Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#2001) <>jana<>

<>jana<>
(senior tag)

szerintem még nem jelentett csődöt a cég én legalább is nemhallottam róla.de ha valaki igen akkor légyszi linkelje ide be:)

(#2002) quitoo

quitoo
(újonc)

A sok jó akaró nekem is szivta a vérem,hogy hallotam-e és teli pofával várták a reakcióm.volt aki rőhőgőtt rajtam azt meg elküldtem az anyj :W ába.

(#2003) prmcsk válasza a-tika (#1993) üzenetére

prmcsk
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyik haver egy hete rakatta fel a matricát. Mondtam neki: te jó gyurcsány hívő
lennél...kérdezi: miért ? Mert hiszel még a mesékben. :DDD

Szerintem felébredt és ciki lehetett neki, mert ma már nem láttam matricát a
kocsin.....

Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...

(#2004) sztommy

sztommy
(újonc)

Szerintem ezt az egészet a konkurencia dobta fel,hogy tönkretegyék a céget.Az igaz hogy vezetőség válltás volt,de ez nem jelent csődöt.Mindenkit bepánikoltatnak.Én nyugott vagyok,pedig új autóm van és 10 évre vettem.Én az utolsó pillanatig kitartok mellettük.és ezt javaslom mindenkinek.

(#2005) SzalaiG válasza <>jana<> (#2001) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Miért jelentene? Egyszerűen felmondja mindenki szerződését, mert ezt törvényesen megteheti. Benne van a szerződésben, h bármelyik fél felmodhat 30napos rendes felmondással. Ez van. :(

/
Miért off minden hozzászólás?

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#2006) sztommy

sztommy
(újonc)

Mondjuk azzal,ha össze is fogunk,és kitartunk mellettük,még nem mentjük meg a céget,ha tényleg csődbe ment,de ha nem,akkor tiszta lelkiismerettel lehetünk,hogy hittünk bennük.

(#2007) prmcsk válasza B.Brother (#1999) üzenetére

prmcsk
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem meg az ilyen duma a beetetés....

Belegondolt bárki is abba mibe kerül egy céget fenntartani, épületestől, rezsistől,
személyzetestől ? Arról már ne is beszéljünk, hogy a főgórék a slepjükkel együtt
mit akarnak kaszálni / hó ezen az egészen. Miután minden ki lett fizetve csak
ezután jönnének azok, akik a ''reklámot'' valóban hordozzák !

Erre van egy életből merített mondás: Nem mindegy, hogy a szopott ''farok''
melyik végén állsz ! :Y

Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...

(#2008) Rover623 válasza sztommy (#2004) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én az utolsó pillanatig kitartok mellettük.és ezt javaslom mindenkinek.
Tehetsz mást...?:DDD

primus inter pares

(#2009) Crizal válasza sztommy (#2004) üzenetére

Crizal
(tag)

Tartsatok ki az utolsó pillanatig. Rendben van (mit is tehetnétek). Csak újjak ne lépjenek be, legyen a bukás minnél kisebb!

(#2010) Rover623 válasza SzalaiG (#2005) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Miért off minden hozzászólás?
Mert nem jelentkeztél ki...nem törölted a sütiket...nem ürítetted a gyorsítótárat...nem jelentkeztél be újra...;)

primus inter pares

(#2011) sztommy válasza SzalaiG (#2005) üzenetére

sztommy
(újonc)

Én mondjuk új autós vagyok,de azt hallottam,hogy a befizetősök,ha cég mondja fel a szerződét,akkor visszakapják a befizetett pénzt.

(#2012) sztommy válasza SzalaiG (#2005) üzenetére

sztommy
(újonc)

Én mondjuk új autós vagyok,de azt hallottam,hogy a befizetősök,ha cég mondja fel a szerződét,akkor visszakapják a befizetett pénzt.

(#2013) sztommy

sztommy
(újonc)

Van még valakinek valami okos hozzászólása,vagy mindenki a Helyszínelőket kezdte el nézni az RTL-en? A téma érdekes,de szerintem kár addíg idegeskedni míg nem tudunk biztosat.

(#2014) quitoo

quitoo
(újonc)

Olvastam egy cikket.valaki felrakott egy linket.a hirautó tol valaki ezerrel lobogtatta a fizetős reklám szerződéseit és azt mondta,hogy ők nem azok mint az ilferro.szerintem direktbe megy a fikázás.bent az irodába valamit hablatyolt a fotos srác ,hogy a népszavátol megkereste valaki őket és sok pénzt akart valami szerződésért cserébe de elhajtották.ezt nem tom miért nekem mondta el. :F

(#2015) Crizal válasza sztommy (#2013) üzenetére

Crizal
(tag)

Komolyan mondom, hogy :) mindent biztosan tudok!

(#2016) quitoo

quitoo
(újonc)

Sok pénzt buktam mostanában és még ki néz a nagyobb bukás is ráadásul még ez is.....
kezdhetem újra a gazdálkodj okosant mostanában nem jut nekem szerencse kártya és még egy kőrből is kimaradok.meg a billentyűmben sem mükődik minden betű. :F

(#2017) B.Brother válasza prmcsk (#2007) üzenetére

B.Brother
(újonc)

Beetetés??Én tényleg nem tudom ők mint csinálnak de hogy te nagyban nem tudsz,gondolkozni az tuti.
Figyu MATEK!
Mikor elkezdték úgy igazán.
Egy hónap 600 belépő.(sacc)
600x180=108000
Elkezedem forgatni.
Ha csak 20% profitot elérek az is tiszán:2160000
Két hónap 600 belépő:
600x180=108000
108000-600x50=3000000
vagyis marad 7.8 meg 2.16 amiből fizetek 1 irodabérletet,1 matricázót meg két titkárnőt.
A többit ismét forgatom és persze az új belépőket itt nem számoltam amik folyatatosan jönnek.A számítások az indulást szimbolizálják.
Szerintem így valahogy működhet.

Brother

(#2018) quitoo

quitoo
(újonc)

Mi a minden? :Y

(#2019) sztommy válasza Crizal (#2015) üzenetére

sztommy
(újonc)

Azért tudod ilyen jól,mert te vagy a cég vezérigazgatója? Ja nem is te a konkurens cégnek vagy az eggyik tulaja és így próbálod a te malmodra hajtai a vizet,hogy itt hülyíted a jó népet.

(#2020) Crizal válasza B.Brother (#2017) üzenetére

Crizal
(tag)

A 20 % havi, vagy éves hozam? :U

(#2021) Gabró válasza B.Brother (#2017) üzenetére

Gabró
(tag)

Már a MATEK-ot se nagyon értem, de mi az, hogy forgatni..... nem kockázati tőkealappal kötnek az emberek szerződést, hanem egy nyavalyás ''reklámcéggel''.

(#2022) a kopasz

a kopasz
(kvázi-tag)

:DDD :DDD Majd én kibérlek 1 hangárt,pár kisebbséget felveszek matrica leszedőnek,sok befektetést nem igyényel max.1-2-3 hajszáritót!!! :DDD :DDD :DDD

Mi lesz itt Júliustól?? SEMMI.. :-)cumi a köbön..

(#2023) B.Brother válasza B.Brother (#2017) üzenetére

B.Brother
(újonc)

Tudom tudom hibáztam a számításban bocs este van.Kérlek értsd jól.

Brother

(#2024) Crizal válasza sztommy (#2019) üzenetére

Crizal
(tag)

Senki NE FOGLALKOZZON AUTÓREKLÁMMAL!!!
Na most ki vagyok? ;)

(#2025) B.Brother válasza Crizal (#2020) üzenetére

B.Brother
(újonc)

Természetesen havi.Most nehogy azzal gyere hogy az otp 3%ot ad.
Hidd el a pénz mindig oda megy ahol van is.
Ha ügyesen vagy lehetetlen bukni.Sőt minnél nagyobb a pénz annál nehezebb.

Brother

(#2026) B.Brother válasza Gabró (#2021) üzenetére

B.Brother
(újonc)

Neked nem mindegy ki és miből fizet neked havi fixet?
Igaz próbálhattak volna úgy is pénzt szerezni hogy az hirdetik csak úgy adjatok nekem sokan 180at cserébe tudok olyan tuti üzletet hogy havi 50et fizetek nektek 2évig.
Lehet igy kevesebben érdeklődtek volna nem?

Brother

(#2027) Gabró válasza B.Brother (#2025) üzenetére

Gabró
(tag)

Havi biztos 20%-os hozam?! Ember, te még itt fórumozol?

(#2028) Crizal válasza B.Brother (#2025) üzenetére

Crizal
(tag)

Pont akartam mondani, hogy az OTP 3 %-ot ad. De az éves kamat! :Y Ehhez képest a havi 20 % nem pitiáner! Vajon mivel lehet ezt elérni kockázatmentesen? (mert kockázat nem lehet mert bukik a cég azonnal)

(#2029) quitoo

quitoo
(újonc)

Nekem mindig sikerül.Eddig a szarból is arany lett de másfél éve megfordult.ne adjatok a kezembe arany rudat.

[Szerkesztve]

(#2030) Gabró válasza B.Brother (#2026) üzenetére

Gabró
(tag)

nekem teljesen mindegy, mivel nekem nem fognak valószínűleg soha 50k fixet fizetni 180 ezer beugró mellett. Csak épp törvénybe ütköző. Ahhoz a tevékenységhez, amiről Te beszélsz minimum egy PSZÁF engedély kell.

(#2031) B.Brother válasza Gabró (#2027) üzenetére

B.Brother
(újonc)

Igen itt.Nekem nincs akkora lóvém ami ennyit pörgetne se kapcsolataim.
De ha többi ''hirtelen alakult''autóreklámcéget megnézed szerinted tényleg a 10-15 eftos
haszonkulcs motiválta őket vagy talán ők is ülni akarnak piramisjátékért?

Brother

(#2032) a kopasz

a kopasz
(kvázi-tag)

Ebben az országan munkából nem lehet pénzt keresni és megélni.. :DD :DD

(#2033) B.Brother válasza Crizal (#2028) üzenetére

B.Brother
(újonc)

Mindenben van kockázat ebben is.És igen ha nincs kellő tőkeháttér akkor bukta van.

Brother

(#2034) Crizal válasza B.Brother (#2031) üzenetére

Crizal
(tag)

Ki ül piramisjátékér? Pedig voltak már de mennyien!

(#2035) a kopasz

a kopasz
(kvázi-tag)

SENKI NEM ÜL piramis játékért,de ha TE ELLOPSZ 1 FT-t is kapsz vagy 2 évet egyből.. :C :C :C

(#2036) Crizal válasza B.Brother (#2033) üzenetére

Crizal
(tag)

Ember
100 millából kipörgetsz 20 -at havonta biztosan GONDOLKOZZ!

(#2037) sztommy válasza Crizal (#2024) üzenetére

sztommy
(újonc)

Nem tudom,de nem tetszik ahogy savazod a céget ,ha nem is tudsz semmi biztosat róluk.

(#2038) B.Brother válasza Gabró (#2030) üzenetére

B.Brother
(újonc)

Igazad van.A törvény az törvény.Soha senki nem szegi meg és nem játsza ki.
Egyébként úgy írtok mintha tény lenne hogy Ferróék ezt csinálják,pedig ez csak egy lehetőség.

Brother

(#2039) Crizal válasza B.Brother (#2038) üzenetére

Crizal
(tag)

Vazze nem úgy irunk mitha tény lenne , hogy igy csinálják (mi tudjuk hogyan csinálják) hanem téged cáfolunk! Te dobtad fel, de marhaság! :W

(#2040) a kopasz

a kopasz
(kvázi-tag)

Amig nem bizonyitják be az ELLENKEZŐJÉT,addig számomra TÉNY!
Mi teljesitettük részünkről az előirtakat,ŐK NEM...nem?? :C

(#2041) macskea válasza arnyjaro (#1955) üzenetére

macskea
(újonc)

Csak a miheztartás véget... ha nem tetszik az utalás, nemes egyszerűségel felmondják a szerződésedet, és mehetsz ahova akarsz... Jó reggelt!

Amúgy ami a kézpénzes kifizetések megszüntetését illeti, nem kell rajta csodálkozni... google - házipénztár - olvas.

''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith

(#2042) hitetlen válasza Crizal (#1957) üzenetére

hitetlen
(újonc)

A PETVIK nem az IIlferro, hanem a Menőreklám szővegét másolta le. Nem tudom ezek kik lehetnek. Tudtok róluk valamit? Amúgy a Menőreklámnál bent voltam teganp is és nem semmi mennyi Ilferros jön át szerződést kötni. Mióta van az ilferrós balhé, azóta minden nap bejárok és semmi gond nincs. Fizetik a lóvét folyamatosan. Csak azoknak írom akik messzebb laknak a balaonfüredi iródától és esetleg érdekli őket mi a helyzet a céggel. Nekik még annyit mondanék, hogy holnap nyílik iroda Budapesten (XI.ker Gazdagréti-tér 5.). Nem kell már Balcsira jönni. Remélem az ilferróval minden rendben lesz. Az egyik haveromnak tegnap utalták a lóvét. Az infóim szerint lesz kifizetés 23-án.

[Szerkesztve]

(#2043) sztommy válasza a kopasz (#2040) üzenetére

sztommy
(újonc)

Te talán az egyik olyan ember vagy aki nem kapott pénzt,vagy mért írod ,hogy nem teljesítették a feltételeket?

(#2044) a kopasz

a kopasz
(kvázi-tag)

A csúszás is NEM fizetés nem?
Ha piszkos a kocsit te sem csúszhatnál 1 hónapot,max.3x figyelmeztetnek... :W

(#2045) B.Brother válasza Crizal (#2036) üzenetére

B.Brother
(újonc)

én tuti nem.És te Tízezerből két ezret?Egy hónap alatt?Ugye csak az arányok tévesztenek meg.Kimondani a 100millát sok meg sok a 20 milla is.Neked meg nekem meg még jó pár embernek de vannak akiknek zsebpénz.

Brother

(#2046) Gabró válasza B.Brother (#2031) üzenetére

Gabró
(tag)

nem a 10-15 ezer forintos profit emberenként... persze az sem rossz több tízezer ügyfélnél.

Te is láthatod, hogy itt a fórumon is van olyan, aki még 150 ezer forinttal negatívban van. ilyen emberből kell pár száz netán néhány ezer, és már nem olyan rossz.
de vannak olyanok is szép számmal, akik ennél kevesebbel ragadtak bent. (ha még nem, akkor majd fognak)

A másik pedig az újautó-eladás. Nem tudhatjuk, hogy milyen jutalékkal vitte a cég az ügyfeleket az autókereskedőkhöz.

Nem hiszem, hogy ülni fognak. Szerintem lelépnek az országból. De lehet, hogy más a trükk a dologban. Hajléktalanok cégein kersztül dolgoztak, vagy csak bíznak a jó ügyvédekben.

Ha tényleg biztos havi 20%-os hozamot tudnál bárhol elérni, miért nem veszel fel hitelt?
Te csak kevés hitelhez tudnál jutni?
Dollár milliókra lenne szükséged a zsíros profithoz?
Tanulj meg angolul, végezz el egy egyetemet, és máris mehetsz két úriemberhez is dolgozni (Morganhez és Stanleyhez). Szeritnem tárt karokkal fogadnának. Még lehet, hogy diploma sem kéne.

(#2047) Crizal válasza hitetlen (#2042) üzenetére

Crizal
(tag)

''nem semmi mennyi Ilferros jön át szerződést kötni''
HUU ez de link duma! Biztos az IF-esek legnagyobb gondja manapság, hogy hol szerződjenek! Azt is mondjátok nekik, hogy maradhat a Pesti Est ugyse lényeg a reklám csak legyen valami matrica!:))

(#2048) Crizal válasza B.Brother (#2045) üzenetére

Crizal
(tag)

Most komolyan, hogy csinálsz egy hónap alatt 10e-ből 12-öt! De tényleg ird le! Tényleg érdekel!

(#2049) a kopasz

a kopasz
(kvázi-tag)

Szerintem nem megy át 1 ILFERROs sem,van nekünk elég bajunk ezzel is,nem hogy még a másik cég is lehúzzon minket.Csak 1x tudnak meg....ni minket nem?
Ezt a kamu szöveget.. :C :C

(#2050) macskea

macskea
(újonc)

Ééés... akiknek nem lett volna kedve elolvasni a topik legelejét.

Szóval a leggyengébbeknek:

- Az Il Ferro-nak NINCS bevétele, minden reklámozó partnere BARTEL-ban van vele. Ha sokat néztétek a Dallas-t, tudjátok mit jelent ez a szó.
- A használt autós szerződéseknél beszedett pénz TELJESEN indokolatlan, hisz nincs mögötte szolgáltatás, pláne meg a szerződés időtartamával összefüggésben lévő...
- Az új autós szerződések hitelmutatója egyszerűen rémisztő, és ha figyelembe vesszük, hogy nem fix kamatozásúak, és 10 évre szólnak, a helyzet csak romlik. Ha mondjuk 5 évig fizetik a részleted, és utánna dobnak ki, még mindig minimum nullán lesznek, és akkor még nem vettük figyelembe az addigra 30 százalékkal megugrott részletedet.
- 3 matrica az nem reklámautó... a teljes autódekor az már lehet hogy az...

Egy használt, saját Alfával járó fiatalember. :D

''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.