Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#101) zoó válasza tám. (#83) üzenetére

zoó
(újonc)

Jó reggelt mindenkinek!

Valami kis halvány reményt én is látok, de ennek ellentmond az, hogy a jelenlegi ügyvezető (vagy tulaj) nem éppen egy becsületes típusnak tűnik. Legalábbis akkor szerintem az arcát vállalni kellene.
Esetleg pár hónap múlva amikor egy csomó autós lemorzsolódi, (leszedik a matricát, nyilatkoznak a médiának, és ezzel szerződést szegnek, koszos lesz az autójuk, stb.) és találnak valami fizetős hirdetőt (persze nem hiszem hogy havi 50e./autó áron) ekkor egy kb. 1-2000-es parkkal működhet(ne).

Ja, most jutott eszembe, mikor én beléptem (tavaly szept.) az első érdeklődésemre, - hogy hosszútávú működésre számíthatok-e - azt mondták telefonon, hogy most tárgyalnak egy céggel aki 5000 (!) autóra kért matricát. :Y

Igen, naív voltam. Nem kicsit, nagyon. :W

(#102) bszabee

bszabee
(újonc)

Igazad van, benne van egy liter benzinben, amíg nyházáról debrecenbe elmentem kb 7-8-or a szerződéskötéssel+érdeklődés+matricázás stb.
A cimke leszedés nem nagy kunszt, főleg ha hozzáértő ember csinálja.
De bárhol leszedik neked normálisan 1-2 ezer pengőért.
Annyit már nem sajnálok kiadni, csak jöjjön le normálisan.

Jobb ma egy micsoda, mint holnap kedd...

(#103) bszabee

bszabee
(újonc)

Amúgy most olvasgatom a szerződést (tudom jókor :C ) és azt írja, hogy ha a matrica megsérűl, akkor azonnali hatályal felbontják a szerződést. Na de most, akkor ha én leszedem a matricát és nem bontom fel a szerződést, akkor a cég azt hiszi, hogy még mindig rajta van. Jó hogy most a fényképen ez nem lesz ott, de most őszintén, szerintetek irodánként mindig végignézték, hogy az adodd autón az adott rendszámmal + tulaj is megegyezik. Ez kb 1000 ügyfél. Sőt debrecenben kb duplája az irodás csaj szerint. Tehát én a matricát leszedtem, ha meg később beindúl a biznisz, akkor nem kell 180-at megint bepakolni (hülye lennék), hanem csak bejelentem, hogy sajna cserélni kell a matricát, mert valamelyik hülye megrongálta és megúszom 30-ból, már ha tényleg fognak fizetni.
De szerinem én a jövőhéten kaparok ;]

Jobb ma egy micsoda, mint holnap kedd...

(#104) sh4d0w válasza zoó (#101) üzenetére

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerinted ki szerződne ilyen előélettel az ilferro-val?

http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

(#105) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Ebből még mekkora balhé lesz! :(

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#106) kettes válasza bszabee (#103) üzenetére

kettes
(lelkes újonc)

Nem értem ezt a matrica dolgot.
Segítsetek már!!

Úgy beszéltek, mintha ez a matrica egy szimbólum lenne, amit viselni kell, hogy érvényben maradjon a szerződés. A matrica nem a szerződés szimbóluma, hanem állítólag azért van a kocsin, mert állítólag ezzel a céggel szerződése van az Il ferrónak, aki fizet utána.

Határozottan állítom továbbra is, hogy a matricának csak és kizárólag akkor szabadna a kocsin maradni, amennyiben van mögötte tényleges hirdető, aki fizet utána.
Ha ilyen nincsen, akkor a matrica csak egy kamu, és éppen az átverés része!!!!

Miért kellene a felfüggesztés lejártakor ugyanannak a matricának a kocsin maradni. Ha lesz partner, aki fizet, akkor úgyis új matricát kell, hogy felragasszanak. Vagy nem???

Pont az bizonyítja akár a csalást, akár a piramisjátékot, ha az állítólagos szolgáltatás nem valós, csak a látszatot szolgálja.
Korábban majd minden piramisjáték úgy működött, hogy kitaláltak valami fiktív irreális összegű szolgáltatást, és az volt a fedősztori.

(Megvettél 10-ezer forintért egy 10-forintos tárgyat, és ezután megígérték, hogy bizonyos időn belül visszakapsz 100-ezer forintot. Lényegtelen volt, hogy a tárgy micsoda, csak lehessen rá hivatkozni)

(#107) kettes válasza sh4d0w (#104) üzenetére

kettes
(lelkes újonc)

Az a baj, hogy ezt eddig nem tudhatta egyetlen belépő sem.
Biztos vagyok benne, hogy amennyiben korábban nyilvánosságra kerül, hogy a volt tulajoknak milyen az előéletük, akkor ejópár ember jobban elgondolkozott volna, és meg lehetett volna Őket óvni egy csomó pénz elvesztésétől.

(#108) Bübüke válasza AMD Power (#105) üzenetére

Bübüke
(tag)

Ebből még mekkora balhé lesz!

És meglepetés is, amennyiben azok az ügyfelek, akik kaptak pénzt a ferrótól, nem szerepeltették azt az adóbevallásukban. Nem csak szja-t, hanem tébé-járulékot is kell fizetni utána. Erről ugyanis senki nem beszél....

Akinek az Isten észt adott, adjon hozzá litvánt is! És ez így is lett. ...

(#109) Bübüke válasza kettes (#106) üzenetére

Bübüke
(tag)

Önmagában a piramisjáték nem bűncselekmény. Az Il Ferro esetében majd megvizsgálják a körülményeket, és a szerződés részleteit. Ha ügyesek voltak a ferrósok, akkor simán megússzák.

Akinek az Isten észt adott, adjon hozzá litvánt is! És ez így is lett. ...

(#110) etnies

etnies
(fanatikus tag)

Látom páran még mindig nem fogták fel :)

1, az Il Ferro tartozik nektek két hónappal, ezt akkor is ki kell fizetnie, ha ''szerződést bontasz'' azzal, hogy leszeded a matricát.

2, nincs már pénz a cégben, nem is lesz, ez nem a hirdetésről szólt. Ezért naívság azt hinni, hogy három hónap múlva változik valami, majd' kétezer autósnak fizetnek.
OLTÁRI BAROMSÁG. Három hónap múlva ez egy üres kasszájú, teljesen kiürített cég lesz és jónapot....

Nem tudom mit agonizáltok ezen, ugyanúgy hisztek benne, mint amikor beléptetek.
A mai világban semmit sem szabad elhinni, ami nincs leírva, de sokszor még azt se...

[Szerkesztve]

Asus P8H61, Core i5 2300, Kingston Hyperx 4GB 1333 Mhz, Gainward GTX460SE 1GB - Win 7 64bit

(#111) rzoli válasza ssass (#65) üzenetére

rzoli
(fanatikus tag)

Így az APEH-et olvasva elgondolkodtam, lehet, hogy igazad van. Ez leginkább adónak tünik... Megadóztatták a hülyeséget...

áááááá

Z

(#112) kettes válasza Bübüke (#109) üzenetére

kettes
(lelkes újonc)

Önmagában a piramisjáték miért nem bűncselekmény??
Benne van a Btk-ban. Gyakorlatilag minden ráillik erre a történetre, bár szerintem inkább csalás szaga van a dolognak. (Mint említettem ennek egyébként is jóval magasabb a büntetési tétele, illetve nagyobb lehetőségek vannak a kár megtéríttetésére, persza ha van miből.

A matricákra visszatérve azért nekem még lenne egy gondolatom.
Ha azt feltételeznénk, hogy az Il ferró tisztességes üzleti tevékenységet folytat, akkor nekik kellett volna legelőször lépniük, hogy minden olyan matricát eltávolítanak az autókról, amelyik után nem fizet a hirdető. Legfeljebb annyit tehettek volna meg, hogy helyette felteszik a saját hirdetésüket, amennyiben nincsen másik.
Ne legyetek már ennyire naívak. Vajon miért nem tették meg????

Vegyétek már észre, hogy az Il ferró csak és kizárólag minden cselekedetével saját magát reklámozta. Az is az önreklám része volt, hogy az autókon nem csak saját magukat reklámozták, mert ezzel akarták elhitetni, mi szerint majd minden autó után van fizető hirdető. Ez így simán átverés!!!

Miért kérdés ezek után, hogy ha jogszabályokban gondolkozunk, akkor el lehet-e távolítani azt a nyamvadt matricát.

Az eltávolítással kapcsolatban ami érveket eddig leírtatok, azok mind kizárólag akkor lennének igazak, amennyiben itt kizárólag csak egy szimpla piramisjátékról lenne szó, és ennek a folytatásában bíznátok.
Ha az üzlet tisztességes lenne, akkor ez a kérdés fel sem merülne, hogy egy reklámot akkor is kötelezően fenn kell-e tartani, amennyiben nem fizetnek utána!!!!!!!!

(#113) csibor válasza kettes (#107) üzenetére

csibor
(őstag)

aki olvasta ezt a fórumot vagy valamelyik másikat,annak felhívták a figyelmét,hogy átverés.Kaposváron nem rég nyitott irodát az il ferro,majd mindenki tisztába volt hogy átverés,csak abban bíztak addig legalább kitart míg vissza jön a pénz.

1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

(#114) sh4d0w válasza kettes (#107) üzenetére

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én nem az előz tulajok viselt dolgaira gondoltam, hanem arra, hogy ha az ilferro ezzel a névvel jelentkezne vkinél, hogy reklámozná őket, elhajtanák a fenébe a mostani balhéért.

(#115) kettes válasza sh4d0w (#114) üzenetére

kettes
(lelkes újonc)

Most szerinted ez a mostani állítólagos üzlet, - hogy eladták - mennyire frankó. Szerintem ez is ugyanúgy az átverés része, mint az összes eddigi történet.
Aki ilyen kétes dologba belemegy, azt mennyivel másabb szándékok vezérlik??

(#116) kettes válasza csibor (#113) üzenetére

kettes
(lelkes újonc)

Az a baj, hogy ezen a fórumon is nagyon sokan váltig állították, hogy lehet normális üzlet, és nem mindenki hallotta meg az elfogulatlan érveket.

(#117) kuha

kuha
(újonc)

Sziasztok!

Ajánlom figyelmetekbe az alábbi újságcikket, ebben már szó van a matricák ''sorsáról'' is, valamint arról, hogy mikortól is él a 3 hónapos felfüggesztés...

[link]

[Szerkesztve]

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja,hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok!

(#118) shift+ő

shift+ő
(senior tag)

Aki tisztában volt vele, hogy ez egy piramis és mégis belépett reménykedve abban, hogy megtérül a befektetés és még egy kis hazsna is lesz, az majdnem akkora bűnös, mint a szervezők. Úgyanis tisztában kellett vele lennie, hogy ahhoz hogy ő jól járjon, valakinek el kell veszítenie a pénzét.

voda33hét387öt

(#119) Mitics

Mitics
(újonc)

Na sziasztok! Termeltetek szépen egy nap alatt!
Több hírben olvastam, hogy a tulaj a jövő hétre ígért valami nagyobb téjékoztatást (persze pénzt is ígértek, lehet, hogy ezt is úgy kapjuk meg :(( )
Szerintem azt érdemes megvárni. Meg folyamatban van a rendőrségi vizsgálat is.

Van valaki aki már tett jogi lépéseket? Én megvárnám a jövő heti fejleményeket, aztán csatlakoznék csoportos perhez! Azt hiszem itt az ideje! Magamon kívül még van 2 ember akit tudok, hogy csatlakozna!

A perben kételkedőknek: nem (csak) azért kell csoportosan perelni a céget, mert így bármennyivel is több esélyünk lenne a pénzünkhöz jutni, hanem csupán azért, hogy az egy főre eső perköltség mondhatni elhanyagolható legyen. Erre senki nem gondol?
Azt hiszem könnyedén össze lehetne szedni min. 50-60 károsultat, aki gondolkodás nélkül benne lenne!

(#120) tám. válasza Bübüke (#108) üzenetére

tám.
(lelkes újonc)

Ki lett már ez vesézve sokszor,igaz régebben.
Én adóztam,TB-t viszont nem lell fizetni!!!!!! :(

''Kit anya szült,mind csalódik végül.Vagy így,vagy úgy,hogy maga próbál csalni.Ha küzd,hát abba,ha pedig kibékül,ebbe fog belehalni!''

(#121) tám. válasza Mitics (#119) üzenetére

tám.
(lelkes újonc)

Én Mindenben benne vagyok,nem magamért másokért!
Attól tartok nem sok jelentkező lesz innen talán a csajok,jana,Süti5,na meg a kopasz s még páran,ha időpontott lehet egyeztetni egyáltalán.
Nagy a szája sokaknak,és amikor lépni kell sunyitanak.
Kopasz szinte minden lépésénél szólt,hogy menjen veli aki
akar,de soha senki nem ment, rajtam kívül,de még csak meg se nyílvánultak!
Utólag kiderült,hogy néhányan ott voltak,de nem merték felfedni magukat!
Na majd most kapom sokadszor,hogy ''neked ez a mániád''.

''Kit anya szült,mind csalódik végül.Vagy így,vagy úgy,hogy maga próbál csalni.Ha küzd,hát abba,ha pedig kibékül,ebbe fog belehalni!''

(#122) <>jana<> válasza tám. (#121) üzenetére

<>jana<>
(senior tag)

sajnos munkaidőben én nemtudok menni,de délután 5 után bárhova.kopasszal még talán találkozni is tudnánk,éppen fótligeten dolgozok.az nincsen messze neki.

[Szerkesztve]

(#123) a kopasz válasza <>jana<> (#122) üzenetére

a kopasz
(kvázi-tag)

Én bármikor talizok bárkivel...ti nem jöttök velem soha be.. :O

Mi lesz itt Júliustól?? SEMMI.. :-)cumi a köbön..

(#124) tám. válasza bszabee (#92) üzenetére

tám.
(lelkes újonc)

Szia!
Én ugyan nem ''tirpákföldi'' vagyok'',bicskás ''meg főleg nem,de szülőhelyem Níradony!
A testvéreim ott élnek ma is, a hugomék is debrecenbe járnak szemlére. Ne menj sehová
,nem érdemes! :(
A vidékiek akármit mondanak ar nem ugy van. ill azt tudják mondani anit a pesti központ mond nekik is.
NEM MEGSÉRTŐDNI!!!!!
Vicceltem,meg lejeleztem, hogy ismerem azt a részt. :C :DD
Bármilyen kérdésedre válaszolok,ha tudok.
A húgomtól kérdezhetek,de az is tőlem tud mindent.
Ja én a Dunántúlon élek, kb 20 éve,de gyakran járok haza.
Miért írsz egymás után sorba,amikor 1 oldalra 1 regényt is írhatsz?!
Gondolom kezdő vagy,mint én,de igy nem szabad irni.Már szólt is valaki neked,de csak azt csinálod.
Kérdezz bármit ,van mindig aki segit! Ne magadnak írogass,hanem válaszolj akinek akarsz.
Csak oda kell kattintani a válasz szóra ott jobboldalt,nem az új szóra.
Bocsánat,ha hülyeséget írtam, de én örülten volna örülnék, ha segítenének inkább azok, akik sokszor csak veszekedni tudnak.
Vannak itt jó emberek kérdezz,ha nem tudsz valamit. Most ha nekem akarsz válaszolni,akkor ennek a levélnek a tetején a válasz feliratra kattints és írj,oróbáld ki!
Üdv.

[Szerkesztve]

(#125) a kopasz válasza tám. (#124) üzenetére

a kopasz
(kvázi-tag)

Akkor a matricákat az oldaláról le lehet venni az olvasottak szerint?
Ezt is mondjuk nekik kellene csinálni,nem?? :C

(#126) tám. válasza a kopasz (#125) üzenetére

tám.
(lelkes újonc)

Lehetni,lehet,de nem biztos,hogy szabad is! :( Én ezen nem is godolkodok.
Eszem ágában sincs levenni! :( Már vázoltam, hogy miért,de ha tuti bukik a ''cég''én akkor is kivárom a végét igy ahogy van! Minket nem zavar se a matrica, se a mutogatók,ha vannak ilyenek. Nekünk még senki se mutogatott, igaz eszünkbe se jut figyelni!
Igen nekik kellene csinálni a matrica leszedést.
Amikor többször irsz egymás után nagyon röhögök,mert ugy tűnik mint a feleselés,ill csúfolódás, főleg mivel pár szót írsz, rögtön az utolsó sor villan elém!. :))
Nagyon vizuális vagyok,látom,hallom az előadásmódot.:DD! Jó,hogy jöttek a csajok! :C
Azért se vedd le a matricát,mert hogy fog kinézni az Il ferrós találkozó matrica nélkűl!? :((( :F
Én nem adtam fel azt se!!!!
Mindig mindennek kivárom a végét,hacsak nem életveszélyes a dolog!

(#127) a kopasz válasza tám. (#126) üzenetére

a kopasz
(kvázi-tag)

Majd a köv.szemlén nem tudom mit szemlézik a tag... :(((
A csira jövő heti nyilatkozatából szeritem semmi nem lesz... :Y

(#128) kettes válasza tám. (#126) üzenetére

kettes
(lelkes újonc)

Ismét és sokadszor mondom, hogy szerintem mindenki nyugodtan szedesse le a matricát.
Ne akarjatok további balekokat azzal belevinni, hogy esetleg aki nem néz TV-t nem számítógépez, és lát egy Budapesti piacos Il ferró reklámot, valamint a sok autót a valósnak tűnő hirdetéssel az oldalán hirdetők, és ennek hatására mégiscsak belép.

Fogadni mernék, hogy az új belépőket még mindíg aggály nélkül fogadják. Persze ha létezik még ekkora naív ember, aki még hinne nekik.

A matrica nem egy autódísz, hanem egy üzleti szerződés kelléke. Csak akkor kell a kocsin lennie, ha az üzleti szerződés még érvényben van.
Az Il ferrónak igenis le kellene szedetni az összes olyan matricát, ami mögött már nincs fizető hirdető. (vagy nem is volt soha.)

Milyen indok vezérel abban, hogy nem akarod leszedni.
Az ügyvezető is azt mondta, (bár nem hinném, hogy ezzel sokat kellene foglalkozni) hogy próbálnak új fizető partnereket találni, tehát ebből kifolyólag egyértelmű, hogy a régiek már nem fizetnek, tehát nem aktuálisak. Ha fennmaradnak, azzal csak fenntartjátok az Il ferrós reklámozás látszatát, amikor immár biztos, hogy nincsen mögötte fizető hirdető, hiszen nem fizetnek.

A motorháztetőn lévő Il ferró matrica szerintem ugyancsak vitatható, hiszen a szerződés felfüggesztésének idejére semmilyen pont nem írja elő sem a szemlézést, sem az Il ferró ingyen reklámozásának kötelezettségét.

Amit a titoktartással kapcsolatban nyilatkoztak, az meg szerintem egyenesen gusztustalan!!! Az, hogy egy nyilvános reklámcégnél mindent titokban kellene csinálni, valahogy nagyon nem fér bele egy tisztességes üzleti modellbe.

(#129) Calogero

Calogero
(PH! addikt)

Ma voltam megrendelni az új autót. Megtörtént a model kiválasztása, majd kezembe nyomtak egy nyilatkozatott, hogy akarok-e Il Ferro-s matricát...

[Szerkesztve]

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#130) sh4d0w

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért ez a Körmendi is nagy tirpák:

Azokkal a használtautó-tulajdonosokkal, akik vissza akarták kapni a befizetett 180 ezer, illetve 333 ezer forint regisztrálási díjat, karját széttárva annyit közölt, hogy azt perrel kaphatják vissza.

6.6.) Amennyiben a szerződés idő előtt szűnik meg, a Reklámszolgáltató köteles a 6.1 pontban megjelölt összeget visszafizetni, kivéve, ha az idő előtti megszűnés oka a Reklámközzétevő felmondása, vagy a Reklámszolgáltató rendkívüli felmondása.

Azért érdekelne, milyen más felmondási lehetőségek vannak... Pl. a Reklámközzétevő rendkívüli felmondása mintha nem lenne szabályozva.

(#131) a kopasz válasza Calogero (#129) üzenetére

a kopasz
(kvázi-tag)

Te persze rá bolintottál,igaz? :DDD :DDD :DDD

(#132) etnies válasza kettes (#128) üzenetére

etnies
(fanatikus tag)

Így is két hónappal lóg nekik a cég, nem tudom minek szenvednek ezen tovább...

Asus P8H61, Core i5 2300, Kingston Hyperx 4GB 1333 Mhz, Gainward GTX460SE 1GB - Win 7 64bit

(#133) Calogero válasza a kopasz (#131) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

Hát persze.... (hogy nem)

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#134) a kopasz válasza Calogero (#133) üzenetére

a kopasz
(kvázi-tag)

Ha annyira kocsit akarsz venni,vegyél tőlem..vagy vedd meg a felmatricázott vasamat. :DDD

(#135) Gyuri27 válasza etnies (#132) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Mert az embert már megfenyegették! Védelmet kért a rendőrségtől!
Aki időt nyer, életet nyer.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#136) KrenAtesz válasza Calogero (#129) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Csak nem az Astra? :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#137) Calogero válasza KrenAtesz (#136) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

Nem, az már megvan rendelve és ha minden igaz május végére meg lesz.
Ez cégnek lett rendelve.

(#138) a kopasz válasza Calogero (#137) üzenetére

a kopasz
(kvázi-tag)

Autó vételben én is tudok segiteni..akár :U

(#139) blunt válasza a kopasz (#138) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

saleen s7-est tudsz? ;)

| 2013 GT-R White 545 HP | www.m16studio.com |

(#140) a kopasz válasza blunt (#139) üzenetére

a kopasz
(kvázi-tag)

Sima ügy ... ;]

(#141) blunt válasza a kopasz (#140) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

[link]

erre fáj a fogam :)

(#142) a kopasz válasza blunt (#141) üzenetére

a kopasz
(kvázi-tag)

Nagy falat ez neked..ilyen utakra Hummer kell!! ;)

(#143) blunt válasza a kopasz (#142) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

mc hummer? :D :DD

a baj csak az, hogy ahol élek, ott minden utcában van egy hummer :) snassz ;)

[Szerkesztve]

(#144) a kopasz válasza blunt (#143) üzenetére

a kopasz
(kvázi-tag)

De én katonait szerzek neked,nem snassz utcai verdát.. :DDD :DDD

(#145) blunt válasza a kopasz (#144) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

és benne fog ülni mc hummer is? ;)

amúgy milyen kocsikban utazol?

[Szerkesztve]

(#146) süti5 válasza blunt (#141) üzenetére

süti5
(senior tag)

7 literes motor és 750 lóerős.....te jó ég....

(#147) blunt válasza süti5 (#146) üzenetére

blunt
(senior tag)
LOGOUT blog

az semmi :) kb. 26mp körül éri el a 300 km/h-t :)

(#148) a kopasz válasza blunt (#145) üzenetére

a kopasz
(kvázi-tag)

2-3m kocsikkal..de bármit megszerzek,ami kell.. ;)

(#149) kettes válasza sh4d0w (#130) üzenetére

kettes
(lelkes újonc)

Egy ''normál'' cégnél azt hiszem, hogy ilyen kijelentés fel sem merülhetne.

Mi az, hogy a szerződés szerint visszajáró pénzről egy vállrándítással annyit mond csak, hogy azt perrel lehet visszaszerezni.
A rendkívüli felmondás igenis szabályozva van a szerződésben, méghozzá tételesen:
-háromszor egymás után koszos kocsi,
-matrica sérülése, és javíttatás elmulasztása
-kilométer nem teljesítése esetén tudtommal csak arányos díjcsökkentés van,
-talán még a szemléztetés elmulasztása ugyancsak felmondási ok.

Olyan rendkívüli felmondási ok nincsen, hogy az Il ferró nem fizet. Ez normál felmondás, illetve az Il ferró részéről szerződésszegés, és ebben az esetben visszajár(na) a pénz.

Nem hinném, hogy valaha is az árvák és szamaritánusok ügyvédje lesz ez az új tulajdonos.

(#150) Mitics

Mitics
(újonc)

arnyjaro! Azt írtad, hogy hétfőn indulsz az ügyvédhez és jogi útra viszed a dolgot. Légyszives írj, hogy mi lett a fejlemény. :C

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.