nagy a család...legalább most már tudjuk mire kellett az a sok pénz....a végén még megbocsájtok nekeik 
[Szerkesztve]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Fáradt gőz » Il Ferro, Hírautó, Menőreklám stb. azaz autóreklám - ki hallott róla?Hozzászólások

<>jana<>
(senior tag)

<>jana<>
(senior tag)
a REKLÁM nekünk most pont kapóra jön 
[Szerkesztve]
Remélem teljes vagyon elkopzással fog együtt járni a rendőrségi űgy, minden tulajdonosnak.
Úgy talán kifizetik az összes károsultat a fent maradó évekre.
Szép álom

<>jana<>
(senior tag)
ne álmodozz..... 
a vargák és a laskayk mostantól jól fognak élni sajnos ez a hejzet....nézd meg őket iwiwen....
[Szerkesztve]

wpj
(újonc)
Ez volt a nap vicce! Jobb, mint a képek amiket betettél!

Hát igen....
Na sziasztok...

wpj
(újonc)
Sajnos hivatalosan még ügy sincs hisz legálisan szüneteltethetnek! Az meg, h Te/Mi még látod a pénzt valaha hiú ábránd!! 

kuha
(újonc)
Racecam! Köszi!!! 
Jana 52-es hsz-énél vigyétek az egeret a REKLÁM szóra... Elég vicces, amit ott olvashatunk... Kicsit sem vág a témába... 
Most meg miért nem húzza alá duplán, és zöldíti ki??? Így nem ér, nem lehet így olvasni semmit ott!!
[Szerkesztve]
Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja,hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok!

<>jana<>
(senior tag)
nem fogjuk látni.....kár gondolkodni rajta.marad az ami eddig is volt,amit kétkezünkel megkeresünk az a miénk...

<>jana<>
(senior tag)
lehet hogy laskay is csak böngészett a neten és...... 

kuha
(újonc)

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja,hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok!

wpj
(újonc)
Ez így van! Maradtunk volna ennél inkább! Nem is értem, hogyan lehettem ilyen hülye!
De vki írta lább is, h csak 1 kis ''+'' akartunk! És jó nagy MÍNUSZ lett!!!!

<>jana<>
(senior tag)
most már kár azt a falat fejjel bántani...majd ha az ilferro vezérigazgatójával állsz szemben akkor gondolj a falra 

Calogero
(PH! addikt)
Most meg miért nem húzza alá duplán, és zöldíti ki??? Így nem ér, nem lehet így olvasni semmit ott!!
Azért nem zöldíti ki mert bejelenkeztél. Ha kijelenkezel egyből lesz megint zöld dupla csíkod.
Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

ssass
(újonc)
Sziasztok!Olvasom a sok hozzászólást,-sajna csak mostanság(utólag ) találtam erre az oldalra.Sok hozzászólás volt,de senki nem említette ,hogy esetleg más is lehet a háttérben?pl.kormánynak kell a LÉ s az APEH nem tudta behajtani a luxus ingatlan adót.
Vagy a XIII.kerületbe áthelyezett szemlére váró kocsiktól parkolási pénzt szednek,vagy megbünti tiltott helyen való megállásért.

wpj
(újonc)
Jó éjszakát Mindenkinek! már ha lesz... de hát nem dőlt össze a világ!

kuha
(újonc)
Köszi! Látszik, hogy őstag vagy... 

<>jana<>
(senior tag)
mert a nyakig érő szarban belekapaszkodsz minden szalmaszálba...mint mindenki. és sajnos vannak gerincnélkül született emberek akik ezt kihasználják

<>jana<>
(senior tag)
szerintem azért összeesküvés elméleteket sem kell gyártani.simán átb....k minket.

Clubforum2
(kvázi-tag)
Erről már olvastam valahol.Lehet,hogy itt,vagy talán az indexen.Jönnek azok,akik a kormányt a világot,mindenkit hibáztatni fognak.
Magyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...

Clubforum2
(kvázi-tag)
Na most van az a reklámautó nevezetű cég,azonos nevű honlappal.Az meg túl szép,hogy igaz legyen.Az Il Ferkónál is szebben hangzik.
Magyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...

ssass
(újonc)
Gondolkodni sztem soha sem kár.
És arról hallottatok-e,hogy az elvárt eseményeknek nagyobb a bekövetkezési esélye,tehát nem mindegy hogy ki,kik mennyien mit szeretnének,és mennyire akarják.
uff.

<>jana<>
(senior tag)
már vártuk hogy megbukjon...bejött

tám.
(lelkes újonc)
''a gyengébbek kedvéért''-re! Köszönöm,hogy rám is gondolsz,megint tanultam valamit!
Talán sosem tudtam volna meg, hogy mit jelent.

[Szerkesztve]
''Kit anya szült,mind csalódik végül.Vagy így,vagy úgy,hogy maga próbál csalni.Ha küzd,hát abba,ha pedig kibékül,ebbe fog belehalni!''

ssass
(újonc)
a mindenki hibáztatása tényleg nem szép dolog;de ha jól működő (törvények )világban élnénk,akkor ezen átvágások nem történhetnének meg,és a TV-ben bemutatott bűnözők arca nem lenne kitakarva a személyiségi jogaikra hivatkozva.Mert nem lehetne megúszni-mert a magántulajdon szentsége nem tűrné ezt.
A fejétől bűzlő halacskáról meg biztos hallott mindenki.Nekem nincs IWIW -em,nem láttam a képeket,de biztos,hogy van jó alapos összefonódás ->ergó összeesküvés is.A piti csalók is arra hajtanak,hogy pár száz,vagy ezer forintot csaljanak ki,amiért nem érdemes utánna menni,meg pereskedni.ilfeco meg vesz magának ennyiből törvényt.
[Szerkesztve]

Antilop
(újonc)
Okosság:
Matricát levakarni a garázsban. (szomszédok se röhöghessenek)
Autót felpolírozni fájinul (a tavaszi nap még nem tehetett a fényezésben komoly kárt)
Az egész sztorit bekönyvelni tanulópénznek (nincs ingyé semmi)
Megoldani a részletfizetést egyéb módon
Mihamarabb elfelejteni az egészet.
Mivel az egész story mindeddig professzionálisan van kivitelezve, ezért annak az esélye, hogy bármi lé visszafollyon =0. Egy ilyen remekművet nem lehet így elb*szni akkor sem, ha gazemberekről van szó. Éppen ezért is a próba is felesleges. Lekell nyelni sajna. Az összes per, felpofoztatási kisérlet csak az ügyvédek és a rosszfiúk kasszáját hízlalja és az eddigi kárt növeli.
Aki az elején is látta, hogy piramis és csak azért lépett be, hogy majd a többiekből nyerészkedik és ,mégis bukott, az nagyon megérdemli, szégyelje magát. Aki jóhiszeműen dőlt be az nézzen előre és próbálja megoldani a hátralévő időszak törlesztőinek előteremtését és ezután fogadja fenntartással a bomba üzleteket.
Mellesleg én becsületes embernek tartom magam, de ha egy évvel ezelőtt valami haverom kiköpi, hogy van egy ilyen okosság benne vagyok-e, mert annyit lehet kaszálni, mint amennyit kaszáltak, akkor valszeg én is meginogtam volna..............................
Az élet nem habostorta!

kettes
(lelkes újonc)
Szerintem a polgári peres eljárásokhoz ne sok reményt fűzzetek. Egyedüli lehetőség a rendőrség lehet. Amennyiben be tudják bizonyítani, hogy szándékos csalás történt, akkor komolyabb esélyek lehetnek a pénzek visszaszerzésére. Ehhez viszont nagyon de nagyon nagymértékű együttműködésre lenne szükség minden egyes tag részéről.
Ha sem a piramisjáték szervezést, sem a csalást nem lehet bizonyítani, akkor ebből polgári perben senkinek egy fillér nem lesz.
Lehet, hogy a másik esetben sem, de több az esély.
A rendőrségnek kellene, vagy kellett volna már időben lépnie, de ehhez több feljelentés is kellett volna. Időben!!!
Más.
Nem értem, hogy az új tulajdonossal kapcsolatban miért írjátok, hogy neki semmi köze nincsen az egészhez. Simán hivatrkozhat, hogy most vette a céget, és most vette észre, hogy milyen az anyagi helyzet.
Nevetséges ez az állítás, hogy naívan azt hitte, hogy egy reklámcéget vásárolt, és miután megvette, utána vette észre, hogy nicsak, mivel is foglalkozik ez a cég.
Úgy vette meg, hogy semmit nem tudott róla??? Miután kifizette, akkor teljesen meglepődött, hogy jé, a cégnek van több száz milliós kintlevősége, illetve milliárdos kötelezettségvállalása???
Ennyire azért nem lehet egyetlen hatóság sem ártatlanság vélelmébe burkolózó, hogy ezt bevegye! Vannak olyan szinten életszerűtlen dolgok, melyek cáfolatához nem szükséges külön bizonyítás.

Antilop
(újonc)
Jól működő törvények között élünk!!!! Legalábbis jobbat nehezen lehet csinálni! Ha érvényesülni akarsz, akkor a tisztességet félre kell tenni és csak a szabályokat kell nézni. Az IF a törvények ellen ezidáig nem vétett, ergo az ártatlanság vélelme szerin olyan tisztességes, mint a Nemzeti Bank! A három hónap kiskaput beletették a szerződésbe és aláírta mindenki, hogy ez így rendben van. Három hónapig sérthetetlenek!
A törvények olyan fajinak, hogyha pl.: egy város, vagy falu bevezető útján az etnikum elviszi a MÉH-be a városhatárt jelző táblát, akkor az egész városban/faluban (ahol külön sebességkorlátozás nincs) 90 km/h sebességgel közlekedhetsz, mert a Kresz szerint a lakottt terület a táblánál kezdődik. A törvény ellen nem vétesz!
Az élet nem habostorta!

zoó
(újonc)
Szerintem sem úgy vette meg a céget, hogy nem tudott róla semmit, de a nyilvánossággal mégis ezt próbálják elhitetni. (Lásd a korábbi közleményüket a weboldalukon)
Biztosan nagyon jól ismert mindent, hiszen a testvére a cég ügyvédje.
És mivel ügyvéd, biztosan minden úgy van kitalálva, hogy semmibe nem tudunk belekötni.
Ez egy nagy ''összeesküvés-elmélet''.
Jó éjszakát mindenkinek! 

tám.
(lelkes újonc)
Bizony ''én megmondtam'',már az elején,hogy ne fessük az ördögöt a falra,ill.h. amit sokan várnak az bekövetkezik,stb, Süti5 reagált is rá,hogy''ha tudnád milyen pozitiv töltettel vagyunk''.Minden esemény,tárgy,stb először az agyban születik meg,utána ölt testet,valósul meg! Ilyesmire gondoltál?
Ezt a fórum is előbb az agyban született meg,meg az internet,stb. Jó lesz meggondolni,mit gindolunk! Én ''megmondtam''!
Nem mintha ezért dőlne be,de.......!
Már éppen irni akartam a többieknek,hogy fejezzék be,ne csinálják,nem bírom tovább a nevetést!
Mindenki fel van pörögve,humorizál,aminek én örülok,de a rekeszizmom már fáj/pár éve műtötték is,meg régen nevettem/! Az állkapcsom is fáj már! Nem birtam itthagyni a gépet,pedig lehet,hogy anyósom a földszintem,egyedül már kitudja hová pottyant!
Egyik éjjel lelépett a kazánházba,kb másfél méter mélyre.Azthiszem most kutyára bizták a hájat,én innen nem tudtam mozdulni!
Komolyan mondom többet ért,ér most ez a vigalom mint az Ilf.pénze,pedig az is nagyon kellene!
Lányok! és pár fiu! Főnyeremények vagytok! Vígan megyünk tönkre!
Valaki kérdezte szegedi vagyok-e?! neki írom nem, az ország másik részén Székesfehérvár környéki,de Szegedre jártam szinházba,meg a klinikára. A lányom ott volt szinész,ott lakott,onnan a sok szegedi ismerős!
Na menjünk aludni,ill menjetek. Jó éjt mindenkinek!
''Kit anya szült,mind csalódik végül.Vagy így,vagy úgy,hogy maga próbál csalni.Ha küzd,hát abba,ha pedig kibékül,ebbe fog belehalni!''

kettes
(lelkes újonc)
Sajnos tényleg az az igazság, hogy az ilyenek ellen törvényekkel nem lehet védekezni.
Ez ellen az egyetlen védekezési mód, ha az emberek megpróbálnak alkalmazkodni a mai világhoz, és nem elhinni azt, hogy mindenki, aki szépen szól hozzájuk és egy csomó pénzt ígér, az valóban meg is adja azt.
Ne higgye el senki sem, hogy a piacgazdaságban bárkinek bármit ingyen adnak, csak azért mert éppen úgy érzi, hogy rámosolygott a szerencse. Meg kell tanulni a dolgok mögé látni, és óvatosnak lenni.
Minden reklámot, minden hirdetést át kell gondolni, mögé kell látni, és amit az eleje óta folyamatosan írogattam (Meg kell nézni, hogy mibe kerül, mit ígérnek, és mik a VALÓS . garanciák. Ez a legfontosabb. Legyen megfelelő garancia.
Ha ez nincsen meg, akkor csak az ugorjon bele, aki szeret és mer kockáztatni.
Az Il ferróval kapcsolatban egyébként szerintem azon kívül, hogy nem fizetnek, semmi nem változott. Azt, hogy nem fizetnek, megtehetik, benne van a szerződésben. Akkor meg most miért változott meg mindenkinek a véleménye, miért lett hirtelen ez a népharag.
Többen írták, hogy mindenki maga döntött, nem kell az okoskodás, hogy ez nem tiszta üzlet. Azt is írták, hogy ha nem fizetnek, akkor tudomásul van véve, így jártak.
Ennek ellenére Én továbbra is azon vagyok, - illetve már a legelejétől- hogy ez nem szabad annyiban hagyni, igenis lépni kell, de nem ész nélkül. Sajnos ezt már jóval régebben meg kellett volna tenni. Higgyétek el, hogy minden tőlem telhetőt meg fogok tenni ezt követően is.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

ssass
(újonc)
Okosság+1
osszfiúk-kintlévő tartozás ; behajtott lé x%-a.(utólag)
Super okosság: kintlévő tartozás+elmaradt napok után járo banki kamat 366.része (a kifizetés elmaradásától a behajtásig számólva)+felmerült költségek [tudva levő- az adóst ILFECÓ-t terhelik--itt jön a rossz?fiúk bére.
Ha a Rossz-Fiúk és pofozkodás túl durvának tünik,lehetne felbérelni (fenti feltételekkel)
Rossz -Lányokat,akik kisimogatnák a pénzünket.
Lehet szavazni!

tám.
(lelkes újonc)
Kettes,zoó és már nem tudom ki a harmadik itt mindjárt előttem!
Jó helyen kaisgáltok,ki lett ez talélva, már az elején a vége is!
Azért én még látok esélyt!
A háromhavi felfüggesztésen tul,abban a szerződésben van án nekik további lehetőség is,pl rendkÍvüli felmondás,de még az 1 hónappal előre irásban /bármelyik fél felmondhat/ felmondásról se esett szó!

ssass
(újonc)
Látom mindenki elment hajcsikálni.Majd holnap megnézem mit írt a nép.
A ''birkanyáj''is tehet valami,ha a juhász is úgy akarja....mehet utánna elzárva az utat,vagy kószálhat egyedül,míg a farkas megeszi-,bár ez lehet Piroska nagyijával történt.

popey37
(őstag)
elvileg sima szerződésszegés az ilferro részéről. a mai napig nem kaptam semmilyen levelet postai uton tőlük, hogy a februári, márciusi pénzutalás csuszik, felfüggesztik a reklámozást 3 honapra, stb..
a szerződésben le van irva, hogy rendkivüli felmondás esetén a befizetett 180.000.- visszajár.
Kérdem én a felfüggesztés idejére ugy közlekedjek a kocsimmal, hogy takarjam le a reklámot rajta?
Ha összefogunk párszázan, közös ügyvéd csak fillérekbe kerül, és talán lehetne valami kis pénzt visszakapni.
Mi mindannyian teljesitettük a szerződésben leirtakat, az ilferro nem, tehát jogilag simán támadható.
a 3 honapos felfüggesztésről meg ajánlott levélben kell értesiteni az érintetteket.
jövő héten meglátogathatnánk a tulajt, elvileg tudjuk a cimét. egy kis erődemonstráció sosem árt: ha odamegyünk a háza elé párszázan, lesz kis félelelem a részéről.
Én a magam részéről kieggyeznék abban is, hogy a beugrót+ a két honapot kifizeti, akkor nem jelentjük fel.
egyébb esetben irány a biroság: a pénzünk kamatos kamattal kamatozik, ha elhuzza a pert, nem keveset fog fizetni.
vélemény???
Gigabyte EP43 DS3, E8400, 2x2Gb A-Data DDR2 1066 mhz, GIGA GTX260, 700 W hypro/ 150/750 reflector,Canon 300D

kettes
(lelkes újonc)
Valóban jól ki lett találva az egész történet, mint ahogy ezt már sokszor leírtuk.
Ennek ellenére most egy kicsit úgy tűnik nekem, mintha csaponganának, kapkodnának valami miatt. Sokkal tisztábban, és sokkal kisebb porveréssel be lehetett volna szüntetni az egész tevékenységüket, úgy, hogy gyakorlatilag még támadási felületet sem hagynak.
Amit most csinálnak, annak sok mindenhez van köze, de a joghoz nem.
Lehet, hogy tévedek, de ennek egyetlen okát tudom elképzelni.
(Nem magamat akarom igazolni, mert úgy látom, hogy azzal a véleményemmel tévedtem, hogy még egy vagy két hónapot ki fognak fizetni. ld:matricacsere, gyorsulás, új irodák, romániai megnyitás stb)
Úgy gondolom, hogy tényleg ki akartak még fizetni egy hónapot, mert reményeik szerint még felfutóban volt a belépési kedv, tehát nagyobb bevételekre számítottak.
Ennek ellenére lehetséges, hogy - talán éppen a sajtócikkeknek köszönhetően - erősen csökkenhetett a befektetett energiáikhoz képest az új belépők száma, így nem tudták már összehozni a kifizetést.
E miatt alakulhatott ki ez a kapkodás, hogy mit csináljanak, hogyan próbálják tovább húzni, és erre jöhetett először a tulajdonosváltásra hivatkozás miatti egy hónap csúsztatás, majd - miután feltehetően ekkorra sem jött össze a kellő számú belépő -, utána lépték meg ezt a jogilag nem tudom miként értékelhető utólagos szóbeli szerződés felfüggesztést.
A tulajdonosváltást továbbra is úgy ahogy van egy oltári nagy humbuknak tartom.
Nem tudom, hogy a többiek miként értékelik, de szerintem a nagy bizodalmat kiváltó Shell hirdetés már erős gyanúját kelti a csalásnak, de legalább a nyomozás elrendeléséhez elégnek kellene lenni, amennyiben igazak az újságcikkben leírtak.
(Ez azért már nagyban hasonlít a Hartenergóhoz, mivel nagy valószínűséggel fiktív. Nem hinném, hogy például egy viszonteladónak jogában állna Önmagában a Shell nevében reklámszerződést kötni)

kettes
(lelkes újonc)
Nagyon meglepődnél, ha Én azt mondanám, hogy szerintem tutira nem fogtok senkit otthon találni, ha egyáltalán valós a lakcím.

bszabee
(újonc)
Sziasztok!
Üdv a szabolcsiaknak is!
Az első hozzászolásom a fórumban, úgyhogy nem is akarok semmi hülyeséget írni rögtön! 
[Szerkesztve]
Jobb ma egy micsoda, mint holnap kedd...

bszabee
(újonc)
Már régóta vagyok passzív forumozó, de most már betelt a pohár
Beszálok én is, már ha van időm!
Véleményem szerint ez az időhúzás természetesen több okból is jó nekik.
Ez idő alatt még több pénzt szednek be a reklámozóktól (már ha volt valami egyáltalán - nem hinném) + addig míg mi reklámozuk a cégeket (lásd. penthóz, makszim stb.) addig ők is kölcsönösen reklámozák a mi szeretett cégünket így megmarad a hírnév plussz a lehetőség, hogy beszáljon valaki (már ha van, aki még ilyenkor beszál, de mint tudjuk nagy az isten állatkertje).
folyt. köv.
[Szerkesztve]

bszabee
(újonc)
Ja, amúgy én is tag vagyok november óta, én 173-at kaptam vissza.

bszabee
(újonc)
Az időhúzás még annak is betehető, hogy abban bíznak (jogosan), hogy felháborodík az ügyfél és olyat tesz (amit később nem bán meg
) ami miatt sajnálatos módon fel kell bontani a megállapodást szerződésbontás miatt. Ilyen lehet ahogy mondták a titoktartás megszegése, a matrica véletlenszerű elhagyása stb.
Így 3 hónap alatt nagyot fog esni az ügyfélkörük. És majd júniusban, ha úgy láttják, hogy le7edelődik az ügyfélszám, akkor lehet folytatják tovább megkezdett munkájukat és invitálják az új belépőket egy olyan cégbe, ahol minden rendben van.
Ezek után nem lesz semmi, amiért büntetni, vagy akár csúnyán lehetlesz nézni rájuk, ugyanis ők majd akkor annak a 1-2 ezer ügyfélnek, akkik elhordják ezt a mo..kot az autón, azok megkapják az igért pénzüket szépen lassan és tiszták lesznek!

bszabee
(újonc)
Na ez az én személyes véleményem, lehett, hogy senkinek sem fognak fizetni, még ha csak 100-an maradnak, akkor sem.
Ezt csak azért írom, mert van egy pár ilferro-s ismerős, és mind azt mondja, hogy megy és leszedi a matricát. de fontos, hogy előtte szerződést kell bontani, mert nehogy még utána pereljenek minket 
Ha vannak, akik debrecenbe járnak szemlére, vagy debreceniek, azok jellezenek már vissza ha tudják, hogy van még ilyenkor vki az irodában, hogy fölöslegesen menjek 120 km-et.
Előrei THX!

bszabee
(újonc)
A matciát meg azt írják sokan, hogy fel kell jól melegíteni, és lejön könnyen, utána meg csep-benzinnel áttörölgetni és kutya baja.
Kozmetikás ismerős azt mondta, hogy a metálnál nem lesz probléma. persze függ, hogy miótta van rajta+az időjárás.
Nekem nincs még fél éve és átvészeltem vele egy telet 

viharhozo
(PH! addikt)
Sztem a globalis felmelegedes es az Il Ferro kozti kapcsolatot is erdemes lenne vizsgalni!
Durvasága miatt töröltem - moderátor.

viharhozo
(PH! addikt)
Ha összefogunk párszázan, közös ügyvéd csak fillérekbe kerül, és talán lehetne valami kis pénzt visszakapni.
Nem akarok unnepronto lenni, de ha feltelezem, h egyetlen filler is van meg a ceg kasszajaban, azt a harom honap alatt eltuntetik. Ha mas jellegu vagyona van a cegnek, azt meg az elorebb sorolt hitelezok fogjak megkapni (jellemzoen maga a felszamolo).
A tortenet minden valoszinuseg szerint ennyi volt, lehet realizalni a veszteseget.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.

Omni
(fanatikus tag)
Az Il ferro és az állambácsi jól járt. Az il ferro a beugrós pénzzel, állambácsi pedig a befizetett adóval. Durván számolva egy 3milliós autora, 500e az áfa, ezt ha megszorozzuk 8000-rel, arra 4milliárd forint jön ki.. Ebből pár éven át lehet fedezehtjük államtitkáraink megemelt fizetését (segítségül eddig 900ezer Ft volt, most Fletó 1,1M-ra emeli, hisz dübörög a gazdaság, nagy a jólét).

Luis51
(újonc)
ez mind oké, +még mért írja ki a következő szemlét és legyen meg a kilométer 

bszabee
(újonc)
Itt már csak etetés folyik. Ha azt mondanák, hogy ne is gyere, meg ne is menj sehova a kocsival, akkor az annyit jelentenne, hogy bezárt a bazár. Ezt ők nem akarják, hogy ilyeneket feltételezünk, ezért úgy csinálnak, mintha 3 hónap múlva minden rendben lenne, előveszik majd a szemle adatait és utalják a pénzt.
De ez sajnos már nem fog megtörténni, mindez csak a láccat fentartására és a buták altatására megy.

Petya25
(őstag)
Ha adózás után ennyi visszajött neked, akkor egész jól jártál.
Azért az hozzátartozik, hogy a saját költségeidet még le kellene vonni belőle (utánajárás, szemle idő-benzin, meg hogy magad kell leszedned valszeg a matricákat)
Arról nem is beszélek, hogy fél évig saját zsebből reklámoztál egy hirdetőnek.
Ha teheted, hogy kétpercenként beírsz, akkor igazán használhatnád a ''mod'' gombot, ami 5 percig él és szerkesztheted a már beírt hozzászólásodat. Elég rosszul néz ki, hogy pár percenként beírsz csak úgy magadnak irogatva.
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis
Hagyjuk már ki a politikát, ez tisztán gazdasági jellegű bűncselekmény; az csak addicionális bevétel az államnak, hoyg az eladott új autók után áfát kell fizetni - mert azt akkor is meg kellene fizetni, ha nem az ilferron keresztül vásárolsz autót. Egyébként meg van politika-topic...
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core