Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#2501) rep gyerek válasza HoReSz1975 (#50) üzenetére

rep gyerek
(újonc)

sziasztok˘! nem tudtok egy telefon számot adni amin el tom érni a hír autot?

(#2502) Latsza válasza rep gyerek (#2501) üzenetére

Latsza
(fanatikus tag)

muha :DDD ez egy komoly kérdés volt?

(#2503) Ariadne válasza Latsza (#2502) üzenetére

Ariadne
(őstag)

Újonc, első hsz, háááát... :U

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#2504) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

[link], micsoda meglepetés.. :U

"Nem kívánok különösebben mondani semmit. De nevetséges az egész. Nem csináltunk semmiféle bűncselekményt. Itt egy lejárató hadjáratról van szó. Hogy lehet az, hogy a BRFK semmit nem talál, míg a VPOP igen? Azt nem hinném, hogy hozzá nem értésről lenne szó"

[link]

(#2505) attrax

attrax
(fanatikus tag)

Valami történik....

Eladó komplett PC P4 2.8(478)/1Gb DDR1/asus lap/dvd olv.HDD. házzal monitorral(CRT17) 15k

(#2506) kraftxld

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A héten még láttam matricás kocsit :D

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#2507) Füge007

Füge007
(senior tag)

Magyarország az EU balkánja mit vártok? Jól járt ezzel a húzzással nem csak az Il ferro hanem sok autókereskedő, hitelintézet. Eladtak egy csomó autót, hogy milyen áron az más kérdés. De én az első percben mikor megláttam mondtam, hogy kamu az egész.

Ja én is látom van aki "reklámoz" szorgalmasan, ekkora birkákat!

Ennél az esetnél is jól látszik, hogy kishazánkban nagy gond van a fejekben, bedőlni annak, hogy ingyen lesz autód ugyan már. :W

Füge

(#2508) attrax válasza Füge007 (#2507) üzenetére

attrax
(fanatikus tag)

Okoskolbászoknak kívül tágasabb.Már rég átbeszéltük ezt a témát ember.
Azonkívül:
[link]

[ Szerkesztve ]

Eladó komplett PC P4 2.8(478)/1Gb DDR1/asus lap/dvd olv.HDD. házzal monitorral(CRT17) 15k

(#2509) Füge007 válasza attrax (#2508) üzenetére

Füge007
(senior tag)

Majd pénzhez jutnak mi, te meg elhiszed :W

Okostojás nem okoskolbász, legalább a nyelhelyességgel légy tisztába.

Füge

(#2510) Füge007

Füge007
(senior tag)

Viszont azt elmondom, senki kárának nem örülök, nem vagyok kárörvendő! Sajna kishazánkban nem egy ilyen ügy van, és attól tartok lesz is.

Füge

(#2511) shev7 válasza attrax (#2508) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

egy citromail-es cimen...

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#2512) attrax válasza shev7 (#2511) üzenetére

attrax
(fanatikus tag)

Ja, és irhatunk levelet.Sebaj remélem beleférünk még...

(#2513) attrax válasza Füge007 (#2510) üzenetére

attrax
(fanatikus tag)

Nem mondod hogy ilyen országban élünk?!!Tényleg?Te akkora realista ember vagy!! és biztosan nem is vernek át sohasem.Vazz de irigyellek!!!És örülök hogy nem vagy kárörvendő.
De akkor mi a jóistennek irogatsz ide okoskodva??? Nevez 8000 embert naivnak.Jogod van hozzá de inkább maradj csöndben.
Ez is csak egy üzleti lehetőség volt ami vagy bejön vagy nem.Sokan sokmindenbe belebuktak már.Kívánom neked ,hogy köss sok okos üzletet és ha soha nem csalódsz(mert mindent előre látsz)akkor te egy zseni vagy.
Különben nemtudom minek tépem itt a szám,mert már 1000 hsz-t irtunk ebben a topikban.
Szóval inkább jókat ,mert a tényeket már ismerjük.
I hope that we've lost on the swings we'll get on the roundabout...

(#2514) Füge007 válasza attrax (#2513) üzenetére

Füge007
(senior tag)

Na ha belekezdtél, mielött üzleti lehetőséget látsz, nézz utánna! Az autón való reklámozás nem rentábilis sem itthon sem máshol, de ez nem lett volna nehéz kikövetkeztetni, csak pár cikket olvass el. Ha visszakeresel ezt az elején leírtam! Melyik reklámcég portfóliójában látsz ilyet, magyarországon, a válasz sehol.
Valószínüleg nem véletlen!

Ha visszakeresel mindenkit, köztük téged is óva intettelek, ettől az üzleti lehetőségtől!

Hiába zúdit rám a dühöd, nem én húztalak csőbe.

A végszó pedig, remélem mindenki jól jön ki ebből a történetből, és tanult a dologból!

Füge

(#2515) attrax válasza Füge007 (#2514) üzenetére

attrax
(fanatikus tag)

Hát meg kell hogy döbbentselek. utánajártam akkoriban és akkor még híre hamva sem volt a csalásnak.2x fizettek is.
Hát tudod asszem te sosem fogsz jó üzletet kötni ha mindennek pontosan utánajársz.Mert akkor elszalad melletted a lehetőség.Te nézz utána ,mert külföldön ez működő dolog.Igaz jobb feltételekkel.Tudod te hány ember bukik bele manapság 1-1 vállalkozásba??
Hát járj utána ha érdekel.
Témát lezárom(legalábbis kettőnk közzött)

(#2516) Füge007 válasza attrax (#2515) üzenetére

Füge007
(senior tag)

Előljárójában is bocs ha megbántottalak, illetve mindenkit megkövetek a fórumban. Túlreagáltam a dolgokat mert iszonyúan dűhít ami itt megy!!!!!!!

Könyvet lehetne írni ezekről sajna. Sajnos én már nagyon bizalmatlan vagyok.

Füge

(#2517) Khelben válasza attrax (#2515) üzenetére

Khelben
(őstag)
LOGOUT blog

utánanéztél? mennyire?
egy volánbusz oldala 28ezer forintba kerül per hó, és kicsit többen látják, mint egy magánautót. szerinted melyik hirdető fizet 40-50-60 ezreket egy autóra, mikor hirdethet feleannyiért buszon is? :)
már az első reklámnál tudta minden épeszű ember, hogy ebből nem lesz semmi.

(#2518) attrax válasza Khelben (#2517) üzenetére

attrax
(fanatikus tag)

Huuu,nem elfelejtettem.A könny kicsordul a szememből.Most mi lesz... :( :O

(#2519) KilgoreTrout válasza attrax (#2518) üzenetére

KilgoreTrout
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ha valaki odamegy hozzád az utcán és azt mondja, hogy adj neki ezer forintot, és holnap visszaad 10ezret, akkor szerinted ez egy üzleti lehetőség? Ennyi erővel költsd minden pénzedet itt-a-piros-hol-a-pirosra (már ha létezik még valahol egyáltalán)...
Azért van különbség az átb@szás és kockázatos befektetés között...
És most nem hőbörögni kéne, meg perelni, hanem tanulni az esetből szerintem.
Ez enm egy egyedi eset. Elég sokan vannak, akik mások hiszékenységéből gazdagszanak meg, mert mint most is látható, vannak akik úgy fogják fel az egészet, mint egy tök jó befektetést, amit jól elb@sztak a cég vezetői, és legközelebb is ha látnak egy hasonlót akkor beleugranak.. Pedig itt arról van szó, hogy már az elején is lehetett tudni, hogy ez soha nem lesz nyereséges vállalkozás, ergó nem fognak tudni fizetni rendesen, szintúgy, mint azok a szuper befektetések, amik mondjuk évi 200% hozamot ígérnek.

"Vizsgáld meg az áltudomány minden egyes darabját és meg fogod találni a biztonságos takarót, egy szopogatni való hüvelykujjat, egy szorongatni való ingecskét." (Isaac Asimov)

(#2520) attrax válasza KilgoreTrout (#2519) üzenetére

attrax
(fanatikus tag)

Istenem bocsáss meg!!! hibáztam!!!!
üssetek!!!!

(#2521) attrax

attrax
(fanatikus tag)

18k ismét.... :U :U

(#2522) popey37

popey37
(őstag)

na kicsit feldobom az iferro ügyet: van egy ugynevezett pertársaság, jelentkezni kell e-mailban náluk a károsultaknak.
A neten utána ovastam kicsit és az jött le, hogy kb. 700 millát lefoglaltak a ilferro volt és jelenlegi tulajától. gondolom a későbbiek során valamiféle kártalanitás lessz belöe.
Nem sok reményt füzök hozzá, de egy probát megér mindenféleképpen.

Gigabyte EP43 DS3, E8400, 2x2Gb A-Data DDR2 1066 mhz, GIGA GTX260, 700 W hypro/ 150/750 reflector,Canon 300D

(#2523) attrax válasza popey37 (#2522) üzenetére

attrax
(fanatikus tag)

Csak azt nemtudom hogy ez a pertársaság vagy egyenesen a VPOP????
mERT 2 VERZIO VAN.

(#2524) Ariadne válasza attrax (#2523) üzenetére

Ariadne
(őstag)

A pertársaság egy polgári jogi fogalom, leegyszerűsítve azt jelenti, amikor többen együtt perelnek valakit. A VPOP meg egy hatóság. Hogy jön nálad össze a kettő?

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#2525) Latsza

Latsza
(fanatikus tag)

Így értelmezve mi is a pertársaság része vagyunk, feladtuk a jelentést az ilferro ellen...

(#2526) Ariadne válasza Latsza (#2525) üzenetére

Ariadne
(őstag)

A feljelentés más, a pertársaságban való részvétel a polgári perhez tartozik. Egy dolog, hogy feljelentést tesz valaki, de attól még nem kapja vissza a pénzét, erre a polgári perben lehet esély.

[ Szerkesztve ]

(#2527) Latsza válasza Ariadne (#2526) üzenetére

Latsza
(fanatikus tag)

Áhám, értem... nem én csinálom ezt nálunk, hanem a szülők, ők intézik, lehet ám h per, nem tudom.
Majd meglátjuk, mit hoz a jövő. :o

(#2528) attrax válasza Ariadne (#2524) üzenetére

attrax
(fanatikus tag)

Mert ismerős egyenesen a VPOP-hoz küldte a szerződést.Én meg ennek az állítólagos B.László.E- nek.

(#2529) Ariadne válasza attrax (#2528) üzenetére

Ariadne
(őstag)

A VPOP nyomozását gondolom segítheti egy szerződés, de hogy annak kapcsán pénzt lásson valaki is, az esélytelen. Ahhoz polgári per kell, és persze sikeres...

(#2530) petrelli86

petrelli86
(fanatikus tag)

srácok én még a mái napig látok ilyen ilferro reklámdekorált járgányokat..
mért hagyják fenn az autón? erre lennék nagyon kiváncsi..

Vágjál bamba képet! ÍGY! MOST JÓ!

(#2531) concret_hp

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

nah mi lett a történet vége? gondolom embereink leléptek a sok zsetonnal, aztán ennyi :U

mit miótaaa???

(#2532) HoReSz1975

HoReSz1975
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is láttam még a mai napig Il Ferro -s autókat Kecskeméten is :U

Nem semmi, lehet nem merik levenni, ki tudja, hogy nézhet ki a fényezés utána :F :K

(#2533) HoReSz1975

HoReSz1975
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem semmi, milyen csöndben eltusoltak mindent, egy k#rva szót nem hallani, na így kell Magyarországon 100 - 1000 millió Ft -okat sikkasztani :(( :(((

(#2534) HoReSz1975

HoReSz1975
(senior tag)
LOGOUT blog

Senki sehol :B

(#2535) concret_hp válasza HoReSz1975 (#2534) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

pedig régen hogy pörgött a topic :D
(én még a múlt héten is láttam ilyen autót :D)

mit miótaaa???

(#2536) HoReSz1975 válasza concret_hp (#2535) üzenetére

HoReSz1975
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát igen, Kecskeméten jó párat látok még mindig a széchenyi városban, LóErő és pajtásai :C

A rohadékok meg szépen nyaralnak Thaiföldön és röhögnek a sok balekon :( :((

(#2537) Ariadne

Ariadne
(őstag)

Fejlemény, vádemelési javaslat, de persze a pénz nincs meg. Ez bizony tanulópénz lesz azoknak, akik a dolog kezdettől látszó ésszerűtlensége ellenére belementek. :U

mod: Csak az utókor számára linkeltem, hogy a következő ilyen humbug cégnél újra belinkelhessük, miért is veszélyes elhinni az ilyet. :P

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.