Oké,szerintem ejtsük a témát,majd ha lesz időm homokot szórok a fejemre,és a szöges korbáccsal végigvereek a hátamon.MEA CULPA!
Mostmár információ kellene...

Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
SMC 8036TX EZ Card 10/100 (PCMCIA-os Enternet Adapter (UTP))
Zalman ZM-NB47J lefogatók nélkül! (Csere: HELL energiaitalra vagy DUAL Layer lemezre)
2db Intel Celeron M 360 (1400MHz/1MB) Notebook Processzor! Eladó vagy Csere 1db DUAL Layer lemezre!
256MB DDR2 Notebook RAMok! Szinte Ingyen! (Csere: HELL energiaitalra vagy DUAL Layer lemezre)
Intel Pentium M (1600MHz/1MB) Notebook Processzor! Eladó vagy Csere 2db DUAL Layer lemezre!
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Fáradt gőz » Il Ferro, Hírautó, Menőreklám stb. azaz autóreklám - ki hallott róla?Hozzászólások

tám.
(lelkes újonc)
Egyet értünk,köszi.Hiába minden,ezek nem értik meg soha,ha a szemüket kiszúrja,akkor se,hogy nem ingyenautót vettél.Tőlem meg meg sem kérdezték,de meg vannak győződve,hogy én is úgy vettem.Nem,saját autót vittem oda!!!
''Kit anya szült,mind csalódik végül.Vagy így,vagy úgy,hogy maga próbál csalni.Ha küzd,hát abba,ha pedig kibékül,ebbe fog belehalni!''
Akkor én szerencsés vagyok, se naponta nem kell szerelni, se nem nagyon romlott el rajta semmi (kivétel a fék, mert annak egy időben csúnya hangja lett-> csere), igaz ,megelőzést végzek azért rajta.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Valamit nagyon benéztél, hogy pont tusinek szólsz be.
Elhisszük, hogy ''esetleg kocsi nélkül esélye sincs munkához jutni,mert a környéken lehetetlen! És ugye szeretné,már, ha nem kellene segélyből élni,meg'' mellesleg'' azt is szeretné,hogy ha pénzhez jut talán meg tudja menteni a GYERMEKE ÉLETÉT!!!!'' , erre valók a 3-4 éves, 1,2 millió környéki használt autók, azok már elég biztonságosak, nem esnek annyira szét se, és gyakran már légzsákot is tartalmaznak. Ha szerencsés az ember, ki lehet fogni belőlük jót, amit nem kell mindennap szerelni.
Én nehezen értem új autónál a 10% önerőt(a 0át mégjobban), azt szerintem lófütty. Minimum 20-30% talán ér valamit. Főleg suzuki esetén meg az a 10% , mennyi lehet ? 200 000 Ft?300? Hát nem túl sok.
Ennyi pénzem nekem is van tartalékban, mégsem ugrok bele új autóba, mert felesleges.
[Szerkesztve]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

tusi74
(őstag)
Nem vagyok meggyőződve, de amennyiben a saját autódat vitted oda, akkor valószínűleg mérlegelted, hogy ez bármikor bedőlhet, tehát tart ameddig tart, azelőtt is gondolom elvoltál enélkül a havi apanázs nélkül, gondolom ezután is elleszel. Könnyen jött pénz, volt jókora hittel és álmodozással megfűszerezve. Eddig tartott. Így kell felfogni.
Te és sokan elhittétek, mert azt mondták, amit hallani szerettetek volna, hogy egyszer majd megérkezik (vagy már meg is érkezett) egy multicég, szerződést köt az Ilferroval, és akkor a bevétel már nemcsak a barter reklámokból, + belépti díjakból+ az új autó listaár és akciós ár különbözetéből jön a cégnek, hanem egy egy igaz nagykutya reklámozótól.
Csak sajnos, ennek reális esélye Mo-n 0, hisz ki garantálja a reklámozó cégnek, hogy az adott reklámot hurcoló autó, épp az országnak azon részén járkál, ahol a potenciális célközönség van, tehát pl. egy Chello-t reklámozó autó nem éppen egy olyan helyen kering, ahol vagy nagyon idősek élnek, akik nem akarnak netezni, vagy ahol épp nem szolgáltat. Ellenben a kihelyezett óriásplakát, amit ők választhatnak meg, hogy melyik forgalmas út mellé teszik ki
[Szerkesztve]
"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

shift+ő
(senior tag)
Kedves TÁM. Nem akarlak megsérteni, de mintha túl nagy mellényed lenne. Osztod itt az észt válogatás nélkül. Ez egy informatikai fórum, melynek ez a szekciója szolgál az élet olyan dolgainak megbeszélésére, amelyek nem kapcsolodnak az informatikához. Régi tagok még szeptemberben elkezdtünk beszélgetni erről a cégről, és elég rendesen sikerült kivesézni. Nem is olyan rég, amikor elkezdtek gyülni a sötét fellegek, akkor jöttetek, és próbáltatok önigazolást kapni, hogy milyen jó ez az autófinanszirozási forma, mindenki aki érvekkel és számításokkal érvelt az IF módszere ellen, azt rendesen letaglóztátok verbálisan. Most, hogy igazolodódni látszik, hogy ez valóban egy öszzemló piramis, akkor is csak vagadlkoztok, nekem úgy tünik, hogy néhányótoknak nehéz a beismerés és helyette inkább mindenkire rátámadtok. Egy ideig sajnáltalak, de mostmár inkább szánalmat érzek.
voda33hét387öt

Gebriel
(PH! kedvence)
Na hoppá.... 

<>jana<>
(senior tag)
szerintem az a baj hogy még mindíg avval vagytok elfoglalva hogy milyen lököttek vagyunk mert beléptünk.lépjünk már túl ezen,nemkell ez senkinek.ráadásul vérremenő vitába torkollik mindíg. 
[Szerkesztve]
Oké,ezt mindenki tudomásul vette,hogy Te nem érted,meg nem akarod,mi meg hülyék vagyunk,jó-jó-kész.
Mostmár-még egyszer írom-valaki információt is mondjon... 
Nem hülyék vagytok, csak óvatlanok, figyelmetlenek, hiszékenyek, stb.

Notes
(őstag)
''Itt a PH!-n ez nem szokás.''
Nem gondolod, hogy túlságosan felhígult már ez a közösség, hogy egységes normákban gondolkodjunk? Szomorú, de ez van.
Romanes eunt domus!

tusi74
(őstag)
Én azért még hiszek abban, hogy van még igazi PH! feeling. Ahol mindenféle indulatok nélkül tudunk érveket ütköztetni.
"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy
És???De van még egy csomó más hibám is,mostmár a Te hibáidra is kíváncsi vagyok(esetleg egy más fórumon)Felhívnám a figyelmedet a topic címére ... 
Én pedig felhívnám figyelmed, hogy a topic címe annyit tesz csak, hogy miről folyik itt a társalgás. Már pedig az il ferróval kapcsolatos az is, hogy sokan akár jóhiszeműen, akár rosszhiszeműen beleugrottak. Szóval innen nézve nem off topik az, ha megmerjük jegyezni, hogy talán nem kellett volna belemenni.
Nekem is vannak hibáim, az viszont nem erre a topikra tartozik, mivel köze sincs az il ferrohoz.
Szóval maga ez a topik közel sem az il ferrósok gyűjtőhelyének jött létre, sokkal inkább a velük kapcsolatos véleménynyilvánításnak.

BBrother
(újonc)
Igazad van köszi de ha levonojuk amit talán kifizetnek 2-3hónapig akkor ott van.
Kájvécsikin
Oké,letérdeltem,leköptetek,megvesszőztetek.De mostmár csinálhatnánk mást is?Valami ILFERROsat... 

zoó
(újonc)
Sziasztok idéznék egy másik fórumról:
''Szia én irtam és a kolegám volt aki ezt csinálta, ő már megkapta a jogerős bírósági határozatott mert az ilferro nem emelt kifogást, sőt nem is adott be semmit a bíróságra. Megkapta a cégbíróságon nyilvántartott bankszámlaszámot de azon egy kanyi vas nincs jó pár hete. Most leadta a szüneteltetésig járó számlát az ilferronak, és a fényképeket és a menetlevél nyilvántartás fénymásolatát és felmondta az ilferroval kötött szerződését.''
Az illető fizetési felszólítást küldött az IF-nek, mint én is, de úgy látszik semmi értelme.

<>jana<>
(senior tag)
valahogy ezen már meg sem lepődöm

zoó
(újonc)
Lehet, hogy már nem sokáig lesznek nyitva az irodák:
idéznék pár nappal korábbról:
''Sziasztok! A következő üzit, 1 ilferro-nál dolgozó ügyfeles csajszitól kaptam, arra a kérdésemre,h várható-e még kifizetés. Íme a válasza: ''ha engem kérdezel nem fognak már fizetni szerintem, én már leszedtem a kocsimról még tegnap, és az irodában is zárt ajtók mögöt dolgoztunk, szerintem ennek ennyi.azt sem tudom menjek e egyeltalán dolgozni, mert értelme nincs hogy megverjenek vagy vitázzak ügyfelekkel''
Ennyit a még reménykedőknek... ''
Azt jó lenne tudni,hogy milyen ''jogerős határozatot''kapott,kitől,milyen ügyben.Magánszemély nem küldhet fizetési felszólítást...

zoó
(újonc)
Lehet, hogy vállalkozó, mint én.
Egyébként egy ismerősöm magánszemély és az ügyvéd mindkettőnknek megírta a felszólítást.

Crizal
(tag)
Valószínűleg fizetési meghagyás kibocsátását kérte és 15 nap elteltével jogerőre emelkedett.
(mod)
Miért ne küldhetne magánszemély?
[Szerkesztve]

tám.
(lelkes újonc)
Most ezzel mit bizonyítottál?
Nekem csak annyit,hogy hűűűű....,hűűűűmeg.
De jó neked,hogy ennyi időd van,meg,hogy okos vagy tudsz kivágmi,bevágni,gyüjteni,idézni,stb! Én meg buta, tanulatlan,értetlen,feledékeny,stb.
Én nem állítottam semmit,fogalmamsincs mire ez az egés,de nem is érdekel!
MInt írtam illetékes még nem szólt,nekem semmiért,soha! Hú de nagyot hibáztammert elfelejtettem,azt a ''tofifi'',vagy mi a csuda szót,amit egyszer már megírt nekem valaki,ugy 1 éve,ahhoz képest,hogy....!
Bizony án nekem ne mondja meg senki,hogy.... ,főleg ne a gonoszok,akik kb. heten vannak itt max.! Hát igen ki nem.sz.....Lemagasról az ilyeneket?Méghogy szokás!
Aki nem tud vagy nem akar segíteni az legalább ne ártson! Ez lenne a minimum,a többi mellékes!
Jó turkálást neked itt, a mások hsz.közötta,kis hölgyeménynek meg a mások zsebében,és minden ingó és igatlan vagyonának,a kibelezésében!
''Kit anya szült,mind csalódik végül.Vagy így,vagy úgy,hogy maga próbál csalni.Ha küzd,hát abba,ha pedig kibékül,ebbe fog belehalni!''
Tám-kolléga, meg tudod oldani az autóügyeidet most, hogy megszűnt a cég? Csak mert emlékszem, elég élet-halál kérdés volt számodra az ilferrós bevétel.
Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

<>jana<>
(senior tag)
tám hozzászólása szaporodik mint a lények az rtl-en
[Szerkesztve]

süti5
(senior tag)
Fizetési meghagyás esetén az igényelt, követelt összeg 3%-a az illeték, ha 15 napon belül ellentmondanak, akkor 6%-ra kell kiegészíteni és perré alakul....
Ennyit nekem nem ér meg...

g@bo
(PH! kedvence)
ha 10 percenként beírjátok a topikba, de xar ez a ferro, attól jobb lessz?
inkább szervezzetek gyűlést a parlament elé, a baumag-osokkal egyidőben.....
[Szerkesztve]

tám.
(lelkes újonc)
Képzeld a szóbanforgó ember nem 1-2 millásat vett!
Miből is venne?
Kb 700 ezerért vett 4 évest hitelre!!!!!! És Úgy vitte matricáztatni,hogy legyen mivel járni dolgozni,meg a gyermeke életét megmenteni! Ugye ha baj van ált. nincs autós aki segíthetne mert,vagy ivott a sofőr,esetleg dolgozik, netán nincs benzine,stb.
Szálljon már magába, akit érint!
Tudtam,hogy nagy az isten állatkertje de,hogy ennyire......! Ilyen nincs és mégis van!
Nem tudnak senkiről semmit,nem is kérdeznek senkitől semmit,de durrrr bele mindenkibe!
És még meg akarják magyarázni utólag,hogy azokra gondolt akik 0 %-ra..stb,miközben olyanoknak címzik a kis irományaikat,akik nem tartoznak oda!
Ezek akarnak engem okítani,hogy mit,miért hogyan sőt...! Hát mit mondjak?
Akit meg ''megfenyegettem ''ÉN!?,Na az még 1 szép példány,és igencsak áááá inkább nem! Odáig már nem sülyedek le, hiába provokál!
Akinek nem inge....!
Töröltem párat. 
...

kettes
(lelkes újonc)
Sajnos éppen ez az, amiről már hónapok óta beszéltem!!!
Korábban kellett volna lépni, nem akkor amikor úgy tűnik vége a bulinak.
Mindenképpen ugyanilyen vége lett volna a történetnek akkor is, ha a hatóságok ugyanúgy lépnek, mint Hartenergó ügyben, de esetleg meg lehetet volna akadályozni, hogy a számla végkép lenullázódjon.
Azt hiszem, hogy egy beismeréssel tartozom, mivel a legutolsó megérzésem nem jött be. (azt mondtam, hogy szerintem még egy vagy két hónapot fizetni fognak)
Úgy tűnik, hogy (ha megköveztek akkor is ezt mondom) szerencsére bevégződött a dolog, és remélhetőleg nem lesz már több jóhiszemű ember, akit be tudnak ugrasztani.
Azt sajnálom, hogy valószínűleg senki nem fogja már viszont látni a pénzét, de legalább jó pár ezer ember megúszta ezt az átverést.
Minden tiszteletem és nagyrabecsülésem azoké az újságíróké, akik fáradtságot nem kímélve és bátran utána jártak az egész dolognak, és ennek kellő publicitást adtak. (Tudom, hogy Ők sem ingyen csinálták, de legalább egy jó cél érdekében)

tám.
(lelkes újonc)
Hol voltál nagyuram,amikor az ég zengett?
Köszönöm érdeklődésedet,de nekem visszajár az adóból,hála Istennek,vagy sajnos!?/a pici bevétek miatt/!
Hát mit mondjak,nehéz lesz a kieséss miatt,de én még mindig mindent megoldottam,ezt is megfogom valahogy! Legfeljebb nem csak fát szedni megyek a vértesbe,hanem dolgozni is,ha sikerül. Aztán bírom amig bÍrom,legfeljebb eladom a házunkat!
Tudod 8-an vagyunk testvérek,magyon összetartóak vagyunk,amig az egyiknek van addig bármelyiknek van! Össze is költözhetnénk,de ott nincs munkalehetőség,mint itt,Ők meg nem jönnek a kis unokák miatt,pedig én mindet ide venném! Akár milyen nehéz nekünk,de röhögünk a rosszullét határáig egymás nyomorán,miközben tudjuk,mondjuk,h.de jó nekünk a hajléktalanok,slkoholisták,stb.-hez képest! Nekem az a leg fájóbb,hogy itt egyedül vagyok,mert ők nagyon messze vannak,és nincs már....... sem!
Igen meg fogom oldani! Ez apróság a korábbiakhoz képest,és amugyis számoltam én mindennel,mint mindig!
Csak az emberi gonoszságot nem bírom,pedig ezzel is számolnom kellett!
[Szerkesztve]

a kopasz
(kvázi-tag)
Na jó estét! 
Van valami újdonság?

Mi lesz itt Júliustól?? SEMMI.. :-)cumi a köbön..

tám.
(lelkes újonc)
Helló!
Végre ti is szádologtok már!
Jól látod bizony és finoman fogalmazol,mint mindig!
Nem megvédeni,1 kis humort hozni az mindennél fontosabb!
Láttam kopasz ''képét'' is bevillanni,moderálás küzben:

Hű,de szakszerűen fogalmaztam!
Csak tanulok lassacskán! 

a kopasz
(kvázi-tag)
Hülyére moderáltak engem is minap Tám.. 
Valaki lekaparta már a mtricáját?? 
[Szerkesztve]

Antilop
(újonc)
Akkor, ha már úgy benne vagy a tanulásba, akkor tanuld már meg azt a nyamvadt ''off topic'' opciót is. A piros OK gomb melletti ''off topic'' felirat mellett a kis karika. Abba kattints mielőtt az OK-nyomod. Természetesen csak abban az esetben, ha a hozzászólásod nem vág témába. A hozzászólásaid 90%-a nem vág témába!!!!!
Téma: Il Ferro, Hírautó, Menőreklám stb. azaz autóreklám - ki hallott róla?
Az élet nem habostorta!

Crizal
(tag)
A mod nem moderálás, amit a moderátorok tesznek, hanem módosítás. Tényleg nem beszólás, pusztán jódszándék! 

a kopasz
(kvázi-tag)

a kopasz
(kvázi-tag)
Ne szivjátok már a drága vérét,majd bele rázkódik... 
De könyörgöm, miben hitt? A jótét lélekben? Hogy valaki mindig utalni fogja a pénzt neki? És Úgy vitte matricáztatni,hogy legyen mivel járni dolgozni,meg a gyermeke életét megmenteni! Ugye ha baj van ált. nincs autós aki segíthetne mert,vagy ivott a sofőr,esetleg dolgozik, netán nincs benzine,stb.
Szálljon már magába, akit érint!
Ha a gyerek életét kell menteni, akkor lehet jobb ha mentő jön.
Bocs, de elég hülyén adod elő magad.
Szóval maradjunk annyiban, hogy úgy vett valamit, hogy másra volt anyagilag utalva, nem biztosította be magat, egyszerűen nem is volt pénze rá, nem volt fedezete. Hát, sajnálni nem tudom.
Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell. Mellesleg nekünk cirka 20 évig nem volt autónk, mégis it tvagyok, itt vagyunk.
Tusit meg hagyd békén, egyébként is , bánj tisztességesen, emberiesen egy nővel, és szégyeld magad !

Antilop
(újonc)
Én sem bántani akartam, csak vannak, akik tájékozódni jönnek ide. Ebben az esetben az off-okat automatikusan átugorják (mint én is). Namost mikor egy féloldalas hozzászólást kell végigolvasni teljesen feleslegesen, akkor az engem egy kicsit zavar. Szerintem annyira kis meló egy plusz kattintás és már annyian kérték, hogy igazán megtehetné.
Az élet nem habostorta!

a kopasz
(kvázi-tag)
Csak el kell neki magyarázni,hisz magától honnan tudhatná?
Amúgy jó arc,én már láttam személyesen is.. 

e.vid
(senior tag)
nehogymármegmondhogymitcsináljon.
Megmodta, hogy nem kell mindent elolvasni! 
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali

shift+ő
(senior tag)
Tildy!
Most csatlakoztál ide, nem ismered a szitut. Néhányan kételkedtünk ennek az üzletnek a tisztaságában, ezért mi gonoszokká avanzsáltunk, akik matricáztak egyetlen érvet tudtak modnani a cég mellett: eddig fizetett. Próbálták igazolni döntésüket, hiába soroltunk fel jó néhány érvet, és vázoltuk nagyjából ezt a forgatókönyvet, aki nem hitt a cégben az gonosz.
Olvass vissza! Előfordult, megkérdőjeletem hogy ennyi pénz van a reklámpiacon, erre valaki beszólt valami szépet, a többiek pedig ujjongtak neki.
Olyan embereket hozott össze az ügy, és ''puszilgatják'' egymást itt a fórumon, akik a való világban mélységesen lenézik, és megvetik egymást. 
voda33hét387öt
Ez nem teljesen igaz, hogy új vagyok itt (divottal volt is csörténk itt a hirautó idevaló vagy sem témában pl.) , cska eddig inkább csendesen olvasgattam, de én is ezt látom, hogy cúnya gonoszokká avanzsáltatok....
a kopasz: Csak el kell neki magyarázni,hisz magától honnan tudhatná? Mondjuk az alapelvekből, amit elolvasott (
) és kipipált akkor , mikor regisztrált ide.
[Szerkesztve]

tám.
(lelkes újonc)
Helló!
Már hiányoltalak! Azt én is tudom,és nem is másként gondoltam!
Én vettem vissza az Írásomat,javitani,és akkor villant be kopasom figurája 1 pillanatra.
Miért értitek félre,hisz egyértelmű!
a kopaszé viszont nem egyértelmű,főleg mivel nála sosem lehet tudni mikor viccel,de legtöbbször azt teszi.
Az is bevillant valamiféle béka figurától,hogy neki is baja van velem,mág mem olvastam végig,hogy mi baja,de nem is érdekel!
Nem muszály elolvasni az írásaimat senkinek sem,de nekem nem dirigálhat senki sem!!!
Legyen már világosság!!! Szálljatok le rólam!
Crizál! n
Nem neked szólt a vége.