Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#651) a kopasz válasza Antilop (#650) üzenetére

a kopasz
(kvázi-tag)

Na sebaj...majd másnak.. :O :O

Mi lesz itt Júliustól?? SEMMI.. :-)cumi a köbön..

(#652) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Olvastátok? [link]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#653) a kopasz válasza tildy (#652) üzenetére

a kopasz
(kvázi-tag)

És mi fulladt ebbe botrányba?
Biztos nem rokonyok.. :DDD

[Szerkesztve]

Mi lesz itt Júliustól?? SEMMI.. :-)cumi a köbön..

(#654) Crizal

Crizal
(tag)

És ezt olvastátok? [link]

(#655) Sensei

Sensei
(fanatikus tag)

Hehe.. Vajon miért tűnt el innen a shell: [link] :DDD

Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.

(#656) tusi74 válasza a kopasz (#653) üzenetére

tusi74
(őstag)

Csak testvérek. :D

"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

(#657) Peat;) válasza Crizal (#654) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Az hogy voltak/vannak fizetős partenereik is ilyen árakon nem semmi...nekem az jön le hogy normálisan működésképesen is meg lehetne csinálni ezt a dolgot, 20e mondjuk a belépés+matrica, utána meg 10-15e a havi kifizetés. Benzinben marha nagy segítség ez is szerintem, kár hogy lejáratták ezt a dolgot ezek a buzernyákok, jó pár évig biztos nem jön normális cég, a mostani autósreklámok rémhíre miatt. Az ingyenautóra mondjuk biztos többen ugranak ebben az országban mint mondjuk a havi 15k-ra. Értsd, egy normális, csak ezzel fogallkozó cég meg lehet tönkremenne..

[Szerkesztve]

(#658) tpst

tpst
(újonc)

Tegnap kaptam az SMS-t, miszerint látogassam meg az IF honlapját.
Meglátogattam...
Három hónap szünet a kifizetésben. Rögtön felmerült bennem a kérdés: a háromból már kettő letelt (február, március), honnan számítják? Vagy két hónap után előlről kezdik?
Szóval egy nagy nulla ez az egész ámítás.
Az, hogy a szemle elmarad: kit érdekel? Egy centit sem megyek az IF elvárásainak, amúgy sincs már matrica a kocsimon.
Egyébként szemmel láthatóan kevesebb matricás autó rohangál az utakon, észrevettétek? :))

(#659) blunt válasza tpst (#658) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

biztos azokat már visszavették a bankok ;] ;]

| 2013 GT-R White 545 HP | www.m16studio.com |

(#660) tpst válasza blunt (#659) üzenetére

tpst
(újonc)

Voltam az OTP-ben, nem volt ott egy matricás verda sem.... :O

(#661) <>jana<>

<>jana<>
(senior tag)

egy kis segítség.a lakbenzin gyönyörűen lehozta a maradék ragacsot.metálfénynél biztosan jó.50 perc mosással eggyütt,és régi fényében tündököl az autó:)

(#662) tpst válasza <>jana<> (#661) üzenetére

tpst
(újonc)

Jó téli szélvédő mosó folyadék is...

(#663) shift+ő válasza tpst (#662) üzenetére

shift+ő
(senior tag)

Nagyon jó az erős szilva pálinka is, de azzal nem az autót kell kenegetni, ha ezzel kezeled magad, könnyebb lesz magad túltenni az ügyleten. :DDD

voda33hét387öt

(#664) tpst válasza shift+ő (#663) üzenetére

tpst
(újonc)

Már túltettem magam rajta szivapálinka nélkül is. Nem vagyok ideges fajta...

(#665) blunt válasza shift+ő (#663) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

:DDD

(#666) édi válasza <>jana<> (#661) üzenetére

édi
(újonc)

Nekünk a hagyományos mosogatószer is gyönyörűen lehozta a ragasztót,és tényleg semmi nem látszik az autón. Legalább ezt olcsón megúsztuk.

(#667) tusi74

tusi74
(őstag)

Az Index fórumáról:
encsyke21 válasz | megnéz | könyvjelző 2007.04.18 12:35:03 (4536)
''Mi is új autót vettünk, Il Ferro-n keresztül, novemberben. Fizettek is rendesen február elejéig (ami ugye a januári reklámozási díj).
Ott indult, hogy februárban megkaptuk a levelet, amelyben értesítettek minket a tulajdonosváltásról. Ez a levél érdekes módon Pestről légipostával (!!!) jött. Ekkor felhívtam a veszprémi irodát, hogy akkor a március végi szemle után egyben utalják a februári és a márciusi díjat??? Azaz akkor dupla összeg kerülne elvileg a bankszámlánkra. Tájékoztattak, hogy ez nem így van, hanem egyszerre csak 1 havit utalnak, és körülbelül május elejére fog helyreállni a rend. El is vittük az autót a március végi szemlére, következő hét végéig ígérték a pénzt.
Felhívtam őket április 6-án, hogy mikor esedékes az utalás. A veszprémi irodában fél óra után fel is óhajtották venni a telefont, és azt mondták, hogy ők elküldtek mindent Pestre, ott kell érdeklődni. Nagy nehezen ott is felvették, kérdeztem mi a helyzet, válasz: folyamatban van. Még mindig vártunk, de akkor már sejtettük, hogy ennyi volt. Múlt hét csütörtök délelőtt, április 12-én nem vicc, 1 órán keresztül hívogattam felváltva a 2 pesti, valamint a veszprémi irodát, hol nem vették fel, hol foglalt volt (gondolom nem én próbálkoztam egyedül), hol pedig kinyomták. Ezután bementem a veszprémi irodába, érdeklődni, hogy mikor utalják már végre a februári díjat. Erre a hölgy teljes nyugalommal válaszolta, hogy Pest későn kezdett utalni, de a következő szemléig (április vége) mindenképpen megérkezik a pénz, sőt már vannak ügyfelek, akik visszajeleztek, hogy már megkapták a pénzt.
Másnap hallom a híreket, olvasom a honlapon szereplő tájékoztatást, miszerint: ''Az utóbbi hetekben munkatársaink, megkezdték az ügyfelek megfelelő tájékoztatását az átmeneti problémáról...''. Csak azt nem tudom, kit tájékoztattak és miről, mert én előző nap a fentiekkel teljesen ellentétes infókat kaptam. A másik: ''a szerződésekben egyébként is biztosított, 3 hónapos szerződés felfüggesztési jogával kénytelen élni''. Ez az új autós szerződésben SEHOL nincs, mivel határozatlan idejű a szerződés. Eldöntöttük, hogy felmondjuk a szerződést, és vegyék le a matricát az autóról, ennyi volt.
Tegnap délelőtt 8-ra odamentünk, de az iroda csak 9kor nyitott. Addig elmentünk oda, ahol a matricát felrakták, hogy szíveskedjenek levenni. Nos, a helyiség tökéletesen üres volt, a szomszéd üzletben dolgozó srác azt mondta, hirtelen egyik napról a másikra összepakoltak, és eltűntek a matricások. Bementünk 9-re az irodába, ahol vigyorogva fogadtak minket. Apuval voltam benn, elég ideges volt már akkorra, hogy most hogyan szabaduljunk meg a matricától. Kissé idegesen kérdezte, hogy hol van a szerződésben a 3 hónap felfüggesztési idő, mire vigyorogva közölték, hogy 6 pont akárhányas pont. Majd, pár másodperc múlva: ez egy határozatlan idejű szerződés. 5 perc után a túlképzett ügyfélszolgálatis cicababa felkiáltott: Ja, persze, ez új autós! Erre édesapám még mindig ingerülten közölte, hogy szeretné felmondani ezennel a szerződést, és adjanak időpontot a matricalevételre, mire a srác közölte, szintén vigyorogva, hogy ha nem nyugszik le, nem áll szóba vele, és különben sem tud időpontot adni. Mire mi megjegyeztük, hogy persze hogy nem, mivel eltűnt a matricás cég is. Erre közölték, hogy nem tűntek el, csak költöznek (na persze). Mondjuk, hogy akkor hívja fel őket, és kérjen időpontot. Megint nem. Erre elkértük mi a telefonszámot, hogy akkor beszélünk velük, mire közölték, hogy ők MAGÁNSZÁMOT nem fognak megadni, és elkérte a nevünket és a rendszámot. Apukám közölte, hogy írja le azt is, hogy utalják a februári valamint a márciusi díjat, mire a srác közölte, szó szerint: ''NEM ÍROM ODA, MERT ÚGYSEM FOGJÁK UTALNI.''.
Ezután megkéreztem, ha a matricások egy külön cég, akikkel ők is szerződésben vannak, akkor nincs céges számuk? Vagy akkor adja meg az új címet, ahova költöznek. A telefonszámra a válasz az volt, hogy CSAK olyan telefonjuk van, amin keresztül ŐK kommunikálnak egymással (Il Ferro és matricás cég), címet pedig nem tud mondani, csak pár nap múlva. Ismételten szóltunk, hogy szeretnénk felmondani a szerződést, mire megint csak vigyor jött. Édesapám már eléggé idegesen közölte, hogy akkor adjanak matricázási időpontot, mire a srác hátradőlve, vigyorogva, flegmán válaszolta: május 12. este 6 óra. Vagy ha az nem jó, akkor menjünk fel PESTRE, ott majd leveszik. Erre édesapám nagyon ideges lett, rávágott az asztalra, és közölte a sráccal, szó szerint: ''Olyat beba**ok, hogy többet nem kelsz fel.''. Mire 2 ügyfélszolgálatos egymásra nézett, majd az ''udvarias'' srác, akivel addig beszéltünk, bement egy helyiségbe, és megszólalt: ''Fiúk, légyszíves kísérjétek ki az urat! 2-en elegek vagytok'', majd a helyiségből kijött 3 agyongyúrt 20-30 év közötti srác. Ennyit arról, hogy az irodákban ülők mennyire félnek az ügyfelektől, valamint hogy ők mennyire veszik komoylan ezt a dolgot.
Most ott tartunk, hogy tegnap délután saját kezűleg leszedtük a matricát, nyomot nem hagyott, a festés nem sérült meg, a ragasztó itt-ott meglátszik, de azt le lehet szedni autósboltban kapható oldószerrel.
Az egészben a legmegdöbbentőbb, hogy még nekik áll feljebb, ha dühösen bemegy az ember reklamálni, és a végén még kidobókkal akarják az embert kidobni az irodából. A másik pedig, hogy pofátlanul, kárörvendően az ember pofájába röhögnek.
Nem adok pár napot az irodáknak, és tuti, hogy el fognak tűnni a színről, kirakják a zárva táblát, és ennyi volt.''

Eredeti link: [link]

"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

(#668) g@bo

g@bo
(PH! kedvence)

reggeli híradóban volt az ilferrő, kezd balhés lenni a dolog.

az a hirdető, illetve autós aki ezek után belép, az komplett hülye. szóval a cég sorsa megpecsételődött. most a rendörségen a sor, kiderítse, hogy piramis jellegű e a cucc vagy sem, mivel komoly hírdető / egyáltalán hírdető / nincs, kétlen, hogy önerőböl fent tudják tartani a rendszert.

kíváncsi leszek, az autósok mikor kezdik lerángatni a reklámokat a vacsi autó metálfényezéséről...

alkalmazottak helyében, azonnal felmondanék, ide a fizut, és futás a dühös ótósok elől...

(#669) kettes válasza édi (#666) üzenetére

kettes
(lelkes újonc)

Mindenkinek javallanám, hogy ne várjon tovább az Il ferrós ámításokra, mivel eddig nem volt komolyabb erős napsütés. Ha bejönnek a kánikulai napok, és tovább marad a matrica az autón, akkor szerintem már nem lehet majd ennyiből megúszni.

Ja és még annyit.
Nehogy valakinek eszébe jusson megpróbálni a Hírautóra átváltani.
Higgyétek el, ebben a formában ez maximálisan működésképtelen. Talán az említett havi 10-15-ezer forintos összegekért lenne rá sély, de ennyiért teljesen és maximálisan kizárt.
Ugyanez vonatkozik minden olyan autóreklám cégre, akik hasonló nagyságrendet ígérnek minden hónapra, és nagy összegű regisztrációs díjat szednek.

Esetleg meg lehet próbálni azokat, akik csak regisztrálnak, és akkor fizetnek, ha van hirdető, de sajnos mint látható nincs túl nagy igény az egészre.

Akármennyire is furcsa, szerintem mindegyik cég abban gondolkodik, hogy többségüknek a meglévő autóparkja, és az azokat vezető alkalmazottak, vagy szerződéses partnereik sokkal alkalmasabbak és olcsóbbak erre a célra, mint egy idegen vállalkozást megbízni, idegen autósokkal.
Biztos lehet pár jó megrendelést megcsípni egy két hónapra, de ez csak eseti és nem garantált havi kifizetés.

(#670) tpst

tpst
(újonc)

Szerintem az irodák után lassan a honlapjuk is bezár....

(#671) blunt válasza g@bo (#668) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

én nem tudom elhinni, hogy van még olyan ember, aki belép? :F :U

(#672) tpst válasza blunt (#671) üzenetére

tpst
(újonc)

max. jótékonysági szándékkal!

(#673) kettes

kettes
(lelkes újonc)

Remélem ezzel nem zárult le az Il ferrós történet, így javasolnám minden egyes autósnak, hogy ne dobjon ki semmilyen papírját ami ezzel a matricázással kapcsolatos.

Nem lennék meglepve, ha az Il ferró oldaláról eltűnnének idővel a dokumentumok, mint ahogy erről már volt szó.
Ekkor jönne az a lehetőség, hogy elvileg minden dokumentum pótolható, mert ugye mindegyiknek van másolati példánya. Az autósok és az Il ferró közötti papírokból az autósoknak van, míg az Il ferró és az állítgólagos hirdetők közötti papírokból az állítólagos hirdetőknek kell lenni.

Őrizzetek meg mindent, és később ezek segítségével talán majd pontosan lehet rekonstruálni a történteket, és ez talán a bizonyítást is megkönnyítheti.
(Aki nem adózott, az lehet, hogy ezzel jól járhat, de egyuttal az Il ferró malmára is hajtja a vizet, ha Ő is eltünteti a nála lévő dokumentumokat.)

Átutalásoknál ennek ugye nincs nagy jelentősége, mert a bankoknál visszakereshető, de a pénztári kifizetések ellenőrzése csak így lehetséges. (Ha netán eltűnnének az iratok, illetve számítógépek)

(#674) Kusi válasza blunt (#671) üzenetére

Kusi
(újonc)

A SZEMLE IDŐPONTJA HALASZTÁS ALATT!!!

Cégünk átmenetileg olyan pénzügyi helyzetbe került, hogy a szerződésekben egyébként is biztosított, 3 hónapos szerződés felfüggesztési jogával kénytelen élni. Ezt a jelenlegi helyzetben az aktuális ügyfélszám nagysága is megkívánja, ugyanis a létszám, illetve a probléma nagysága nem teszi lehetővé, hogy 2-3 héten belül hathatós partneri segítséget kaphasson a cég. Ügyfeleinket ezúton semmiféle anyagi hátrány nem érheti, hisz a szerződés lejárata értelemszerűen 3 hónappal kitolódik. Az utóbbi hetekben munkatársaink, megkezdték az ügyfelek megfelelő tájékoztatását az átmeneti problémáról, illetve egyben kérjük ezúton is szíves megértésüket és türelmüket!

Ezt igy mind ertem ami itt all,de azt nem ertem,hogy nincs penz mikor a romaniai piac most terjeszkedik es bovul ki..itt epul a piramis nalatok pedig osszedolt?
Ma delben itt volt a Duna tv pontt lattam az ablakbol es kivancsian bameszkodtam en is,hogy valyon mit is kereshet a Duna tv itt,es rajottem mikor a kis riporter csajszi bealt a nagy Il Ferro reklam ala....gondolom valamit vele mondhattak nem hiszem a fakrol a tombhaz elott beszeltek :) . Ha esteleg majd valaki latna a riporttot irja le,hogy megis mi volt.Koszi.

(#675) tpst válasza Kusi (#674) üzenetére

tpst
(újonc)

Nem hinném, hogy a Romániában gyűjtött pénz magyarországon osztogatnák szét, még akkor sem, ha így azt a látsztot keltené az if, hogy minden jól megy.
Igazán sajnálom azokat, akik bedőlnek ennek a baromságnak Mo-n kívül is.

(#676) Crizal válasza Kusi (#674) üzenetére

Crizal
(tag)

Érdekes lehet, hogy a Romániában bejegyzett cégnek milyen a tulajdonosi szerkezete! :F

(#677) blunt válasza Kusi (#674) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

inkább eljátszák még ezt is romániában aztán eltűnnek :U

(#679) <>jana<>

<>jana<>
(senior tag)

van ismerősöm,írd le hogyan képzeled a dolgot.

(#681) george11

george11
(PH! addikt)

Ma találtam a szélvédőmön(Kecskeméten), egy hirdetést : Autóreklám - egy lehetőség amivel könnyedén ....blabla .
itt a webcíme: [link]

A szórólapon teljesen úgy adják elő, mintha ez valami új dolog lenne :DDD

www.polirfelni.hu

(#682) <>jana<> válasza george11 (#681) üzenetére

<>jana<>
(senior tag)

már megrettent,semmilyen szerződés tervezet nincsen kint a honlapon már:) most nézem hogy reklámozó se nagyon van:)

[Szerkesztve]

(#683) blunt válasza george11 (#681) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

kiváncsi vagyok jutnak-e valamire a cégüket illetően

(#685) lorcsi válasza tusi74 (#667) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

Erre édesapám nagyon ideges lett, rávágott az asztalra, és közölte a sráccal, szó szerint: ''Olyat beba**ok, hogy többet nem kelsz fel.''. Mire 2 ügyfélszolgálatos egymásra nézett, majd az ''udvarias'' srác, akivel addig beszéltünk, bement egy helyiségbe, és megszólalt: ''Fiúk, légyszíves kísérjétek ki az urat! 2-en elegek vagytok'', majd a helyiségből kijött 3 agyongyúrt 20-30 év közötti srác. Ennyit arról, hogy az irodákban ülők mennyire félnek az ügyfelektől, valamint hogy ők mennyire veszik komoylan ezt a dolgot.

az a 3 kigyúrt állat biztos nem követi őket éjjel nappal...vajon nem félnek, hogy tolószékig verik őket?
persze, az nem old meg semmit, de egy dühös ember akinek a pénze is elúszott elég sokmindenre képes lehet

(#686) VALAKIVOK válasza <>jana<> (#682) üzenetére

VALAKIVOK
(újonc)

Senki sem akarja, hogy olyan céggel emlegessék aki bajban van főként nyílvánosan.
Mindenki minden dokumentumot Őrizzen meg ne dobjon ki semmit még véletlenül sem.

(#687) <>jana<>

<>jana<>
(senior tag)

akkor ment egy mél....

(#688) <>jana<> válasza lorcsi (#685) üzenetére

<>jana<>
(senior tag)

szerintem nemkell sokáig várni hogy halljunk ilyesmiről a tv hiradóban. :((

(#689) Gebriel

Gebriel
(PH! kedvence)

bank elveszi az autót..végrehajtási szabályok szerint akár az értékének a 60%-áig

Van egy TAX-ár is ám.

az a 3 kigyúrt állat biztos nem követi őket éjjel nappal...vajon nem félnek, hogy tolószékig verik őket?''
Rendörel kell odameni:D

[Szerkesztve]

(#690) tám. válasza blunt (#671) üzenetére

tám.
(lelkes újonc)

Pedig hidd el!
1.kézből tudom hogy ma délig 2 db belépőnek raktak fel matricát Székesfehérváron,igaz a két oldalára nem tettek semmit!
Szedegetik lefelé is az autók oldaláról a matricát, a srácok !

''Kit anya szült,mind csalódik végül.Vagy így,vagy úgy,hogy maga próbál csalni.Ha küzd,hát abba,ha pedig kibékül,ebbe fog belehalni!''

(#691) Crizal

Crizal
(tag)

Érdekelne az a ''reklámmal foglalkozás'', amit ilyen nagy titokban kell tartani. Sajnos nem vagyok IF-es, így valószínűleg elestem a nagy lehetőségtől. :)

(a nick neved is igen nagy fantáziára vall :C )

(#692) lorcsi válasza Gebriel (#689) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

én úgy értettem, hogy a tulajdonosok\irodavezetők nem félnek-e...azt nem tudom, hogy a rendőr mit tehet(ne)

(#693) Gebriel válasza lorcsi (#692) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Én is ugy értettem ahogy Te.
Én az ''apa'' helyében biztos hogy rendört hivtam volna.
És nem csak az erőskődés miatt. ;]

[Szerkesztve]

(#695) tusi74 válasza Crizal (#691) üzenetére

tusi74
(őstag)

Az ilyen nagy titokzatosság általában MLM szokott lenni, de ne legyen igazam! :D

(#696) VALAKIVOK válasza Crizal (#691) üzenetére

VALAKIVOK
(újonc)

Régen tudod azt mondták jó bornak nem kell cégér de ma már olyan sok cég van kell a reklám de azt úgy kell csinálni, hogy ki kell egészíteni olyan tevékenységgel ami szükséges
kb: olyan mintha az asztalosnak csak egyfajta gyalúja lenne, akkor csak kevés munkát tudna vállalni csak azt amit azzal az egy eszközzel lehet elvégezni.

(#697) kuha válasza a kopasz (#609) üzenetére

kuha
(újonc)

Kopasz !

Írtam neked egy privi üzit!

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja,hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok!

(#698) VALAKIVOK válasza Gebriel (#689) üzenetére

VALAKIVOK
(újonc)

Amikor a bank már felmondja a hitelszerződés és végrehajtás alá kerül akkor arra már a végrehajtási szabályok vonatkoznak. Továbbá olvasd el a banki szerződésed azt a részét nem fizetés esetén lehet hogy az van oda írva a belső szabályok az irányadók vajon azt ismertették veled?

(#699) Crizal válasza VALAKIVOK (#696) üzenetére

Crizal
(tag)

Valahol olvastam olyan autóreklámról (lehet, hogy itt) aminél minden kocsin más más mobilszám van és jutalékot kapnak a biznicből (valami autózálog cég ). Annak vadászol delikvenseket? :F
Egyébként két dolgot nem nagyon szeretek, amikor titok, hogy mi a biznic (talán szégyelni kell?), a másik amikor a csodálatos ajánlathoz lasszóval kell fogni az embereket.

(#700) kuha

kuha
(újonc)

Sziasztok!

Ezt az e-mailt néhány órája kaptam...

privát levelet nem teszünk közzé a küldő beleegyezése nélkül... NG

Tájékoztatásul közlöm, hogy nem érdekel a dolog, sem a hozzá hasonló történetek. Kérek mindekit, kíméljen meg ezektől, jó???
Csak azért tettem ide fel, mert kísértetiesen hasonlít VALAKIVOK felajánlására.
A cégnevet nem írom le, de egy céges e-mail címről jött a levél. Megnéztem a honlapjukat, médiatervezéssel, médiavásárlással és médiafogyasztási kutatással foglalkoznak... :((( :((( :((( :(((

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja,hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.