Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#251) ungawa válasza süti5 (#250) üzenetére

ungawa
(senior tag)

ebben igazad van, viszont ilyenkor eszembe jut a rendőrség gumiszabálya: ''nem a látási és útviszonyoknak megfelelő sebességgel vezette járművét'' az a sofőr, aki a falaveles, nedves útón 20km/h-ás sebességnél megcsúszott.
tudom, hogy extrém a dolog, de lóvéról van szó, és mi minősül piszkosnak nekik?
nem kötekedni akarok, mert engem is érdekel, csak ha visszaolvassátok a hartenergós topicot, ott ketten kezdtük el feszegetni a dolgot, és ''nyomozgatni'' és intettünk mindenkit - pedig már én is ott voltam Esztergomban, befizetni, de végül nem ugrottam bele- és lám mi lett belőle...
nem kell, hogy ugyanaz legyen a sorsa, de ott is így kezdődött: volt egy cég, aki reklámozott, nevezetesen a Művészetek Palotáját, aztán emez ''átvette'' és fuccs.

Mivé lett az adott szó és becsület itt? Mielőtt vásárolsz, nézd meg kitől, van adatbázis már! "Rajtam keresztüli" garival óvatosan.

(#252) iXuf

iXuf
(kvázi-tag)

Javaslom mindenki alaposan gondolja meg mielőtt beleugrik egy ilyen ügyletbe!
Havi 40 (vagy 50) ezer Ft egy szgk reklámfelületéért SZVSZ meglehetősen sok (cca 20-25 ezer Ft/m2). Ennyiért - s talán vmivel olcsóbban is - a helyijárati autóbuszokon (megyeszékhely) is tudna a hirdetésszerevező cég felületet bérelni. S ráadásul a felületek jobban láthatóak, a buszok jóval többet mennek napi 30-40 km-nél és jól behatárolható területen (vonalakon), gyakran megállanak forgalmas helyeken, azaz jóval szélesebb réteghez jut el a hirdetés.

(#253) iXuf válasza iXuf (#252) üzenetére

iXuf
(kvázi-tag)

Ja!
Ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy nem látom a fedezetét a havi 40-50 eFt huzamosabb ideig tartó kifizetésének.

(#254) Füge007

Füge007
(senior tag)

Ma lent voltam egy kis szabolcsi faluban. A főutcán láttam egy ilferro reklámverdát Pesti Est felirattal. Azon gondolkodtam jó ez a reklám, de ide :U ?! Az autó helybeli lakosé volt megkérdeztem (tehát mondjuk men pestiek voltak rokonlátogatáson)

Ezt látná a kedves reklámozó, legalább arra ügyelnének, hogy egy ilyen autóra valami országos érvényűt rakjanak! :W

Füge

(#255) mcadam válasza Füge007 (#254) üzenetére

mcadam
(újonc)

Hát az elég gáz :P !! :DD :DD
Ahogy olvasom itt a hozzászolásokat és a régebbi hozzászolásom megerősítését nem vmi jó megoldás belemenni ebbe. :( :(((

Speed Up!

(#256) izb válasza Füge007 (#254) üzenetére

izb
(senior tag)

nincs értelme.a cél nem ez...
ez egy sima piramis játék legálisan megoldva.
az ilferro nem reklámcég hanem elsősorban autók eladásával foglalkozó cég.
a hirdetők csak álca.

(#257) shift+ő válasza izb (#256) üzenetére

shift+ő
(senior tag)

Szerintem sem. Nem láttam még tőkerős reklámozót. sőt nekem az a furcsa, hogy legfőképp kereskedelmi médiák - akik szintén reklámokból élnek- reklámoztatják magukat az autokon. Mintha csak fedezet lenne a dolog.

voda33hét387öt

(#258) marsu

marsu
(PH! kedvence)

Hát az az igazság, hogy én kiábrándultam ebből... Kezdetben még jó ötletnek tűnt, de nem mernék belevágni... Nagyon nagy kockázat. Ha pédául 10 évre veszel fel hitelt az új autóra, majdnem a duplájára jön ki az ára... Ha bármilyen oknál fogva a cég nem fizet, akkor ott maradsz egy új autóval, meg egy hatalmas hitellel ...

Press any key to continue ...

(#259) Füge007

Füge007
(senior tag)

Valami nagyon bűzlik ott valami az én orromnak!!!!!

Füge

(#260) <>jana<> válasza Füge007 (#259) üzenetére

<>jana<>
(senior tag)

szerintem ne gondolkozzon senki csak ezért autóvételen.ha mindenképp veszel akkor meg minden kifizetett hónap ajándék pénz.

(#261) shift+ő válasza <>jana<> (#260) üzenetére

shift+ő
(senior tag)

Ez nem teljesen így van, mert ha rajtuk keresztül veszel új autót, akkor sokkal rosszab feltételkkel kapod meg. De ezt már leírták sokan.

voda33hét387öt

(#262) cirmero válasza shift+ő (#261) üzenetére

cirmero
(lelkes újonc)

Azt is írta valaki, hogy ha veszel új autót, akkor is jobban jársz, ha használtautóként viszed oda. Persze ez csak akkor igaz, ha sok extrát tudsz kialkudni a kedves kereskedőtől. ;]

(#263) <>jana<> válasza shift+ő (#261) üzenetére

<>jana<>
(senior tag)

leírtam ezerszer hogy rajtuk keresztül nemszabad autót venni.szerintem csak a fizetős megoldás jó.

(#264) shift+ő válasza <>jana<> (#263) üzenetére

shift+ő
(senior tag)

Ajándék, ha visszakaptad a befizetett pénzed 4-5 hónap után.

voda33hét387öt

(#265) tibcsi.... válasza shift+ő (#264) üzenetére

tibcsi....
(újonc)

Sziasztok! Tudja valaki az ilferro cég elérhetőségét? Elsősorban telefonszámra lnne szükségem. Sajnos sem a honlapon, sem a matáv telefonkönyvben található számokon nem tudom őket elérni... Előre is köszönöm:)

(#266) <>jana<> válasza tibcsi.... (#265) üzenetére

<>jana<>
(senior tag)

senki nem tudja elérni őket,be kell menned ha akarsz tőlük valamit,állandóan sorba állnak náluk ,nemszokták felvenni a telefont

(#267) Nakata

Nakata
(tag)

Szomszédom szép fekete Opel astra classic oldalán is ez a gyönyörűségel logó ficeg.

-=Old-Boy'S=-FoREveR

(#268) Paresz

Paresz
(újonc)

Hellosztok!
Azt szeretném megtudni hogy, hogyan lehet nekem is olyan kocsim amelynek fizetitek a havi részletét? :D Mert én nem tudom! :D

(#269) HEMP

HEMP
(senior tag)

Már Veszprémben is megnyitották a fiókjukat, terjednek mint egy vírus.... jajjj a világnak! :DDD

''Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor az rossz, tehát jó!''

(#270) RAM

RAM
(PH! addikt)

De jól megy ezeknek az ingyenes lapoknak. :))
Kivétel: Hekus, Diplomata Magazin, else?

Csak tisztán

(#271) <>jana<> válasza RAM (#270) üzenetére

<>jana<>
(senior tag)

van penthouse meg sport klubb is:) igaz ez kevés még ennyi autóra,de lehet kell nekik sok járgány hogy nagyobb reklámozók is ráharapjanak a dologra.remélem..... :D de tegyük hozzá hogy a pesti est és a többiek is reklámokból élnek,nem csak úgy osztogatják nekünk szeretetből:)

[Szerkesztve]

(#272) conann

conann
(újonc)

mik a buktatók tud valaki róla valamit?

(#273) <>jana<> válasza conann (#272) üzenetére

<>jana<>
(senior tag)

buktató az az hogy ha a cég megbukik nemkapsz több lóvét. ezért érdemes saját magadnak venned az autót,és egy 2 éves szerződést kötni velük.úgy a negyedik hónaptól gyakorlatilag hasznod van a dologból.,a legrosszabb esetben is csak 180k-t bukhatsz. természetesen a legjobban az 5 éves hozott autós szerződéssel jársz ha a cég fizet 5 éven keresztül.

(#274) mcadam

mcadam
(újonc)

Te jóég nagyon sok autón van az ilferro :Y :Y :Y !!Nem vmi tetszetős.

Speed Up!

(#275) Scenic válasza süti5 (#181) üzenetére

Scenic
(tag)

No, én holnap megyek végre matricázni. Te lemostad előtte az autót vagy ott is van lehetőséged? Gondolom nincs, csak kérdezem, mert erre nem tértek ki külön! :(((
Milyen volt az első szemle (persze csak, ha már túl vagy rajta)?

SGS II

(#276) süti5 válasza Scenic (#275) üzenetére

süti5
(senior tag)

Lemosattam előtte a kocsit.
Pénteken voltam szemlén. Most át fogom íratni a szerződést, hogy átutalással fizessenek, mindenkinek ezt javasolom!!! Odamentem, egy perc alatt lefényképezték, aztán kérdezte átutalás vagy kp. Mondom kp, adott egy sorszámot, aztán rénéztem a sorra és hazajöttem:( Qrva sokan vannak, de ha átutalással választottam volna anno, akkor már kész lennék a szemlével, így meg mehetek vissza a lóvéért. Bemondom majd a számlaszámomat és akkor januártól úgy lesz a kifizetés.

(#277) Scenic válasza süti5 (#276) üzenetére

Scenic
(tag)

Akkor én is beugrom lemosatni.
Én is az átutalást választottam, mert amikor a szerződést kötöttem, pont akkor volt a szemlézési időszak és 10 méteres sor kígyózott. Amúgy mindegy, mert ha kp-ra kötöd a szerződést és első alkalommal odaadod a számlaszámod, akkor már oda utalják és nem kell kivárni a sort sem, mert az utalásos ügyfelek előre mehetnek. Én legalábbis ezt hallottam az ott dolgozó kolleginától! :D
Persze majd januárban kiderül, az biztos, hogy a hónap legelső munkanapján oda fogok menni, lehetőleg nyitásra, mert később ez már igen embertelen lesz, főleg délután... :P

SGS II

(#278) <>jana<>

<>jana<>
(senior tag)

nyithatnának valahol budán is egy szemléző hejet,nekem a világ végéről kell majd odamenni egy fényképért:(

(#279) aancsii válasza ferec (#1) üzenetére

aancsii
(újonc)

valaki meg tudná nekem írni ennek az illfero kft.-nek az elérhetőségét???

(#280) Scenic válasza aancsii (#279) üzenetére

Scenic
(tag)

[link] :DD
Itt mindent megtalálsz!

SGS II

(#281) ^Bundi^ válasza Scenic (#280) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

vazze ma egész nap hivogattam őket, de vagy foglalt vagy nem vette fel senki :(
az autoreklám ot hívtam ők korrekt ek voltak elkértem 1 mazda salon számát ott tájékoztattak mindenről

van aki új autót vett így?
kiváncsi lennék a tapasztalatokra
én nem szeretnék 300K -t belefeccölni ellenben új autó akkor már szimpibb, mert ott nincs szerződési díj :))
holnap bemegyek hozzájuk személyesen ha nem érek el senkit

mod : megtaláltam a partnereket elég korrekt a lista felhívom őket ha ma nem megy akkor holnap
:R

[Szerkesztve]

Nos Omnes Una Manet

(#282) ^Bundi^

^Bundi^
(őstag)

felhívtam őket..
sehol nem lehet 0% önerővel elhozni autót..ezért akár be is lehetne perelni őket a vásárlók megtévesztése miatt... ;]
új autóból ami így szimpi volt pl Toyota Corolla 1.6VVTI terra plus csomaggal 42.5 lenne 10 évre azaz olyan 2500 forint lenne nekem a törlesztő
csak a kezdő 427K -t kell előkeríteni ami nem kevés :(

ha tudtok olyat ahol 0% önerővel lehet hasonló feltételek melett akkor szoljatok :)

Nos Omnes Una Manet

(#283) Füge007 válasza ^Bundi^ (#282) üzenetére

Füge007
(senior tag)

Ha nincs pénzed ne hozz ki autót, pláne ne 0%-ra! Rengetegen beleugranak felelőtlenül hitelre vásárlásba. Sok sok hónapon keresztül kell fizetned a részleteket, ami rendben is volna, de mi van, ha nincs munkád illetve jövedelmed?! Elviszik az autódat és nézhetsz. Nem akarok okoskodni, de kétszer is gondolja át mindenki mibe megy bele!

A Kecskeméti Merkantil Bank telepe dugig van viszavett autókkal, rengetegen eszetlenül bevállalnak egy autóvásárlást a nagy semmire! Aztán meg könnyes szemmel nézik mikor rakják fel trélerre a verdájukat.

Sajnos a mai gazdasági helyzet nem a legstabilabb, honnan tudod mi lesz két év mulva, én még időnként a következő hónapot sem látom.

Ha előteremtesz 427K inkább vegyél egy normális használtad az a tied. Lehet, hogy nem szuper csajozós autó, de nem is okoz neked álmatlan éjszakákat!

Ezen eszmefuttatásommal nem oktatni akartalak, csak tanácsolom amit elmondtam.

Üdv

Füge

(#284) ^Bundi^ válasza Füge007 (#283) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

nem is akarok beleugrani jelenleg
munkám és jövedelmem meg van, de nem 2* hanem inkább 200* gondolja át szvsz mindenki
szerencsére, hogy ha megszünik az ilferro akkor sem rokkanok bele a hitelbe, csak úgy magamtól nem vennék új autót..
várok még pár hónapot és meglátjuk mi lesz..felfut, vagy összeesik..ez sztem negyed éven belül kiderül..ha felfut akkor érdemes belevágni szvsz

Nos Omnes Una Manet

(#285) <>jana<>

<>jana<>
(senior tag)

0 forintal elvileg sehol nemtudod elhozni de az autóvárosban a skodánál[link] beszámolnak a roncs autót 400 ezerben,és a lényeg hogy elfogadják első részletnek. így a megtakarított lét eltudod tenni az inségesebb időkre.

(#286) <>jana<>

<>jana<>
(senior tag)

átnéztem ,octaviába 555 ezer a fábiába 500ezer forintért számolnak be .

(#287) Nakata

Nakata
(tag)

Csak azt nem értem hogy ez a cég magát reklámozza és ez egy autó reklám cég és így szinte csak kiadása van mert reklámozza magát hogy menjenek reklámozni őt de miből van bevétele??? :U

-=Old-Boy'S=-FoREveR

(#288) <>jana<> válasza Nakata (#287) üzenetére

<>jana<>
(senior tag)

hirdetésekből ,akik hirdetnek velük[link] nekem diplomata magazin van.a befizetett pénzekből amit hozott autóra kapnak.az autókereskedésekkel kötött szerződésekből, esetleg a befektetett pénzekből,gondolom nem mindent forgatnak vissza az üzletbe. szerintem..:)

[Szerkesztve]

(#289) ^Bundi^ válasza <>jana<> (#286) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

magyarul ha veszek 1 roncsot 50K ért akkor azt beszámolják nekem 500-555K-ba? ;)

amúgy ha használt autóra veszem akkor az 50K -t fogom és elrakom ergo a benzin és biztosítási díjat is fedez(heti) ugye?
lehet bele kéne vágnom ebben;)

Nos Omnes Una Manet

(#290) tiborghun válasza ^Bundi^ (#289) üzenetére

tiborghun
(újonc)

Sziasztok gondolkodom ezen az ilferros megoldáson mégpedig a következőkben:

KFT-re vennék 0 HUF indulóval a legolcsóbb havi részletre minél hosszabb lejáratú hitelre egy bármilyen új autót. Ilyet lehet??? Aztán ezzel odaállnék az illferrohóz és 180-e-ért cserében 2 éves reklámszerződést kötnék. Így kijönne a havi 50-ből a hitel, a biztosítások, talán még a benzin is. Ha nem fizet az il ferro nem fizetem én sem az autot. Akkor visszaveszik a kocsit. Ha fizet a kft-vel elköltségelem a bevételt és nem kell adoznom utána. Persze csak a 4. honaptól éri meg addig még bukhatom a 180-as regdíjam. Kivéve, ha a hitelt az első perctől kezdve nem fizetem, csak a negyedikhónaptól kezdtem törleszteni az autót, vagy akkor kifizetem egyben, az addigiakat.

és akkor min 3-4 hónapig ingyen volt egy autóm. aztán jöhet egy másik kft.

vélemény?

(#291) I_Am válasza tiborghun (#290) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha nem fizetsz bar listára tesznek.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#292) ^Bundi^ válasza tiborghun (#290) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

mint fentebb írtam sehol sem lehet 0% kezdőre venni
és ha új autót veszel csak 40et adnak havonta és úgytudom, hogy csak a részletet
tehát ha 27K a havi részlet akkor csak annyit elvileg, bár ezügyben nem beszéltem senkivel, de nekem ez jött le a leírásból..használt autónál van 50..
én msot azon gondolkodom venni kb 2 misi körül 1 autóüt annak olyan 39K a havi törlesztője 10% ra 5 évre
akkor a maradékbol kb ki is jön a kötelező
csak azt a 333K -t kell előkaparni amit bukhatsz( meg persze a 10% önerőt)(elvileg a 333K az 7 hónap alatt visszajön..reméljük a legjobbakat :)))
holnap bemegyek a céghez ha érdekel vkit leírom a tapasztalataim

[Szerkesztve]

Nos Omnes Una Manet

(#293) tiborghun válasza ^Bundi^ (#292) üzenetére

tiborghun
(újonc)

suzukit sem lehet kft-re 0-val venni? nem az ilferrotol akarok oda már mint használt auto szeretném vinni. de a kft elköltségelheti nem? és a kft lesz bar listás vagy én is?

(#294) ^Bundi^ válasza tiborghun (#293) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

passzolok nem én árulom az autókat ;)
de ha már használtan akkor annak költsége is van

Nos Omnes Una Manet

(#295) ^Bundi^

^Bundi^
(őstag)

végre skerült elérni őket
hozott autónál ha indokolatlanul mondják fel a szerződés -t akkor visszafizetik a pénzt
szóval érdemesebb használt autóként odavinni, mert igaz annak van 1 kis plusz költsége, de legalábbmegvan az, hogy nem akarják felbontani és havonta többet is kapsz;)
5 éves szerződés -t csak 1 évnél fiatalabb autóra kötnek

Nos Omnes Una Manet

(#296) RAM válasza RAM (#270) üzenetére

RAM
(PH! addikt)

Bp. Piac

Csak tisztán

(#297) Héé You válasza Grafiqs (#204) üzenetére

Héé You
(újonc)

Csak azt ne felejtsük el hogy sok minden uj nálunk a szélhámosok a johiszemü embereket ilyen cimszoval vágják át a legtöbb esetben.Tanuljuk már meg nincs ingyen semi a mai világban.Aki azt hiszi az állomvilágban él.

Légy kemény mint csoki

(#298) donhere

donhere
(tag)

Az Átba..ás ott van hogy nem 4-5-6 % a Thm a kocsid részletén hanem 10-12 % :Y

Magyarország jobb pozícióba került a korrupciós listán, bár ez nem volt olcsó.

(#299) Kicker

Kicker
(őstag)

én itt egy vidéki kisvárosban Tapolcán, vagy 4-5 autot is láttam ilyennel szaladgálni... sőt az egyik egy rönó master volt, tehát nagy böszme dög autóra is lehet... de írt már be valaki ide aki ezt frankón csinálja? visszaolvasok...

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

(#300) Kicker válasza tiborghun (#290) üzenetére

Kicker
(őstag)

:C :C

ez tetszik... most új vagy a könyvelői/jogi szakmában? vagy ez a rutin meg az évek?

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.