Egyrészt hülyeségeket beszélsz, másrészt ez nem a topic témája, nem éredemes tovább ragozni.
Com'è diverso il mondo visto da qui
SMC 8036TX EZ Card 10/100 (PCMCIA-os Enternet Adapter (UTP))
Zalman ZM-NB47J lefogatók nélkül! (Csere: HELL energiaitalra vagy DUAL Layer lemezre)
2db Intel Celeron M 360 (1400MHz/1MB) Notebook Processzor! Eladó vagy Csere 1db DUAL Layer lemezre!
256MB DDR2 Notebook RAMok! Szinte Ingyen! (Csere: HELL energiaitalra vagy DUAL Layer lemezre)
Intel Pentium M (1600MHz/1MB) Notebook Processzor! Eladó vagy Csere 2db DUAL Layer lemezre!
Egyrészt hülyeségeket beszélsz, másrészt ez nem a topic témája, nem éredemes tovább ragozni.
Com'è diverso il mondo visto da qui

Hát én 80-at buktam de ma nyugodtabb lettem,mert mesélte vki ,hogy az ismerőse dec-ben alapított dekorstúdiót és erre alapozta az egész jövőjét.Hitelt vett fel ,műhelyt épített,gépeket vett,embereket vett fel és most benne áll a pénze,mert ugye nemfizet az elhíresült.Melót meg nem tud szerezni.És még lehet egy pár ilyen.Képzelhetitek.Ezzel emberi életek is mehetnek tönkre kicsit sarkítva az ügyet.
Véleményem egyébként arról ,hogy megnézhették volna előre mire megy el a regdíj:Mondjuk lehet ez üzleti titok is de ha közben elnézem a sok nullszaldós válllalkozást akkor csak egy jó könyvelő kell adózáskor(kiadás/ bevétel)És manapság amikor a számlagyárak is aratnak... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem hiszitek el mennyi fiktív cég van ahol csak a papirok pörögnek de munka nincs mögötte.
És sosem kapják el őket mert minden le van vajazva.Ügyvédek,rendőrök,hivatali alk-ak.
Amíg megússza valaki egy pár év felfügg-el az ilyen ügyeket addig itt nem lesz rend 
De gondolom nem mondtam újat...
Eladó komplett PC P4 2.8(478)/1Gb DDR1/asus lap/dvd olv.HDD. házzal monitorral(CRT17) 15k

még mielőtt ma is becopyznád:
#1984hsz:
fogjatok össze és növeljétek a perközösség létszámát, így talán hamarább lesz per is belőle és ítélet is.
megnyugodtál?
írjál annak a médiának, aki leközölte a hírt és tudakozzál, hogy honnan az infó?
Mivé lett az adott szó és becsület itt? Mielőtt vásárolsz, nézd meg kitől, van adatbázis már! "Rajtam keresztüli" garival óvatosan.

A felelősségről meg annyit ha nyitva hagyom a kiskaput és kiszökik rajta mondjuk a kismacska
akkor ki is a felelős 
utolsó offom tényleg 
nem tudom mér lenne hülyeség
ezek tények
priviben valaki írja már meg nekem legyen olyan kedves mit is kapok én az államtól
a pénzemért? sajna nagyon buta vagyok ehhez

Nem hiszitek el mennyi fiktív cég van ahol csak a papirok pörögnek de munka nincs mögötte.
És sosem kapják el őket mert minden le van vajazva.Ügyvédek,rendőrök,hivatali alk-ak.
sajnos tudom! van olyan cég amit a regionális újság szerepeltett félévente, hogy egyre nő a bevétele meg milyen jó... ja, az ellenszámláit meg nem nézi a kutya se... olyan cégek adnak alvállalkozói számlát ahol ember sincs bejelentve munkára!! nem gyanús... olyan áfabevallások, hogy fizetendő áfa 10misi és ugyanannyi a levonható is 2 ezer forint eltéréssel... ezt több negyedéven keresztül..
mi lesz ezzel az ilferroval? páran akasztottak 10-20-30-40 milliot... nem rossz üzlet - ezután 1-2 pofa jár bíróságra.
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

Ma láttam egy kis Corsát, megfosztva a motorháztetőt elcsúfító Ill fertő matricától. Hát a látvány nem bíztató; ott ahol a matrica volt, a ragacsnyom végig látszódik, és a dzsuva miatt sötétebb azokon a helyeken..
Mosószeres melegvíz esetleg segítene eltávolítani a makacs foltokat? 

Továbbra sem értem, hogy miért látok még mindíg annyi rengeteg Il ferró matricás autót!!
Nyilván persze mindenki maga dönti el, hogy miben és meddig hisz.
Ettől függetlenül elmondanám, hogy most éppen egy újságosnál belelapozgattam egy új MAXIM újságba, és tudjátok mit láttam benne??
Egy gyönyörű egész oldalas színes Il ferró reklámot. A hagyományos, korábban már ismert reklám szöveggel, és továbbra sincsen szó benne, hogy hirdetőt keresnének, kizárólag az autósokhoz szól a reklám.
Nem gondolnám, hogy most újra indítana az Il ferró az autósok irányába, hogy ezzel próbálja meg összeszedni a június eleji kifizetéshez szükséges pénzeket.
Én mondjuk arra tippelek, hogy a legutóbb felragasztott matricák a Maximot reklámozták, és ugye a jó szokás szerint ezért cserébe a Maxim biztosított az Il ferrónak hirdetési lehetőséget. Gondolom a Maxim úgy volt vele, hogy megállapodtak mondjuk négy vagy öt egész oldalas megjelenésben, és tartva a megállapodásukat, a körülményektől függetlenül továbbra is reklámozgatják Il ferrót. (Ennyit mondjuk az Il ferró által hivatkozott újságban kapott reklámfelületek továbbértékesítéséről!)
A körülmények ismeretében azért szerintem erre már oda kellene talán figyelni valakinek, hogy ilyen reklám már ne jelenhessen meg. (Vannak még ''újszülöttek'')
az nem fordult meg még valakinek a fejében, hogy így ''oldotta meg'' az ilferro hogy kevesebbet kelljen fizetnie? mert aki leszedte a matricát az szerződést bontott, nem? mellesleg nemtom hogy kit zavar az a matrica, hogy miért kell leszedni, nem elfér ott? vagy dacból? a helye úgyis látszik valszeg, így meg még röhejesebb, legalábbis nekem... mint aki rádudál az elé sikeresen befurakodó pofátlankodóra...
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

Miért bontott volna azzal szerződést, aki leszedte a matricát??
Nincs az a bíró vagy jogász, aki szerződésszegésnek minősítené azt, ha Te a másik fél nem teljesítésének időtartamára ugyancsan nem teljesítesz szolgáltatást.
A szerződés fel lett függesztve három hónapra, tehát ha neked nem fizetnek három hónapig, akkor neked sem kell ez alatt a három hónap alatt reklámoznod.
Miért kellene??? Ingyen munkát várnának el?? Erről egyébként a szerződés sem rendelkezik, hogy abban az időtartamban, amig azt felfüggesztik, mit kell tenni a matricával, tehát szerintem nyughodtan le lehet szedni.
Eleve a matrica miatt fizetnek(állítólag), tehát a matrica és a fizetés elvileg összefügg. Következtetés:: Ha nincs fizetés, nincs matrica. Szerintem logikus!
Ismét megkérdezném, hogy ha június elején fizetni akarnak, akkor nem kellett volna már feltenni május elején azokat a tényleges reklámmatricákat, amelyek után van fizető hirdető, aki a május havit ki is fizeti??? Tudtommal az állítólagos és hivatkozott felfüggesztést februártól számítják, tehát májusban már ismét élőnek kellene lenni a szerződéseknek.
Vagy ki és milyen pénzből, illetve mit fog kifizetni június elején?? Egy kamu matricát fognak továbbra is fizetni???
Ez az egész persze tisztán csak logikai okfejtés, fikció, mellyel egy nyilvánvalóan egyértelmű további vakítást igyekeznék megcáfolni.
oké, a szerződés fel lett függesztve, te meg leszedted a matricát. és mit csinálsz akkor, amikor a szerződés újraindul, újramatricázod te magad? az szép lesz 

Én is leszedtem a matricát, és SEMMI nem látszik utána....
Lemostam a matricás felületet, hogy tiszta legyen. Hajszárítóval felmelegítettem a szélét, így le lehet húzni a matricát. Ezután persze ronda, mivel a matrica ragacs rajta marad. Ilyenkor esnek neki gyengébbek mindenféle anyaggal, amitől csak rosszabb lesz.....
Lakkbenzinnel benedvesítettem papírtörlőt, ezzel szépen le lehet szedni a ragacsot, mivel oldja.
Valami hülye egy fórumon beírta, hogy nitrohigítóval kell leszedni....na az a fényezést is oldja....
Ezután pedig, miután mindent szépen lehozott a lakkbenzines törlő, lemostam a kocsit meleg autósamponos vízzel.

Újra bekérnek 180k-t 

''és mit csinálsz akkor, amikor a szerződés újraindul''?
Ugye ezt Te sem gondoltad komolyan? 
Romanes eunt domus!

Látsz bármi esélyt a szerződés újraindulására ? Van még egyáltalán ilyen, hogy IF?
Egyébként valahol olvastam, lehet hogy megszüntetik a nyomozást bizonyíték hiányában. (nem tudják bizonyítani, hogy szándékos volt és nem a reklámpiac rossz felmérése)
nem hát 
csak hát ugye nem kizárt, csak valószínűtlen...
amúgy én tojok az egészre, hál'istennek nem vagyok érdekelt, kibickedek csak egy kicsit itt...
szerk: még annyit, hogy én nem szedtem volna le a végleges ítéletig. ''amíg élek, remélek''
[Szerkesztve]

Miért Németországban adnak valamit ingyen?
1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

Ma egy Yarison láttam egy budapesti italnagykert reklámozni (sajnos a nevét elfelejtettem
),ez új matrica/hirdető??

Rojik Italnagyker! Ebből biztos dől a lé! 
Pont mint a Rojik Suzuki, aki stratégiai partnere volt az IF-nak! 

Sziasztok!
Nem utolsósorban tegyük fel, hogy májustól újra indul a reklám...honnan tudják, hogy májusban hány km-t tett meg az ember???Utoljára március végén volt szemle...Vagy osztják kettővel?Ez sem OK, mert áprilisban ugye nem kellett reklámozni...

És még mindig nincs benne az újautósok szerződésében a 3 hónapos felfüggesztés,tehát az egész szabálytalan, hacsak bele nem rakták a honlapon lévőkbe...utólag

[Szerkesztve]

Hagyjátok már ezt a vacilálást a matricával!
Egyáltalán nem érted a szitut!!! Kettes - nek igaza van! Ha nincs kifizetés nincs reklámhordozás. Ez a kettő szorosan összefügg! Ezért nem lehet szerződést bontani!
Ha bejön az a 0,0001 % esély, hogy az ilferro talpra áll, akkor a tényleges reklámozó (hangsúlyozom !tényleges!) logóját az ilferrónak kell felragasztania, mert ő ezt vállalta.
Ha nem jön be és megbukik a cég, akkor viszont ők nem teljesítették a szerződés feltételeit. Így elvileg visszajárna a regdíj+ a két elmaradt havi kifizetés.
Azért elvileg, mert a magyar jogrendszer ilyen. Ha csődbe megy egy cég, akkor valószínűleg nincsen pénze. Ha nincsen pénze hogyan fizet ki akárkit?
Maximum a tulajt leültetik 500 évre....

volt egyáltalán a kifizetések felfüggesztése óta szemle?
amúgy kizárt, hogy fizessenek. mondjuk kifizetnek 1 hónapot, és utána? 0 belépővel, a bortány után 0 hirdetővel mi lesz?
sokkal kézenfekvőbb, a maradék lével lelépni....

Na végre egy logikusan gondolkodó ember!
Dettó igy gondolkodom,ezzel kapcsolatban!
Ugyanezeket már leírtam többször is,megfér ott az a matrica,stb.
Csak az a biztos ami elmult!
''Kit anya szült,mind csalódik végül.Vagy így,vagy úgy,hogy maga próbál csalni.Ha küzd,hát abba,ha pedig kibékül,ebbe fog belehalni!''

Ha a reklám újra indulna,senkit sem érdekelne a megtett km.számolgatása,ellenőrzése,ebben biztos vagyok!
Az én autómnak tök mindegy,hogy 3 hónapig ingyen van rajta a reklám,engem meg nem érdekel,hogy mások mit mondanak! Egyébként nem mondanak semmit,legfeljebb érdeklődnek!
Ha újra indulna a reklám,akkor viszont nagyon nem lenne mindegy,hogy fenn van-e a matrica vagy nincs!
Az Új autósok szerződését nem olvastam,de tudom,hogy abban nincs le írva, meddig is szól a szerződés,tehát semeddig! Ennek tudatában már a többi mind lényegtelen,
náluk az Ill ferró semilyen kötelezettséget nem válalt!
A mi szerződésünk is ad lehetőséget nekik,hogy simán felmondják,de legalább tartalmaz bizonyos kötelezettséget is! Szerintem,ha marad a cég nem az új autósokkal fogják folytatni,hanem a ''vitt'' autósokkal,hogy ne kelljen visszafizetni a ''szerződéskötéssel kapcs. kiadásokra,matricáztatásra ''beszedett összeget!
Nem füzök ehhez sok reményt,de kivárom a végét az biztos!
''Szegény embert még az ág is húzza!''Tegnap elhagytam a párom fizetését (az összes pénzünket),a lányom esküvöje előtt 2 héttel!!!!
Szóval senki ne panaszkodjon,gondoljon arra,hogy,rosszabb is lehetne!
Én is arra gondolok,hogy van akinek nálam sokkal rosszabb!
Scenic! Ha olvasod ezt segits hírdetési helyeket találni,ahol meghírdethetem a házunkat eladásra!
[Szerkesztve]
''Kit anya szült,mind csalódik végül.Vagy így,vagy úgy,hogy maga próbál csalni.Ha küzd,hát abba,ha pedig kibékül,ebbe fog belehalni!''
Amíg élek, remélek.
Az derék dolog, csak nem árt közben számolni is. (Mondom kibicként a kibicnek.)
Tehát 8000 ügyfél van minimum, az legalább 320millió forint/hó. Na most harmadik hónapja nem fizet a cég, az nagyjából 1000millió (gyengébbek kedvéért: egymilliárd) forint.
Honnan a büdös picsából lenne már ennyi pénz? A XVII. kerületi, garázsban nyitott italdiszkonttól?
Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

Lehet h a ''pénzügyi osztály'' is a reményre épít az Il(l) Ferro-nál.
Apokalipszis? Ezeknek?!

Én már leszámoltam ezzel az ilferrós f***sággal.Úgysem lesz ebből már lóvé.De azért bízzatok.A remény hal meg....
Eladó komplett PC P4 2.8(478)/1Gb DDR1/asus lap/dvd olv.HDD. házzal monitorral(CRT17) 15k

Szerintem már 4000 ügyfél sincs!
A felfűggesztett 3 hónapra nem jár pénz!
Ha maradna az ill ferró akkor elvileg a szerződési idő hosszabbodna meg 3 hónappal!
Lehet,hogy 160 millióból is ki tudnák fizetni a maradék matricásokat!
Hogy miből?Na ezt ne kérdezd meg tőlem nagyuram! 
[Szerkesztve]

Már csak néhány ultranaív ember van, aki 49 hazugság után még hisz. Egyetlen jel sem utal arra, hogy szándékoznának folytatni a bizniszt, mert nincs mit folytatni.
voda33hét387öt

Időnként néhányan elfelejtik a lényeget! Soha nem folyt reklámozás -még a szép reményű Shell-ről is kiderült, hogy barter-, csak a belépők pénzének szétosztása történt. Innentől kezdve, az ''újrakezdést'' mint kifejezést nem tudom értelmezni!

Senkise mondta,hogy hisz,még csak azt sem,hogy remélem,csupám nem zárok ki semmit! Csak az a biztos ami már elmúlt,mint ahogy ezt már sokadszor leírtam!
Ez nem csak erre,de minden másra is vonatkozik!
Ha úgytetszik inkább leszek naív,mint rosszindulatú!

Pár perce szedtem le a matricákat a kocsiról, azt hittem bonyolultabb feladat lesz..
Fél óra alatt leszedtük kézzel-körömmel az összes undormányt, és egy kis mosószeres vízzel meg szivaccsal átmentem rajta, és olyan, mintha nem is lett volna rajta az inferno nyoma.
Most olyan gyönyörűűű 

Na látod fel sem kellett volna ragasztani azokat a sz@rokat 
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

[link]
Mondjuk a hírben szereplő link megér egy mesét!

Lehet, hogy ez a''pertársaság'' fogja lehúzni a második bőrt a szerencsétlen ügyfelekről! 

Csak elméletben...
Nagyon sok ember matrica le...igy szerződést bont.
il ferro elkezd fizetni mert már az ügyfél létszám nagyon minimális.
Elterjed a hir hogy fizetnek jönnek megint az újbelépök.
És megmint megy a szekér egy kört.
Hmm???

Csak elméletben...
Úgy érzékeled, hogy itt napokon(heteken) belül szemlét fog tartani az IF?
Miből, miért fizetne felbecsülhetetlen számú maradék ügyfélnek?
gondolod, hogy a már kimenekített pénzt jószándékból újra az országba hozzák és kifizetik a megmaradt ügyfelek között? arról nem beszélve, ha kitették a kuka mellé a szerződéseket, vajon honnan veszik újra az ügyfelek adatait?
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

Ugye ezt te sem gonodlod komolyan. 
voda33hét387öt
tám. igazad van, csak az a biztos, ami már elmúlt. Az il ferro-s biznic is már elmúlt...
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

Csak elméletben...
Hasonló a gondolatmenetem,mint azt már többször is írtam,de nem hinném,hogy a ''hírre''
új belépők jönnének,sőt nem is mernének újakat fogadni!
Kérdés,mi lesz a nyomozás végeredménye,attól függ az Ill ferró lépése!
Az tuti,hogy aki leszedte a matricát,az már nem ügyfél,az kiesett!
Mivan ha a nyomozás időszakában,mosakodás képpen,jóhiszeműséget bizonyítandó,esetleg mégis fizetnek minimum 1 hónapot? Szerintem logikusnak tűnik,kérdés,hogy van-e miből!
Mi van,ha így lett kitalálva,hogy a maradék ügyfeleknek legfeljebb visszaadják a befizetett pénzt,és még így is megérte? Az új autósoknak biztosan nem jár semmi,a matricát rengetegen leszedték(mert ciki nekik),igen kevesen lehetünk már akik kivárunk!
Mindez csak feltételezés,de nem zárható ki!
Valaki azt írta és én is hallottam,hogy kidobták a szerződéseket,de én azt is hallottam,hogy a teljes ügyfélkör adatai a rendőrség birtokában van!
Azt nyilatkozta az új tulaj,hogy azok nem a cég papírjai voltak''lejáratási céljából tette oda valaki,'' s az ő szerződésük nem is Ill ferrós fejléces volt!
Az biztos,hogy az én szerződésem valóban nem céges fejléces!
Az igazság egy része még odaát van!

Na akkor most gyakorlatban.....
Az IF kalandnak vége van! Nem fognak többé fizetni, nem lesz több szemle! Az se érdekli őket, hogy ki szedte le vagy hagyta fent a matricát. Megpróbálják kikerülni a büntetést (amire magunk között szólva nagyon jó az esélyük) és kész. A bolt bezárt! Lehet felvetni elméletben -de gyakorlatilag semmi esélye-, hogy majd ezért meg azért fizet! A gyakorlati kifogásokat, ha visszaolvastok, mindig ilyen elméleti verziókkal próbáltátok alátámasztani már akkor is amikor még látszólag működött.
[Szerkesztve]

ne haragudj, de ez nagyon naiv elmélet.
explosión 2 tiempos

Érdekes eszmefuttatás...
De!
Ki mondta, hogy aki leszedi a matricát az szerződést bontott???
A matricahordozás szerinted nem függ össze a kifizetéssel? Ha 3 hónap szünet van, akkor a reklámhordózónak is szünet van! Állítólag ez a 3 hónap majd kitolódik a szerződés lejárta után. (amire már írtam az esély 0,0001 %... )
A másik dolog pedig az, hogy több ezer embernek lógnak a februári ''ledolgozott'' kifizetésekkel!
Úgyhogy fölösleges dolog erről beszélgetni meg találgatni. Itt van egy papírforma. Már csak az a kérdés, hogy az ilferro tud-e olyan információt amit nem tud senki és fel tud -e épülni a romjaiból. Legyen szerencsénk, de az ötös főnyereményre nagyobb az esély.

Ki mondta, hogy aki leszedi a matricát az szerződést bontott???
4.3.) Abban az esetben, ha a reklám a Reklámközzétev ő hibájából megsérül, a reklámközzétev ő saját
költségére javításáról, illetve pótlásáról gondoskodni köteles, a sérülés észlelését követ ő 3
munkanapon belül. Ennek elmaradása esetén Reklámszolgáltató azonnali hatállyal jogosultfelmondani jelen szerződést.
6.6.) Amennyiben a szerződés idő előtt szűnik meg, a Reklámszolgáltató köteles a 6.1 pontban megjelölt
összeget visszafizetni, kivéve, ha az id ő előtti megszűnés oka a Reklámközzétev ő felmondása, vagy a
Reklámszolgáltató rendkívüli felmondása.
Kiváncsi lennék,nagyon kiváncsi hogy akik leszedték a matricákat 3 napon belűl hogy raknák vissza??
Tehát egy kis gyors összefoglaló az én elméletem szerint(aztán lehet kövezni).
Kb 9000 ügyfél.Ebböl mondjuk kb fele leszedte a matricát.
Amit ha 3 napon belül nem tudnak pótolni akkor rendkivüli szerzödés bontással jár.
A károsultak száma mindjárt csak
kb 4500 fő
Ez is érdekes eszme futtatás?????
Igaz ettől kifizetés még nem lesz,csak már nincs mit vissza kérni,követelni ![;]](/dl/s/v1.gif)
Igaz öröké sem lehet fent a matrica,fizetés nékül
Úgyhogy fölösleges dolog erről beszélgetni meg találgatni.
Talán csak nem szabod meg hogy miröl beszéljek? 
#2036 Crizal
De hogy érzékelem úgy
...csak eljátszottam a gondolattal.
[Szerkesztve]

Elméletben ez a cég remekül működhetetett volna, gyakorlatban nem működött. Ettől kezdeve az ilyen elméletbeni dolgok sántítanak.
Véleményem szerint nem 8000 ügyfél van/volt hanem több, vagy én lakom nagyon fertőzött területen. Akármerre járok, még mindíg nagyon sok matricás autót látok, ha jól tudom kb 2 millió szgk. fut az utakon, ennek a 8K csak a 0,4%-a ami azt jelenti, hogy minden 1000 autóból 4 matrcás. Meglátásom és érzésem szerint több. Nem tudom mennyi lehet, de az IF-nek sem érdeke, hogy kiderüljön pontosan hány szerződést is kötöttek.
Gabriel #2044-re: a matrica levétel az IF szerződésszegésének a folyománya, ha így tekintjük, az IF szegett szerződést.
[Szerkesztve]
voda33hét387öt

Mondjuk, itt dél-dunántúlon elvétve van (és volt) IF-os autó! Ami érdekes, hogy február óta azért érezhető volt egy kis emelkedés a számukban.(pl. decemberben sokkal kevesebb volt) 

Mikortól nem volt kifizetés??
Februári még meg volt?

Én januárban és februárban kaptam zsét.
Itt gyűjtik a sok ferrós suzukit nem messze tőlünk Lőrinc-Vecsés határában.Állapotfelmérés majd viszlát újkocsi.Szerintetek mit szólnak ehhez a bankok? Ez már nekik sem lehetett jó üzlet! Nem akarok rosszindulatú lenni de menyjen már tönkre egy bank is...

Nem volt! Február,március,április,ez a háron hónap ''volt'' a felfüggesztési idő!
Elvileg nájusra már fizetni kellene,mint azt ígérte Körmendi''jun,első napjaiban szemle,utána 8 nap mulva kezdik az utalást''.
Pontosan 1 éve léptem be,akkor még tájékozatlan,jóhiszenű voltam!
Már rég tudom,hogy nem tiszta ez az egész,de nem kell visszaolvasni, így is tudom mit írtam,ha nem is pontosan! A lényege az volt,hogy:benne vagyok,önként léptem be,senki se kényszerített,mint ahogy a többieket sem,ha bukik a cég akkor sem fogok senkit se hibáztatni,lenyelem és kész!
Azért annyira nagyon naív mégsem voltam,mert nem rajtuk keresztül vettem az autót,hanem tőlük függetlenül,a legalacsonyabb törlesztőrészlettel,hogy akkor is tudjam fizetni ha nem működne a dolog! Csak ezután vittem matricázni május 18-án,amikor az autó 3 napos volt!
Itt többeknek válaszoltam!Teljesen felesleges hencegni ''hogy én megmondtam'' stb.Én is megmondtam,hogy a pakliban ez is benne van,de mire volt jó vészmadárkodni jóelőre,és főleg mindenféle gonosz csalónak,haszonlesőnek elmondani a bentlévőket?
Csak azért,hogy megmonhassátok,''hogy én megmondtam''! Húúú de okosak vagyunk,ti is mi is megmondtuk előre(,mindenki a magáét),és akkor mi van?Most megint lehet kezdeni,találgatni,bizonygatni,minősitgetni,stb.! Na ebben most biztosan nem veszek részt!
A notórius kötekedők lesik a ''naív''beírásokat,hogy rávessék magukat.Igen megmondtátok...!