Na mégegyszer, úgy lesz kétszer! Szájbarágósan mondom,hogy hátha megérted!
Nagyon fáradt vagyok,de megpróbálom!Az autókereskedő,nem tudni mennyit fizet,de biztosan nem annyit,amennyit irtál? Regisztrációs dij a saját,használt autóknál van!
Az újm autósoknak nincs is szerződésük,ami azt jelenti,hogy bármikor azt mondhatja az Il ferró,hogy visz lát! A z autót te vetted, a saját nevedre,abban sehol sincs felelősége senkinek,tehát te fizeted,ha tudod? Ha nem fizeted,a bank viszi az autót,leértékelve,te meg a különbözetet fizetheted évekig,kamatostól! itt jegyzem meg,hogy a mi bankunknál előbb a kamatot kell kifizetni több év alatt,és a tőrlesztődik!
Szerencsére én nem az Il ferrón keresztül vettem az autót,hanem hitelre vettem ugyan,és utána vittem matricáztatni,és 2 éves szerződést kötöttünk!
A kereskedőnek nincs mit visszakövetelni,mert Ők megállapodtak az Il ferróval,hogy jó drágán eladják neked az autót,semmi kedvezmény, a pluszt meg megkapja z il f.! Ők mindenképpen jól járnak,mert az il f. jó sok pénzt kap,amit te lealkudhattál volna,a kereskedő meg azért mert hozzá kell hordani majd az autót szervizelni,é Ő majd azon fog jól keresni,mivel annyit kér majd amennyit akar,hisz tudja,hogy nem viheted máshová,ahol olcsóbb! Ezért adták od ugy az autót,1 fillér befizetés nélkül neked,mondjuk!
Tehát a kereskedő csak azt apénzt adta az il f.nakamit tőled csalt el!
A kereskedő haszna majd a szervizelésnél lesz,na meg neki se mindegy hány autót ad el,azután kapja ő is a lóvét! ezért fogtak ők össze! Te itt csak papíron vagy ügyfél!
az autót te vetted,te törleszted,és ennyi! 1 szót se szólhatsz,mert hol van nektek leírva valami bárhol is!? Egyiknek sincs köze a te autódhoz.Eddig is mindenki magának fizette be a törlesztőrészletet,és bemutatta a cégnek a csekket és azt kifizették,januárig! Soha többet nem fognak fizetni nektek 1 fityinget se,mert mire fel fizetnének! Minden a te dolgod,gondod ezzel kapcsolatban! A bankor meg amugy se érdekelné,hohy mi van,te vagy a tulaj,nem? a neveden az autó,mimköze lenne ahhoz,hogy téged behúztak a csőbe?
Kérem a többieket,hogy ha valamit nem érthetően,vagy rosszul irtam, azt javitsák ki,hogy ez a gyerek megértse! Én ki vagyok merülve,most megyek aludni,alig látok,de segiteni akartamde ha jól emlékszem a válaszában,talán még szemtelen is volt. Nem állítom,de valami szúrta a begyemet benne,majd elolvasom újra.
''Kit anya szült,mind csalódik végül.Vagy így,vagy úgy,hogy maga próbál csalni.Ha küzd,hát abba,ha pedig kibékül,ebbe fog belehalni!''