Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#151) sh4d0w válasza kettes (#149) üzenetére

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én a Reklámközzétevő rendkívüli felmondásáról beszélek, amiről ez a szerződés nem szól, mert abban csak a Reklmászolgáltató (ilferro) rendkívüli felmondása, ill. a Reklmáközzétevő (ügyfél) ''rendes'' felmondása szerepel.

http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

(#152) a kopasz válasza sh4d0w (#151) üzenetére

a kopasz
(kvázi-tag)

Adsz a szarnak 1 pofont? :C

Mi lesz itt Júliustól?? SEMMI.. :-)cumi a köbön..

(#153) kuha válasza a kopasz (#125) üzenetére

kuha
(újonc)

A pesti ügyfélszolgálatos hölgy már sokkal konkrétabban fogalmazott az érdeklődőknek. Elmondta: a felfüggesztés idejére a jármű két oldaláról eltávolítják a reklámmatricákat, azonban a kocsik elején ott marad az IL Ferro-logó, és azzal továbbra is meg kell jelenni a szokásos havi gépjárműszemlén.

Szerintem majd jön a papír, vagy a telefon (csakúgy, mint a matrica cserénél), hogy menjünk, mert ŐK leszedik az oldalsó matricákat. Ha ez valóban így van, ill. lesz, akkor azért mindjárt másképp fekszik az a bizonyos leányzó. Ebben az esetben nem bonthatják fel a szerződést azzal az indokkal, hogy Te szedted le a matricát.

[Szerkesztve]

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja,hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok!

(#154) a kopasz válasza kuha (#153) üzenetére

a kopasz
(kvázi-tag)

:((( Kiváncsi leszek,hogy igy lesz-e,bár ennél a cégnél semmi sem normális.. :(

(#155) Nasum válasza kuha (#153) üzenetére

Nasum
(újonc)

ahol ezt mondták, nem az az iroda volt, ahol azt állították tegnap előtt, hogy hétfőtől folyamatosan utalgatnak???
:D

egy háború vessen véget az összesnek...

(#156) kuha válasza Nasum (#155) üzenetére

kuha
(újonc)

Hát ez az!!!! :U Szerintem egy és ugyanaz az iroda.

Arról meg ne is beszéljünk , ami az IF honlapján szerepel, idézem:

''Az utóbbi hetekben munkatársaink, megkezdték az ügyfelek megfelelő tájékoztatását az átmeneti problémáról, illetve egyben kérjük ezúton is szíves megértésüket és türelmüket!

Hát nem azért mondom, de az utóbbi hetekben semmilyen problémáról nem tájékoztattak, max. csak hitegettek, hogy megkezdték az utalásokat.

Kopasz!
Most kimondottan tovább hergelnélek az IF ellen: az új tulaj, az a kb. 28 éves nyikhaj csóka, azt hiszem, szemrebbenés nélkül a képedbe hazudott... :((

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja,hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok!

(#157) a kopasz válasza kuha (#156) üzenetére

a kopasz
(kvázi-tag)

Hát igen...ezzel én is tistában vagyok már.. :O :O .ezek után semmi jóra nem számithatunk... :W

[Szerkesztve]

(#158) shift+ő

shift+ő
(senior tag)

Szerény véleményem szerint, bár ez itt sokakat nem érdekel, mivel ez nagyjából szeptember óta változatlan. Szóval szerintem, ennek a történetnek itt vége. Teljesen mindegy, hogy a matrica az autón marad vagy sem, ettől a cégtől sem peres, sem békés úton nem fogtok pénzt látni. Mitől lenne jobb a helyzet 1 vagy 3 hónap múlva, akkor sem lesz igény reklámozói oldalról erre a típusú médiára. Az utolsó kifizetés óta befolyt pénzeket, szépen kimenekítették a cégből, ha volt eszük. Mostanra kb 1 milliárd forint az adósság az autósok felé, ugye nem gondoljátok hogy ezt kifizetik, vagy ha gondoljátok akkor azt is tisztázni kelle, hogy miből. Ha azt a pénzt nézzük ami az egyes autósok bukása a bulin, akkor ez a nagyságrend is hasonló. Erre ugyanúgy nincs fedezet, mit másra sem. Gyanítom, hogy két héten belül már csak hült helye lesz a cégnek. Kezdődik a az ilferró korszak, a baumag úgyis épp most ér véget.

A pereskedés max erkölcsi jóvátétel lesz, anyagi nem hiszem. Még ha teljes vagyon elkobzást rendelnek el cég vezető ellen, akkor sem tudják kifizetni a teljes társaságot.

voda33hét387öt

(#159) HoReSz1975 válasza kuha (#153) üzenetére

HoReSz1975
(senior tag)
LOGOUT blog

Erre az a válaszom minek utazgassak ''X'' kilométert, ha a köcsög rablók úgy sem fizetnek. El kell menni megkeresni mindet aztán a sz@rt is ki kell belölük verni, mert úgy sem lesz semmi az egészből és semmilyen peres úton nem lehet behajtani a rengeteg adósságot, mivelhogy az új kamú vezetőt kifizették, hogy viselje el a rá nehezedő nyomást (média, rendőrség), az igazi bűnös sz@rházik pedig már rég leléptek a milliárdos bevételekkel....
Amúgy működö vállalkozás lehet az ilyen, csak nem ilyen pénzéhes brigáddal, mivelhogy külföldön is vannak ilyen formátumú cégek, akik ezel foglalkoznak...

[Szerkesztve]

(#160) HoReSz1975

HoReSz1975
(senior tag)
LOGOUT blog

A másik gondolatom, hogy új autónál az autókereskedő fizetett az 5 éves szerződésnél 332.000 Ft -t az Ilferronak, tehát amit vettem új autót, a kereskedő sem fogja visszakövetelni a kiadott pénzét, amit, csak úgy kifizetett, és az ügyfél sem látott semmi hasznot az egészből.

Ráadásul, új autónál minden akcióról és hitelkedvezményről lemondasz, de jó lenne, ha az autó kereskedők legalább a hitel modósítását és az akciós kamatot érvénybe léptethetnék a károsultaknak, akik új autót vásároltak....

Én még egy téli gumis felnire szerelt szettet is buktam a fucking Ilferro miatt....

:( :(( :(((

(#161) Sensei válasza HoReSz1975 (#160) üzenetére

Sensei
(fanatikus tag)

Miért is követelne bármit is a kereskedő?
Ő egyszerűen az il ferronak adta azt, amit te lealkudtál volna a vételárból. Ő ugyanúgy eladott egy autót, a többi már nem igazán érdekli.

''Ráadásul, új autónál minden akcióról és hitelkedvezményről lemondasz, de jó lenne, ha az autó kereskedők legalább a hitel modósítását és az akciós kamatot érvénybe léptethetnék a károsultaknak, akik új autót vásároltak....''

Jó vicc. :DDD
Mellesleg ehhez sincs semmi köze a kereskedésnek, sokkal inkább a hitelező banknak.

[Szerkesztve]

Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.

(#162) tám. válasza bszabee (#92) üzenetére

tám.
(lelkes újonc)

Miért is kellen e szerződést bontani,mielőtt leszedi valaki a matricát? :((
Hát bomlik az már akkor magától is,azonnyomban!
És mivel nem ők mondanak fel,nem jár vissza a regisztrációs dij :(
Tudom igyse jár senkinek semmi,mondják sokan! És ha mégis? :Y
Sose fog perelmi az ll ferró senkit szerződésszegésért,arra mérget veszek!!!! :(
Örül,ha minél többen kilépnek,akárhogy is,és ő megussza minél kissebb cirkusszal!
Lesz neki hivatkozási alapja bőven,sokan fognak még a kezükre játszani,akaratlanul,bosszúból,stb!
Meg nézném én magamnak azt,hogy mernének Ők perelni valakit! Legfeljebb azért mert lesznek esetleg akik törvénytelen eszközökhöz nyúlnak/verőlegényes önkényeskedés pl/
Én egy lépést se megyek magam miatt az ügyben,de be merem vállalni a médiát,küldjétek ide,adom az elérhetőségemet,stb,Mert én mem félek senkitől,semmitől,memhogy az Il ferró fenyegetésétől! :( Edzett vagyok ilyen téren, és nem kis gyakorlatom van benne,sajnos!
Méghogy nem nyilatkozhatunk! Nincs is benne a szerződésben,még hasonló se! Ha benne lenne én akkor is bevállalnék akármit! A történtek után nekik nincs joguk semmire velünk szemben!
Én ma is tartom,hogy senkit se hibáztatok, mert nem kényszerített senki a belépésre! :( Magamat se hibáztatom,mert én teljesen jóhiszemüen léptem be májusban.!
Álmomban se gondoltam akkor,hogy ez lesz,de elfogadom simán,és kivárom a végét!
Kit érdekel.hogy fizetős vagy nem a matrica,az Il ferróval állok kapcsolatban nem mással!
Ha rám hallgattok,akkor azt csináltok amit akartok!Én kivárok! :Y
Kettes! nem gondolod,hogy lekeparom,vagy letakarom a matricát! ? :(
megfér az ott,engem még az se fog zavarni,ha meglátszik majd a helye! Müszakilag nem befolyásol semmit,az esztétikai része sem érdekel,de még tetszik is /mutatósabb tőle a
miénk! És kinek használ,ha bárki lekaparja? Senkinek,de nem is árt vele!

''Kit anya szült,mind csalódik végül.Vagy így,vagy úgy,hogy maga próbál csalni.Ha küzd,hát abba,ha pedig kibékül,ebbe fog belehalni!''

(#163) tám. válasza HoReSz1975 (#160) üzenetére

tám.
(lelkes újonc)

:( Te nagyon nem vagy tisztában ezzel a dologgal!
És ne álmodozz, bár tőlem!!!

''Kit anya szült,mind csalódik végül.Vagy így,vagy úgy,hogy maga próbál csalni.Ha küzd,hát abba,ha pedig kibékül,ebbe fog belehalni!''

(#164) shift+ő

shift+ő
(senior tag)

Valaki írt itt milliárdos haszonról, azért olyan sok nyerséggel nem tud a régi és mostani tulaj sem lelépni. Ebbe az egészbe bement kb 1,6 milliárd forint (ha 8000 taggal számolunk, szerintem több én 10K körülire taksálom.), ennek kb 10%-a üzemelési költség, 16,6% ÁFA. és azért fizettek is rendesen egy darabig, tehát jó ha 100 milliót nyertek ezen a bolton, de talán még annyit sem. Most ezzel szemben áll kb 1 milliárd követelés.

[Szerkesztve]

voda33hét387öt

(#165) ssass válasza Mitics (#119) üzenetére

ssass
(újonc)

1-t értek veled! :C

(#166) ssass válasza shift+ő (#158) üzenetére

ssass
(újonc)

Elképzelhető,hogy nem akarnak lelépni a pénzzel rögtön/egyből->mert,pénzt ''csinálni,csak pénzből lehet; az elmaradt kifizetetlen 2 hónap,Banki,vagy akármibe befektetve jó sok lét hozhat a konyhára,nem beszélve a 3 hónapos felfüggesztésről.
a másik gondolat hogy akár olvashatják a hozzászólásokat akár még beírva terelgethetik is az embereket az ilfecósok.
Adjunk nekik tippeket .hogy mit vagy nem csinálunk?
Már mindenki haza ment?Semmi válasz?

[Szerkesztve]

(#167) HoReSz1975 válasza tám. (#163) üzenetére

HoReSz1975
(senior tag)
LOGOUT blog

Miért ne lennék tisztában, mert neked van valami közöd a dologhoz, vagy csak te is beírogatsz ide :F

Csak azt írtam le ami tényleg jó lenne, de tudom, hogy semmi sem lesz belőle, hiszen ez nem amerika, hogy minden hülyeségért lehet perelni....

Szerintem nincs pozítiv megoldás, hiszen mindig a pénz az úr és az nyer a perben akinek a legtöbb a pénze, illetve a befolyása :(

[Szerkesztve]

(#168) tám. válasza HoReSz1975 (#160) üzenetére

tám.
(lelkes újonc)

Na mégegyszer, úgy lesz kétszer! Szájbarágósan mondom,hogy hátha megérted!
Nagyon fáradt vagyok,de megpróbálom!Az autókereskedő,nem tudni mennyit fizet,de biztosan nem annyit,amennyit irtál? Regisztrációs dij a saját,használt autóknál van!
Az újm autósoknak nincs is szerződésük,ami azt jelenti,hogy bármikor azt mondhatja az Il ferró,hogy visz lát! A z autót te vetted, a saját nevedre,abban sehol sincs felelősége senkinek,tehát te fizeted,ha tudod? Ha nem fizeted,a bank viszi az autót,leértékelve,te meg a különbözetet fizetheted évekig,kamatostól! itt jegyzem meg,hogy a mi bankunknál előbb a kamatot kell kifizetni több év alatt,és a tőrlesztődik!
Szerencsére én nem az Il ferrón keresztül vettem az autót,hanem hitelre vettem ugyan,és utána vittem matricáztatni,és 2 éves szerződést kötöttünk!
A kereskedőnek nincs mit visszakövetelni,mert Ők megállapodtak az Il ferróval,hogy jó drágán eladják neked az autót,semmi kedvezmény, a pluszt meg megkapja z il f.! Ők mindenképpen jól járnak,mert az il f. jó sok pénzt kap,amit te lealkudhattál volna,a kereskedő meg azért mert hozzá kell hordani majd az autót szervizelni,é Ő majd azon fog jól keresni,mivel annyit kér majd amennyit akar,hisz tudja,hogy nem viheted máshová,ahol olcsóbb! Ezért adták od ugy az autót,1 fillér befizetés nélkül neked,mondjuk!
Tehát a kereskedő csak azt apénzt adta az il f.nakamit tőled csalt el!
A kereskedő haszna majd a szervizelésnél lesz,na meg neki se mindegy hány autót ad el,azután kapja ő is a lóvét! ezért fogtak ők össze! Te itt csak papíron vagy ügyfél!
az autót te vetted,te törleszted,és ennyi! 1 szót se szólhatsz,mert hol van nektek leírva valami bárhol is!? Egyiknek sincs köze a te autódhoz.Eddig is mindenki magának fizette be a törlesztőrészletet,és bemutatta a cégnek a csekket és azt kifizették,januárig! Soha többet nem fognak fizetni nektek 1 fityinget se,mert mire fel fizetnének! Minden a te dolgod,gondod ezzel kapcsolatban! A bankor meg amugy se érdekelné,hohy mi van,te vagy a tulaj,nem? a neveden az autó,mimköze lenne ahhoz,hogy téged behúztak a csőbe?
Kérem a többieket,hogy ha valamit nem érthetően,vagy rosszul irtam, azt javitsák ki,hogy ez a gyerek megértse! Én ki vagyok merülve,most megyek aludni,alig látok,de segiteni akartamde ha jól emlékszem a válaszában,talán még szemtelen is volt. Nem állítom,de valami szúrta a begyemet benne,majd elolvasom újra.

(#169) tám. válasza HoReSz1975 (#167) üzenetére

tám.
(lelkes újonc)

Van bizony! ' 11 hónapja benne vagyok én is,de se erőm,se kedvem most elmagyarázni,meked,mert már nem bírok fent lenni tovább,megyek aludni!
Egyébként meg nyegle vagy,hogy finoman fogalmazzak,talán meg se érdemled a választ.
Kérem a többieket,mondjuk Kettes téged, vagy bárki mást hogy magyarázzátok már el neki!
Ha nem kap kielégitő választ,akkor én holnap,/a fenét,ma/ valamikor szájbarágósan leírom.

(#170) shift+ő válasza ssass (#166) üzenetére

shift+ő
(senior tag)

Olyan furcsán tekintetek a pénzre többen is, mitikus valaminek tekintitek, nem számoltok. Egyszerre egyben az IF-nél 2-300 milliónál több pénz nemigen volt, ezt rövidtávon befektetni nagy haszonra és biztonsággal nem lehet. Ráadásul ez a pénz egyik kifizetésről a másikra gyült, így meg még nehezeb olyan helyre tenni, ahol sokat fial. Ha bankba teszi, akkor is rövid lekötés esetén nem kap rá 1%-ot, ez 2 millió forint lenne ha...., de ennyit sem tud rajta kamatoztatni mivel egyben ez a pénz csak kifizetés előtt volt a számlájukon. Gondolkodjatok már reálisan.
A mostani kifizetésig nem gyűlt össze annyi pénz amiből ki lehet fizetni mindenkit, eddig húzhatták az időt, de pénz nem jött össze, annak sok értelme nincs, hogy a csapat egy részét kifizessk, ezért bedobták a 3 hónapot, amit most már látszik menekülő útnak szántak. Még 3 hónap alatt sem tud olyan bizniszt csinálni, amiben annyit fial a most bent lévő pénz ami elég a teljes kifizetéshez. Reklám szerződéséeket ez idő alatt biztosan nem tudnak kötni, még ha lett volna rá igény eddig, akkor sem. Nem tudom miben reménykedtek, mivel nincs a rendszerben elég pénz sem a károsultak 0-ra hozásához, sem pedig az elmaradt 2 de akár az 1 hónap kifizetésére sem.

voda33hét387öt

(#171) bszabee

bszabee
(újonc)

Jó reggelt!

Olvastam a cikket, hogy oldalról leveszik a matricát. Ez azt jelenti, hogy ahol felrakták ott bérmentve le is vakarják?
Csak hát ez az, hogy ezt sem lehet megtudni senkitől, mert hát ba..nak felvenni a telefont. Lehet sms-s kellene írni nekik...
Amúgy azért írtam ''magamnak'' folyamatosan, mert ha el is olvastad a mondanivalómat, nem csak az időt nézted, akkor látthatad, hogy én már nagyon rég óta olvasom a fórumot, és most hogy beléptem leírtam, hogy mi is a véleményem. Most várnom kellett volna, amíg valaki beír és akkor írjak még1xer vmit? Ha meg egybe írom, akkor azt max csak én olvasom vissza, mert mindenki elriad az oldalas hozzászólásoktól.

Ezt most nem visszavágásnak írtam, csak jelzem ''tudatlanságomat''.

Amúgy meg szerintem már nagyon égő ez a matrica. Amúgy is az volt, mert aki meglátta, az rögtön arra gondolt, hogy ''na a paraszt is kihozott egy 5millás autót és majd fizeti az ilferróból''. Hatalmasat esik az autó eszmei értéke felmatricázva. Persze ez is szubjektív!
Lehet ezzel nincs mindenki így, de nekem az első autóm és 4 hónaposan tettem rá ezt a mocskot. Már kb. 100xor megbántam! :W

[Szerkesztve]

Jobb ma egy micsoda, mint holnap kedd...

(#172) sh4d0w válasza a kopasz (#152) üzenetére

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én ugyan nem, szerencsére nem vagyok az ügyfelük, csak néhány pontot szeretnék tisztázni a póruljártak érdekében. Anno gondolkodtam rajta, de amikor elolvastam a szerződést, túl büdös volt...

[Szerkesztve]

http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

(#173) didros válasza bszabee (#171) üzenetére

didros
(tag)

Te tényleg 5 millió ft értékű autóra matricáztattál, vagy ez csak irónikus túlzás volt részedről?

(#174) tám. válasza bszabee (#171) üzenetére

tám.
(lelkes újonc)

Neharagudj,de nem látszik,hogy régi lennl!
Tőlem írhatsz percenként új levelet,de mivel egyedül vagy/voltál,senki se érti,miért nem írod le egyszerre!
Nem logikus amit magyarázatként irsz,mert pont úgy tettél,mintha sorba célozolgatnál kb 6 embernek egymás után.Senki se az időt nézi,de nem lehet nem észrevenni,hogy újra meg újra te írsz egymás után.
Valaki szólt ezért,de nem is reagáltál rá! Mivel voltak már itt többen,akik 2x3x írtak egymás után,és emlékszem megszólították,nem is 1x,hogy használja a moderátor gombot,vegye vissza a levelet és írja azt tovább,ha eszébe jut valami,vagy kihagy itt valamit.Én új vagyok,sok mindent nem tudok,de amit tudok meg akartam osztani veled,hogy ne szólongassanak,segítek .
,de kár volt! Hogy lehet azt mondani,hogy a hosszút csak te olvasod vissza! Nekem még soha nem szóltak ezért,de a te módszeredért igen.
Na majd máskor írok,ha nem érted,most nem megy,meg nem is alkalmas.

(#175) ilferkó

ilferkó
(újonc)

Sziasztok! A következő üzit, 1 ilferro-nál dolgozó ügyfeles csajszitól kaptam, arra a kérdésemre,h várható-e még kifizetés. Íme a válasza: ''ha engem kérdezel nem fognak már fizetni szerintem, én már leszedtem a kocsimról még tegnap, és az irodában is zárt ajtók mögöt dolgoztunk, szerintem ennek ennyi.azt sem tudom menjek e egyeltalán dolgozni, mert értelme nincs hogy megverjenek vagy vitázzak ügyfelekkel''
Ennyit a még reménykedőknek... :O

(#176) Gergolabs válasza zoó (#30) üzenetére

Gergolabs
(újonc)

Én pár hónappal ezelőtt néztem ezeket az autó reklámos cégeket és már akkor láttam, hogy baj lesz, mert ez itt Magyarország!Magyarország a lehetőségek országa!Negatív értelemben!Ami rossz megtörténhet Veled,velem, az meg is fog!Persze nyugaton ez is működik, mert ott nincs ekkora pénzéhség(érthető módon).Ott már eleve nem a kuncsaft fizet az elején se(itthon 180e. ugye?) és ebből látható, hogy nem az átba..ás része.Gondolom az il ferro vezetőinek most jött össze elegendő pénz a belép. díjakból és a reklámokból, hogy lépjenek.Most lépnek!

[Szerkesztve]

E8400, 4G Ram, 8800GT, BF3, G15

(#177) bszabee válasza tám. (#174) üzenetére

bszabee
(újonc)

Ha nem válaszoltam az lehet azért van, mert tegnap 10-től ma reggel 6-ig nem is láttam az itthoni gépet, mert dolgoztam, tehát ez annak tudható be.
A beírásokkal nem embereknek szoltam vissza, hanem ,ismétlem, a saját véleményemet írtam le és senkit sem fikáztam.

Ja, amúgy válasz, én most nem nagyolásból mondom, de 5,1 volt az autó (focus sedan 1.6 ghia felszereltség + egy-két extra.

Hidd el, sajnáltam is feltenni, de a barátnőm meg a szülők nem hagytak békén, hogy ''nem megér 50-et?''. A faternak már június óta fent van, ő már nyert rajta egy keveset.

Nem mondom, hogy nem kell a pénz, mert szerintem mindenkinek jól jön havi 50 pengő majdhogynem a semmiért. De sajna eddig bírta a vállalkozás.

(#178) error(HUN)

error(HUN)
(tag)
LOGOUT blog

Sziasztok,nekem is matricás újautóm van.Én is azon a véleményen vagyok,hogy nem veszem le míg nem tudok biztosat,ez csak idő kérdése.Egyébként sokan írják,hogy ''ciki''ilyen matricával közlekedni,de szerintem meg az a ciki,mikor szétesik alattad az ''ezeréves sólyom'',vagy be sem indul,és ráteszel egy lángnyelv vagy zászlós matricát úgyis.Én mint lehetőség tekintettem az ILFERROra,nem mint kötelezvény.Megvárom mi lesz a vége,mindenesetre az meglepő,hogy nem bontottak senkivel szerződést.Egyébként az ''újautós''szerződésben nincs szó 3 hónapos szüneteltetési időről.

(#179) tám. válasza bszabee (#177) üzenetére

tám.
(lelkes újonc)

Na végre! :C Már használod azt a bizonyos gombot,ami mutatja,hogy kihez szólsz!
Én nem a választ hiányoltam,mert van amikor 1 hét mulva válaszolunk egymásnak,ha akkor még érdemes,de sokszor nem érdemes,mert annyira elszaladt a téma,stb.!
Lehet,hogy rosszul fejeztem ki magam!? :F :((( Én nem gondoltam,hogy bárkit is fikáznál!
Az meg engem igazol hogy nem embereknek irtál vissza,hanem ismétled a magad véleményét!
Pont ez szúr szemet mindenkinek. Tekeri,tekeri a szöveget lefelé,keresi az új hozzástólást,erre te vagy sorozatban. :Y Miért nem egyben irsz,ha senkihez,illetve mindenkinek szólsz?
Annál inkább egybe lehet Írni az egészet mivel nem válasz egyik sem.
Miért kell feldarabolva írni,nem értem! :( Tőlem úgy írsz ahogy akarsz,engem nem zavar,csak azt hittem te nem ismered a lehetőségeket,és szerintem igy is van volt,csak nem akarod beismerni,inkább hülyeséggel magarázod.Ne tedd,h lehet.
Még sokszor 3 embernek is egy oldalra irunk választ,persze odairva a nevét,ha emlékszünk,még rá,ha nem akkor meg azt Írom én pl,hogy ''Valakinek aki...'',stb.
Ne érts félre,én nem akarom osztani az észt,nem azért,mert nincs,hanem ebben a számítógépes,internetes dologban nagyon kezdő vagyok,de örülök, ha segítenek,akár kérdezek,akár nem!
Magamból indultam ki,és azt éreztem,hogy te is laikus vagy,ezért segítek,erre átmész kicsit sértődésbe! :((( :F
Nem kell! :( Én nem akarlak bántani,és hidd el nem kell restelkedni,ha nem tudunk valamit! Restelkedjen az aki kritizál,ahelyett,hogy segítene!
Meg vagyok értve végre? :F
Remélem! Nem elásni a csatabárdot,inkább elő se venni! Oké?
Persze nem várok választ! Itt nem szokás,csak akkor,ha ne értel egyet valakivel,vagy kérdeznek tőled,esetleg, ha valaki vitázni,netán veszekedni akar!
Én nem fogok veled,mással se szeretnék veszekedni,van itt mindenkinek elég gondja.
Elhiszem,hogy ''korán reggel éhgyomorra'' munka után fáradtan érzékenyeb,ingerülhető az ember.
Én se aludtam az éjjel,és meg is látszik!
egy srácnak kétszer Irtam,mert azthittem nem ment el az első,utánna meg már besokaltam,leröviditettem!
Bocsi tőle,és a többiektől is! :(((

(#180) tám. válasza error(HUN) (#178) üzenetére

tám.
(lelkes újonc)

Szerintem van,de megnézem majd pontosan.!
Ha nincs benne ilyen,akkor is úgy van az megfogalmazva,hogy jó legyen nekik,akármi történik. :(((
Egyebekben egyetértek veled! :C

(#181) bszabee válasza tám. (#179) üzenetére

bszabee
(újonc)

Jó reggelt megint!

Mire nem jó 2 óra alvás...
Jogos volt a hozzászólásod, elismerem, kicsit flegma voltam meg egyebek, de majd beesek én is a körforgásba.

Na de azért kelltem, mert az utcában a srác most fogja lefele szedni a matricát, megyek meglesem.

Azt mondta nekiesik, nehogy ne felyezze be a forma1-ig.

Majd írom a fejleményeket (csak nem jön le festékkel együtt :DDD )

(#182) shift+ő válasza bszabee (#181) üzenetére

shift+ő
(senior tag)

Hajszárítóval melegítve könnyebben lejön.

voda33hét387öt

(#183) <>jana<> válasza shift+ő (#182) üzenetére

<>jana<>
(senior tag)

elég volt kiállni a napra:)

(#184) tám. válasza bszabee (#181) üzenetére

tám.
(lelkes újonc)

Üdv. :R a fedélzeten!
''Könnyebb a bajt megcs inálni,mint elismerni'' ! Szokták mondani.
Gratulálok,és köszi. :R :C

(#185) kakimaki válasza tám. (#180) üzenetére

kakimaki
(újonc)

Helló.Én benne vagyok bábmibe,mert szükségem van sajnos a befizetett pénzemre,''bármi áron''Sajnos már én is túlvagyok mindenféle fenyegetésen ezért ugyérzem tapasztalatom is van benne,és ami a legszebb nagyon sok rendör ismerösöm van a kicsitöl a nagy ig (aranycsillagos szintig)nemtudtak seggiteni hivatalossan,csak saját berken belül sikerült elintézni amikor a családommal dobálozott''fenyegetözött''egy k.....g.Azért kell a hátvédelem is mind két oldalról,legalább is egyszerübb és gyorsabb mint a hivatalos.Sajnos ez Magyarország.EZ hihetetlen,hol a nagy EU.tagság ilyenkor amikor ilyet meglehet csinálni úgy hogy nem kell félniük az igaszságszolgáltatástól.Nagyon magas körökben van ismeretségem,de ez nemjelenti azt hogy televagyok lóvéval és még eltartsak ilyen segg brigádod is mint az ilferro.Ennek elenére én is kivárok.aztán majd megoldjuk igy vagy ugy.Minjdenkinek jobb lenne ha hivatalossan intéznénk az ügyet,vegyenek fel ök is kölcsönt,dolgozzanak meg,hogy igen is mennyen ez a dolog,és csináljuk.Csa igy lesz belöle''pénze''mindenkinek,föleg az ilferronak.

Volt elit.

(#186) kakimaki válasza <>jana<> (#183) üzenetére

kakimaki
(újonc)

Te is várjál töki,esetleg mennyünk be és szedessük le hivatalossan az oldaláról.

Volt elit.

(#187) etnies válasza kakimaki (#186) üzenetére

etnies
(fanatikus tag)

Továbbra is képtelen vagyok felfogni, miben reménykedtek, honnan ránt elő a kalapból az Il Ferro 1 milliárdot, hogy titeket kifizessen. Másik, miért is tenné? Olyan rossz híre lett a cégnek, hogy ezek után senki nem fog vele hirdetni.
Milyen perről beszéltek és szerződésről??? NINCS PÉNZ ÉS NEM IS LESZ!!! Üres a kassza és most folyik a cég fantomizálása, ti meg reménykedve hitegetitek magatok, ahogy 3 hónapja egyfolytában csináljatok. Legalább most nyiljon ki a szemetek....

Asus P8H61, Core i5 2300, Kingston Hyperx 4GB 1333 Mhz, Gainward GTX460SE 1GB - Win 7 64bit

(#188) Nightmare

Nightmare
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok.
Ne hari, hogy bele vau vau, de érdekelne hogy mi is történik valójában az ilferro-nál.
Láttam a minap egy vadi új terepjárót, és érdekelne ha valóban ennyire szar helyzetben lenne a cég, akkor hogy lehet az,hogy még most is szerződnek velük?

-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar

(#189) Okoska2 válasza kakimaki (#186) üzenetére

Okoska2
(fanatikus tag)

''Minjdenkinek jobb lenne ha hivatalossan intéznénk az ügyet,vegyenek fel ök is kölcsönt,dolgozzanak meg,hogy igen is mennyen ez a dolog,és csináljuk.Csa igy lesz belöle''pénze''mindenkinek,föleg az ilferronak.''

Hat az a furcsa hogy sok ember mint te (valoszinileg) ugy vesz autot (vagy barmi mast) hogy nincs meg hozza az alap (anyagilag). Itt senki nem hibas ha valaki bukja az autojat csak es kizarolag azok akik ugy vasarolnak hogy nincs penzuk. Sehol a vilagon nem mukodnek ugy cegek hogy jot tesznek masokkal. Mindig is csak a sajat hasznukat nezik es ha lehet novelik a profitjukat ahol csak tudjak. Magyarorszagon elterjedt viszont az a nezet is hogy rovid tavra epitenek a cegekkel. Ha sikerul beszedni jo sok penzt mar szunnek is meg mindenfele gond nelkul. Ebben (es masban is) hatalmas hibaja van a magyar torvenyalkotoknak. En eleg jol kerestem eveken at es most sem panaszkodhatom de soha nem mertem venni uj autot de meg hasznaltat sem reszletre. Minig mindent kp ra vasaroltam es ha nem volt ra penzem nem vettem meg. Igaz most is csak egy 90es 2es Golf 1.6 td vel jarkalok de semmi gondom nincs vele mert ha kell van penzem szervizeltetni. 8 eve meg van es meg megtartom egy darabig ugyerzem. Igaz vettem egy nagyon szep 90es Merci 124 es 3000 24 szelepest is par eve hogy azert a csaladdal kenyelmesen utazzunk ha kell. A ket auto ara egyutt nem volt 1.5 millio. Kepzeljetek osszesporoltam az arat es utanna vettem meg. Kamatot meg nem en fizettem hanem a bank fizetett nekem. Nekem is van tobb ismerosom aki ugy vesz dolgokat hogy nincs ra fedezete. Szerintem felelotlen dolog. Foleg ugy hogy nem tartozik a feltetlen szukseges az elethez dolgok koze. Mint pl egy lakas vagy esetleg a vallalkozas fejleszetesehez szukseges dolgok amik erezhetoen visszahozzak a befektetett osszeget igen hamar. Ezek az autos reszlet dolgok (foleg ha nem is tudjak fizetni onerobol) egyszeruen csak a de jo lenne ha ilyenem is lenne (fogyasztoi tarsadalom) kategoriaba tartozik. Ha igy valaki penzt bukik rajta meg is erdemli. Nem tudom sajnalni oket. Gyerekes dolgok ezek. Csak sajna van hogy csaladok ramennek ezekre a dolgokra es kizarolag azok a felelosek akik onszantukbol alairtak a sajat anyagi katasztrofajukat. Ha most elvesznek valakitol egy kb 1/3 ban befizetett auotot meg evekig fizetheti az akkor mar mas tulajdonat kepezo auto torlesztoreszleteit. Sajnos.....

Milyen operációs rendszert használsz? - Lidocaint és szikét.

(#190) kakimaki válasza Okoska2 (#189) üzenetére

kakimaki
(újonc)

szerencsére megvan hozzá az ''alap'',de nem erre szántam a maradék pénzünket.Bebiztositottam magunkat arrol hogy tudjuk majd fizetni ha kell,de, szivessebben utaznék abból a pénzböl az ujautommal rengeteget. :)) :))

Volt elit.

(#191) <>jana<> válasza kakimaki (#186) üzenetére

<>jana<>
(senior tag)

várok én:) most már a főpróba megvolt www set leszedtem a hátuljáról.
ha valaki nekiállna annak mondom hogy a napra kiálva pillanatok alatt lejön a matrica.nekem lakkbenzin lehozta a ragasztót is úgy hogy nemsérült a fényezés.viszont gyönyörően ellehetett olvasni a feliratot alatta.ezt bármelyik nagyobb áruházban megvehető polirpasztával és némi kézi munkával tudtam eltakarítani.most olyan mint ujjkorában.

(#192) BBrother

BBrother
(újonc)

Szervusztok!

Régen jártam erre....Itt az ideje beismernem a pesszimistáknk volt igaza.
Bedőltek Ilferiék csúnyán.Én a Sláger rádióban hallottam elősször és ott olyat mondtak azt hittem árokba rántom a verdát.
Az oké hogy 3hónapot szüneteltethet de azt nem tudtam hogy akár többször is!!!!!!!!!!!!!!
Hogy értem ezt???
A rádióban úgy hangzott el hogy ha egy hónapot kifizet utána ismét 3ra pihenőre küldhet.
50eft után 3hónap pihi 50eft 3 hó pihi stb..stb..
Nem semmi így a két éves szerződésem 2036ban jár le..........
Erről tudtok valamit?

Kájvécsikin

(#193) BBrother

BBrother
(újonc)

A pénzem ''visszaszerzésére '' is kidolgoztam egy tervet de ez is kockázatos...
A tervem a következő:
Holap levakarom a matricát.
Kedden bemegyek a bankba felveszek a betétemből 170et.
Szerdán benyargalok a Hírautóhoz és szerződöm 2 évre.
Jelenleg az ifen 150et buktam.
Ha a hír autó működne akkor a két év alatt kitermelhetné a befizetett 170et meg az ifen bukott 150et és még maradna ''haszon''.Havi 30at fizet az 360/év ez első év menne kb az anyagi normalizálódásra a másodok már elvileg nyerő.
Egyedül attól félek hogy 2-3 hó késéssel náluk is hasonló lesz a szitu......
Akkor viszont 220at dobtam ki az ablakon......
Na erről mi a véleményetek?????

Kájvécsikin

(#194) kakimaki válasza BBrother (#193) üzenetére

kakimaki
(újonc)

Ez nagy bátorság lenne

Volt elit.

(#195) BBrother

BBrother
(újonc)

A matrica leszedéséről meg a következő a véleményem:
Mivel nem értesítettek levél formájában a szüneteltetésről így ők szegtek szerződést..
Vagyis a 180 visszajárna..
Ha nem megyek a hírautóhoz akkor is levakarom a matricát,ha véletlenül valami csoda folytán talpra állna a cég akkor meg bejelentem hoy sérült a matrica és 30ért újratetetem....

Kájvécsikin

(#196) tusi74 válasza BBrother (#193) üzenetére

tusi74
(őstag)

Én a helyedben ha egyszer már egy ilyen kezdeményezés bedőlt, és még vesztettem is, nem lenne az a pénz, hogy egy másik ugyanilyennel leszerződjek, főleg, hogy újból én fizessek, de Te tudod.

Mod: Ahogy olvasom, amiket a hivatkozott hsz. óta írsz, hát a hinni akarásod az elismerésre méltó.

[Szerkesztve]

"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

(#197) lorcsi válasza BBrother (#193) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

mi van abban az estetben, ha te saját magad fizeted a kocsi maradék részleteit?
és nem szerződsz le egyik hírdetőcéggel sem

(#198) BBrother válasza kakimaki (#194) üzenetére

BBrother
(újonc)

Igazad van..Tudom... de annyira utálok bukni!!!!!Más lehetősség nem hiszem hogy lenne,a
pereskedésből tuti nem lesz pénzem....

Kájvécsikin

(#199) MUŁĐER válasza BBrother (#193) üzenetére

MUŁĐER
(PH! addikt)

hát ha én egyszer beszoptam volna 150e-rel egy ilyen cuccot, nem rohannék egy ugyanilyen céghez hogy ott is elcsórják a lóvémat...én lenyelném a békát hogy elúszott a pénz, és kész...evvel a módszerrel pénzt keresni úgysem lehet.

Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

(#200) etnies válasza Nightmare (#188) üzenetére

etnies
(fanatikus tag)

Úgy, hogy tele van a világ balekokkal...

Asus P8H61, Core i5 2300, Kingston Hyperx 4GB 1333 Mhz, Gainward GTX460SE 1GB - Win 7 64bit

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.