Szerintem pedig állj le! Nem másokra kell haragudni azért, mert a hiszékenységed ide vezetett. Hanem csak saját magadra. Aki még hisz abban, hogy más emberek fogják az ő életét megkönnyíteni, az sajnos nagy tévedésben van. Az Ilferrosok csak a saját anyagi jólétükre gondoltak, mikor szedték a belépési díjakat, vetették a listaáras új autókat, ahonnan megint lekaszálták maguknak a sarcot. Az, hogy a sok belépővel mi lesz, arra már a kezdetektől magasról tettek. El tudom, képzelni, hogy azóta már maguk röhögnek azon, hogy mekkora jó buli volt, vitték az üzletet, amíg tejelt, aztán gyorsan túladtak rajta, a pénzt kimentették, úgyhogy ha valaki majd számona akarja kérni rajtuk a tartozásukat, egy szép üres bankszámlát fognak találni. Tuti fix, hogy még arról is gondoskodtak jó előre, hogy a nevükön ne legyen semmi. Nekik bőven elég volt, hogy az ő bankszámlájuk duzzadt.
Most ezt lehet ragozni jobbról, lehet balról, de sajnos így van. De, hogy ezért, mert elhitted a hihetetlent, más fórumtársakat pocskondiázol, azért az nonszensz, nem gondolod?
"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

Tudom nehéz itt ezekkel,magamat is beleértve,de'' egyre kevesebb a hal,s egyre több a fóka''! 

NEm a suli volt reklámozva.

).