Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#351) tusi74 válasza tám. (#347) üzenetére

tusi74
(őstag)

Szerintem pedig állj le! Nem másokra kell haragudni azért, mert a hiszékenységed ide vezetett. Hanem csak saját magadra. Aki még hisz abban, hogy más emberek fogják az ő életét megkönnyíteni, az sajnos nagy tévedésben van. Az Ilferrosok csak a saját anyagi jólétükre gondoltak, mikor szedték a belépési díjakat, vetették a listaáras új autókat, ahonnan megint lekaszálták maguknak a sarcot. Az, hogy a sok belépővel mi lesz, arra már a kezdetektől magasról tettek. El tudom, képzelni, hogy azóta már maguk röhögnek azon, hogy mekkora jó buli volt, vitték az üzletet, amíg tejelt, aztán gyorsan túladtak rajta, a pénzt kimentették, úgyhogy ha valaki majd számona akarja kérni rajtuk a tartozásukat, egy szép üres bankszámlát fognak találni. Tuti fix, hogy még arról is gondoskodtak jó előre, hogy a nevükön ne legyen semmi. Nekik bőven elég volt, hogy az ő bankszámlájuk duzzadt.
Most ezt lehet ragozni jobbról, lehet balról, de sajnos így van. De, hogy ezért, mert elhitted a hihetetlent, más fórumtársakat pocskondiázol, azért az nonszensz, nem gondolod?

"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

(#352) tám. válasza error(HUN) (#345) üzenetére

tám.
(lelkes újonc)

Helló Zsarukám!? :C
Az Istenért ne menj sehova! :( Tudom nehéz itt ezekkel,magamat is beleértve,de'' egyre kevesebb a hal,s egyre több a fóka''! :(((
Tetszik a stílusod,csak nekem kicsit néha talányos,de értem,mert ismerős, :))
az egyik vejemnek hasonló megnyílvánulásai vannak!
Megkérdezném,h. vajon nem ''Luigi'' vagy,de hülyeség!
Ne haragudj már ennyire a ''világra''!
A magyarságodra legyél csak büszke,nem te tehetsz róla,hogy .....,meg semmiről!
Én inkább szenvednék itt akor is ha kimehetnék,soha nem hagynám el a hazámat! :(
Nem véletlenül születtünk ide,elég baj az,hogy sokan megfutamodtak,megfutamodnak, főleg aki önzésböl tette,teszi! Szerintem problémát megoldani kell,nem kikerülni!
Bocs,hogy ha olyasmit is ide írtam,amit ''nem kellett volna''?
Néha kell norm.... atívás emberekkel is beszélni!
Vedd úgy hogy hangosan gondolkodtam! Oksi? Köszi

[Szerkesztve]

''Kit anya szült,mind csalódik végül.Vagy így,vagy úgy,hogy maga próbál csalni.Ha küzd,hát abba,ha pedig kibékül,ebbe fog belehalni!''

(#353) lalap

lalap
(újonc)

Sziasztok! Megmondom őszintén tavaly májusba léptem be az Il Ferro-hoz tehát már nem vagyok minuszba, de akkor is bosszant hogy átvertek. Legalább a 2, 5 havi juttatást még ki kéne valahogy szedni belőlük. A 3 hónapos felfüggesztés mikortól indul? Ezt tudja valaki?

(#354) tám. válasza shift+ő (#349) üzenetére

tám.
(lelkes újonc)

Húúú! Abigyóért bocs.! Köszi,hogy szóltál,még időben sikerült visszaveni ,korrigálni az előző írást,mert ott is elfelejtettem! Szarvashiba,kezdem kapisgálni!
A többit nem értem,ráadásul nem is találom meg,de biztos,hogy számonra lényegtelen, a
jelenlegi szituban!
Légyszi ne zavarj,ha lehet mert szeretnék a végére érni,remélem nem sok van hátra!
Úgy tűnik ma kevesebben helyeztek rekleftor fénybe,hála Istennek!
Csak nehogy elkiabáljam!
Már értem mire céloztál,de elvétetted az nem én vagyok,jelen esetben,mivel nem én kezdtem,stb.!

[Szerkesztve]

''Kit anya szült,mind csalódik végül.Vagy így,vagy úgy,hogy maga próbál csalni.Ha küzd,hát abba,ha pedig kibékül,ebbe fog belehalni!''

(#355) Crizal válasza tám. (#352) üzenetére

Crizal
(tag)

Tényleg csak a változatosság kedvéért, nem volna valaki akinek tetszik a stílusa, de nem tagja az IF-nak? (ez nem bántás megint, csak már olyan görcsösen ragaszkodsz az IF fanok stílusához)

(#356) tám. válasza lalap (#353) üzenetére

tám.
(lelkes újonc)

Hidd el olyan mindegy mikortól kezdődik a 3 hónap,annyiszor hosszabbítanak ahányszor akarnak!

(#357) csibor

csibor
(őstag)

Klub rádió is foglalkozott a céggel ma reggel.

1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

(#358) tám. válasza Crizal (#355) üzenetére

tám.
(lelkes újonc)

Mondd te most viccelsz?
Honnan a fészkes fenéből tudnám én,hogy ki minek tagja? :(
Tudom magamról,hogy szétszórt vagyok,s figyelmetlen,de szerinted most az a legnagyobb gondom,hogy erre is figyeljek?
ESKÜSZÖM,hogy soha sem nézem ki hová tartozik itt,mint ahogy az életben se teszem!!!
Mostanában meg az érzéseim irányítanak,ki kell bírnunk,nem tehetek róla,gyógyszert váltottak nálam,s még nem tudni,hová alakúl!
Most itt tartok,renélem jobb lesz,ahogy haladunk előre!
Ja Il f. téma: ha nem esküdtem volna az elöbb (nagyon, nagyon rikán teszek ilyet),akkor most megtenném arra,hogy az il f, szinte már nem is érdekel,ritkán jut eszembe,én rég túlléptem rajta! Hidd el eskü nélkül,nekem az apróság. Az lehet,hogy el se jutott a tudatomig,mert a tudatalattim nem engedi,de valószinűbb,hogy később ér el a szele.
Én nem siettetek semmit,se jót,se rosszat,mindkettő pont időben van itt!
Nem hiszek a véletlenekben,ezért megszoktam,beálltam arra, hogy ami jön azt elfogadom!
Na ennyit előljáróban. :)) :R
Végre a végére értem,megyek a kertbe veteményezni!
Hol van Balázska? tudja valaki?

[Szerkesztve]

(#359) shift+ő válasza tám. (#354) üzenetére

shift+ő
(senior tag)

Ment egy PÜ. :)

[Szerkesztve]

voda33hét387öt

(#360) Crizal válasza tám. (#358) üzenetére

Crizal
(tag)

''Honnan a fészkes fenéből tudnám én,hogy ki minek tagja?''

Azt hittem, olvasod is a fórumot, nemcsak írod! :D

(#361) süti5 válasza divot (#348) üzenetére

süti5
(senior tag)

Előkerülnek még azok a pesti est, lóerős szerződések a bírósági tárgyaláson....
azt viszont nemtom hogyan magyarázzák ki ha mind bartel, és a kezdetektől csak azok vannak
Ekkor nem hivatkozhatnak arra, hogy beindulgatott a dolog, csak épp nem volt elég fizető reklámozó.....Ezt nehéz lesz kivédeni...mikor kérik az igazolást mennyit utalt át a pesti est meg egyebek....
Sokan itt egyszerűen elintézik annyival, hogy persze nem jött össze a reklámozás, de ez nem ilyen egyszerű. Ha kimutatható, hogy a regdíjakból fizettek, akkor azért lesz itt még nemulass... más kérdés, hogy mi semmit sem látunk a pénzünkből.

(#362) Crizal válasza süti5 (#361) üzenetére

Crizal
(tag)

A barter ügyletnek is van gazdasági haszna, erre fognak hivatkozni! Iszonyú nehéz lesz megfogni őket......De gondolkodjunk rajta! Sokkal értelmesebb mint ''személyeskedni''! ;)

(#363) süti5 válasza Crizal (#362) üzenetére

süti5
(senior tag)

Én nem személyeskedtem.... :F

A gazdasági haszon szöveggel semmire sem fognak menni, valami okosabbat kell kitalálniuk. A kifizetés akkor is a regdíjakból ment, amire ez nem megoldás....

(#364) shift+ő válasza süti5 (#361) üzenetére

shift+ő
(senior tag)

Végre egy jó kérdés, ezen már én is elmélkedtem. Egy vállálkozás beindításának vannak költségei, ilyen a reklámozás is. A barternél ugyan nincs pénzmozgás, de a szolgáltatást mindkét fél elvégzi. A tisztességes az lett volna, ha akkor nem fizetnek az autósoknak, ha nincs fizetős reklám. Ekkor viszont nem lett volna ennyi belépő, illetve mi lett volna, ha csak az autók egy részére van fizetzős reklám akkor csak azok kapnak pénzt akik ilyen matricát hurcolnak. Más megközelítésben, példáúl vám szempontból a barter is értéket képvisel és vámértéknövelő tényező. Ez alapján a barternek is van értéke. Szerintem ezt jó előre ők is bekalkulálták. Ebben különböznek a hartenergo-tól.

Süt róla, hogy piramis, és gonodlkodni kell, hogy ezt ne tudják védeni..

[Szerkesztve]

voda33hét387öt

(#365) tusi74 válasza shift+ő (#364) üzenetére

tusi74
(őstag)

Viszont, ami érdekes, én a Lóerő autóssuli honlapján a partnereink résznél nem látom az Ilferro-t felsorolva. Levették, vagy sosem volt fent?

"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

(#366) Crizal válasza süti5 (#363) üzenetére

Crizal
(tag)

Természetesen nem rád gondoltam (az elmúlt napok hozzászólásaira gondoltam pro és kontra) :R
Az, hogy tiszteségtelenek voltak az IF szervezői nem kérdés! Azt bebizonyítani, hogy a kezdetektől piramisra gondoltak (bár nyilvánvaló) nagyon nehéz. Hivatkozhatnak arra, hogy megfelelő nagyságú flotta esetén van csak igény a reklámra (ezt többen itt is írták IF védelmében), addig barter megállapodásokkal tudták növelni a flottát......
Továbbra is azt vallom, hogy a belépők önmegtartoztatása tudta volna megállítani a bajt. Azok az ellenérvek amik itt megjelentek a kezdettől fogva, el kellet volna bizonytalanitania a belépőket! És minnél nagyobb a bukásuk, annál több infót hagytak figyelmen kívül! :(

(#367) joey7

joey7
(őstag)

új autónál 10 rugó a szerződéskötési díj,akkor honnan jön a 180 ? :F uyganis azt a használt kocsikra írják.

[Szerkesztve]

(#368) kettes

kettes
(lelkes újonc)

Meg fogtok lepődni, de szerintem az Il ferró nagy valószínűséggel egész mostanáig törvénytelenül működött, és pont most szerződésszerű a magatartása, és éppen mostantól nem lehet belekötni. (Eltekintve a kapkodásból adódó hibáktól, mi szerint nem adminisztrálták a felfüggesztéseket, illetve a nemfizetések okait.)

Párszor leírtam, hogy amit mindenki az Il ferró mellett írt egyetlen pozitívumként, már pedig, hogy fizetett rendszeresen, éppen az volt a legfőbb alapja a törvénytelen működésének.

Hogy ezt mire alapozom??
Az új autós szerződésben benne van, hogy megfelelő hirdető partner esetében vállalják a havi díjfizetést. Amennyiben ilyen nem volt, (nagyon úgy tűnik) akkor a kifizetések voltak a csalás alappillérei. Ezzel akarták elhitetni mindenkivel, hogy nyugodtan beléphet, ugyanis van fizető hirdető.
A hozott autósoknál ugyanígy meg lett volna a lehetőség három hónapos felfüggesztésre, amennyiben nincsen hirdető.

Ennek ellenére több hónapon keresztül egyik lehetséggel sem éltek, ami egyértelműen arra utal, hogy az elsődleges, illetve egyetlen cél a belépők toborzása volt.

Most, amikor megszüntették a kifizetéseket, ezzel fejezték be a csalást, mert immár nem tévesztik meg az embereket, hogy újabb tagokat toborozzanak. Ja, hogy azért nem fizetnek, mert már nincsen pénz??
Honnan lenne, ha nincs már elég belépő!!!

Ez a valós működése az il ferrónak, hogy nincsen működése, tehát ez a törvényes állapot. Nagy valószínűséggel bizonyítható, hogy ez az üzlet törvényesen működésképtelen, tehát ha nem működik, akkor működik törvényesen. Elején is ugyanez történt volna, ha nem fizetnek mindaddig, amig nincsen reklámozójuk, csak akkor nem ugrott volna be szinte senki sem. (Bizonyíték rá a többi regdij nélküli cég) Ha nem lett volna ez a csalás, akkor nem lett volna ennyi megtévesztett ember, akit beugrasztottak.

Ismétlem, pont a kifizetésekkel követték el a csalást, amennyiben nem volt tényleges reklámbevételük.
Nem attól lett, vagy lehet ez bűncselekmény, ha most nem fizetnek, hanem attól, ha eddig megtévesztésként fizettek.

Bocs, lehet, hogy egy kicsit nyakatekertnek tűnik az okfejtés, de szerintem mielőtt orvoshoz küldtök, gondoljátok át!!!

[Szerkesztve]

(#369) süti5 válasza Crizal (#366) üzenetére

süti5
(senior tag)

Egy darabig valóban hivatkozhatnak arra, hogy nem indult be a fizetős hirdetés, de ennyi hónapig semmi fizetős és ugyanúgy léptetik be az embereket...na ez kétséges....ráadásul most beújítottak többezer matricával gyorsulást meg maximot februárban.....ha ezek is barter márpedig elég valószínű, akkor hát nemtom.....
Ha pénzkifizetésre vállalok kötelezettséget, azaz fizetős hirdetők keresek - mármint az IF - akkor nem tehetem meg, hogy csak barter legyen mert az majd egyszer beindítja a többi hirdetőt.. :F

(#370) süti5 válasza kettes (#368) üzenetére

süti5
(senior tag)

Nem emlékszem pontosan, de használtautósaknál semmilyen ilyen kitétel sincsen....két évig fizet, rátesz matricát oszt jóvan...tehát nincs benne hogy HA van fizetős hirdető.
Ez mondjuk azt feltételezi, hogy volt, különben miből fizettek volna?:) Ha meg nem volt, akkor miért lenne ez ''törvényes'' állapot, ahogy te mondod?...

(#371) shift+ő válasza süti5 (#369) üzenetére

shift+ő
(senior tag)

Hülye kérdés: A barter nem áfa köteles?

Közbnen rá jöttem, úgy is mindkettő visszaigényli az áfát. Viszont ha jól tudom értéket meg kell határozni.

[Szerkesztve]

voda33hét387öt

(#372) kettes válasza shift+ő (#364) üzenetére

kettes
(lelkes újonc)

Ez csak jogi nézetkülönbség, de szerintem ha valamilyen bűncselekmény megállapítható, az a csalás.
Itt úgy tűnik, hogy nem egy sima klasszikus értelemben vett tagtoborzás történt, hanem a piramis felépítés csak ugyanúgy a csalás részét képezte.

Szerintem ha itt balhé történt, akkor nem a pénzek szétosztása volt a cél, tehát nem a piramisjáték, hanem ez csak eszköze volt egy végső nagy nyereség elérésének.

(#373) süti5 válasza shift+ő (#371) üzenetére

süti5
(senior tag)

Szerintem vizsgálni fogják a tényleges bevételeket, hiszen a cég pénzkifizetésre vállalkozott, reklámtevékenységért cserébe. Ha a bevételi oldalon csak a regdíjak lesznek, az édeskevés...

(#374) Crizal válasza süti5 (#373) üzenetére

Crizal
(tag)

Egy hete abban bíztál, hogy lesznek valódi reklámok. Erre fognak ők is hivatkozni! (persze nem a te bizodalmadra :), hanem a valódi reklámokra )
Azt hitték jó üzlet, de nem! Ti is azt hittétek, de akkor sem!

(#375) kettes válasza süti5 (#370) üzenetére

kettes
(lelkes újonc)

Azért törvényes állapot, mert joguk van három hónapra felfüggeszteni, ha nincs miből fizetni, tehát ha nincsen fizető hirdetőjük. Igaz, hogy nincsen benne így a szerződésben, de logikailag levezethető.

Ha továbbra sem lesz fizetős hirdető, akkor elvileg vissza kell fizetniük legalább a befizetett összeget. Ha nem tudják, mert elfogyott, akkor számszakilag kötelesek elszámolni, hogy mire ment el, és amennyiben ezt dokumentálni tudják, illetve nem lehet belekötni, akkor marad a felszámolási eljárás kezdeményezésének lehetősége.

Ez a törvényes medre a dolognak.

Ha tovább hitegetik az embereket nemlétező hirdetőkkel, akkor folytatódik a csalás, főként ha ezzel még újabb tagokat tudnak toborozni.

(#376) tildy válasza tusi74 (#365) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Lóerő magazin ?:U NEm a suli volt reklámozva.

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#377) Gebriel válasza Crizal (#374) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

De jó csak nem igy

(#378) tildy válasza tám. (#347) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Te nagyon hülye vagy, tusit regota ismerem forumrol, és pasival élek, pasival szeretkezem, légyszíves ne kelts rólam (De tüsiről sem !!! ) rémhireket, ne sértsd meg a jóhírünket , mert a végén beperellek rágalmazás miatt.

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#379) divot válasza süti5 (#369) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Simán hivatkozhatnak arra, hogy azért léptették be az embereket, mert abban bíztak, hogy minél több az autó, annál vonzóbb lehet ez a hirdetési forma.

Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

(#380) shift+ő válasza süti5 (#373) üzenetére

shift+ő
(senior tag)

Könyvelősködjünk:

Bevétel:
-regdíjak
-jutalék az autókereskedőktől
- Reklámok barter értéke
-visszaigényelhető áfa

Kiadás:
- kifizetések az autósok felé
- a saját reklámok barter értéke
- befizetendő áfa
- működési költség

Nagyon hiányzik a bevételi oldaról az a reklábevétel, aminek a kiadási oldalán nincs ott az önreklám értéke. Amúgy tök legálisnak tűnik. Ezen vajon meg lehet-e kapaszkodni.

[Szerkesztve]

voda33hét387öt

(#381) süti5 válasza Crizal (#374) üzenetére

süti5
(senior tag)

Nem értitek a lényeget:
teljesen más a helyzete a szerződőnek és az IF-nak. Nekik tudniuk kellett, hogy nincs fizető hirdető, mi ''csak'' nagyrészt gondoltuk hogy nem azok.
Nem vállalhatok előre kötelezettséget kifizetésre ha nincs mögötte semmi fizető hirdető.
Meg kell mutatniuk majd, miből működtek, miből fizettek egy teljes évig kb.
A regdíj ahogy a szerződésben is van illetve a számlán, a regisztrálásra, ügyintézésre, matrica gyártásra és felrakásra van, okés.
De akkor miből fizettek eddig havonta 50-et? Ha ebből, máris nem okés a dolog.

(#382) Crizal válasza süti5 (#381) üzenetére

Crizal
(tag)

Már hogyne vállalhatnék kötelezettséget, ha nincs mögötte valami! A vállalkozás erröl szól!
Szeretnék valamit, ha bejön tudok fizetni, hanem ,nem! Rossz döntést bármely vállalkozás hozhat! A kérdés tudta e már az elején, hogy a döntés rossz? Ha igen, csalás, de ha nem tudod bizonyítani, akkor simán megússza!

(#383) süti5 válasza Crizal (#382) üzenetére

süti5
(senior tag)

Hogy véded ki azt, hogy a beszedett regdíjakból fizették a havi reklámdíjakat?
Nem azt mondták, hogy kockázati tőkét nyomjál be 180 ezret, hanem az regdíj, mi meg fizetünk neked havi 50-et reklámért. A kettő között különbség van.

(#384) Crizal válasza süti5 (#383) üzenetére

Crizal
(tag)

Kicsit kezd a vitánk olyan lenni, mintha én az IF mellet kardoskodnék, te meg ellene! (nem baj csak megállapítottam). Most viszont mennem kell (jogász napok vannak ;) ), de mindenképpen folytassuk!

(#385) süti5 válasza Crizal (#384) üzenetére

süti5
(senior tag)

Jól van, addig gondolkodj ezen mert nem egyszerű kivédeni.....
Mondtam már máskor is, ha bukik az egész és felmerül a piramisgyanú, akkor a vezetők nem lesznek egyszerű helyzetben....

(#386) bszabee válasza joey7 (#367) üzenetére

bszabee
(újonc)

Használt autónál azért 180E, mert az ilferro ebből a pénzből csináltatja a matricát + az egy egyéb kiadásokat (tudod, most a tulajnak kell egy óra, az asszonynak ruhát kell venni :DD ).
Viszont új autónál, ha kereskedőtől hozod ki, akkor ott te semmilyen kedvezményt nem kapol, hanem listás áron hozod ki. Tehát ha van x ezer kedvezmény, vagy hitel kedvezmény, akkor az bukod és az mind az ilferrót illeti.

Csak egy példa:
Ford Focus-on 350E ft a kedvezmény (sedánon 375E), amire te nem vagy jogosúlt.
Tehát amit reklámoznak, hogy a teljesen alap, 3 ajtós autó 2.999.999 ft (bocsi a reklámért), azt Te 3.349.999 ft-ért kapod meg, ami azt jelent, hogy a 350-et a kereskedő és az ilferro. szétosztja egymás között.
+ úgy tudom még a hitel is nagyobb, nem 3,85% thm, hanem akér 7-8.

Jobb ma egy micsoda, mint holnap kedd...

(#387) joey7 válasza bszabee (#386) üzenetére

joey7
(őstag)

én ilyen kondik mellett biztos,h nem szálltam volna be; nagyon gáz ez az egész.jól ki van ez találva. :C

(#388) bszabee

bszabee
(újonc)

Most beszéltem a matricázóval (debrecen), és azt mondta, hogy az il-ferro leszedeti a matricát oldalról ingyen a szemle után.
De ha én úgy gondolom, hogy szerződést bontok, akkor 2000+áfáéert leszedik normálisan.
Ez szerintem elég korrekt ár. Azt hittem lesz vagy 7-8ezer. (bocs kopasz ha ezzel ártottam az üzletednek...)

Tegnap leszedte a haver otthon saját magának. Ott voltam láttam a 2 szememmel (igaz nem jó a láttásom - -1-es lencse - de azért láttam mindent. Kint állt a napon + plusz megfúta hajszárítóval olyan könnyen jött lefele, mintha rajta se lett volna. Utána áttörölgette AZ100-al, de monta hogy sebbenzinnel szokták még (autókereskedésben dolgozott 2 évet, és mikor szedték a bemutató autókról a ragáncsot, akkor is így csinálták.)
Lemostuk a kocsit és semmi sem láttszott rajta.

Én holnapra kértem időpontot és szedetem le a matricát. Sajna tényleg azt kell mondanom, hogy ez behalt. Én is bíztam még benne, hogy hátha fog fizetni, de miután bejelentették ezt a 3 hónapot, akkor aztán tényleg betelt a pohár. Azért mégnagyobb hülyének ne nézzenek már minket.

(#389) bszabee válasza joey7 (#387) üzenetére

bszabee
(újonc)

Igazdad van. Én mégis beszáltam, de szerencsére és 173-at vissza is kaptam, tehát én még elmegyek csenben.
Mondjuk az út autó-s az szerintem is nagyon gáz.

Én mikor vettem a focus-t még egy jettán gondolkodtam. Azt mondta a srác, hogy ideadja a trendline-t 4.1-ért. Viszont ha ill ferron akarom kihozni, akkor csak 4.6-4.7-ért tudja adni...
Az már testvérek közt is erős fél misi... :Y

(#390) joey7 válasza bszabee (#389) üzenetére

joey7
(őstag)

csalóka,mert elsőre nagyon jónak tűnik,csak engem az zavar,h szinte a ''semmiért'' fizetnének havonta 40 rugót.az ilyen mindig gyanús,persze utólag könnyű okosnak lenni.
én jól megbüntetném az ilyen szarháziakat,undorító,h az emberek jóhiszeműségét így kihasználják. 10 év börtönre kéne mindet ítélni. :(((

(#391) shift+ő válasza süti5 (#385) üzenetére

shift+ő
(senior tag)

Még mielőtt valaki megkövezne nem védeni akarom az IF-t. Ha vitatkozunk, hátha sikerül neked is előrelépni.

Mi van akkor, ha azt mondja a védelem, hogy beszedték a regdíjakat, ebből: áfát fizettek, matricáztak, fizették az alkalmazottakat, a helyiségek bérleti díjait, és reklámozták magukat néhány médiában, mint pl: Pesti Est, Lőerő és ami még volt. Ezzel szemben a
Pesti Est kiadója vett tőlük 1000 autónyi reklámfelületet a Pesti Estnek, 200-at a MAXIM-nak. És máris fizetősek a reklámok.

voda33hét387öt

(#392) Gebriel válasza bszabee (#386) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

mert az ilferro ebből a pénzből csináltatja a matricát + az egy egyéb kiadásokat

Egy autó matricázása kb 13-15.000Ft nettó
+egyéb kiadások :165.000Ft-ért :F

(#393) süti5 válasza shift+ő (#391) üzenetére

süti5
(senior tag)

Akkor be kell mutatnia hogy 1000 autónyi reklámért mennyi folyt be a kasszába. Magyarul még mindig ott tartunk, hogy a havi 50-et miből fizették. Barter ide barter oda a lóvét kifizették januárig mindenkinek.

(#394) kettes válasza shift+ő (#391) üzenetére

kettes
(lelkes újonc)

Azt hiszem, hogy a hivatkozás annyiban sántít, hogy ha 1000 autónyi reklámhelyet adott az Il ferró az újságoknak cserébe a megjelenésért, akkor elvileg ezért testvérek között is minimálisan 60-millió forintnyi értékben kellett volna, hogy beszámítsák. És ez csak egy hónappal számolva. (Ennyi ugyanis elvileg 1000 Il ferrós autó reklámköltsége egy hónapra minimálisan számolva)

Ez annyira irreális összeg, (ismerve a hirdetési újságok tarifáit), hogy nem elsüthető. Ennél viszont egészen biztos, hogy több autón volt és több hónapig a Pesti est, Lóerő, Penthause stb. matrica.

(#395) Gebriel

Gebriel
(PH! kedvence)

Ha jól emlékszem volt ZSARU magazinos hirdetésük is.
Tudom hogy az újság szerkesztői nem rendörök,de csak egy szorós kapcsolat van köztünk.
Öket hogy gyözheték meg :F

(#396) morzsika

morzsika
(kvázi-tag)

felelősségrevonás...ebben az országban... :O

azok az emberek már köd előttem, köd utánam, vagy legalább olyan kiskapus jogi dolgokkal a birtokukban csücsülnek valahol, amit kijátszani hát nehéz lesz. Perekbe belemenni..lehet, de a nyerés esélye, vagy hogy abból pénz is lesz. :U
(és még akkor nem beszéltünk: perköltség, kézrekerítés, bíróságra járkálás, idegeskedés)

Nagyon sajnálom azokat, akik jóhiszeműek voltak, és könnyű okosnak lenni, de valahogy muszáj lesz ezt a békát lenyelni, és persze csak úgy hagyni sem kellene, de nem ez lenne az első és utolsó eset, hogy megússzák több milliónyi pénzzel a zsebükben emberek. Még példálózni sem akarok.... Hadd ne soroljam.

A vezetőknek nagy pénz a zsebben, az autósoknak meg a bosszúság.. De a jogász fórumozók biztos fognak ötleteket sorolni. :)

Ha arra a pillanatra vársz, amikor minden kész, akkor soha nem fogsz semmit elkezdeni.

(#397) divot válasza Gebriel (#395) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hogy hogy hogy?

Jó napot kívánok, van nekünk ez az autós hirdetési cégünk, adunk ötven autónyi felületet három hónapra, ha bekerül az egész oldalas hirdetésünk a lapba.

Szerintem nem olyan bonyolult.

Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

(#398) prmcsk

prmcsk
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért nem lepődök meg azon, már megint azok a hibásak, akik már az elején
elmondták, mi ez ?

Tényleg az a bunkó, aki a ''vaksötét alagútba, elemlámpával ment'' ? :F :DDD

Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...

(#399) kettes

kettes
(lelkes újonc)

A matricákkal kapcsolatban annyi, hogy nem csak arról van szó a szerződésben, hogy az Il ferró feltesz egy matricát az autódra, aztán fizet, és kész.

Ezek mögött valós tényleges és fizető hirdető partnereknek kellene lenni. Gyakorlatilag összességében minden egyes autóra kellene, hogy legyen szerződése, minden hónapra, amikor fent van a matrica.

Már korábban írtam, de nevetségesnek tartom azt is, hogy az Il ferró állítólagos szerződő partnerei minden egyes autónál ''lemondtak a motorháztetőn történő reklámozás lehetőségéről, és csak a két oldalajtóra kérték a matrica felhelyezését.''
Érdekes módon az autóssal kötött szerződésben az szerepel, hogy a motorháztetőre, illetve a két ajtóra a reklámozó pertner hirdetését helyezik el, míg az Il ferró saját logóját csak a kocsi hátulján, egy meghatározott méretben.
Ez az aprócska momentum senkit nem zavart???
Komoly hirdető partner ezzel nem foglalkozott volna, hogy az Il ferró elsődlegesen miért saját magát reklámozza minden autón ????

(#400) Gebriel válasza divot (#397) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Na jó de ök nem kételkedetek az il ferró müködésében?
Gondolok itt arra hogy mint ahogy itt a forumón is nagyon sokan hangoztatták,hogy ez igy befog buki,meg ugy befog bukni.Nekik ez nem tünt fel???
Mert szerintem kellet volna,és igy talán kevesebb lenne a károsult.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.