1%:(

(#373) macskea válasza ^Bundi^ (#371) üzenetére

macskea
(újonc)

Hát ^Bundi^ , el kell hogy keserítselek, mert ha valóban diák vagy, akkor esélyed sincs így autóhoz jutni... Nem meglepő módon a hitelképességedet és a munkaviszonyodat ugyan úgy igazolnod kell a hitelszervezet felé (ami ez esetben ugye álltaluk választott), mintha ''simán'' vennéd az autódat.

Bocsi a kiábrándításért. Bár nézd a jobbik oldalát... legalább nem buksz ha esetleg magábadől az egész. Ha meg nem figyeltem volna, és van saját öt évnél fiatalabb autód, akkor meg igyekezz megelégedni azzal, ''ezeket'' meg ejtsd le. :(

(#374) kettes

kettes
(lelkes újonc)

Én tovább érdeklődtem ebben az ügyben, és annyi jött le, hogy szerintem nincsen az országban egyetlen olyan cég sem, aki konkrétan azt bevállalná, hogy ahány autóra ráragasztják a matricáját, annyi autó után fizetne havi kb. 50-60-ezer forint plusz AFA összeget.

Ahhoz, hogy ez a buli ugyanis életképes legyen hosszabb távon, minimum kb. ennyi pénzt kellene minden felmatricázott autó után beszednie az Il ferrónak a hirdetőitől.

Kérdezem Én, hogy szerintetek a meglévő hirdetőik ezt valamennyien (nem tudom hányan lehetnek, de nem láttam nagyobb számú különböző hirdetést) bevállalták, vagy esetleg valamilyen bartellüzlet keretében adták a nevüket, mert ezzel végülis, csak jól járnak?
Jó lenne azt tudni, hogy melyek azok a cégek, akik ezt tényleg bevállalják, hogy ahány autó, annyiszor 50-60-ezer forint körüli összeg. (Ha ugyanis ennyit nem fizetnek, akkor amennyiben elfogynak az új belépők, miből él tovább az Il ferró?)

Reklám marketing berkekben hozzáértők azt mondják, hogy ez teljes bizonyossággal képtelenség, egy gyakorlatilag ellenőrizhetetlen reklámhordozó ennyit senkinek nem ér meg. A buszokkal, villamosokkal, taxikkal és hirdetőtáblákkal ellentétben, nem tudhatják, hogy konkrétan milyen forgalmas utakon, merre jár az ügyfél a kocsival, hol parkol hosszabb ideig stb.
Általános vélemény szerint ilyen formában autónként talán egy tízezres nagyságrend lehet - vagy kevesebb - amennyit nagyobb tétel esetén valamely cég esetleg kifizetne, de nem igen van ilyen irányú igény. (Nem tudom, hogy nyugaton hol működik ez már hosszabb ideje ilyen nagy volumenben)
Érzékeltetve a dolgot, ha például olyan személyek is felmatricáztatják az autójukat, akik azt szinte csak garázsban tartják, és alkalmanként mennek vele esetleg kisebb forgalmú utakon, akkor ezeknek vajon mennyi a reklámértékük. Jelen állás szerint ugyanakkora, mint bármely más autónak, ugyanis a szerződésben és a reklámban érdekes módon nincsen ezzel kapcsolatban semmilyen kritérium. Megér ez vajon bárkinek is hosszabb távon ennyi pénzt?.

(#375) <>jana<> válasza kettes (#374) üzenetére

<>jana<>
(senior tag)

azzal hogy ezt kérdezgeted magadtól vagy másoktól nemleszel közelebb a válaszhoz.valahogy működik mert ennyi idő után már borulni kellett volna a cégnek ennyi autóval sztem. a legegyszerübb ha vállalod a rizikót és belevágsz vagy ha nemhiszel benne akkor hagyod a sunyiba az egésszet.én mindenképp vettem volna autót,ha te csak ezért vennél sztem ne tedd.

(#376) süti5 válasza kettes (#374) üzenetére

süti5
(senior tag)

''Érzékeltetve a dolgot, ha például olyan személyek is felmatricáztatják az autójukat, akik azt szinte csak garázsban tartják, és alkalmanként mennek vele esetleg kisebb forgalmú utakon, akkor ezeknek vajon mennyi a reklámértékük. Jelen állás szerint ugyanakkora, mint bármely más autónak, ugyanis a szerződésben és a reklámban érdekes módon nincsen ezzel kapcsolatban semmilyen kritérium''

Érdekes módon van ilyen kitétel a szerződésben, mármint hogy munkanaponként 40km-t kell megtenned a kocsival, azaz ha mindig garázsban tartod, nem fizetnek, ilyen egyszerű.

(#377) macskea válasza <>jana<> (#375) üzenetére

macskea
(újonc)

Én is mindenképp veszek új autót, de az igazat megvallva engem az az aránytalanul magas törlesztőrészlet riaszt el amit ráadásul még el is húznak 120 hónapra. 12 évre még a saját nemi identitásomat sem merném garantálni, nem hogy egy frissen (közel frissen) alapult cég életképességét. Azt, meg hogy a 6-8 éves autó ''egyszer'' majd nem lesz olyan figyelemfelkeltő mint az új, és a rendszerbe beléptethető autók száma is fölöttébb korlátozott, nem szabad elfelejteni. Ha a dolog valóban beindul, akkor is törekedni fognak ezek a cégek a legmegfelelőbb autók benntartására.

Ami az árakat illeti, puhatolóztam a helyi volánnál, és bár pontos számot nem akartak mondani egy városi autóbusz oldalának hirdetésként való használatára, de annyit azért elejtettek, hogy a havidíj (több?)milliós nagyságrendű. Szóval az ár része engem nem aggaszt, inkább az, hogy a hirdetések feltünése valóban igen szabályozatlan, és településeken kívül mondhatni minden kilóméter kidobott pénz. Próbálok árat kicsikarni egy Smartos fulldekoros cégtől, de ők is a szerint szabnák az árat, aki hirdettetne. (ezt hallottam ki) Az biztos, hogy az Ő hirdetésük bár szabályozott, de:

- nem csak az autók részleteinek egy részét tartalmazzák, hanem az egészet
- a jóval dekoratívabb és egyedi díszítés jóval drágább (bár ez apró költség)
- A soförnek is bére van, aki ''munkahely'' szinten furikázik. Bérek ''áráról'' azt hiszem felesleges beszélni, kézbe 60 belekerül a munkáltatónak vagy 160-ba...
- Itt is hasznot húz maga a vállalkozó is
- Az autókat is a reklámpénzből szervizelik és tankolják, városi használat miatt nem is ritkán...
- Nincsenek extra visszajuttatásaik szerződött kereskedőktől, hitelintézetektől.
- Én sem gondoltam mindenre, gépész vagyok, nem PR-os vagy marketinges :D

Mindezeket figyelembe véve lehet az alacsonyabb hatékonyságot is figyelembe véve még mindig a ''magán'' autóreklám az olcsóbb, jobb ár-érték arányú.

További észrevétel: Könnyen lehet, hogy az ''ingázó'' autókat hamarabb kirostálják majd ha már válogathatnak a kocsik között. Ez engem is kellemetlenül érintene, mert a napi 50 km-emből 20 km bizony külterület...

Nagy dilemma, tényleg tanácstalan vagyok, mindenkinek igaza van, és épp ezért senkinek sincs. :(((

(#378) macskea válasza süti5 (#376) üzenetére

macskea
(újonc)

Egy harmadik cég (feltünően apró...) pl.: 1000 km-et követel havonta, viszont tetszőleges lebontásban. Bár ha belegondoltok, még ez is könnyen teljesíthető, ha az ember minden nap ingázik a munkahelyére. Ez is csak napi 45-50 km a hó 20-22 napján... :F

(#379) ^Bundi^ válasza macskea (#373) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

igen figyelmetlen vagy, megelégedek én mindennel, de ha fizetik a részleten a kötelezőm akkor azért mégiscsak jobb nem?:)

Nos Omnes Una Manet

(#380) ^Bundi^ válasza macskea (#378) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

itt is havi 1 csekk van szarnak rá mikor mész 880at a lényeg, hogy annyit menny és kész
amúgy a 120 hónap csak 10 év és nem kötelező annyira kötnöd
veheted 5évre is a kocsit 40% kezdővel
beszélgettem pár céggel akik fennt vannak a llistán és azok teljesen korrektek voltak
listaáron adták, de amúgy sem volt náluk kedvezmény(honda; mazda)
mondjuk hondákra nagyon nem is szokott..az jo autó..akinek kell kell..nem ilyen citroen, hogy eladhatatlan hulladék és cska ha lenyomjuk 1 misivel akkor veszik meg ;)
szóval u.a. törlesző volt ha így ha úgy veszed..nem volt ilyesfajta szemétkedés
de a szervíz miatt sztem megéri használtan odavinni
nagyszervíz bk olyan 20-30K -ba van ha maszek csináltatod
cégnél meg 100-150K..és még olajat sem cserélnek csak utántölik..:W

Nos Omnes Una Manet

(#381) kettes válasza süti5 (#376) üzenetére

kettes
(lelkes újonc)

Én nem írtam azt, hogy nem kell a kocsival közlekedni heti 200 kilométert, de azt senki nem határozta meg a szerződés szerint, hogy neked ezt a távot hol, milyen forgalmas úton kell megtenned, még csak az arányait sem.
Tehát, nyugodtan közlekedhetsz tanyák, kis falvak között, vagy bármely más elhagyatott úton, akkor is kijöhet a 200 km, ha éppen ilyen utakon van dolgod.

(#382) süti5 válasza kettes (#381) üzenetére

süti5
(senior tag)

Remélem azért azt nem várod hogy minden autóba GPS-t építsenek követve az autók mozgását.....
A nagy számok törvénye azért érvényesül, ma reggel 5 ilferros kocsit láttam míg beértem melóba dolgozni.
A pénz itt abban van a hirdetőknek, mikor az ilferro odaáll azzal, hogy na akkor két héten belül 5000 kocsi fog futni a ti matricáitokkal. Na ez sztem nagyon jó reklám. Ezért nem látok üzletet az egyéni megoldásban, mikor valaki egyedül akar egy céggel szerződni, abban sztem nincsen pénz.

(#383) kettes válasza süti5 (#382) üzenetére

kettes
(lelkes újonc)

És ezért minössze csak 300-millió forint körüli összeget kell fizetnie a cégnek, havonta. Szerintem tolongani fognak a kuncsaftok!?
Ennyiért lehet, hogy a TV-ben, illetve a legnagyobb olvasottságú lapokban is lehet hirdetni, netán esetleg buszokon, vagy óriásposztereken is.

(#384) ^Bundi^ válasza süti5 (#382) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

ezzel énis egyetértek
multi cégeknek készítjük a programjait (értsd billboard; multireklám..stb)
és tudom, hogy soha nem 1 esével veszik abban nincs pénz
1 tábla drágább mint 1 autó ( a legszarabb kerül olyan 50-60K körülibe)
de a normálisabbja már inkább 100-150K/hó
és az ugye egyhelyben marad
20-30as kampány alatt nincs semmi értelme az egész országra vetítve meg inkább többszázas..
az már inkább elképzelhető amit fentebb Grafiqs írt, hogy nézd vna 500 autóm ami a tiétek a köv negyed évre

Nos Omnes Una Manet

(#385) süti5

süti5
(senior tag)

Épp most néztem ilferro honlapját, valami barom hacker feltörte.

(#386) ^Bundi^ válasza süti5 (#385) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

most már okés én legalábbis nem ltopk változás -t

Nos Omnes Una Manet

(#387) süti5 válasza ^Bundi^ (#386) üzenetére

süti5
(senior tag)

jaja, most már okés, dél körül még saudi hacker team vagy mi volt rajta:)

(#388) slizi

slizi
(újonc)

na hello
van itt valaki
most vegyek ilyen autót venni vagy nem?! mert vállalkozásom elbirna egy/több autót még. Pláne ha csak az üzembetartási költségeim lenne: :R Hát nem?! a reklám pedig akkor már mindegy nem!?

[Szerkesztve]

(#389) <>jana<> válasza slizi (#388) üzenetére

<>jana<>
(senior tag)

húúúú vaze....ezt megfogalmaztad rendesen ;] :D :DDD :DD

(#390) slizi

slizi
(újonc)

Hát ja A véleményed
:W

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#391) macskea

macskea
(újonc)

Ha azt mondom gomba, még semmi sem mondtam...

http://www.petvik.hu/

Még egy. Eddig én személy szerint ötöt találtam, azt hiszem az előző négyről már volt szó. Ők spec. keresnek is hirdetőket, illetve ''rész'' reklámban is utaznak. Azaz apró matrica apró pénzért. Megnézni mindenképpen érdemes, az Il Ferro-nál és a Hírautónál ők is bizalomgerjesztőbbek. Pl.: a regisztrációs díj valóban annyi amennyi a valós költségük lehet veled... Egy telefonhívást Ők is megérnek majd holnap... az ingyen van. :DD

(#392) slizi válasza macskea (#391) üzenetére

slizi
(újonc)

Füllelek baszus nagyon nem látjátok!

(#393) macskea

macskea
(újonc)

Tudjátok mit? Egyszerűsítek, és beírom az áraikat:

1., Autójuk felületét bérbe adóknak:

bérbe adott felület az autón: bruttó ár/hó:
hátsó szélvédő 9 000

2., Reklámozni kívánó cégeknek:

A hátsó szélvédőn elhelyezett reklámok esetében:

Időtartam Kedvezmény Díj (HUF)

1 hónap 30 360

3 hónap 5 % 86 530

6 hónap 10 % 163 940

1 év 15 % 309 670

Mondjuk ha azt nézzük, egy egyszerű matrica a hátsó szélvédődön nem tudom kinek ér meg évi 300 000 -et. :Y Egy telses autós reklámnak legalább van értelme. De ők tudják. Minden esetre a rizikó itt legalább csekély. :R

(#394) slizi

slizi
(újonc)

köszi
:)) :)) :)) :))

[Szerkesztve]

(#395) macskea válasza slizi (#392) üzenetére

macskea
(újonc)

Ez viszont több mint gáz...:

http://www.petvik.hu/html/referencia.html

Egyetlen egy saját autójuk van... a többi USA, nyilván a Google-n találták.

Visszaszívtam minden pozitívat rájuk.

(#396) ^Bundi^ válasza slizi (#390) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

ehhe
hát menny és vegyél vagy 6 autót lehet még kedvezmény -t is kapsz ;]

[Szerkesztve]

Nos Omnes Una Manet

(#397) macskea

macskea
(újonc)

Reklámautó, ill. autóreklám adózása!

http://www.adoforum.hu/?topic_id=257&fejezet=60&alfejezet=14&channel_id=13

Tessen olvasni a nép ilyet is. ;]

(#398) kettes válasza macskea (#393) üzenetére

kettes
(lelkes újonc)

Én már eldöntöttem az összes körülményt mérlegelve, hogy nem lépek be.

Annyit azért megosztanék mindenkivel, hogy több más autó reklám cégnél érdeklődtem, akik jóval kisebb összegért kínálják az Il ferróhoz hasonló méretű reklámjaikat, és gyakorlatilag szinte egyiknél sem működik, mivel szinte alig van igény - még alacsonyabb áron sem - ilyen formában történő ellenőrizhetetlen reklámhordozóra. Volt közöttük olyan, aki már be is fejezte azt a próbálkozást, annak ellenére, hogy jelentős regisztrált autós bázist sikerült felklutatnia. Autósok részéről náluk is nagy volt az érdeklődés, de valahogy a hirdetők nem látták benne azt a hatalmas reklám lehetőséget.

Lehet, hogy az a problémájuk, hogy Ők nem szednek előre ''regisztrációs költségként'' jelentős pénzeket az új belépőktől. (Készpénz befizetés ügyféltől, vagy feltételezem, hogy az autókereskedőktől kaphatnak valamilyen jutalék)
Nagy naívan azt gondolják, hogy majd a hirdetőktől befolyó összegekből fizetik ki az autósokat, ami úgy tűnik nem működik.

Nem tudom, hogy amennyiben hosszabb ideje működik az Il ferró, akkor miért van, hogy még mindíg szinte csak ugyanazokat a hirdetéseket lehet látni az autóikon, melyek ráadásul majd mindegyike média cég, akik viszontreklámozzák az Il ferrót??

Ettől függetlenül sok szerencsét kívánok az új belépőknek ! !

(#399) cirmero

cirmero
(lelkes újonc)

Érdekes cikk, az autóreklámmal kapcsolatba:
[link]

(#400) ferec

ferec
(kvázi-tag)

400 :C

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.