Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#5051) HoReSz1975 válasza kuha (#5046) üzenetére

HoReSz1975
(senior tag)
LOGOUT blog

De a 3 hónap már lejárt, mivelhogy 3. hónapja nem fizet....

Hát akkor tovább :F

A rendőrség is nyomoz és a fogyasztó védelem is, az RTL KLUB -ban volt a fő hírek között. Több, mint 8000 károsultról beszéltek...

Akkor most mi a f@$znak vigyük be az autót szemlére, ha úgy sem fizet, meg a benzin is csak fogy :F :((( :(( :( :W

Mondjuk én az autót nem az Ilferro miatt vettem, mert amúgy is megvettem volna és tudom is fizetni úgyhogy tőlem nem fogják elvinni ;)

Aműgy be kellene menni és jól szétverni az összes köcsögöt, hogy még mindig szedik be a belépőket... :D

[Szerkesztve]

(#5052) kuha válasza wpj (#5048) üzenetére

kuha
(újonc)

ebben a sorrendben!! és az interneten, + már a csapból is ez folyik...
Ja, és már anyámék is ezzel zargatnak telefonon.. Hogy úristen, most mi lesz??? Hát mi lenne?? Majd eret vágok, nem??? Na, azt már nem!!!!

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja,hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok!

(#5053) a kopasz

a kopasz
(kvázi-tag)

Én már beizzitottam a TV-met... :DDD :DDD
Ti? :W :W :W

Mi lesz itt Júliustól?? SEMMI.. :-)cumi a köbön..

(#5054) kicsitryny válasza zoó (#5047) üzenetére

kicsitryny
(újonc)

kezdődik a tv műsor.

(#5055) a kopasz válasza kicsitryny (#5054) üzenetére

a kopasz
(kvázi-tag)

Nekem szines TV-m van! :Y

(#5056) wpj válasza HoReSz1975 (#5051) üzenetére

wpj
(újonc)

ez nagyon igaz amit írtál!

(#5057) wpj válasza kuha (#5052) üzenetére

wpj
(újonc)

:)) :)) :)) ez tetszik!!

(#5058) kuha válasza a kopasz (#5053) üzenetére

kuha
(újonc)

Én is, simán! Bár gyanítom, semmi újat nem fogunk hallani, amit eddig ne tudtunk volna.
Ja, és IF bácsit sem fogjuk személyesen látni!
Igaz, te már beszéltél is vele...
Én az előző tulajokat láttam, meg valami népizenekarukat, akik ott lebzseltek velük. Hát, nem azok az úriember fajták voltak....

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja,hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok!

(#5059) HoReSz1975 válasza HoReSz1975 (#5051) üzenetére

HoReSz1975
(senior tag)
LOGOUT blog

Én csak reméltem, hogy csak egy kis ''+'' áll a házhoz :U

Hétfőn felhívom a kis köcsögöt és megkérdezem, hogy minek mennyünk szemlére, ha úgy sem fizetnek. Nem fogok 60km furikázni az átverésért, hogy csak röhögjenek a rib...cok az irodában, nézd a hülyéket, még mindig hozzák a szemlére az autókat :((

[Szerkesztve]

(#5060) a kopasz válasza kuha (#5058) üzenetére

a kopasz
(kvázi-tag)

Nekem meg van a fényképe is,mert a Márciusi Diplomata Magazin-ban nyilatkozott a bájgúnár,és a képét is hozzá adta! :Y :Y :Y

(#5061) kuha válasza HoReSz1975 (#5059) üzenetére

kuha
(újonc)

Dettó... :W :W :W

(#5062) zoó válasza kicsitryny (#5054) üzenetére

zoó
(újonc)

Ott ülök :))

(#5063) zoó válasza a kopasz (#5060) üzenetére

zoó
(újonc)

Ezt megkeresem, legyen mit leköpni.

(#5064) kuha válasza a kopasz (#5060) üzenetére

kuha
(újonc)

Az milyen lenne már, ha lefénymásolnánk, és szétszóratnánk budapest összes postaládájába?? Hogy ő a Mr. Genya???
(reklámterjesztő cégnél dolgozom,simán elintézném...) :DD :DD :DD :DD :DD :DD

[Szerkesztve]

(#5065) HoReSz1975 válasza kuha (#5064) üzenetére

HoReSz1975
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor montirozzál egy nagy brokit a feje tetejére, ja és persze az aljára WANTED mindhalálig... :D :DDD

(#5066) a kopasz válasza kuha (#5064) üzenetére

a kopasz
(kvázi-tag)

Csak van valami jobb megoldás... :O :O

(#5067) kuha válasza HoReSz1975 (#5065) üzenetére

kuha
(újonc)

Hát az a minimum!!! :)) :)) :))

(#5068) wpj

wpj
(újonc)

Most az a legnagyobb szemétség ha ott ülnek és léptetik be a sok hülyét! Mert már nem tudok mit mondani ha valaki még ezek után belép!!

(#5069) kuha válasza wpj (#5068) üzenetére

kuha
(újonc)

Aki ezek után belép, az meg is érdemli, hogy hülye legyen! :( :( :(

(#5070) zoó

zoó
(újonc)

Nem akarok személyeskedni csak megosztok veletek egy érdekességet:
a HOME CENTER-ben (most már tatai u.) dolgozó egyik lány talán (barátját) tudjátok hogy hívják? Laskay...

Legalábbis az IWIW-en együtt láthatóak mindkettőjük képei között. :F

(#5071) a kopasz válasza zoó (#5070) üzenetére

a kopasz
(kvázi-tag)

Az a komolyság..miket deritesz te ki... :R
Mátrix.. :DDD

(#5072) kuha válasza zoó (#5070) üzenetére

kuha
(újonc)

Milyen véletlen...
Biztos a titkárnője (volt először) :)) :)) :))
Áruld már el, pontosan hogy találom meg, megnézném én is... MEg hátha megtalálom a Laskay ismerősei között a mostani tulajt is...

(#5073) HoReSz1975 válasza zoó (#5070) üzenetére

HoReSz1975
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez hogy jön ide, ő a tulaj vagy mi :F

(#5074) zoó válasza HoReSz1975 (#5073) üzenetére

zoó
(újonc)

A volt tulaj, de ez a Laskay inkább a fia lehet.

(#5075) kuha válasza a kopasz (#5071) üzenetére

kuha
(újonc)

Na figyu Kopasz! :)) :)) :)) :))
Akkor ez mi?? (from a másik fórum)

'A leendő károsultaknak mondanám, hogy hiába ügyvédé most a cég, az egész pilótajátékot ők indították el:
Varga Mátyás (an: Faludi Ilona) 1173 Budapest, Köröstói u. 13.
A társaság irányítását biztosító befolyásolás fajtája: jelentős befolyás.
Laskay Róbert (an: Szabó Anna Éva) 1171 Budapest, Berki Lili u. 15.
A társaság irányítását biztosító befolyásolás fajtája: jelentős befolyás.''

[Szerkesztve]

(#5076) a kopasz válasza zoó (#5074) üzenetére

a kopasz
(kvázi-tag)

:R :R
Na allor én is bele nézek az iwiw-en..

[Szerkesztve]

(#5077) zoó válasza kuha (#5072) üzenetére

zoó
(újonc)

Szerintem ha a nevek közé beírod a keresőbe, hogy Laskay, és a városhoz Budapestet, meglesz.
A lány nevét nem akarom leírni, mert nem akarom megbántani, hátha ő nem tehet semmiről. :U

(#5078) kuha válasza a kopasz (#5076) üzenetére

kuha
(újonc)

Róbert

és a tesója is ott dolgozott, az meg a Péter volt, vele volt szerencsém e-maileket váltani, és telefonon is beszélni... :U :U :U

(#5079) zoó válasza kuha (#5075) üzenetére

zoó
(újonc)

Így van!

A mostani ügyvédnek szerintem semmit sem lehet a nyakába varrni, ő csak jóhiszeműen vett egy céget, átvizsgálta (!), és rájött, hogy nem tud fizetni! :W

(#5080) wpj

wpj
(újonc)

Szerintetek ezek után lehet etnni valamit? Vagy most mi lesz, úgy őszintén? Várni a csodára? Mert én nem viszem fel a kocsit ha nem fizetnek, viszont így még alapjuk is lesz arra, hogy ne fizessenek, hisz nem mutattam be! Hát ez óriási! Zseniális ördögi kör, amiben teljes mértékig kihasználják még az emberek idegességét és tanácstalanságát is! Szép!!!!! :C :C :C :C :C :C

(#5081) zoó

zoó
(újonc)

Mindjárt lesz az Il Ferro a TV1-en, megyek vissza nézni.

(#5082) <>jana<>

<>jana<>
(senior tag)

laskay róbert nincsen az iwiwen

(#5083) HoReSz1975

HoReSz1975
(senior tag)
LOGOUT blog

Ilyesmire gondoltam:

/Moderálva. - Race/
:) :DDD :D

(#5084) wpj válasza HoReSz1975 (#5083) üzenetére

wpj
(újonc)

:C :)) :C

/Moderálva. - Race/

(#5085) kuha válasza a kopasz (#5076) üzenetére

kuha
(újonc)

Hát nemtom...
Én is megnéztem, én nem találtam meg... :F :F :F :F

(#5086) a kopasz válasza kuha (#5085) üzenetére

a kopasz
(kvázi-tag)

:Y :Y Leszedhette magát a kis p.... :C

/Moderálva. - Race/

(#5087) kuha válasza HoReSz1975 (#5083) üzenetére

kuha
(újonc)

:Y :R :C :DD

Jézzzzzzzusmária!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/Moderálva. - Race/

(#5088) a kopasz

a kopasz
(kvázi-tag)

:O :O :O De végül is nem p...mert lehúzott minket!!!! :O :O :O :O

(#5089) kuha válasza a kopasz (#5088) üzenetére

kuha
(újonc)

Hát lehet, de én legalább nyugodtan alszom!!! Ezek a férgek meg nem biztos... Vagy legalábbis remélem!

(#5090) a kopasz válasza kuha (#5089) üzenetére

a kopasz
(kvázi-tag)

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..nehogy azt hidd.. :W .ma is valami tuti paty-ban csajozik a kis kukis a mi manitunkból.! :C :C

(#5091) wpj válasza kuha (#5089) üzenetére

wpj
(újonc)

Szerintem meg tök nyugodtan alszanak Ők is, hajaj de még milyen jól! Nem fél itt egyik sem ezt elhiheted, azok nem alszanak jól akiknek sok múlik majd ezen a bal lépésen! SAJNOS!!!

(#5092) zoó

zoó
(újonc)

Laskay Péter - fent van.

Nem tudtam, hogy a testvére.

(#5093) Racecam

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A topic betelt, folytatás itt: [link]

Com'è diverso il mondo visto da qui

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.