Hi.
Notebook system-nél nemigen engednek az árból mi? Bár így is jó áron van de nem akarom minden fillérem uj notira költeni ha nem muszáj. Még tart a nyár, szeretnék ismikkel is mászkálni... persze ez egyéni problem. Csak hát noti vagy társaság, nálam ez egyértelmű döntés.
Asszem ugy lesz hogy ha a kiszemelt garis T42-t megtudom szerezni akkor az lesz, ha nem akkor asszem maradok t60-nál aminek most járt le a garija csak az meg huzosabb lesz árban.
eee900-rol váltok tehát a t42 is hatalmas elörelépés lenne, nem kell hogy mindent tudjon, játékra abszolut nem is használnám. Suliba kéne leginkább(webprog - sulis terminálok szart sem érnek), aztán meglátjuk mi lesz a sorsa.
T42(M735 1,7ghz, 1gb, 1év gar, ati7500) - 70k
T60(t2400 1,8ghz, 1gb, gar augban lejár, gma950) - 90k
Utóbbi egyértelműen erősebb konfig, jobban használható. Viszont nekem elvileg t42 is elég lenne. Egyedüli dolog ami nem t42 fele huz az, hogy 1-2 ho garival se nagyon találni már. 4éves notit még akkor sem veszek szivesen ha ibm-ről van szó. Tudom hogy jól bírják meg minden de azért az idő rajtuk is meglátszik(külső, akku, stb).
Még agyalok rajta, de valszeg az fog dönteni hogy eltudom-e érni a garis t42 tulajt.
De az eredeti kérdésem még mindig áll: Vajon lehet valamennyit alkudni N.system-nél vagy szigoruan fix áraik vannak?
Ja és még vmi: laptopinfonál csak annyi noti van használtan ami kint van az oldalon(1db) vagy csak nem frissítik?
Csak mert nem vagyok annyira jártas még noti témában. Ezekről a boltokrol is csak itt szereztem tudomást.
Vagy ha vki tudja még honnan tudnék garis t42-t vagy olcso t60at szerválni ne tartsa magába.
Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

Meglátjuk mi lesz..lehet benézek. T43-at is fontolgattam csak az meg ritka.

Ja és ha mondjuk a Ghost jó, és leszedem vele a rejtett partíciókat (nekem 2 van, olyan gyári cuccnak néz ki, de simán látom win alól - igaz dvd imageről lett telepítve a vinyóra, mert az nem az eredeti vinyója volt a gépnek), akkor frankón fogja visszapakolni másik vinyóra (vagy a régire), mindent oda tesz ahova kell? Nehogy olyan legyen mint a telepítés helyett F5-tel másol Windows. 

Itt ph-n. Van is rá bőven jelentkező, talán sikerül megvennem, de per pill nem elérhető az eladó mert nyaral. Szal holnap vagy elérem vagy nem.
Bár az nem garis viszont 90kért nemigen találni t60-at se. A legtöbb 100<, még alap konfiggal is. Intel gma950 meg jobb mint az a 7500as ati.